Продаются Таунхауси ✅ Таунхауси розташовані у районі Чернишевського. Загальна площа - 145 м². На території є дитячий майданчик та приватний ставок. Будинки відповідають високим вимогам будівництва, адже використовувались тільки безпечні та екологічно чисті матеріали. Планування таунхауса досить практичне, адже є 4 кімнати, 2 санвузла, гардеробна та простора кухня-вітальня. Для продажу доступні два типа планування: "Класичне" та "Просторе". Відрізняються вони, лише наявністю великої тераси (90 м²) та гаражем у "Просторому" плануванні. ✅ Загальна площа: 145 м² ✅ Район: Чернишевського ✅ Автономне опалення ✅ Будинок: цегляний ✅ Приватний ставок ✅ Є можливість додатково придбати гараж за $8000 Таунхаус "Класичний" Вартість від $48000 до $53 000 (ціна залежить від наповнення) Таунхаус "Просторий" Вартість $78 000 (загальна площа будинка 145 м² + тераса 90 м² + гараж) Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд! ☎️ 0509053110 – Олена м. Луцьк, вул. Коперника 8А, оф. 6 (4-й поверх) #продаж_elitelutsk

Левадна, 6
rieltor.ua

Таунхаус, дуплекс Район вул.Львівська (Омеляник), до маршрутки 25 пішки 3 хв Цікаве планування, на етапі будівництва можливе розтермінування

владелец
возможна продажа по єОселя
Педагогічна вул., 12
rieltor.ua

Для тих, хто мріє про комфортне заміське життя з швидкою доступністю до міста. Пропонуємо до продажу двоповерхові таунхауси, загальною площею 120 м2, власною ділянкою (1,6сот - 3,6 сот), що знаходяться у с. Боратин (вул. Загородня 90, поряд з амбулаторією). Зручна локація: поряд знаходиться уся необхідна інфраструктура: школа, садочок, амбулаторія, зупинка громадського транспорту, неподалік ТЦ Баобаб (в 3хв). У планування входить: на першому поверсі: кухня, санвузол, паливна, вітальня з виходом у задній дворик на другому поверсі: гардеробна, санвузол, три спальні кімнати з виходом на балкон. Стіни та перестінки з червоної цегли, фасад утеплений пінопластом (15см), перекриття - залізобетонне, покрівля - металочерепиця, стеля утеплена мінеральною ватою (20см). Заведена е/ен - 10кВт та проведений швидкісний інтернет, опалення: електрична "тепла підлога" по периметру на першому поверсі, радіатори на другому поверсі, вода централізована, каналізаційний септик. При купівлі Ви отримаєте: Внутрішні роботи: стан чистова стяжка/ чорнова штукатурка, опалення, включаючи теплу підлогу, розведена електромережа та інтернет, змурований димохід та утеплений мінеральною ватою для влаштування барбекю та підключення каміна. Встановлені лічильники обліку. Благоустрій: бруківка на території та доїзд із бруківки від центральної дороги, озеленення, закрита територія, міні дитячий майданчик, облаштовані гостьові паркомісця. На задньому дворику розпланований грунт. Прибудинкова територія розрахована на 2 автомобіля. Фасад: декоративна штукатурка бараник в кольорі, зовнішнє освітлення. Телефонуйте, щоб дізнатися більше інформації, або ж домовитись про огляд.

