Продам трьох поверховий таунхаус, 5 кімнат, загальною площею 116 квадратних метрів, Боярка, с.Нове, вул.Патона 4-Г. Додатково 2 сотки землі при виході з кухні, для зони барбекю у внутрішньому дворі. Своє паркомісце перед входом у будинок. Продаємо у звязку із переїздом. Купували спеціально у тихому, зеленому місці для себе, ремонт робили дуже якісний, все контролювали також для себе. Перший поверх: кухня-студія, сан вузол; Другий поверх: батьківська кімната, гостьова кімната або кабінет, сан вузол; Третій поверх: 2 дитячі кімнати, сан вузол. Із внутрішніх робіт, які залишились: останній слой штукатурки( якщо під поклейку шпалер то він не потрібен), фарбування стін, плитка у ванній , туалеті , оформити стелю. По комунікаціям: газові, електрика, центральна каналізація, вода ( скважина ). Поруч перша Боярська школа, 2 дитячі садки ( приватний та державний), будівельні та продуктові магазини, відділення нової пошти, озера, ліс.

Патона, 4 г
rieltor.ua

Новий таунхаус з чудовим плануванням, що знаходиться у с. Нове, вул. Сагайдачного, у передмісті Києва. Якщо бажаєте жити недалеко від столиці, але у відносно спокійній місцевості - для Вас це буде ідеальним варіантом. Загальна площа - 100м2. Ціна - 62 000$/ Планування - роздільне. До будинку підведена вода, газ та електроенергія. Таунхаус - ідеальний варіант для сімї , з дітками або ж з домашніми улюбленцями. Великий простір у будинку , задній двір, паркувальне місце для авто - це зручність та функціональність. Біля будинку - розвинена інфраструктура ( магазини, аптеки, садок, школа, кавярні та інше.) Недалеко - зупинка громадського транспорту, який прямує на різні напрямки. Рада запросити Вас на перегляд, у зручний для Вас час! Є питання? Телефонуйте: + 38(067) 505-76-64 З повагою, Ольга Пасічник

Сагайдачного
rieltor.ua

Предлагается к продаже дуплекс-таунхаус (сблокированный дом ) в новом недавно отстроенном массиве Боярки (масив с.Новое). Застроенный массив и приличные соседи. Вид на лес с тыльной стороны дома. Находится всего в 15 км от Киева. Тихая обстановка, недалеко лес.. Добраться до Киева не составляет труда, так как очень хорошо развито транспортное сообщение. Маршрутки м. Житомирская- 30мин. м. Теремки- 25мин. м. Вокзальная- 25мин. Две дороги до окружной киева (15 км.) Есть електричка. Инфраструктура тоже на высоте- в непосредственной близости находится: ЖД станция Боярка- 12мин ходьбы Государственная школа и садик- 5мин ходьбы Маршрутки в разные направление Киева- 10 мин ходьбы. Магазины продуктов и стройматериалов- 10 минут ходьбы. Аптеки. Теперь про сам дом: Построен из кирпича + утеплитель (пенопласт)+штукатурка Монолитно-зборный фундамент, жб перекрытие, монолитная лестница. Крыша- металлочерепица. Стены- после строителей. Пятикамерные металлопластиковые окна. В дом заведено водоснабжение,канализация, електричество. По улице кабельный интернет. К дому подведен также газ. Большой задний дворик, удобный заезд. Красивый вид из окон. Жилая площадь: 180 м2. Участок 7,5 сотки Сделана отмостка и площадка под машины из дикого камня.

власник
Боярка  (с. Нове) продаж дома дуплекса біля лісу
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж таунхаусу село Нове, Київська область, біля Боярки, 231 м2 Великий будинок для великої сімї. 3 поверхи, 4 спальні та своя земельна ділянка Перший поверх : - кухня з столовою зоною, -гостьова спальня, -сан вузол, - вихід на терасу Другий поверх: - три спальні - дві ванні кімнати Третій поверх - велика зона відпочинку , більярдна. Багато простору, з можливістю переробити його для своїх потреб та побажань. - 2 великі комори для зберігання речей Дім має чудове розташування у тихому місці, де не має шуму та гулу машин, але в близькій відстані від Києва та метро Теремки, що дає змогу швидко добратися до столиці. З центру Києва до будинку добиратися 40хв на громадському транспорті, зупинка прям біля дому, пройтись 2 хв.

Продаж 3х поверхового таунхаусу село Нове, Боярка
olx.ua

Собственный дворик с двух сторон таунхауса, можно организовать зону отдыха, и парковку для 1-2 машин. Хорошая транспортная развязка 5-10 минут ходьбы до остановок маршрутного транспорта 825, 812, 720, 796 . Ж/Д станции "Боярка" в 10 минутах ходьбы. Развитая инфраструктура в пешей доступности школа (200 метров), садик, больница, супермаркет "Фора", отделение ПриватБанка, Рынок , различные кофешопы, магазины продовольствия и многое другое. Рядом лес, озеро. Спокойное, тихое место для жизни. Возможна продажа через Е-оселю.

власник
Таунхаус с собственным двориком.(Возможна Е-оселя)
olx.ua

Популярні запити

Географія Нове