просп. Добровольського, 63

ВИДОВА КВАРТИРА, вид на море та на куяльник. Вікна виходять на дві сторони (на південь та на захід). КВАРТИРА ПОВНІСТЮ ГОТОВА ДО ЧИСТОВИХ РОБІТ. ДО МОРЯ ПІШКИ 20 ХВИЛИН. Ідеальний варіант для молодої родини.

власник
Добровольського вул., 63
rieltor.ua

Продам відмінну 2-кімнатну квартиру площею 58, 1 кв м по пр. Добровольського / 10-я лінія. 16-й поверх 16-ти поверхового будинку. Над квартирою високий тех.етаж. Стільниковий проект. Квартира світла і затишна, утеплює по фасаду. Кімнати роздільні. Три лоджії, засклені і утеплені (зовнішнє і внутрішнє утеплення, виведені радіатори). Велика лоджія 9 кв м переобладнана в спальню, лоджія 3 кв м переобладнана в кабінет. Металопластикові якісні вікна, тільки на кухні деревяна столярка. Санвузол роздільний, облицьований сучасною плиткою, труби і сантехніка нові, встановлені прилади обліку. У передпокої простора комора, яку можна переобладнати в гардеробну. У квартирі встановлені три кондиціонери, бойлер. Будинок ОСББ. Два ліфта: пасажирський і вантажопасажирський. Домофон, консьєрж. З вікон прекрасний вид на море і місто. Відмінне місце розташування, зупинки транспорту, поліклініки, супермаркет, школи і д / сади. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 119233

Добровольского просп., 63, Суворовский, Одесса, Одесская 45000.0 USD
dom.ria.com

ID 20990 Пропонується до продажу однокімнатна квартира на Добровольському. Квартира під чистові роботи. Замінено всю електрику, сантехніку, поміняно вікна, вхідні двері, зроблено стяжку, дворівневі стелі. Стіни оштукатурені під фарбування. Замінено радіатори, утеплено лоджії. Прокладено трасу під кондиціонер. Виконано дуже великий обсяг роботи, залишилося вибрати оздоблювальні матеріали на свій смак. З кухні та кімнати лоджії, санвузол роздільний, є вбиральня. Відмінний район, поруч супермаркети, школа, дитячий садок, дитяча поліклініка, ринок, ресторани. Транспортна розвязка у будь-який район міста. До моря 20 хвилин пішки. Ідеальний варіант для молодої родини. Телефонуйте!

Проспект Добровольского, 63, Пересыпский (Суворовский), Одесса, Одесская 30000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID 1567 Однокомнатная квартира с видом на море и Куяльник. Окна выходят на две стороны (юг и запад). Квартира полностью готова к чистовым работам. В квартире выполнен качественный ремонт: Сантехническая разводка; Электропроводка; Стяжка пола по маякам; Штукатурка стен по маякам; Шпаклевка стен; Новые биметаллические радиаторы; Новые массивные бронированные двери (замки MOTTURA); Внутреннее утепление лоджии. Лоджия из комнаты планируется как полностью жилое помещение, утеплена. Можно сделать детскую, кабинет или гостиную с прекрасным видом на море. Рядом Копейка, АТБ, Ева, Розетка, аптеки, городская детская поликлиника 2, городская стоматологическая поликлиника 5, детский сад, школа. Хорошая транспортная развязка (трамвай + маршрутки). 20 минут ходьбы до моря. Идеальный вариант для молодой семьи.

Добровольского, 63, Пересыпский, Одесса, Одесская 34000.0 USD
dom.ria.com

20856 В продаже однокомнатная квартира на проспекте Добровольского. В квартире уже начат качественный ремонт, на завершающей стадии. Квартира просторная и светлая. Прекрасный вид на море и лиман. Средний этаж. Общая площадь 42 кв.м. Развита инфраструктура. Хорошая транспортная развязка.

Добровольского проспект, 63, Суворовский, Одесса, Одесская 29900.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса