вул. Ахматової, 13г

Пропонується до продпжу : 2-х кімнатна стільна та сучасна квартира з продуманим плануванням. Кухня-вітальня, 2 санвузли (один з вікном),окрема спальня кімната , підогрів підлоги в санвузлі, 2 кондіціонера,бойлер, велика лоджія засклена. Вбудована кухня та шафи-купе в передпокої .В спальної кімнаті шафа, двоспальне ліжко ,комод, вбудована кухня, м`ягкі меблі , побутова техника : бойлер,пральна машина, електропіч, витяжка, духова шафа -залишаються в квартирі після продажу. Квартирі в цьому будинку гарно здаються в оренду Приїзджайте на перегляд!

Ахматової Анни вул., 13г
rieltor.ua

Будинок у дворі. Консьєрж, відеонагляд.Квартира у хорошому стані. Вбудована кухня-гостьова. Велика лоджія, засклена. Санвузол сумістний, кахель. Бойлер, пральна машина. Шафа-купе. Розвинена інфраструктура, магазини, школа, дитсадок, метро Позняки- 15 хвилин. Парк.

Ахматової Анни вул., 13г
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається затишна 1 кімнатна квартира по вулиці Анни Ахматової 13г. Будинок знаходиться в дворі є консєрж. Квартира в гарному стані, меблі та техніка залишаються. Гарно розвинена інфраструктура, неподалік є школа та дитячій садок, відділення нової пошти, кофейня, парк та метро Позняки в 10-15 хвилинах ходьби.

Ахматової Анни вул., 13г
rieltor.ua