Продаж нового таунхаусу Aura Village з дизайнерським ремонтом 2023 в Віті Поштовій, Тарасівці. Дуже затишний, продуманий до деталей. Планування: на першому поверсі кухня-вітальня, санвузол з душовою, пральна кімната. На другому: спальня та зонально відокремлений кабінет/гардеробна. Всі меблі, техніка нові, якісні. Гарне місце для життя та відпочинку. Є власна територія біля входу в таунхаус та парковочне місце. Закрита на шлагбаум територія. Можливий продаж по Єоселі, Євідновлення. Поруч зупинка транспорту, Нова Пошта. До станції метро-10-15 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Айвазовського
rieltor.ua

Продається вже побудований, 2х поверховий ТаунХаус - площею 100м2 в с.Нове (с.Тарасівка). Відмінний заміський варіант, за ціною однокімнатної квартири! 1,5 сотки землі. Продаж від забудовника. 52000 у.е. - ціна за вільне планування (стан після будівельників); 54000у.е. - ціна з перегородками за нашим проектом (стан після будівельників); 57000у.е. - ціна з перегородками + розведена електрика + штукатурка гіпсова; ! Всі варіанти мають сходи на 2й поверх. Закрита територія; Власна парковка для 2х авто + місце для гостьового паркінку; Задній двір 30м2. Призначення землі - під забудову та обслуговування власного будинку. Отоплення: індивідуальне від електрики. За домовленістю можемо підключити ГАЗ. В комплектацію (в даний бюджет) входить: - змонтовані каналізаційні труби, підєднані в септик; - індивідуальний септик на 2 колодязі (переливний) 6 м.куб; - індивідуальна свердловина з водою; - парковка для автомобіля; - 10квт світла, 3 фази, заведено в будинок + особистий лічильник; - великі панорамні вікна; - бронедвері; - металевий каркас сходів на другий поверх; - загальні: ворота на вїзд та ворота на виїзд (відкатні) та хвіртка; - територія вимощена плиткою ФЕМ; МОЖНА ЗАМОВИТИ РЕМОНТ - ПІД ЧИСТОВУ: - стяжка (машинна) підлоги; - штукатурка (машинна) стін; - тепла підлога на 1-му поверсі; - розводка труб опалення на 2-му поверсі; - розводка кабелів електрики та світла по будинку; - розводка водопостачання (виводи під змішувачі для води); Будинок ДУЖЕ ТЕПЛИЙ побудований з: - стіни з газоблоків 300мм; - утеплювач зовнішніх стін 100мм.; - фундамент з бетону м350; - фасади будинку системи Ceresit + пофарбовані; - перекриття між поверхами з залізобетонних плит перекриття; - дах накритий металевою черепицею + утеплений мінеральною ватою товщиною 200 мм.; Найближча інфраструктура: Магазини; Церква; Нова Пошта; Дитячий садок; Стадіон та спортивні майданчики; 10 км. від Кільцевої дороги. У разі зацікавленості – запрошуємо на перегляд! Локацію відправлю до VIBER або TELEGRAM.

Київська
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається двоповерховий таунхаус 127 м2 в Тарасівці, Київська область в котеджному містечку закритого типу, вулиця Михайлівська 1. Будинок ведений в експлуатацію. Таунхаус знаходиться в середині містечка, не крайні. Планування Перший поверх: - гостьова кімната, - коридор, - велика кухня-вітальня, - санвузол. Другий поверх: - 3 великі кімнати, - великий санвузол. Гарна велика тераса, завезена додаткова фура чорнозема, розміром 5*3м. Перед входом в таунхаус є 2 паркомісця. Територія закрита, є КПП. Стіни з газоблока, монолітні сходи, є утеплення 100 мм, дах з бітомної черепиці, утеплена 200мм, вікна – 5-камерний профіль, 2 камерний склопакет Є свердловина 50 м. Електрика від Київобленерго Зручне місце розташування, до Києва 10 хв, близько метро Теремки. Поруч приватна школа Britannica school, та дитячий приватний садочок 50 м. Документи на таунхаус є.

Михайлівська вулиця, 1
rieltor.ua

Таунхаус з великим подвірям, двома паркомісцями та на половину зробленим ремонтом !!! Таунхаус у містечку Aura Village - унікальне містечко з таунхаусами невеликої площі. Заїзд через шлагбаум, більшість таунхаусів вже заселено, тихе та спокійне місце. Відстань до Києва 11-12 км (10-15 хвилин на авто). Зручний заїзд в Київ через одеську трасу, або на окружну дорогу. Прям біля комплексу є продуктовий магазин та піцерія У продажі кутовий таунхаус (сусіди тільки с однієї сторони), який має більшу площу подвіря, ніж інші будиночки, близько 40 м2. Також за будинком закріплено своє паркомісце (можна розширити до двох паркомісць). Загальна площа таунхаусу 46 метрів 1 поверх: кухня + сан. вузол 2 поверх: одна велика кімната 20 м2 Будинок збудований з газблоку, додатково по фасаду утеплений пінополістиролом, дах покритий металочерепицею. Перекриття та сходи – моноліт. Дорогі вікна Glasso (3-е скління, 5- камерний профіль. Броновані добротні вхідні двері (100 кг). Автономне опалення Асфальтований підїзд. Озеленення. Тротуарна плитка. Вже розведена електрика по всьому таунхаусу Встановлено електричний котел Повністю розведена система води та опалення Повністю проведена тепла підлога на першому поверсі Встановлені перестінки між сан. вузлом та кухнею, також стоїть перестінок на другому поверсі Повністю поштукатурені стіни Зроблені виводи під кондиціонер Окрема фаза електрики на генератор Розглянемо продаж через єОселю! Телефонуйте, з радістю відповім на всі питання та проведу перегляд !

можливий продаж по єОселя
Айвазовського
rieltor.ua

Без % Продажа таунхауса с.Тарасовка ул.Киевская от 77/40/10 до 100м , 2 комнаты +зал+кухня , 1 с/узел, под отделку , свет, скважина, выгребная яма , закрытая территория, участок от 0.8 сотки до 1.6сотки , рядом остановка маршрутки , строиться Фора .Есть без документов дешевле цена ,и 1 таунхаус с документами .Документы на Руках. Сделка у нотариуса . Цена 700у.е. /метр.. Варианты.Смотрите мои другие объявления.Звоните, пишите-отвечу,не всегда есть связь

Продажа таунхауса с.Тарасовка 77м под отделку
olx.ua

Продам таунхаус у Тарасівці, по вул. Абрикосова, під чистове оздоблення. Збудований з якісних матеріалів. Загальна площа 55 кв. метрів, дві окремі кімнати, кухня, санвузол. Плюс 30 кв. метрів мансардного поверху у подарунок. Усі комунікації, електроенергія 12 кВт, каналізація септик, свердловина. Від 2 до 4 соток землі. Відмінне місце розташування! Від Києва 9 км. Документи готові!

Таунхаус с. Тарасівка вул. Абрикосова. Продаж від власника!Без Комісії
olx.ua

Продаж будинку типу «таунхаус» в Київській обл., с. Тарасівка, по вул. Патона. Технічні характеристики: - побудовано з керамоблоку; - перекриття між поверхами монолітне; - газифікований; - електрика 8 кВт; - власна скважина; - каналізація скептик; -площа 88м2; -земля 1,5 соток. Перший поверх: простора кухня-вітальня (з виходом на власну терасу / дворик), гардеробна та гостьовий сан.вузол. Другий поверх: дві окремі кімнати і сан.вузол. Кожен будинок має власний дворик спереду будинку (з окремими воротами та з паркомісцем під авто), зелену зону з іншої сторони будинку (на яку вихід з кухні вітальні). Дуже вдала локація - поряд з центральною дорогою, в 50 метрах від зупинки громадського транспорту.8 км. до Києва. В квітні повністю забудовник закінчить всі роботи- прибудинкову та фасад Ціна 55000,00 Дол. США. Без комісії для покупця. З повагою, Людмила АН «ЧАС».

Без комісії. Продаж таунзаусу в с. Тарасівка
olx.ua

Таунхаус розташований у с. Тарасівка з досить розвинутою інфраструктурою, 10 хв. до Київа (м.Теремки). Загальна площа приміщення - 47кв. м., 2-поверхове вільне планування приміщення дозволяє виконати будь який проект за бажанням господарів. Стіни - газоблок з утепленням, дах також утеплений. Встановлені якісні, панорамні вікна з дзеркальним ефектом (світловідображаючі). До танхаусу входить власне паркомісце та невеличка прибудинкова теріторія. Всі документи на руках, договір з ОСББ підписаний. Зовнішнє оздоблення завершене. Єлектрика, інтернет, вода та каналізація вже заведені у кожний таунхаус - можна розпочинати внутрішні роботи. Закритий тип в‘їзду до комплекса. Ціна 29.000$. Без комісії, від власника.

