просп. Науки, 69

Продам свою Видову квартиру105 кв.м. на 24-му поверсі сучасного будинку. Не закінчений ремонт під орендний бізнес. Проспект Науки, 69 Поруч із будинком школа, садок, супермаркет, парковка. Чудова транспортна розвязка. документів понад три роки. Без %

Науки просп., 69
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з чудовим видом на Дніпро! Проспект Науки, 69, 22 поверх з 25 Загальна площа: 63.5 м2 Чудовий вид на Дніпро! Опис: Монолітно-каркасний будинок 23 поверх технічний(зверху і по-бокам немає сусідів) 2 кондиціонери (на кухні і у кімнаті) Всі меблі і техніка залишаються Своя котельня Переваги: Простора та світла квартира Чудовий вид на Дніпро Сучасний ремонт Вся необхідна мебель та техніка Гарний підїзд та консьєрж Лічильники на всі комунікації Ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортну та затишну квартиру з чудовим видом! До метро Деміївська 10 хвилин транспортом Поруч вся необхідна інфраструктура Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири!

Науки просп., 69
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Без комиссии ! Видова, затишна квартира з дуже хорошим ремонтом, дві кімнати окремі, на підлозі паркет, кухня з виходом на лоджію, в санвузлах сучасний ремонт, бойлер, широкий передпокій з вбудованою шафою, повністю мебльована, наявність лічильників на види комунальних послуг. Будинок у дворі, дуже тихо, поруч дитсадок новий і школа.

Науки просп., 69
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам квартиру по адресу: проспект Науки 69. 8/23 эт. дома 2011 года. Общая площадь 86 м2. Квартира в очень хорошем состоянии. Сделан качественный ремонт. На полу дубовый паркет. Два балкона утеплены и обшиты. Встроенная кухня, вся бытовая техника. В квартире оборудован кабинет. Есть своя кладовка, установлены счетчики на воду и отопление, бойлер, подогрев пола, охрана. Рядом школа, садик, супермаркет, парковка. Отличная транспортная развязка. Квартира очень теплая, светлая и уютная. Первый владелец по документам.

владелец
Хозяин продаст 2-к. Багринова Гора, дом 2011 года. Отличный ремонт
olx.ua