вул. Богданівська, 7в

Без комісії для покупця! Право власності більше 3-х років. Наповнена сонячним промінням, дуже легка та простора 2-кім. квартира в сучасному ЖК Малахіт Адреса: Богданівська, 7В - 98м2 - 22/25 поверх; - вікна на 3 сторони (схід, південь та захід); - продумане, функціональне планування; - дуже приємна енергетика. Обєднані кухня + вітальня, 2 спальні, 2 санвузла (ванна і душова), гардероб, балкон-кабінет, багато місць для зберігання (для 2-3 велосипедів). З обладнання: фільтр на всю воду (окремо на питну), кондиціонери, посудомийка, індукційна плита, окремий великий холодильник, окрема морозильна камера, духовка, пральна та сушильна машина, подрібнювач харчових відходів, 2 бойлера по 100л, сигналізація Ajax. Тепла підлога в санвузлах та на балконі, підлога з натурального дерева (дубова паркетна дошка), якісна сантехніка. Як бонус - найкрасивіші заходи сонця! Солом’янський район, 15 хв. пішки до метро "Вокзальна", чудова автомобільна розв’язка. Поруч Соломянський ландшафтний парк, 5 хв до центру на авто, розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе та ресторани в пішому доступі. Квартира варта уваги. Чекаємо на ваш візит!

можливий продаж по єОселя
Богданівська вул., 7В
rieltor.ua

Продаж видової квартири з панорамними вікнами, з гарним сучасним євроремонтом в ЖК Малахіт, вул. Богданівська, 7-В Адреса: — Соломянський район — ЖК Малахіт — вулиця Богданівська, 7-В Київ, 02000 Параметри обєкта: — квартира загальною площею 75m2 — розташована на 23 поверсі 25 поверхового будинку — висота стелі 3.0m Продумане планування: — кімнати роздільні — велика кухня вітальня — простора спальня — кабінет — санвузол — коридор — балкон — комора Квартира з новим ремонтом, обладнана всіма меблями та технікою: — варочна поверхня — духовий шкаф — посудомийна машина — холодильник — кондиціонер — шкафи-купе — пральна машина — велике ліжко — два дивани — бойлер — лічильники на воду та опалення — все робилось якісно як для себе Будинок: — з утепленням — охайна прибудинкова територія — охорона та відеонагляд На території ЖК: — кавярні — салони — магазини — дитячі майданчики — зона з фонтаном — парковка Гарна транспортна розвязка: — до метро Вокзальна - 10 хвилин пішки — Соломянський парк та парк Зерова — супермаркет Ультрамаркет

можливий продаж по єОселя
Богданівська вул., 7В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця! Право власності більше 3-х років. Наповнена сонячним промінням, дуже легка та простора 2-кім. квартира в сучасному ЖК Малахіт Адреса: Богданівська, 7В - 68,8м2 - 3/25 поверх; - продумане, функціональне планування; - дуже приємна енергетика. Обєднані кухня + вітальня, 2 спальні, санвузл (ванна кутова), гардероб, балкон, гардероб,багато місць для зберігання. З обладнання: кондиціонери, посудомийка, індукційна плита, окремий великий холодильник, духовка, пральна машина, бойлер на 100л. Тепла підлога в санвузлах, якісна сантехніка. Солом’янський район, 15 хв. пішки до метро "Вокзальна", чудова автомобільна розв’язка. Поруч Соломянський ландшафтний парк, 5 хв до центру на авто, розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе та ресторани в пішому доступі. Тако ж к данноі пропозиціі можно придбати комору та паркинг. Квартира варта уваги. Чекаємо на ваш візит!

