просп. Героїв Сталінграда, 6

Продаж квартири Пропонується на продаж видова та простора трикімнатна квартира в Оболонському районі м. Києва. Загальна площа квартири — 131 м2 Поверх — 7/9 Квартира в нормальному стані — є обої на стінах та лінолеум на підлозі. Наразі здається в оренду під офіс. Додатковою перевагою є чистий під’їзд з відеоспостереженням і конс’єржем. Помешкання має вдале планування: • три окремі кімнати • два санвузли • великий коридор Локація квартири відкриває чудовий вид на парк "Наталка" та річку Дніпро, а також забезпечує затишок та тишу. В безпосередній близькості розташована велика кількість ресторанів, кафе, фітнес-центрів, супермаркетів, а також гольф-клуб та кілька ТРЦ. Чудова набережна неподалік від будинку створює ідеальні умови для ранкових пробіжок або прогулянок. Транспортна розвязка також є дуже зручною: метро "Оболонь" знаходиться в 15-ти хвилинах пішки, а зупинки громадського транспорту розташовані поруч з будинком. На додаток, поруч знаходяться дитячі садочки, школи, медичні заклади та клініки, що робить цю локацію ідеальним вибором для комфортного та повноцінного життя. Запрошуємо вас на перегляд цієї квартири у будь-який зручний для вас час. A548

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Простора двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Оазис",6 копус розташований в чудовому місці біля набережної Дніпра! Якісний ремонт, роздільні кімнати, роздільні санвузли, чудовий будинок. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Будинок із закритою територією під шлагбаумом, є підземний паркінг, дітячий майданчик, поруч супермаркет.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Простора двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Оазис",5 копус розташований в чудовому місці біля набережної Дніпра! Двостороннє планування, спальня з лоджією у двір, велика вітальня та кухня теж із виходами на лоджію. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Будинок із закритою територією під шлагбаумом, є підземний паркінг, дітячий майданчик, поруч супермаркет.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири 57, 2 м2 проспект Володимира Івасюка, 6 (Героїв Сталінграда) Квартира розташована в новобудові Оболонського району. 14/15 поверх з ліфтом і гарним видом на Дніпро. Продається мебльованою. Високошвидкісний інтернет. Паркомісце надається за запитом, за додаткову плату. Охорона 24/24, 7/7 з консьєржем. Розвинута інфраструктура, поруч супермаркет і пішохідна набережна Riverbank з парками в 2 хвилинах ходьби. 12 хвилин на загальному транспорті до метро Оболонь.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Від власника. Без комісії. Пропонується на продаж видова, простора трикімнатна квартира в Оболонському районі м. Києва на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира знаходиться за адресою проспект Володимира Івасюка, 6 корпус 8. Загальна площа цієї квартири 115,6 м2. Квартира укомплектована сучасними меблями і технікою. Кухня - вбудована і оснащена необхідною технікою. Три окремі кімнати, два санвузла, великий коридор і затишна та простора вітальня. В квартирі є пральна машина, холодильник, система очистки та кондиціювання повітря у всіх приміщеннях та тепла підлога. Чистий під’їзд з відеоспостереженням і конс’єржем. . Тихе і затишне місце з видом на парк “Наталка” і річкою Дніпро. В безпосередній близькості до будинку знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, декілька ТРЦ (Sky Mall, Blockbuster, Blockbuster Mall, Dream Town 1-2). Чудова набережна для ранкових пробіжок або прогулянок в кроковій доступності. Зручна транспортна розвязка: метро Оболонь - 15 хвилин пішки, зупинки громадського транспорту поруч з будинком. Також, поруч розташовані "Kazka" Preschool”, приватний дитячий садочок Clever Kids, Kyiv Montessori School Obolon, приватний дитячий садочок - Школа-Парк. В пішій доступності Uniklinika, MEDIKOM, Дитяча клініка “Наш Лікар”, клініка “Добробут”, General Doctors. По комунальним в квартирі: теплолічильник, лічильник холодної та гарячої води, лічильник на електроенергію, бойлер. Додатковий телефон для контактів: +380669665482

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Продаж світлої видової 4-кімнатної квартири, проспект Володимира Івасюка 6. Загальна S=160м2. Поверх 11/15. В квартирі новий ремонт,велика вітальня і три окремі спальні кімнати, два санвузла, дві великі лоджії. Лічильники на воду, електрику і тепло. Чудова транспортна розвязка. У дворі дворівневий паркінг. Рядом парк Наталка, Оболонська набережна, ТРЦ Blockbuster Mall, Продаж 345 000 $. Телефонуйте та поїхали дивитися.

власник
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6
rieltor.ua

Продаж 4 кімн.кв. ЖК «Оазис» просп.В.Івасюка буд. ( Героїв Сталінграду). До Вашої уваги продаж видової 4 кімн.кв. в ЖК «Оазис» за адресою: проспект Володимира Івасюка буд.6 корпус 1(проспект Героїв Сталінграду) . Загальна площа квартири - 157 м2 Поверх 7 з 16. Затишна та світла квартира у відмінному житловому стані, зручне планування, велика кухня, вітальня, три просторих спальні, два сан.вузли, лоджії. Інфраструктура: поруч є все необхідне для комфортного життя, супермаркети, поштомати, кавʼярні, магазини, аптеки, лікарні, школи та дитячі садочки. В 2 хвилини від дому парк Наталка з набережною зоною. За окрему плату є паркомісце. Вартість 360000 у.о. Комісія 3%.

Продаж 4-к кв ЖК Оазис Івасюка (Героів Сталінграда) Оболонь
olx.ua

Продаж Без % 2-х рівневий пентхаус просп. В. Івасюка (Героїв Сталінграда), 6 Оболонський район, Правий берег. Квартира з авторським ремонтом, загальна площа 148.5 м2, житлова 58.6 м2, кухня 46.5 м2. Просторі кімнати, планування роздільне, санвузол суміжний, централізоване опалення. Квартира з меблями та побутовою технікою ( індукційна плита, пральна машина, посудомийна машина, холодильник ), вхідні двері броньовані, охоронна сигналізація, конс’єрж. Біля дому є своя інфраструктура - магазини, аптеки, кав’ярні, школа, дитячий садок, ринок, Макдональдс, Сільпо. Оболонська набережна та парк «Наталка» - 100 метрів. Розвинена транспортна розв’язка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту на всі напрями міста. В 10 хв пішки метро Оболонь, ТРЦ Дрим Таун, ТЦ Смарт Плаза. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат ; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші). Спецпроект, Авторский ремонт, С мебелью и техникой, Раздельная планировка .

Продаж Без % 2-х рівневий пентхаус Івасюка 6 Оболонь Правий берег
olx.ua

#9792 До вашої уваги пропонується простора 2к квартира в ЖК Оазис, пр-кт Героїв Сталінграду 6. Планування: - простора вітальня - кухня - спальня - 2 санвузли - 2 балкони Закрита територія ЖК. Дитячий майданчик. Підземний паркінг та гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка. Поруч магазини, ресторани, аптека, салони краси. Документам більше 3 років. Ключі на руках. Перегляди в зручний для вас час.

Продажа 3к, 105м2, пр-т Владимира Ивасюка 6, Оболонь, Оазис
olx.ua