возможна продажа по єОселя
Загородня, 90
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам новозбудований сучасний таунхаус у зручному міському районі - на вул. Чернишевського. Чудова локація з відмінною логістикою доїзду й забудованою лінією масиву. Поруч – зупинка громадського транспорту, магазин, школа. У пішій доступності - кічкарівські ставки. Загальна площа будівлі – 85 кв.м., внутрішній проект містить два житлові поверхи й невелику терасу з виходом у внутрішній двір. Надійний монолітно-стрічковий фундамент, панельне міжповерхове перекриття, надійно утеплений дах. Комбінований матеріал зовнішніх стін (червона цегла/газоблок "СтоунЛайт"), якісне утеплення фасаду і дахового покриття. Підведені усі централізовані (міські) комунікації: світло, вода й каналізація. Внутрішній стан - високоякісна стяжка-штукатурка, розведена електропроводка, каналізаційні виводи і стояки. Облаштована автономна система опалення - на першому поверсі покладена тепла підлога (на водяній основі), на другому поверсі встановлені біметалеві радіатори. Вікна - шестикамерний профіль "WDS", з відмінними тепло- й шумо- ізоляційними характеристиками. Компактна земельна ділянка (у півтори сотки), подвір’я прямокутної форми, з усіх боків огороджене парканом. З будинку облаштована тераса з виходом у внутрішній двір. Чудове місце для особистого відпочинку або квіткових декорацій. Стомились від повсякденної метушні міста, але життєвий ритм не відпускає далеко від Луцька? Телефонуйте вже зараз – не втратьте можливості придбати дійсно цікавий варіант!

Чернишевського вул.
rieltor.ua

Продам таунхаус в селі Боратин Загальна площа 92.2 м.кв,2 поверхи. Ціна 50000 у.о ,тел 0680247028, 0662251720 ☝ Можливий продаж під кредитну програму «Є ОСЕЛЯ» 💥1 поверх: кухня, вітальня, санвузол💥 💥2 поверх: 3 кімнати, гардеробна 💥 Теплі підлоги скрізь окрім спалень, стяжка, штукатурка , каналізація септик, вода скважина, електро опалення.Встановлено котел та бойлер. Зручне місце розташування та заїзд. Двір закладений бруківкою. Дах накритий металочерепицею.

возможна продажа по єОселя
Загородня, 38ж
rieltor.ua

Продаж цегляного таунхаусу в ЖК "Струмочок" котеджне містечко у с. Струмівка неподалік Луцька. ❗️Під програму єОселя❗️ Загальною площею: 120 м.кв. Земельною ділянкою: 2,5 сотих. Планування: - На першому поверсі розташований передпокій, окрема кухня, санвузол, коридор та велика вітальня. - Є можливість облаштувати кухню-студію в частині вітальні, отримавши додаткову кімнату. - На другому поверсі - 2 кімнати, гардероб та простора ванна. Встановлено: тепла підлога, газовий котел, в кімнатах радіатори. Даний комплекс побудований з якісних матеріалів. Комунікації: - газ. - вода. - електрика. - центральна каналізація. Територія даного комплексу огороджена парканом та вимощена бруківкою. Уся територія під охороною та відеонаглядом, паркомісця для мешканців комплексу та їхніх гостей. Таунхаус у ЖК Струмочок - це правильне рішення для тих людей, які цінують якісне поєднання комфорту й естетичної привабливості.

Сковороди
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі танхаус в Рованцях Загальна площа 105 м2 та власна прибудинкова територія 1.7 сот В готову комплектацію входить: чистова стяжка та штукатурка, розведена електрика, тепла підлога та радіатори, благоустрій території, бруківка, окремий заїзд ,автоматизовані ворота,освітлення фасаду . Таунхаус забезпечений всіма необхідними комуінікаціями, включаючи електропостачання 9 кВт ,септик ,скважина . Вдале планування дозволяє максимально ефективно використовувати кожен квадратний метр. На першому поверсі розташовані: Кімната кухня-студія кладова санвузол. На другому поверсі : вільне планування кімнат , санвузол. Будинок спроєктований згідно сучасних стандартів, а при будівництві використовувались якісні будівельні матеріали. Обєкт розташований у тихому та затишному місці, що створює гармонійну атмосферу та забезпечує належний відпочинок для мешканців. Запрошуємо на перегляд у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю! 0681643380 Катерина 0957571588 Ярослава

