просп. Хмельницького (Героїв Сталінграда), 12а

У продажу 2к квартира на початку пр.Б.Хмельницького, район пр.Поля Будинок кооперативний (дах та комунікації без нарікань), доглянута прибудинкова територія. Друга лінія, зручно розташовано від дороги та магазинів! У квартирі зроблено ремонт, замінено на нові всі комунікації! Квартира у власності однієї родини. Детальніше за т. 067 63О3432 з повагою, Вячеслав.

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 12а
rieltor.ua

2-к квартира на проспекте Богдана Хмельницкого в районе 16-й Больницы. Кирпичный дом. Квартира общей площадью 45м2, два балкона. Состояние под ремонт. Возможна продажа по государственной программе. Цена 25500 у.е.

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 12
rieltor.ua

+ кухня 6 м2 + вся необходимая мебель и техника остается + квартира не угловая, очень теплая + кондиционер + бойлер + проходная комната + отдельная спальня + санузел совмещен + хорошее месторасположение - рядом садик, школа, АТБ, до проспекта А.Поля 200 метров + возможен безналичный расчет

Хмельницкого Богдана проспект, 12, Центральный, Днепр, Днепропетровская 35000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гарна приємна квартира, в якій повністю поміняна електропроводка, зроблені електрична тепла підлога у коридорі. Сам будинок перед війною утеплений весь - за рахунок чого в квартирі стало помітно тепліше, а рахунки за опалення зменшились на 30-40% порівнюючи з аналогічними періодами. Засклений балкон виходить у тихе подвіря, є газова колонка і плита. Кондиціонер стоїть у кімнаті яка найбільша нагрівається, але його потужності вистачає на всю квартиру. Поруч проходить проспект з великою кількістю маршруток. Підсумовуючи - квартира в стані що можно відразу заїхати та жити. Квартира знаходиться на початку проспекта Богдана Хмельницького.

Хмельницкого Богдана проспект, 12А, Центральный, Днепр, Днепропетровская 55000.0 USD
dom.ria.com