улица Антоновича, 131

Ваша мрія про життя в центрі Києва стала реальністю! Простору 3-кімнатну квартиру (127 кв.м) в престижному районі столиці. Розташована на 2 поверсі цегляного будинку бізнес-класу з панорамним видом на місто. Що Вас очікує: - Розкішний ремонт: Якісні матеріали, підігрів підлоги, сучасна сантехніка, вбудована техніка Bosch. - Комфорт і за утишок: Три окремі спальні, простора кухня-вітальня, дві ванні кімнати, гардеробна, засклений балкон. - Безпека: Цілодобова охорона, відеоспостереження, підземний паркінг. - Розташування: У самому серці Києва, поруч з парками, ресторанами, магазинами, метро. Ідеальне розташування в центрі міста, поруч з усіма необхідними інфраструктурними обєктами та зручною транспортною розвʼязкою. Престижний район з відмінно розвиненою інфраструктурою. Будинок бізнес-класу з високим рівнем сервісу та безпеки. Червона цегла - екологічний та довговічний матеріал. Ця квартира стане чудовим вибором для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручне розташування. Не упустіть свій шанс!

возможна продажа по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua

ЖК «Парк-Хол Горький», Антоновича Володимира (Горького) вул. 131 Пропонується до продажу 3-х кімнатна квартира з офісним ремонтом на зручному 2 поверсі загальною площею 135 кв.м в будинку бізнес-класу ЖК «Парк-Хол Горький» у центрі Києва! Офіс відмінно розпланований – чотири окремі кабінети, міні кухня, санвузол, зручний ресепшн, Н=3м. Зроблений якісний ремонт, Інтернет розводка, сигналізація, домофон, у закритому дворі парковка, охорона на вїзді. Даний офіс підійде під будь який вид діяльності! Розвинена зручна інфраструктура притаманна центральній частині міста: ЖК "Парк-Хол Горький", будинок 2016р., Н=3.02м, біля дороги, підїзди охайні, гарний стан, консьєрж, підземний паркінг, поруч спортклуб "Успіх", ресторан "Аріранг", головний офіс "Укрексімбанк", ТЦ "Оушен Плаза", парк з фонтаном імені Г. Гонгадзе, ст. м " Палац Україна" і ст. м. "Либідська" – 5 хвилин пішки. Вартість: 359 000 у.е. з торгом. БЕЗ КОМІСІЇ!!!

Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua

Продаж, видова євро 2 к.кв., ЖК «Парк-Горький», вул. Антоновича 131, Палац України/Либідська Квартира знаходиться в статусному комплексі ЖК "Парк-Хол Горький". Площа: 60 м2, кухня+зала студія, простора спальня з виходом на балкон (можливо зробити кабінет), гардеробна, с/в. 5 поверх. Н=3.02м. Виконаний дизайнерський ремонт в сучасному стилі в кінці 2023 року з якісних матеріалів та повністю мебльована і оснащена технологічно. Своя закрита територія, підземний паркінг. Комфортне місце розташування в Центрі міста (Печерський/Голосіївській р-ни.), 5 хвилин. ст.м. Палац України / Либідська; ТРЦ «OCEAN PLAZA» Ціна: 229 000 $ Дзвоніть, організуємо перегляд.

Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Шикарна 3-кімнатна квартира в ЖК Парк-Холл Горький, вул. Антоновича, 131. Будинок Бізнес класу. Для цінителів простору, якості та комфорту. 9 поверх чотирнадцятиповерхового будинку. 120 кв. простору з ідеальним та продуманим дизайном. Функціональне планування: 2 спальні та дитяча (виходять у тихий двір), велика гардеробна, два с/в, простора кухня-вітальня 32кв м В обробці використані дорогі та високоякісні матеріали. Всі меблі та побутова техніка від провідних світових виробників, кондиціювання, підігрів підлоги. Головні переваги ЖК Парк-хол Горький: будинок бізнес клас у центрі міста, висота стель 3 м, відеоспостереження, 2-х рівневий підземний паркінг. Чудова інфраструктура: парк Заньковецької, ТРЦ Ocean Plaza, Володимирський ринок, бізнес-центри, салони краси, фітнес центр, кавярні, ресторани, школи, садки, виставковий центр. Метро «Палац Україна» та «Либідська» у пішій доступності. Є паркомісце 13,5 кв.м., можна придбати 370000 у.е. Без комісії!

Продаж 3 кімн.,120кв.м Антоновича 131! Парк-Хол Горький! Оушен Плаза,
olx.ua

Парк-хол Горький – це престижний будинок середньої поверховості, збудований за монолітно-каркасною технологією. Біля будинку квартир із високими потолками – від 3 метрів. Продаж 2 кімнатної квартири з функціональним плануванням 2 спальні + велика кухня гостина, 2 санвузли, застеклений балкон, утримувач гардеробний. Мебльована.На кухні: вмонтована техніка: холодильник, мікрохвильовка, духовий шафа, варильна поверхня та потужна витяжка, єлентроккамін. Підлога з підігрівом (ванна, душова та кухня) та вологостійкий ламінат. Приймемо USDT, РОЗГЛЯНЕМО ДЕРЖДАВНІ ПРОГРАМИ!; A-115261

Продам 116м 3 ком  Антоновича Горького Лыбедская Палац Украина
olx.ua

Продаж квартири переробленої в офісне приміщеня. Офісне приміщення з дизайнерським ремонтом в центрі міста! Посилання на відеоогляд youtube.com/shorts/AHxVzBpW5io . Вигідний бізнес під здачу в оренду! Продається 3-кімнатне комерційне приміщення на вулиці Антоновича, 131. Офіс має ефективне планування та захоплюючий краєвид, вражає своїм дизайном у стилі неокласики та використанням екологічних матеріалів найвищої якості. Такі деталі як система «розумний будинок» «Danfoss link», меблі відомих італійських брендів, високоякісні підвіконня та інше, роблять цей простір унікальним. Крім того, розташування в житловому комплексі «Парк-Хол Горький» забезпечує зручність та доступність до різних сервісів та розваг, що є важливим фактором для бізнесу. Виконаний авторський дизайнерський ремонт 2018 року з матеріалів найкращих світових виробників. Мебльований і оснащений технологічно на високому рівні: меблі та міжкімнатні двері з натурального дерева (ясен), стінові панелі — з американського дуба, культових італійських фірм «Cava», «Smania»; мармурові та деревʼяні підвіконня; вітраж «Tiffany» в деревʼяній рамі; освітлення та люстри — Італія; акустика Dynaudio Xeo 4 Black Satin. Приміщення з усіма умовами для успішної діяльності та вигідної оренди, забезпечуючи дохідність на рівні 11% річних протягом 9 років. З орендарем! ЖК бізнес-класу «Парк-Хол Горький» з високим рівнем сервісу та безпеки. Будинок 2016 року зведення, виконаний з екологічного та довговічного матеріалу — червоної цегли. Знаходиться біля дороги, охайні під’їзди в гарному стані, консьєрж-сервіс, новий безшумний ліфт. У наявності підземний та гостьовий паркінги. Закрита територія з цілодобовою охороною. Вдало розвинена інфраструктура, поруч є все необхідне: парк Заньковецької, ТРЦ «Ocean Plaza», Володимирський ринок, бізнес-центри, салони краси, фітнес-центр, кавярні, ресторани, школи, садки, виставковий центр. До станцій метро «Палац Україна» та «Либідська» — 5 хвилин пішки.

Квартира, 3к. Дизайнерський ремонт. Антоновича, 131, Голосієво, центр
olx.ua