Івана Купала, 15
rieltor.ua

VIP! Сучасний ТАУНХАУС! в самому ЕЛІТНОМУ! місці м. Луцька, в найкращому та дуже зручному районі - ЦЕНТР!, в закритому комплексі на 2,5 сотах, біля ТЦ "ГРАНД ВОЛИНЬ", утеплений, капітальний, якісний з гарним плануванням та гаражом! Ціна вказана в готовому стані з, опаленням ( Італійський парапетний котел , електрика, вода, все підключено! Підвал 25,5 м2, (з опаленням та вентиляцією). Гараж 21м2! Загальна площа з підвалом та гаражом 181м2! Площа без підвалу та гаража 135м2 Капітальний забор! В нашій пропозиції прораховано німецький пятикамерний профіль Veka Q7. У якому застосований двокамерний склопакет товщиною 32мм. Внутрішнє скло якого має енергозберігаюче напилення, середнє скло просте, а зовнішнє мульти функціональне з напиленням Solar. Вікна з зовнішньої сторони будуть ламіновані в колір антрацит, а з середини-білі. На відкриванні частини вікон будуть встановлені сигналізаційні геркони. На першому поверсі їх буде по два на відкривання і на виважування, на другий поверх і гараж один на відкривання. Варіант, як для себе! Ціна від 145.000уо! З розтермінуванням без %). Р-н вул. Коперника Зручне місце розташування з розвиненою інфраструктурою! При потребі, професійна допомога в реалізації Вашого майна, або ж обмін. Показ в зручний для Вас час! 09******29,05******44 Віталій.

VIP! КРАЩИЙ ТАУНХАУС! Район, ЦЕНТР!, ТЦ "Гранд Волинь"! 145.000уо!
olx.ua

Продаються сучасні таун-хауси в районі вул. Теремнівська. Сучасний тихий район, що вдало поєднує зручне розташування поруч усієї необхідної інфраструктури та водночас можливість насолодитись комфортом відсутності шуму, забрудненого повітря та надлишку комунікативності. Ергономічне планування 2-поверхового помешкання (120 кв.м загальної площі сплановані максимально практично та комфортно), індивідуальне опалення (котел та сучасні батареї опалення), наявність власної прибудинкової діляночки для альтанки, дитячого куточку чи мангал-зони роблять ці таун-хауси відмінною альтернативою квартирі в новобудові, фактично в ту ж ціну. Усі необхідні чистові роботи виконані, будиночки готові під оздоблення на смак власника. Територія огороджена. Асфальтований доїзд. Не пропустіть можливість створити житло своєї мрії, сучасне, комфортне, незалежне від ЖКГ та сусідів, фактично в межах міста! Телефонуйте, домовимось про огляд у зручний для Вас час.

Сучасний таун-хаус район Теремно-Липини
olx.ua

Продам новозбудований сучасний таунхаус у місті Луцьк! Розміщення будинку – на вул. Чернишевського 14в (неподалік вул. Ковельської), не над шумовою дорогою, з окремим облаштованим заїздом. У пішій доступності – зупинка громадського транспорту, школа, кілька магазинів. Чудова зручна локація з відмінною логістикою доїзду і близькістю до центру міста. Загальна площа будівлі – 85 кв.м., внутрішній проект містить два житлові поверхи й невелику відпочинкову терасу. Перший рівень - простора кухня-вітальня (32 кв.м.) з виходом у внутрішній двір, передпокій і санвузол (технічний блок - під сходами); другий рівень - місткий санвузол і дві кімнати (20 і 11 кв.м.) Фундамент – монолітно-стрічковий (140 см), перший поверх будинку змуровано з червоної повнотілої цегли, другий – з газобетонних блоків «Stonelight». Додаткове утеплення фасаду – пінопласт 10 см. Панельне залізобетонне перекриття першого та другого поверхів. Покрівля даху – гідроізольована мембрана, утеплена пінопластом (30 см). Облаштована автономна система опалення - на першому поверсі покладена тепла підлога (на водяній основі), на другому поверсі встановлені біметалеві радіатори. Запроектована можливість для встановлення каміну та зроблені окремі вентканали для системи вентиляції та кондиціонування. Влаштовано зовнішню водостічну систему. Вікна - шестикамерний профіль "WDS", з відмінними тепло- й шумо- ізоляційними характеристиками. В будинку виконані якісну стяжку-штукатурку, внутрішній простір підготовлено для фінішних ремонтних робіт. Приєднано електромережу 10кВт з можливістю збільшення потужності (напряму через міське відділення «Волиньобленерго»), всередині будівлі розведена якісна проводка. Встановлені надвірні електровиводи під генератор і зарядку електрокарів. Водопровід та каналізація – централізовані міські, заведені у будинок, облаштовані усі необхідні виводи і стояки. Заведено оптоволокно під мережу інтернет та Wi-Fi. Компактна земельна ділянка, подвір’я прямокутної форми, з усіх боків огороджене парканом, зовнішній периметр двору викладено бруківкою. З будинку облаштована тераса з виходом у внутрішній двір - чудове місце для особистого відпочинку або квіткових декорацій. Стомились від повсякденної метушні міста, але життєвий ритм не відпускає далеко від Луцька? Телефонуйте вже зараз – не втратьте можливості придбати дійсно цікавий варіант!