власник
Продається 2-поверховий Таунхаус в Aura Village
olx.ua

Продаж від власника. Таунхаус Aura Village в с.Тарасівка вул. Айвазовського (поворот на Green Hills) Комплекс із закритою територією, відеоспостереження. В квартирі все на електриці. Скважина, біосептик. Загальна площа 46 м2. Є своє парко місце. 10 км від Києва. Теплий пол, сантехніка, електрика розведена. Електро котел. Потолок-подвійний шар мінвати. На стінах гіпсокартон. Підлога - чорнова стяжка. Зупинка транспорту біля будинку. Торг.

власник
Таунхаус ЖК Аура (Тарасівка, Юрівка)
olx.ua

Від власника, без комісії. 2 поверхи, площа 46 м.кв. Секція 1 від в‘їзду 3-ий таун. Можна заходити на ремонт. Проведена електрика, зроблена гіпсова штукатурка, під шпалери- Закрита територія - Утеплені стіни - Інливідуальне опалення - Автономний біосептик - Скважина Хороше планування, сходи не забирають вікно. (!) На відміну від багатьох аналогічних планувань просто із іншим розташуванням самих сходів. Більше фото та відео надам по запиту. Подивитись можна в будь-який час. По всім питанням дзвонить+38********64. +38********54

власник
Продам  таунхаус
olx.ua

Продається Таунхаус 120 м.кв. + 2 паркомісця у с. Тарасівка. 2 сотки землі. Земля у власності. Документи готові до переоформлення. Закрита територія, окремий вїзд до кожного будинку. Відмінний варіант для молодої сімї з дітьми. 2 поверхи, 4 окремі кімнати + вітальня з каміном, високі стелі (чорнові 3,30 + 2,80) + велике горище або високий другий поверх (на вибір). Комплектація: - Стіни - газоблок 300+100 пінопласт + декоративна акрилова штукатурка фасаду. - Покрівля металочерепиця, утеплена мін ватою. - Якісні вікна – профіль з енергозберігаючим двокамерним склопакетом. Панорамні вікна. - Бетонні сходи. - Повний благоустрій (огорож, бруківка, озеленення тощо). - Електрика 10кВт (двотарифний лічильник день/ніч), 3 фази, + оптика. - Свої свердловина та септик з переливом. - Паркування для двох автомобілів. - асфальтований підїзд до будинку. - Поруч школи, садок, магазин, зупинка транспорту тощо. - Лісмуга 200м від будинку. Обєкт готовий для проведення внутрішніх ремонтних робіт. Для запису на перегляд телефонуйте за вказаним номером. Від забудовника. Готовність співпрацювати із ріелторами.

Без комісії. Таунхаус 120 м.кв. с. Тарасівка, 2 сотки, $499/м.кв
olx.ua

Центр Тарасівки Розвʼязка транспортна Ресторани Магазини 75м2 2 сотки землі Три кімнати ГАЗ! Два сан вузли Готовність через місяць . Є оселя-60000$

Центр Таун хаус 75м2 Є оселя-60000$
olx.ua

Унікальна пропозиція! Рідко зустрінете настільки розвинену інфраструктуру для комфортного життя одночасно з соснами та озером (школа, дитячий садок, магазин, мед.амбулаторія – 100 метрів, електричка на Київ, нова пошта, Укрпошта, ринок, супермаркет АТБ та Фора – 10 хв пішки (реально!). Квартира у двох рівнях (таунхаус) 67м2 зі своїм двориком 1,5 у власності (дворик правильної форми), власним паркомісцем. У квартирі зроблено ремонт, фото відповідає. Ціна вказана без урахування кухні з технікою. На всі лічильники та прямі договори: газ, світло, вода. Каналізація - власний септик із дренажем 5,5 м3. Асфальтний підїзд. Перевага також є можливість підключення генератора та зарядки електромобіля. З вікон відкривається розкішний вид на сосни, озеро, церкву. У вихідні ви прокидатиметеся від дзвону церкви. Ціна 68000 у власності більше 3-х років розташування відмічено червоним квадратом на фото (Гугл карті)

