вул. Гмирі, 16

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Буча Квартал. Квартира охайна та доглянута. Не потребує додаткових вкладень. Укомплектована усім необхідним. Розташована на цокольному поверсі. Цоколь сухий та дуже теплий. Опалення елктричне, тариф переведений в житловий. Лічильник день-ніч. Квартира дуже затишна та світла. Хороший варіант як під здачу в оренду так і для життя. На вікнах в цілях безпеки встановлені захисні решітки. Вид з вікна на гарну прибудинкову територію. Телефонуйте!

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Продаю БЕЗ КОМІСІЇ хорошу 1-ну квартиру в Бучі в районі Буча-квартал по вулиці Бориса Гмирі 16 загальною площею 36кв.м. з ремонтом та мебелями. Квартира світла, гарна, тепла, суха, з автономним опаленням , підігрів підлоги, балкон окремо від квартири засклений з ремонтом, з гарним видом, знаходиться в новому заселеному районі на зручному поверсі 2-й 5-ти поверхового будинку,поряд площадка , біля будинку садок, магазини на різний смак, кавʼярні, салони, різні розвиваючі центри, базар , до центру 10 хв. пішки, оформлення 2%, Ціна даної квартири 48000у.е., з повагою Жанна 09*********66.

Продаю хорошу  1-ну квартиру в Бучі з ремонтом
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Большая, очень классная квартира в Буче в новом микрорайоне! Дом на стадии строительства! Вокруг большие придомовые территории, большие детские площадки. Рядом есть поликлиника, городской рынок, сразу маршрутка на Киев, в Ирпень, по городу! Электричка в пешей доступности (7 мин. ходьбы) Планировка очень практичная! Большая кухня-студио! РАССРОЧКА В ГРИВНЕ! Просмотр бесплатные!

Бориса Гмыри улица, 16, Буча, Буча, Киевская 17600.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру в Бучі! ЖК БУча квартал! Один із найкрсивіших житлових комплексів Бучі! Велика прибудинкова територія! Поряд є абсолютно все, необхідне для комфортного проживання: багато магазинів, великі супермаркети, школи і садочки, ринок! Відразу поряд зупинка транспорту до метро! В квартирі новий житловий ремонт! індивідуальне газове опалення! Мінімальне оформлення - 2%

Бориса Гмыри улица, 16, Буча, Буча, Киевская 42499.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Буча

Географія Буча