просп. Науки, 60а

Продаж 2к квартири, просп. Науки, 60А, м. Київ !єОселя! - !єВідновлення! Площа 76/36/12 м2. Поверх 24 / 25 поверхового будинку. Пропонується у продаж видова кватира з якісним ремонтом в Іспанському стилі. Продаж з меблями та технікою, за виннятком старовинного антикваріату. Квартира має роздільне та функціональне планування, дві великі кімнати, дві лоджії (засклені), роздільний санвузол (туалет/душ). Будинок утеплений з вентильованим фасадом АППС-Люкс 2015 року, є консьерж. Продаж з меблями та технікою! Лічильники на воду, тепло, електрику. Інфраструктура біля будинку: супермаркети «Фора» та «Новус», школа, дитячий садок, кав’ярні, аптеки, банк та багато іншого. Кожні 6-8 хвилин йде маршрутне таксі до станції метро «Деміївська». Зупинка автобусів біля будинку. Дзвоніть, відповімо на всі ваші запитання. Є відео огляд!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Науки просп., 60А
rieltor.ua

Гарне житло «під ключ»! Придбав, заїхав і насолоджуйся! Чудовий варіант для сім’ї! Продається 2-кімнатна квартира на проспекті Науки, 60а. Помешкання з капітальним ремонтом, виконаним у 2016-му році. Молодіжний дизайн, світлі пастельні тона гармонійно поєднані, що створює затишок та візуально збільшує простір. Комфортне планування: роздільні кімнати, простора кухня з вбудованими меблями та технікою, роздільний санвузол з ванною та душовою кабіною. Всі меблі та техніка входять у вартість. Вікна не на дорогу, тому в квартирі не буде шуму від машин. Панорамний вид на зелену зону та місто. Утеплений будинок з вентильованим фасадом АППС-Люкс 2015 року, є консьерж. Затишний двір з гостьовим паркінгом, гаражний кооператив біля дому. Поруч необхідна інфраструктура: супермаркети «Фора» та «Новус», школа, кав’ярні, аптеки, банк та багато іншого. Кожні 6-8 хвилин йде маршрутне таксі до станції метро «Деміївська». Метро «Деміївська» — 15 хвилин на маршрутному таксі або на власному транспорті. Зупинка автобусів за 3 хвилини від будинку. Ціна 77 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

эксклюзив
Науки просп., 60а
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж двокімнатної, видової, просторої квартири без комиссии на Проспекті Науки 60А, 14/25 поверх, 75,2/17,9+18,00/11.5 кв.м. + хол 11.8 кв.м., серія АППС-М, 2015 року будівлі з термофасадом, стіни: керамзито-бетон.Металопластикові вікна, лоджія засклена, утеплена, санвузол - роздільний в кахлі. У кімнатах на підлозі - ламінат, у коридорі і кухні та в холі - плитка . Пропонується з меблями та технікою на кухні, диван, дві місткі шафи-купе , бойлер. Є лічильник на тепло. Хороші сусіди, чистий підїзд, консьєрж, три ліфти, доглянута прибудинкова територія, поруч дитячий майданчик, безкоштовне паркування, поруч Деміївський ринок, ст.м.Деміївська, 10хв на громадському транспорті,центральний автовокзал, Голосіївський парк! перегляд за домовленістю. Рієлтор, комісійні

Продаж 2 кімн видової квартири; пр. Науки, 60А; Демеевка
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири в новому, зданому будинку, розташований у Голосіївському районі, на проспекті Науки 60а Квартира з ремонтом, продається з меблями та технікою. Всі фото відповідають дійсності . Знаходиться на 2-му поверсі 25 поверхового будинку, що дуже важливо на даний час. Має заскленний балкон площею 2.4м2 великий передпокій 11м2 Квартира простора світла, встановлені лічильники на тепло. Документами понад 3 роки. Готові розглянути програми ЕОселя або ЄВідновлення. Телефонуйте і я зможу організувати перегляд. Без комісії для покупця.

Без комісії!  Терміново! 1-к 48.5м2 Проспект науки 60а  73000 торг
olx.ua