просп. Ювілейний (50-річчя ВЛКСМ), 42

Продам 3 комн квартиру. пр-т. Юбилейный 42. В квартире новый ремонт, никто не жил, делали для себя из качественных материалов. Есть техэтаж! Рядом с домом есть вся необходимая инфраструктура: магазины, школа, садик, остановки транспорта. До станция метро Барабашова 5 мин на транспорте или пешком 15 мин. Ключи на руках, показ в удобное для Вас время. Звоните!

ексклюзив
Ювілейний просп., 42
rieltor.ua

Є-відновлення! У продажу затишна 3-кімнатна квартира з приголомшливою панорамою на місто, яка підіймає настрій та задає тонус на день за ранковою кавою. Щодо технічних характеристик: Квартира знаходиться на проспекті Ювілейний. 8/9 поверх, площа 63.4 м2, панельне планування, житловий стан, поміняні всі радіатори (взимку в квартирі спекотно, паркетна підлога завжди тепла), 2 вікна на балконах деревяні, всі інші пластикові, 2 балкони засклені, 1 кімната прохідна, санвузол роздільний, лічильників на воду немає, залишається вся техніка та меблі. Важливо зазначити, в квартирі встановлено фільтр зворотного осмосу, що завжди забезпечує вас очищеною водою. Окрім цього, є холодильник, газова плита, бойлер. Ідеальна транспортна розв’язка дозволяє легко добратися до будь-якої локації, а різноманітність інфраструктури забезпечує комфорт щоденного життя. Поруч є два супермаркети, пошта, кав’ярня з запашною кавою, аптека, магазини та салон краси, стоматологічний кабінет та багато іншого. 5 хвилин до парку Перемоги, 10 хвилин до ТРК Україна, 15 хвилин до метро Барабашова. Також у пішій доступності парк зі спортивними та дитячими майданчиками на любий смак. Можливий торг!

Ювілейний просп., 42
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Салтовке! Квартира находится по адресу: Юбилейный проспект, 42. Вся мебель и техника в квартире остаётся. Над квартирой ещё есть тех этаж, поэтому он фактически не последний. Состояние квартиры: жилое. Рядом хорошая инфраструктура, всё рядом (магазины, супермаркеты, тренажёрные залы, рынок, ТРК Украина, остановки троллейбусов и автобусов). Метро Барабашово в 2-х остановках троллейбуса.

399647 Продам 1к квартиру на Салтовке!
olx.ua