вул. Ахсарова, 17

Ексклюзив. Продам однокімнатну квартиру на Олексіївці, метро Олексіївська 2 хвилини пішки. Середній поверх, МПВ, бойлер, пральна машинка-автомат, холодильник, вбудована кухня. Нові труби водопроводу та каналізації. Меблі та техніка залишаються.

Ахсарова вул., 17
rieltor.ua

В продаже 4 комнатная квартира на Алексеевке м.Алексеевская 6 минут. Квартира находится по адресу ул.Ахсарова 17, этаж средний. Квартира под ремонт,площадь 89м2. Планировка уникальная,комнаты раздельные, балкона 3.

LS8 Продам 4 комнатную квартиру Алексеевка.
olx.ua

В продаже 2 комнатная квартира на Алексеевке м.Алексеевская 5 минут, ул.Ахсарова 17. Квартира под ремонт.Все окна МПО, балкон застеклен, поменяны все стояки, есть бойлер. Только продажа Квартира свободна.

LS8 В продаже 2 комнатная квартира на Алексеевке
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID: 80825 Приваблива однокімнатна квартира на вторинному ринку, розташована в районі метро Олексіївська, чекає на нового власника. Знаходиться на 5 поверсі з 12-ти, в будинку з ліфтом, що забезпечує зручний доступ. Площа квартири становить 33 м², з відокремленою кухнею площею 6 м². Є усі необхідні комунікації: централізоване опалення, центральний водопровід, електрика та центральна каналізація. Квартира в хорошому житловому стані, з косметичним ремонтом, що додає їй оновленого вигляду. У приміщенні створена атмосфера затишку та комфорту. Зручне розташування поруч з метро сприяє швидкому та зручному переміщенню по місту. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт та зручність місця проживання. Не пропустіть можливість придбати цю привабливу квартиру та стати її щасливим власником!

Энвера Ахсарова улица, 17, Шевченковский, Харьков, Харьковская 21000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-комнатную квартиру на Алексеевке, по улице Ахсарова, м. Алексеевская 5 минут пешком. Общая площадь квартиры 48 м2, жилая 30 м2, кухня 7м2. 10 этаж 12-ти этажного дома. В квартире хорошее жилое состояние. Вся мебель и техника остается. Рядом вся необходимая инфраструктура: детские сады, школы, супермаркеты, остановки общественного транспорта.. Код объекта: RE-124714.

Ахсарова, 17, Алексеевка, Харьков, Харьковская 37000.0 USD
dom.ria.com