ул. Бакинская, 37г

До вашої уваги пропонується 2-кімнатна квартира на продаж за адресою: вул. Бакинська 37Г , розташована на 2 поверсі 16-поверхового будинку. Квартира з косметичним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою - бойлер, пральна машина, посудомийна машина, електрична плита, холодильник. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро. До м. Дорогожичи 15 хв. пішки. Рік побудови будинку - 2008 р. Торг доречний. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 4% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Бакинська вул., 37Г
rieltor.ua

Без комісії! Продаж 1 кімнатної просторої квартири в чудовому стані в пішій доступності до метро Дорогожичі. Шевченківський р-н, вул. Бакінська, 37 Г. Квартира розташована на 13 поверсі 16 поверхового будинку 2008 року забудови. Квартира двостороння.Загальна площа 45,2 кв.м, спальня - 12,2 кв.м та простора кухня -вітальня площею -17,3 кв.м , великий коридор, вбиральня - 5,3 кв.м. Квартира в гарному стані. Новий ламінат - коридор, кухня, спальня. Натяжна стеля. Металопластикові вікна, нові радіатори, заміна стояка та труб. Кахельна плитка, ванна. Бойлер. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Два ліфти, доглянутий підїзд, консьєрж. Будинок розташований в дворі. Добре розвинена інфраструктура, поруч магазини, аптека, дитячі садки та школи. Для прогулянок поруч великий красивий парк. Гарне транспортне сполучення. До метро Дорогожичі 15-20 хвилин пішки. Квартира у власності більше 3х років. Розглядаємо продаж за державними програмами. Ціна квартири -68000у.о.

Бакинська вул., 37Г
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж квартири з новим, гарним ремонтом, монолітний будинок 2008 року, 3 кімнати, 2 повноцінних санвузла з ванною. В квартирі: нові якісні склопакети, ламінат. Техніка: посудомиюча машина Bosch, фільтри для води, бойлер на 100 літрів, новий холодильник Samsung, індукційна плита, пральна машинка Bosch, 3 кондиціонери. Лоджія з ремонтом, викладена плитка клінкер, літом чудова релакс зона для відпочинку. Поруч ТРЦ , супермаркети, парк, м. Дорогожичі. Можливо під єВідновлення, документам більше 3-х років.

Бакинська вул., 37г
rieltor.ua