вул. Боголюбова, 23

Продам 2кім. квартиру, 78кв.м., Софіївська Борщагівка, вул.Боголюбова,23, 78/39/22кв.м., 10/12пов. Світла простора квартира з євроремонтом. Продається з меблями і технікою - варочна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина. Планування роздільне. Дві окремі кімнати, простора кухня з лоджією з комфортним диваном та телевізором. Санвузол суміжний. На поверсі є кладова. Ще одна кладова для зберігання речей є у підвалі будинку. Два ліфти - грузовий і пасажирський. Цегляний будинок 2014 року. Розвинена інфраструктура району - магазини, школи та садочки, дитячі та спортивні майданчики - все поруч. Зручна транспортна розвязка - до метро 15 хвилин. Зупинка біля будинку. Ціна 85000у.о. У власності більше 3х. років. Оформлення мінімальне. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Продаж квартири з ремонтом та меблями! с.Софіївська Борщагівка вул. Боголюбова, 23 Ідеальна квартира для комфортного життя а також для здачі в оренду в цегляному будинку 2014 року побудови на комфортному 4 поверсі. Функціональне планування: простора кухня гостинна, дві роздільні спальні, с/у, передпокій. Квартира із сучасним, якісним ремонтом та всією побутовою технікою: є два бойлери, кондиціонер, телевізор, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, варильна поверхня, електрочайник, система для очистки води. На всі комунікації встановлені лічильники. Гарна прибудинкова територія, облаштовані місця для паркування авто. Розвинена інфроструктура: в 5 хвилинах ходьби магазин Сільпо, кавʼярні, магазини, кафе і дт.

Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Для тих хто полюбляє простір! Квартира двокімнатна загальною площею 98 м.кв., з еркерними вікнами у залі. Із спальні є вихід на велику, засклену лоджію та велику гардеробну кімнату. Товщина стін у будинку 80 см, фасад утеплений пінопластом по перметру всієї квартири. Встановлені лічильники на опалення. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою, 80000 у.о. Будинок 2014 року побудови. Можливо під Є-Оселю, кредитування, постанови. Без комісії для потенційних покупців!

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-о кімнатну квартиру розташовану на 8-у поверсі 12-и поверхового цегляного нового будинку. Загальна площа - 108,6кв.м. Обжита територія. Поруч: парк, школа, зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик, побутові заклади та заклади громадського харчування. Оздоблення підготовлено до ремонтних робіт: рівна підлога (стяжка), стіни (машинна штукатурка), здійснена розводка електричної мережі (мідь), розводка опалення, протипожежна сигналізація. Індивідуальне газове опалення. Будинок обслуговує ОСББ. Працюємо з програмою єОселя. Вартість вказана із розрахунку 100% оплати. -- Готівковий/безготівковий розрахунок. --- Готові співпрацювати з рієлторами. --- Зазначена вартість: гот. Б-г. без ПДВ:х1,1 Б-г з ПДВ:х1,2 --- ИВН!710; AN!КП226; 23.-65

Продам 2-х кім. кв. вул.Боголюбова,23 Софіївська Борщагівка єОселя
olx.ua

Є оселя, є відновлення, постанови Вул Боголюбова 23 Цегляний будинок 2013 року Поруч все для комфортного проживання- школа, садочки, магазини, аптеки, кінцева зупинка 721 маршруту Простора та затишне квартира Частково мебльована з побутовою технікою Кімнати окремі Індивідуальне опалення Розглядаємо є-оселю

Продаж 2 кім.квартири в Софіївській Борщагівці, поруч Вишневе
olx.ua

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка