ул. Ахматовой, 5

БЕЗ КОМІСІІ ДЛЯ КОЛЕГ !!!!! Київ, Ахматової вул., 5, 3 кімн., 6/11 поверх, площа: 72//40, Продам свою евро 3 кімнатну квартиру (кухня , вітальня та дві спальні) за адресою: Анни Ахматової 5 яка знаходиться на 6 поверсі. ( ліфт йде до 10 поверха) Квартира з ремонтом, обладнана усім необхідним ,( меблямі під заміну ) (холодильник, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, водонагрівач 2шт на 80 літрів і нагрівач проточний на кухні) дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. В пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний закритий двір, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 25 хвилин до центру міста, 15 хвилин пішки до метро.

Ахматової Анни вул., 5
rieltor.ua

Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, кухня правильної квадратної форми, косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, супермаркет, парк, відмінна транспортна розвязка, ст. м. "Позняки" - 15 хвилин.Документам більше 3х років.

Ахматової Анни вул., 5
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Не співпрацюємо з ріелторами Розглядаємо обмін на дім Продам свою евро 3 кімнатну квартиру (кухня-студіо та дві спальні) за адресою: Анни Ахматової 5 яка знаходиться на 11 поверсі.( ліфт йде до 10 поверха) Квартира з дизайнерським ремонтом, обладнана всіма необхідними меблями та технікою (холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, кондіціонери. Дуже світла та простора. В пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний закритий двір, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 25 хвилин до центру міста, 15 хвилин пішки до метро.

владелец
Продаю свою евро 3-х кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

#3239 Актуально. До продажу пропонується світла, тепла, трикімнатна квартира. Всі кімнати окремі та дуже теплі. Два балкони, кондиціонери. Відмінні видові характеристики з кожної кімнати. Кухня та ванна кімната обладнані всіма необхідними меблями та технікою. В квартирі виконано косметичний ремонт. Відмінний цегляний будинок. Розвинена інфраструктура району. В будинку розташована художня і музична школи, стоматологія, остеопатичний і вертебрологічний центри, банківське відділення, поруч базар, АТБ і Сільпо, до Ашана 800 м, поруч 2 садики та декілька шкіл. Телефонуйте та до зустрічі на перегляді.

#3239 Продаж 3к вул. Ахматової Анни 5 Позняки Дарницький р-н
olx.ua

#3238 Актуально. До продажу пропонується світла, тепла, простора однушка, яка потребує косметичного ремонту. Відмінний цегляний будинок. Розвинена інфраструктура району. Балкон, додатково кладова. В будинку розташована художня і музична школи, стоматологія, остеопатичний і вертебрологічний центри, банківське відділення, поруч базар, АТБ і Сільпо, до Ашана 800 м. Поруч 2 садики та декілька шкіл. Любий магазин на ваш вибір. Телефонуйте та до зустрічі на перегляді.

#3238 Продаж 1к вул. Ахматової Анни 5 Позняки Дарницький р-н
olx.ua

До вашої уваги : світла, простора, комфортна квартира 83,2 кв.м з нестандартним плануванням: кухня-13 кв.м, велика кімната з відокремленним сальним місцем-38,1 кв.м., друга кімната з утепленою лоджією-20,1 кв.м , коридор і гардероб - 5,1 кв.м, санвузол роздільний - 7 кв.м. До м.Позняки або Харківська -20хв. пішки (Г.Ахматової,5). Можна будь-яким транспортом. В плані інфрастуктури - є все ( в сенсі "все", перелічувати не має сенсу). Нормальні сусіди. Будинок МЖК, цегла. Квартира утеплена зовні. Кондиціонер. Є великий тамбур і закрита територія на 3 квартири , але проживають тільки в 2-х. Можливий обмін на будинок: Козин,Іванковичи, Ірпень, Стоянка, Буча. Один власник з початку побудови квартири( документам значно більше 3-х років).Запрошуємо подивитись. БЕЗ комісії.

владелец
ПРОДАЖ КВАРТИРИ(БЕЗ %): Простора, комфортна  біля м.Позняки-Харківська
olx.ua