можливий продаж по єОселя
Богданівська вул., 7в
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується стильна, сучасна квартира 70m2 в ЖК Малахіт, вул. Богданівська 7-В Адреса: — ЖК Малахіт — Соломянський район — вулиця Богданівська, 7-В Київ, 02000 Параметри обєкта: — квартира загальною площею 70m2 — розташована на 25 поверсі 25 поверхового будинку 2016 року — висота стелі 3.0m Зручне та функціональне планування: — простора кухня вітальня — окремо спальня — кабінет з виходом на балкон — два санвузла — коридор Квартира з новим сучасним ремонтом, облаштована меблями та технікою: — сучасна кухня — варильна панель — холодильник — духова шафа — витяжка — посудомийна машина — пральна машина — бойлер — телевізор — двоспальне ліжко — великий диван — робоче місце ЖК Малахіт з гарною розвиненою інфраструктурою, є все для комфортного проживання: — два дитячі майданчики та ігрове поле — закрита територія комплексу — цілодобова охорона та відеонагляд — дитячий садок на території — стоянка та підземний паркінг — безліч супермаркетів — спортивні та дитячі майданчики — кавярні — школи та садки — парк Локація активно розвинена, поруч: — безліч супермаркетів — спортивні та дитячі майданчики — кавярні — школи та садки — парк Гарана транспортна розвязка, транспорт у всіх напрямках міста Піша доступність до: — Північного ЖД вокзалу — 7 хвилин — ст. метро Вокзальна — 10 хвилин — центра міста — 15 хвилин

можливий продаж по єОселя
Богданівська вул., 7-В
rieltor.ua

Квартира в Жк Малахіт від Власника! Загальна площа за документами - 98,2 м². Кухня, вітальня, 2 санвузли, спальня з гардеробною, дитяча, балкон з підігрівом підлоги облаштований під зону відпочинку. Дизайнерській дорогий ремонт, матеріали найвищої якості: - натуральна дубова паркетна дошка, Італія - італійський керамогранит REX, Flaviker Supreme - декоративна штукатурка, декоративні м’які та зеркальні стінові панелі - сантехника Villeroy & Boch, змішувачі Hansgrohe, все з найдорожчих колекцій цих виробників. А також раковина зі скам’янілого дерева в маленькоиу санвузлі. - кондиціонери Mitsubishi в кожній кімнаті - підігрів всієї підлоги - внутрішньопідлогові конвектори в кухні і вітальні, італійський вертикальний радіатор в дитячій - кухонна стільниця - кварцовий камінь - техніка Bosh та Electrolux - очистка вхідної води, фільтр зворотнього осмосу, подрібнювач харчових відходів - бойлер 100 л - сигналізація - дуже багато місьця для зберігання: шафи і приховані шафи, гардеробна, комоди, тумби, полички, ніши і ящики в ліжках. - панорамні вікна в кожній кімнаті, вікно в санвузлі. Вікна виходять на 3 сторони. Майже всі меблі і кухонна техніка вбудовані і продаються разом з квартирою. Не вбудовані меблі і декор залишаються за домовленістю, за додаткову плату. Квартира дуже якісна, світла, тепла і затишна. Вся необхідна інфраструктура є поруч. Також на продаж маємо паркомісце і комору. Право власності більше 3 років.

власник
можливий продаж по єОселя
Богданівська вул., 7в
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Право власності більше 3-х років. Наповнена сонячним промінням, дуже легка та простора 2-кім. квартира в сучасному ЖК Малахіт Адреса: Богданівська, 7Г - 60м2 - 5/25 поверх; - продумане, функціональне планування; - дуже приємна енергетика. Обєднані кухня + вітальня, спальня, санвузол с ванной, гардероб, балкон-кабінет, багато місць для зберігання. З обладнання: кондиціонери, посудомийка, індукційна плита, окремий великий холодильник, духовка, пральна машина, бойлер на 100л. Тепла підлога в санвузлах та на балконі, якісна сантехніка. Солом’янський район, 15 хв. пішки до метро "Вокзальна", чудова автомобільна розв’язка. Поруч Соломянський ландшафтний парк, 5 хв до центру на авто, розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе та ресторани в пішому доступі. Тако ж к данноі пропозиціі можно придбати комору та паркинг. Квартира варта уваги. Чекаємо на ваш візит!

Продаж 2к квартири ЖК Малахіт. Богданівська 7В.
olx.ua

Житлові комплекси у Київ