просп. Победы, 64

1к квартира поряд з метро. Гарний варіант під орендний бізнес. Поряд супермаркети, ринок, аптеки, заклади харчування, выддылення Нової пошти та віддфлення банку. Покупцеві залишаються меблі і техніка. ВАЖЛИВО: торг до продажу! Дзвоніть!

Перемоги просп., 64
rieltor.ua

Продам 1к кв-ру, проспект Перемоги, 64,. 7й поверх, вікна виходять у двір, сонячна сторона. Файне розташування. Поруч торговелні центри Клас, Рост, ринок, Фокстрот, буфет зі смачною окрошкою та станція метро Перемога. Стан: майже закінчена ванна кімната, розведена електрика. Нові металопластикові вікна (подвійний склопакет). Вивід під кондиціонер. Тихий район, гарні сусіди. Можливий торг. Для ЗСУ та мешканців окупованих територій знижка. Розглядаю будь-який варіант оплати. Я - власник. Ніхто не прописаний.

владелец
Продам свою 1к кв-ру, пр-т Победы, 64 (можливе єВідновлення)
olx.ua

В продажу 2 квартира з не закінченим капітальнім ремонтом біля метро 23 серпня - проспект Перемоги 64. Квартира розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 58м2. В квартирі енергозберігаючі МПО, тепла підлога, сан/вузол з ремонтом (плитка на стінах і підлозі, всановлена ванна, умивальник), проводка по квартирі, відштукатурені стіни. Також в вартість квартири входять будівельні матеріали, ламінат, плитка на кухню, міжкімнатні двері - все з дорогіх матеріалів. 27000.

Дешева 2 квартира біля метро 23 серпня ( 23 августа)
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2х комнатную квартиру на Алексеевке, пр. Победы 64, квартира общей площадью 44 кв м, 12/12 , с капитальным ремонтом, мебелью и техникой. Больше информации по телефону 09*********72, показ по договоренности.

D1C  Продам 2 комнатную квартиру пр. Победы 64
olx.ua

Квартира розташована в гарномі місці, все поруч з вами. Дах не протікає, є техповерх. Пр. Перемоги, 64

владелец
м. Перемога, беля метро
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-914-234-DR. Продається 1-кімнатна квартира в 12-поверховому будинку, під ваш ремонт. Площа квартири 31 м², житлова - 16.7 м², кухня - 6.1 м². Розташована на 7-му поверсі. У квартирі замінено електричну проводку та труби. Будинок знаходиться на Проспекті Перемоги у спальному районі, поруч з метро. Ця квартира з вікнами у затишний двір, чудове місце для тих, хто хоче тиші та спокою в сучасному місті. Не втрачайте можливості придбати свій власний житловий простір. Телефонуйте!

Победы проспект, 64, Алексеевка, Харьков, Харьковская 19000.0 USD
dom.ria.com