просп. Московський, 38

Продажа 3к квартиры в центре Харькова, в квартире выполнена перепланировка (2 комнаты и кухня-студия), сделаны черновые работы: стяжка пола, штукатурка стен, разводка электричества, разводка труб. Квартира двухсторонняя и просторная! Ключи на руках, показываем по договоренности. Звоните

Героев Харькова, 38
rieltor.ua

Без комісії! Терміново продам 3-х кімнатну квартиру в Центрі міста, пр. Героїв Харкова, 38. Поруч зупинки транспорту, метро Захисників України. У пішій доступності Кінний ринок, магазини, супермаркет. Теплий цегляний будинок. Квартира з видом на проспект. У квартирі дві окремі кімнати та одна прохідна (за бажанням можна легко ізолювати). Засклений балкон, роздільний санвузол, встановлена ванна та бойлер. Опалення та гаряча вода центральні. Поміняно радіатори опалення, зроблено сучасний косметичний ремонт. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Заходь та живи! Документи в порядку. Телефонуйте!

Героїв Харкова просп. (Московський), 38
rieltor.ua

У продажі двокімнатна квартира, центр, проспект Московський 38 (Героїв Харкова 38). Пральна машина, бойлер, середній поверх, кондиціонер, вікна у двір, кладовая, кімнати прохідні. Все для життя є, підвал обладнаний комфортно під бомбосховище. Питання пишіть у приватні, послуг агентств і рієлторів не потребую. В будинок не прилітало. Власник. Торг реальному покупцю

власник
Продам квартиру 2 кімнатну центр Героїв Харкова 38
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

код:77682 Продається світла та тепла квартира у центрі міста, по проспекту Героїв Харкова, 38. Це ідеальне житло з кухнею-студією та окремою спальнею. Нові стіни забезпечують відмінну теплоізоляцію, а південно-західне розташування забезпечує багато сонячних променів. Збільшений балкон та ванна кімната, обладнана новим бойлером, додають комфорту вашому життю. Всі батареї були замінені в період з 2021 по 2023 рік. Кухня повністю укомплектована, а місцезнаходження неподалік від різних станцій метро, лікарень, супермаркетів та інфраструктури забезпечить вам легкий доступ до всього необхідного. Насолоджуйтеся комфортним життям у центрі міста з набережною поруч!

Продам 2х комнатную квартиру Героев Харькова 38
olx.ua

ID: 80913 Спешите приобрести просторную 2-комнатную квартиру, которая ждет вашего вдохновения для ремонта. Расположенная на проспекте Героев Харькова 38, всего в нескольких шагах от метро "Защитников Украины", она представляет собой теплый кирпичный дом без угловых комнат. Вам обеспечен спокойный двор с детской площадкой, что делает это место идеальным для семейного образа жизни. Неподалеку расположены Конный рынок и центр города, где вы всегда найдете все необходимое. Это отличное предложение только для продажи, и мы готовы показать вам квартиру в удобное для вас время. Реальному покупателю готовы предложить гибкие условия сделки. Не упустите свой шанс воплотить свои идеи и создать уникальное пространство по вашему вкусу.

Героев Харькова (Московский) проспект, 38, Слободской, Харьков, Харьковская 17000.0 USD
dom.ria.com

Пральна машина, бойлер, кондиціонер, вікна у двір, кладовая, кімнати прохідні. Все для життя є, підвал обладнаний комфортно під бомбосховище. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-555-DR.

Московский проспект, 38, Салтовский, Харьков, Харьковская 29000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків