просп. Тракторобудівників, 158

Вигляд з вікна може надихати і бути частиною інтерєру. Саме з такою особливістю продаємо 2-кімнатну квартиру на Салтівці, проспект Тракторобудівників 158, метро Героїв Праці. Її відмінність - вражаючий вигляд на куполи Володимирської церкви. Квартира на зручному 6-му поверсі дуже світла, тепла і затишна у гарному житловому стані. Велика кімната виконана у сучасному дизайні. У кухні нова газова плита та охайний гарнітур. Всі вікна металопластикові, встановлені лічильники на воду гарячу та холодну, є бойлер. А ще зручне розташування - в радіусі 500 метрів маєте все необхідне для життя : ринок, АТБ, аптеки, поліклініки доросла і дитяча, ЦНАП, транспортні зупинки та Урбанпарк різноманітних розваг для дітей будь-якого віку. Запрошуємо на перегляд. Телефонуйте, дивіться та купуйте.

Тракторобудівників просп., 158
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна ізольована квартира формат кухня студія , кухня + 2 окремі кімнати у квартирі зроблений капітальний ремонт продається квартира з усіма меблями та технікою працюємо з програмою є відновлення , квартира загальною площею 65 м квадратних розташована на 9-му поверсі девятиповерхівки торг доречний телефонуйте

Тракторобудівників просп., 158
rieltor.ua

Продается просторная 3-комнатная квартира в Польке, на Салтовке, по адресу проспект Тракторостроителей 158. Общая площадь квартиры составляет 65 м². Этаж 9 из 9. Особенности квартиры: - Просторная кухня-студия. - Совмещенный санузел. - Узаконены перепланировки, что добавляет удобства и функциональность. Расположение: - Удобная транспортная развязка. - Рядом с квартирой находятся магазины, рынки, супермаркеты и гипермаркеты, что обеспечивает легкость в покупках и обеспечивает комфортный образ жизни. Для получения дополнительной информации и организации просмотра обращайтесь в агентство недвижимости "Слобожанское" к Анне. Контактные данные: - Агентство недвижимости "Слобожанское" Анна. Не упустите возможность приобрести эту прекрасную квартиру в удобном районе!

Тракторобудівників просп., 158
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В Харкові продам 3х кімнатну квартиру в гарному районі города, під ваш єксклюзивний ремонт. Поруч транвпорт, школа, дитічий садочок, магазини.

Тракторобудівників просп., 158
rieltor.ua

Объявление для покупателя! Агентам не звонить! ИК-6286 Продам 1 комнатную квартиру на Салтовке Героев Труда 533 м/р Тракторостроителей 158 Этаж: 6/9 Площадь: 38/20/7м Тип дома: панельный, польский проект Капитальный ремонт, поменяны трубы, сантехника, МПО, балкон застеклён, продажа с мебелью и техникой. Цена: 19 900 у.е. торг реальному покупателю (код объекта ИК-6286) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

ИК-6286 Продам 1К квартиру на Салтовке Героев Труда 533 м/р
olx.ua