Комфортний таунхаус у Луцьку!
olx.ua

Нещодавно побудований будинок в престижному районі Корал Рідж в американській Венеції Форт Лодердейл. Східна частина біля океану. 200м, 3 спальні, 3с/в, свій басейн, величезна кількість гардеробних, стелі 3м, окрема кімната для прання, величезний гараж на 2 машини, драйввей на 2 машини, пляж в 8 хвилинах ходьби. Протиураганні вікна, двері ворота від гаража. Можливий обмін на віллу в ЄС. Нерухомість в США можливо купити без приїзду та налогового номера. Адвокат, який представляє інтереси покупця все організовує.

владелец
Таунхаус в Майами возле океана
olx.ua

Продаж вкомплектованого таунхаусу з гаражем в Струмівці,ЖК"Струмочок". Таунхаус розташований в сучасному закритому комплексі з охороною території, відеоспостереженням.Підєднаний до центральних комунікацій:вода,світло,газ. Ремонт зроблено по дизайн проекту в класичному стилі в теплих тонах,що надає будинку затишку і комфорту. Залишаються меблі і побутова техніка! Заїжджай і живи! Будинок не потребує оновлення і додаткових вкладень ! Проект будинку включає зручне планування: • 1 поверх : передпокій,вітальня,санвузол,простора кухня,тераса.. • 2 поверх: 3 спальні( одна з гарберобною),санвузол з ванною і душовою. Земельна ділянка 2 сот . На території розміщений будиночок з зоною барбекю. Територія комплексу активно розбудовується. Тут буде великий сквер для відпочинку,ігрова зона з футбольною і баскетбольною площадкою,приватний і державний садочок,магазини,кавярні. Приїжджайте на перегляд і купуйте!!! "ВМБ нерухомість "

