вул. Братиславська, 4

Впевнена! Родина, яка хоче заїхати в квартиру і перший час нічого не робити, під час вибору житла обов’язково зверне увагу на цю пропозицію! Квартира має дві кімнати, загальною площею 46м2 Це означає, що комунальні платежі тут не великі. Розташована на четвертому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Будинок знаходиться в зручному місці за адресою вул. Братиславська, 4 в Деснянському районі, де до метро Чернігівська хвилин 5 пішки, рядом ринок Юність, магазини, парк, Епіцентр, школа та дитячий садок. Квартира в хорошому житловому стані, двухстороння. Встановлені лічильники. В квартирі прописаних та заборгованості немає. Залишилися питання -дзвоніть, а краще приходьте і самі все побачите. Дана пропозиція без комісії для покупця.

ексклюзив
Братиславська вул., 4
rieltor.ua

1-кімнатну квартиру, вул. Братиславська 4. Будинок до третього поверху цегляний. Метро Чернігівська-2 хвилини пішки! Квартира розташована на 1/9-пов., площа: 29,0/14,6/7,0 Охайна квартира, двухстороння, кухня виходить на вул Братиславська, а спальня в тихий двір, деревяні вікна, можна розрахунок в грн, 280 постанова

Братиславська вул., 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2к кв на вул.Братиславській,4, в 300 метрах від м.Чернігівська. Загальна площа 44 кв.м., кімнати прохідні, в квартирі 2 кондиционери, бойлер, сигнализація. Добре розвинена інфраструктура. Ціна 49000 у.о.

Продам 2к кв в 5 хв пішки від м.Чернігівська
olx.ua