просп. Глушкова, 30

Продається двох кімнатна квартира Загальна площа квартири 51.6 Висота 2.5 м2 Кухня 7.4 м2 Сан вузол роздільний Цегляний будинок,дуже теплі стіни,і ДУЖЕ тепло взимку,в квартирі поміняна повністю ВСЯ електрика(мідна) ВСЯ сантехніка замінена,вся стяжка з полів була знята аж до беттоних плит,потім укладений полістерол товщиною 5 см,під ним плівка,та зверху залита стяжка з керамзиту в один рівень,по всій квартирі,також кухня,туалет,ванна та коридор повністю оброблено CR65 Ceresit(Гідроізоляційний полімер)тож можна заливати цілий басейн))) Коридор,ванна,туалет,(стіни в санвузлах заново викладені з червоної цегли)кухня керамічна плитка по полу,кімнати (ламінат в один контур) Всі стіни поштукатурені,рівні,потолки також поштукатурені та покрашені.Стоїть дух тарифний електролічильник День/Ніч Лоджу зʼєднали з квартирою,підвіконня винесли на 30 см,зробили невелику третю кімнату(яку повністю утеплили по полу і по стінах)можна під гардероб,кабінет,або дитяча як в нас (Тож є спальня,гостьова та дитяча) Майже вся мебель і техніка залишається Є два кондиціонера та Бойлер. Знаходиться в екологічному Голосіівському району,навпроти будинку знаходиться ліс, 3 хв до метро Теремки пішки. Розвинена інфраструктура. В домі є:Нова пошта аптека,мʼясний магазин,обмін валют,кавʼярня. Супермаркет Велика кишеня 1 хв Фора 5 хв В 10 хв є ТРЦ Республіка,Епіцентр,Метро,Аракс,Столичний ринок. Школа номер 132 навпроти дому,також поруч є 3 дитячих садка в 5 хв. ходьби І ще два через дорогу,і також там дві школи,одна з них з поглибленим французької мови Тихі сусіди,що є дуже важливим. Можна під Євідновлення!

владелец
Власник! Продаж 2к квартири 51.6 кв.м на Академіка Глушкова 30 Євіднов
olx.ua

Не агенство. Продажа без комиссии. Теремки, Глушкова, 30. До метро 300м. Рядом нет критической и военной инфраструктуры. 8/9 этажного дома. Общая площадь 82.6 м2. Кухня 8,5 м2. Застеклённая лоджия с видом на лес и балкон. Рядом магазин, школа, детский сад, лес через дорогу. Чистое парадное, тихие соседи. Квартира большая просторная. Торг уместен.

владелец
Теремки. Голосеевский район. 4-х комнатная к
olx.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж квартири Пропонується до продажу простора 3-кімнатна квартира на проспекті Академіка Глушкова, будинок 30. Загальна площа квартири становить 69,5 квадратних метрів, житлова площа — 43 кв.м, а кухня — 7,7 кв.м. Розташована квартира на 9 поверсі з 9-поверхового будинку. Планування квартири передбачає: • Кухня, яка обєднана з вітальнею та має вихід на балкон. • Дитяча кімната або кабінет. • Спальня з балконом. • Роздільний санвузол. Квартира має ремонт, тому нові власники можуть одразу заселятись та жити з комфортом. Навколо будинку добре розвинена інфраструктура, що включає в себе торгово-розважальний центр "Магелан", дитячі садочки, школи, відділення банків, аптеки та інші необхідні заклади. Метро "Теремки" знаходиться в хвилині ходьби від будинку, що робить локацію цієї квартири дуже зручною для тих, хто користується громадським транспортом. Перегляди з нашим експертом можливі у будь-який зручний для вас час. A2. 4 5 8

Продаж 3к (69.5м2) Голосіївський р-н/Теремки/ пр-кт Академіка Глушкова
olx.ua