Таунхаус в ЖК"Струмочок "з гаражем
olx.ua

Сучасний, новенький, добротно і 100 процентно надійно збудований для себе, при моїй участі, з якісних теплих блоків АЕРОК ШИРИНОЮ 40СМ з конструкцією паз-гребінь і армований, фундамент справжній в землі 110 і зверху 90, сходи і перекриття скрізь з запасом арматура, цемент пропорція 2 до 2,5, дуже теплий, компактний, будинок розташований в одному з найкращих районів Ковеля! Гарна і вигідна локація для проживання і відпочинку сімї! Одна з головних переваг в даний час це енергоефективність- це дуже теплі стіни і Автономність в такий ненадійний час- це можливість взимку при відсутності світла користуватись каміном і котлом на дровах і т.д.! Також вигідні і додаткові переваги поруч житлові будинки та новобудови, широка дорога - 12м, 380В, своя вода, поруч комунікації, 0.08га. в гарному зручному та тихому місці на розі пров. Будищанський та Богуна. До асфальту 50м. Поруч вул. Грушевського, Загородня, Липинська... Чудове поєднання простору, затишку та комфорту розташування! Недорого!!! Ціна це собівартість справжньої якісної забудови та вартість гарної, високої і уже вимощеної ділянки. Хороше місце по розташуванню для проживання і відпочинку в Ковелі. Ціна цілого будинку з своєю землею рівнозначна вартості невеликої квартири в загальній новобудові без внутрішніх чистових робіт і набагато дешевше спільного дуплекса чи таунхауса теж без внутрішніх робіт . А тут ви маєте за ті самі кошти будинок 120м² і власний гараж і землю. Також як бонус маєте велике гарне власне подвір‘я це також простір для втілення Ваших ідей з озеленення зони відпочинку, наявність власної парковки та місця для сімейного пікніку, відпочинку з друзями, місця для дитячих розваг. Гарний варіант для розумних та далекоглядних людей- які розуміють співвідношення ціни, вигідного розташування, близкості мереж, інфраструктури, якості, надійності будинку, і відсутності ремонтних проблем і скритих сюрпризів в майбутньому. Також висока енергоефективність будинку, яка зменшує витрати на утримання будинку і його опалення. Висока ділянка - економія пару тисяч на вимостці грунту. Будинок ще без внутрішніх робіт - якраз готовий до втілення Ваших сміливих дизайнерських рішень і обрання свого стилю інтер’єру! Хороший доїзд, зручне, високе місце, неподалік дві школи, два дитсадки, магазини, поруч існуючі житлові будинки і ведеться нова забудова, вся міська інфраструктура, дві зупинки. Зручна транспортна розвязка -виїзди на вулиці Грушевського, Черемушки центр. Загородня, Гагаріна -центр, Будищанська, Міцкевича- центр, прямий виїзд Варшавська траса. Збудовано добротно і якісно, все по технології і краще, цемент марка 500 в співідношенні 1 до 2,5 і на фундаменті і на монолітному перекритті, армопоясі, сходах. Фундамент високий 80 см., щоб було сухо і тепло, для міцності вложені 3 ряди звязаних арматурних квадрати, з розширеною подушкою до 60см. і глубиною промерзання до 110 см. Стіни з якісних теплих блоків АЕРОК ШИРИНОЮ 40СМ з конструкцією паз-гребінь для міцності та тепла, кожні три ряди армовані двома рядами арматури, зверху міцний з арматурним квадратом армопояс. Надійна і з якісних матеріалів покрівля, закріплена в армопояс багатьма шпильками і кожна кроква двома кутниками, накрита дорогою імпортною стильною і якісною металочерепицею. А ще в районі нашої приватної забудови відсутні гамір міських вулиць і забруднене повітря. Тут тихо та зелено, як на курорті! Гарна природа, чисте повітря і поряд вся міська цивілізація. При огляді будинку про якість, добротність, тепло, надійність без ремонтів- побачивши і самі пересвідчитесь! Для реальних покупців всі питання по телефону. Не переглядаю повідомлення

Зручна локація пр, Богуна Сучасний теплий якісний будинок центр
olx.ua

- Будинок на етапі завершення; - Встановлені пластикові вікна та вхідні двері; - Підведене світло, три фази; - Дах перекритий металочерепицею; - Земельна ділянка площею 9,6 та 4 соток; Продаються два таунхауси, по вул Новаківського, район гуртівні та танкового полку. Ціна за таунхаус з ділянкою 9,6 сотих складає 45 000$, за 4 сотих складає 42 000$ Планування вільне, перший поверх і мансарда мають площу по 74 м.кв. Заведено за роскинуто по приміщенню світло. Поштукатурені стіни.