Унікальна локація для життя! 2 квартира 67 м2 з двориком та ремонтом
olx.ua

Таунхаус 127 м.кв два поверха: на першому поверсі розташована велика кухня-вітальня, гостьова кімната та санвузол; На другому поверсі розташовано три кімнати та санвузол. Загальна площа ділянки 1.7 сотки , площа внутрішнього двору 50 м. Кв. Закрита територія; Власна парковка для 1 автомобіля. Призначення землі - під забудову та обслуговування власного будинку. - індивідуальний септик на 2 колодязі переливний 6,5 кубів ; - парковка для автомобіля; - 10квт світла, 3 фази, заведено в будинок,особистий лічильник прямий договір з Київобленерго ; -вікна 2 камерні, 4 профільні ; -металеві двері; -монолітні сходи; Будинок побудований з: - стіни з газоблоку 250мм; - утеплювач зовнішніх стін 100мм. пінопласт ; - перекриття між поверхами з залізобетонних плит перекриття+ армопояс; - дах бітумна черепиця, утеплений мінеральною ватою товщиною 200 мм

Продам збудований Таунхаус  127 м.кв КМ Тарасівка. Готовий до ремонту!
olx.ua

Супер Продажа!таунхауса по цене квартиры , с задним двориком, и двумя парко местами . 5 км от Киева Шикарная локация, дубовая роща. Кухня-студио +1 просторная спальня, из которой можно сделать 2.Скважина 70м Септик с переливом Автономное электро отопление В пешей доступности вся инфроструктура, остановка общ.траспорта продуктовый магазин и тд Отличное соотношение цены/качества! Есть другие варианты – звоните, и мы подберём наилучший вариант. Наша команда поможет вам в любом вопросе – покупка, продажа, аренда, оценка, анализ и проверка документов.С уважением Агентство Недвижимости " LubiyDom"

Супер Продаж!Таунхауса AURA Village  Тарасовка
olx.ua

Тарасовка, 2х уровневый Таун хаус, ЖК Aura village , 46 метров, первый этаж кухня- столовая ( из кухни выход во внутренний дворик размером 4 на 5 метров), санузел совмещен; второй этаж комната 23 метра; полы с подогревом; встроенная кухня; свежий ремонт; закрытая территория со шлагбаумом; недалеко озеро, остановка транспорта, магазин БЕЗ КОМИССИИ

Тарасовка, таунхаус, ЖК Aura village, БЕЗ КОМИССИИ
olx.ua

Продаю таунхаус 1-2-кімнатний 46 м2, двохповерховий, з власним паркомісцем, закрита територія. Відеоспостереження, охорона. 50м зупинка маршрутного таксі 801 або 812 до метро Дружби Народів та метро Теремки 15 хв. В квартирі електроопалення. На першому поверсі кухня-вітальня. На другому поверсі дві кімнати. Можна зробити одну велику кімнату. Поруч ТРЦ, супермаркет. Також в пішій доступності дитячий садок та школа.

Продаж в ЖК AURA Village готового таунхауса 46м2
olx.ua

У продажі Таунхауси у с. Тарасівка Площа: 105м2 Земельна ділянка: 2 сотки Закрита територія, парковка на 2 авто + гостєва Комунікації: - септік - скважина - електрика (10 квт, 3 фази), особистий лічильник Ціна: 52000 - вільне планування, без оздоблення 54000 - з плануванням, всі стіни, без оздоблення 58000 - під чистову, розведена електрика Без комісії для покупця! Запрошую на перегляд та підберемо житло під ваш запит: +38********95 Юлія

ПРОДАЖ | ТАУНХАУС | 105м2 | Тарасівка | Без комісії
olx.ua

Без%. Тарасівка. Вулиця Мирославська. ЖК Грін Хаус 2 поверховий смарт таунхаус з ремонтом. Вам залишається лише доукомплектувати його. На 1 поверсі кухня-вітальня, ванна кімната. На 2 поверсі кімната. Вода-свердловина. Електрика-5 кВт. Опалення електричне. В ванній кімнаті є бойлер. Закрита територія з паркомісцями. Поруч необхідна інфраструктура. При відсутності звязку пишіть, телефонуйте у вайбер або телеграм

Без %. Смарт таунхаус. Тарасівка
olx.ua

Географія Тарасівка