ул. Гмыри, 8а

ЖК Буча квартал, квартира в гарному жилому стані, вікна виходять на захід і поле. Підлога - ламінат. Робочі поверхні в кахелі. Балкон з кухні - заскленний. Стан квартири - заходь і живи. Перегляд за попередніми домовностями

Бориса Гмирі вул., 8а
rieltor.ua

В продажу 1 кімнатна квартира Квартира пропонується без ремонту З максимальним наповненням від забудовника В пішій доступності знаходиться все що необхідне для комфортного життя школа магазини продуктові та побутові ресторани швидкої їжі кавярні За більше детальною інформацією телефонуйте за номером телефону Працюємо для вашої зручності без вихідних.

Бориса Гмыри улица, 8А, Буча, Буча, Киевская 28000.0 USD
dom.ria.com

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

ЖК Буча Квартал 1 до з ремонтом 36 м2 Поверх 1/5 (перший типу цоколь) Все залишається Опалення електрика Держ програми - так (переведемо до житлового фонду)

Бориса Гмыри улица, 8А, Буча, Буча, Киевская 36000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Однокімнатна квартира 38м2 Закритий комплекс з власною парковкою ЖК Буча Квартал 2 Поверх 9/9 Будинок дуже теплий, обжитий. Квартира внутрішня з балконом. Зроблено ремонт, є необхідна побутова техніка та меблі. Житлові тарифи. Індивідуальне газове опалення. На подвірї дитячі майданчики, зони для відпочинку з лавочками. Внутрішня інфраструктура: кавярні, салони краси, перукарні, магазинчики і.т. Поряд зупинка громадського транспорту, супермаркет, варшавський ринок. Телефонуйте! Перегляд по домовленості!

Бориса Гмыри улица, 8А, Буча, Буча, Киевская 42000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Буча

География, Буча