Продам Таунхауси, по вул.Новаківського
olx.ua

Продається таунхаус в с. Рованці заг. пл. 120 кв. м.(неподалік об’їзної) 10 хв. до центра міста + 3.5 сотих земельної ділянки. Проведено світло (+ лічильник день/ ніч), газ(+лічильник), центральне водопостачання(+лічильник на воду), великим плюсом є проведена центральна каналізація міста. Виконана чистова стяжка та штукатурка. Весь перший поверх в теплій підлозі+ встановлені радіатори опалення. На другому радіатори опалення. Великим плюсом є величезна мансарда з максимальною висотою 3.50 м, де можна при бажанні зробити ще 2 кімнати та збільшити площу на 60 кв.м., адже вже туди заведені труби на опалення та електричний кабель. При будівництві використовувались лише найкращі матеріали (матеріал стін – цегла, матеріал перекриття між поверхами – з/б плити, вікна WDS, газовий котел Vailant eco tek pure, електрика німецького виробника schneider, всі радіатори опалення purmo, додатково змонтовані системи зливу (інсталяції) в 2 санвузлах grohe). Сучасне планування. Є два паркомісця перед будинком. Повністю виконані фасадні роботи та благоустрій прибудинкової території. На таунхаус та земельну ділянку оформлене право власності. Власник (без посередників) моб. тел.09*******20.

Продам сучасний таунхаус Рованці (Луцьк)
olx.ua

Продаж цегляного таунхаусу в ЖК "Струмочок" котеджне містечко у с. Струмівка неподалік Луцька. Можливий продаж за програмою єОселя 3% та 7% Загальною площею: 120 м.кв. Земельною ділянкою: 2,5 сотих. Планування: - На першому поверсі розташований передпокій, окрема кухня, санвузол, коридор та велика вітальня. - Є можливість облаштувати кухню-студію в частині вітальні, отримавши додаткову кімнату. - На другому поверсі - 2 кімнати, гардероб та простора ванна. Встановлено: тепла підлога, газовий котел, в кімнатах радіатори. Даний комплекс побудований з якісних матеріалів. Комунікації: - газ. - вода. - електрика. - центральна каналізація. Територія даного комплексу огороджена парканом та вимощена бруківкою. Уся територія під охороною та відеонаглядом, паркомісця для мешканців комплексу та їхніх гостей. Таунхаус у ЖК Струмочок - це правильне рішення для тих людей, які цінують якісне поєднання комфорту й естетичної привабливості.

Продаж таунхаусу в ЖК "Струмочок" єОселя 3% та 7%
olx.ua

Будинок-таунхаус в ЖК "Левада" Локація: дотична до м. Луцьк частина с. Струмівки Відокремена територія комплексу із достатньою кількістю паркомісць, та зеленою теиторією. Загальна площа будинку 105 м.кв. + підвальне приміщення 34 м.кв. Будинок збудований із цели та блоків, фасад оздоблений лицювальною цеглою. Планування будинку передбачає: хол, санвузол, кухня - студія на першому поверсі; три спальні кімнати та санвузол на другому поверсі, а також мансардний поверх. По всій висоті будинку зі сторони сходової клітки - вітражне вікно, яке робить будинок світлим та надає йому індивідуальності. Комунікації: газ, свтло, вода, каналізація. Вартість: 83 500 $ Деталі: 09*********67 - Марія

Будинок-таунхаус
olx.ua

Продається таунхаус в жк Струмочок. З внутрішніми роботами вже. Ціна нижче ринкової! За деталями пишіть відповім.

владелец
olx.ua

Продаж Таунхаус, с. Рованці, 2 поверховий, площа 91м.кв., збудований з червоної цегли, перегородки з блоків, утеплений мінватою + є задній дворик для відпочинку або зони барбекю. На першому поверсі підігрів підлоги та панорамні вікна. Опалення автономне газове. Вода та каналізація централізовані. Впорядковане прибудинкова територія, є паркомісце. Можливий продаж під Є-оселю.

Продаж таунхауса
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги продаж таунхауса в тихому та мальовничому місці. Розташування: с. Боголюби. Загальна площа будинку становить 93 м2. Є два повноцінних поверхи. В будинку по плануванню є кухня-студія, яка переходить у вітальню; дві спальні кімнати та на кожному поверсі санвузол. Передбачається прокладення теплої підлоги. Монолітне перекриття між поверхами. Індивідуальне електричне опалення. Центральні каналізація та водопостачання. Відмінна локація: поруч зупинка громадського транспорту, магазин, лікарня. Телефонуйте, домовимось про огляд.

Сучасні таунхауси під програму Є ОСЕЛЯ
olx.ua

Будинок розташований в с. Зміїнець, вул. Шкільна (р-н вул. Чернишевського)! Всього за 2,5 км від центру міста! Поруч є школа, зупинка громадського транспорту, магазини та інша необхідна інфраструктура! • Використовуємо одні з кращих матеріалів на сьогоднішній день: керамоблок, утеплення - мінеральна вата! Хороший рівень тепло- та шумоізоляції! Зовнішня стіна - 50 см, між сусідами - 60см !!! Вікна Salamander з 2-камерним енергозберігаючим склом, дах - модульна металочерепиця Budmat Venecja! • Просторий будинок з чистовою висотою стелі 3 м! • Центральне водопостачання, центральна каналізація та індивідуальне опалення! • 2 паркомісця + гостьовий паркінг! • Територія загороджена і знаходиться під охороною та відеоспостереженням! Щоб дізнатися більше інформації та відвідати будівництво, запрошуємо Вас у наш відділ продажу, який знаходиться за адресою с.Зміїнець, вул. Шкільна, або телефонуйте за номером!

Просторий таунхаус в р-н вул.Чернишевського
olx.ua

Продаж справді просторих таунхаусів в Боратині. Локація просто супер. Поруч школа, садочок, амбулаторія. Для тих хто мріє жити за містом і мати просторий дім. Таунхаус на два поверхи, загальною площею 130 м2. По плануванню маємо на першому поверсі кухню, тамбур, ванну кімнату і просторий зал. На другому поверсі три окремі кімнати і гардеробна. Будинок збудований з червоної цугли і утеплений 15 пінопластом. Виконані усі роботи по шумо і гідро ізоляції. Ділянка майже дві сотих, що дозволить паркуватися з комфортом і навіть виростити зелень. У кожен таунхаус заведено 8 кВт світла. Водопостачання централізоване. Каналізація септик. По усьому першому поверсі підігрів підлоги, на другому поверсі в кімнатах радіатори.

Продаж таунхаусів в Боратині ( 130 м2)під єОселю
olx.ua

Продається таунхаус в Котеджному містечку Щасливе Придбавши будинок на 135 м2 ви отримуєте 2-ва паркомісця, озеленену територію з власною земельною ділянкою та підведені комунікації (вода, каналізація, електрика, інтернет). Вода в будинок подається вже очищена. Є два варіанти планування або ви розробляєте свій, а перегородки муруємо ми. Поряд знаходиться парк з дитячим та спортивним майданчиками, річка з облаштованим пляжем, листяний та хвойний ліс. На території містечка діє безкоштовний wi-fi. Територія огороджена і під відеонаглядом. Благоустрій повністю включений в ціну будинка, вам залишиться зробити тільки ремонтні роботи всередині на свій смак. Придбавши житло в КМ Щасливе ви отримаєте тишу, спокій, безпеку та комфорт. Таунхауси підпадають під пільгове кредитування єОселя.

Таунхаус/будинок єОселя
olx.ua

Від Власника Без комісії для покупця! Продаж таунхаусу в ЖК "Струмочок" Загальна площа: 92.27м² Земельна ділянка: 2 сотих - На першому поверсі розташований коридор, кухня - вітальня, санвузол, вихід на терасу - На другому поверсі - 2 кімнати, та простора ванна. Виконано внутрішні роботи під чистовий ремонт Встановлено: газовий котел, тепла підлога - 1 поверх в кімнатах радіатори - 2 поверх Комунікації: - газ. - вода. - електрика. - центральна каналізація.

владелец
Таунхаус ЖК Струмочок 92 М²
olx.ua
1 - 24 из 36 результатов