просп. Героїв Сталінграда, 20а

Продаж 2К: 65/30/18м2 з видом на Дніпро ремонт меблі Набережна Оболонь Готова до проживання 2К: 65/30/18м2, без вкладень, з чудовим видом на річку Дніпро 2-х кімнатна квартира, з меблями, технікою, зі свіжим ремонтом; — Загальна площа - 65 м2, житлова - 30 м2, кухня-їдальня - 16 м2, санвузол суміщений - 5 м2; — 12 поверх 12-ти поверхового цегляного будинку; — Спальня - 13 м2: двоспальне ліжко, письмовий стіл, кондиціонер, вихід на балкон з видом на Дніпро; — Кімната - 17 м2: диван з кріслами, стінка, електрокамін, телевізор, кондиціонер; — Кухня-їдальня - 16 м2: в комплекті, варильна електро поверхня, духовка, піч мікрохвильова, холодильник, обідній стіл з 4-ма стільцями; — Хол - 12 м2: дві шафи купе; — Підлоги в кімнатах та холі - ламінат, кухня, їдальня - кахель; — Ванна кімната - 5 м2 суміщена: кахель на стінах та підлозі, ванна кімната, умивальник, унітаз, пральна машина; — Будинок цегляний, спецпроект 1996 будівлі; Вікна на східну сторону; — Київ, Оболонська Набережна, Оболонський район, Оболонь, Проспект Героїв Сталінграда – проспект Володимира Івасюка (№ уточнюйте). — Вартість пропозиції 160000$ без комісії. — Квартира в оренді до серпня 2024 року, договір оренди разом з продажем до виконання.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 20а
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира поряд з Оболонською набережною, на Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда), буд. 20-А. Це унікальне місце з чудовими можливостями для прогулянок, відпочинку та занять спортом. Затока Оболонь, пляж, спортивні майданчики, прокат каяків та катамаранів, кафе, ресторани та навіть церква - все поруч для комфортного життя. Найближчий супермаркет Сільпо всього за пять хвилин пішки, а станція метро Мінська - за 15 хвилин ходьби. Квартира розташована на 8-му поверсі 16-ти поверхового цегляного будинку, усі вікна виходять на тихий бік, а також встановлені нові ліфти для зручності.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 20а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

3-к квартира; Оболонь; Набережна; Парк Наталка. Продаж квартири в найкращому районі Києва.вул.Володимира Івасюка( проспект Героїв Сталінграду)20А; цегляний будинок, поруч Парк Наталка. Три окремі кімнати, простора кухня, гардеробна (кладова) на балконі; два засклених балкони; з вікон кухні, спальні та гостьової кімнати, відкривається заспокійливий вид; вікна іншої спальні у тихий двір. Можливо , деякі елементи декору та сам ремонт, потребує удосконалення, і ми це розуміємо; але розташування будинку та планування - не залишить Вас байдужим. До Зустрічі на перегляді.

Квартира з ремонтом; Оболонь; Парк Наталка; Без Комісії
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Київ, Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду) 20а, Будинок 1997р., Пропонується видова двостороння квартира в цегляному спецпроекті на Оболоні, чудовий вид на Дніпро та церкву! Планування квартири - всі кімнати роздільні, кухня збільшена за рахунок лоджії, є 2 лоджії з кімнат, просторий хол, квартира в житловому стані, в санвузлах - потребує ремонту. Квартира вільна та готова до продажу! Будинок знаходиться біля набережної Дніпра, має великий двір з парковкою та відеонаглядом всіх підїздів та терріторії подвіря. Поруч безліч магазинів, ресторанів, кафе; школа-ліцей, церква , гольф-клуб, пляж - все це складається в чудову інфраструктуру масиву. Метро Мінська -10 хв.пішки.

Продам 3 к.квартиру Оболонський р-н.
olx.ua