Продається будинок побудований із якісний матеріалів на ділянці 5.12 сотки. Можливість докупити ще 3 сотки землі поруч!!! Вихід з кухні на власну терасу. Газ біля будинку. Вода, світло заведенні, теплі поли, чистова стяжка стін та полу, АГВ, буде зроблений паркан, асфальтна дорога. Запрошую на перегляд. Також є інші будинки, таунхауси та дуплекси у різних районах.

Продаж будинку з ділянкою на 5.1 сотки, 115 кв. м, 4 кімнати
olx.ua

В наявності два тауни по ідеальній ціні !!! 67 000 $ Поспішіть !!! Пропозиція обмежена часом !!! Без КОМІСІЙ !!! • поруч водойма та чудова зона для відпочинку • загальна площа 95 квадратних метрів • 3 окремих кімнати + кухня студія • два санвузли • Гардеробна • 1.5 сотки землі • 2 парко-місця біля будинку • Знаходиться біля ЖК Сімейний комфорт. • До зупинки транспорту 5 хвилин • Поруч - В сімейному комфорті знаходяться кафешки ,салони ,Укрпошта , магазин україночка та дуже багато різних маркетів ,кав’ярень та аптек. Записатись на перегляд , або отримати додаткову інформацію можна за номером , вказаним в оголошенні . *** Також запрошую Вас переглянути й інші мої оголошення , там знайдете гарний асортимент , як будинків , так і квартир !

Чудовий таунхауз в межах міста
olx.ua

Нова пропозиція!!!! Таунхаус на Вінницьких Хуторах по вулиці Незалежності на етапі будівництва. Продаж від забудовника,без комісії агентству! Сучасний та стильний з утепленням проект; зручне та практичне планування ; золота середина між квартирою та будинком ; 140 м2 з гаражем; 3 спальні,2 санвузли,гардероб та простора кухня вітальня 30 м2 з виходом на терасу ; комунікації-світло ,газ, вода,каналізація-септик ,у кожного окремі наразі можливе придбання як у чорновому так і в чистовому стані. Ціна від 55000$ Більш детальніше по телефону.

Таунхаус з гаражем від забудовника
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двоповерховий таунхаус на Вінницький Хуторах, з підключеними центральними комунікаціями. 90м2, 2 поверхи, 45м2 підвал 3 кімнати, кухня 20м2

Продається двоповерховий таунхаус на Вінницький Хуторах
olx.ua

Продажа без комісії (представник забудовника). Будинок побудований із якісний матеріалів на ділянці 5, 5 соток у Вінницьких Хуторах Вода, світло заведенні, газ біля будинку, Агв, чорнова стяжка стін та полу і паркан буде дороблено. Асфальтна дорога поруч. Магазин , автобусна зупинка, школа. Запрошую на перегляд. Також є інші будинки, таунхауси та дуплекси у різних районах.

Продаж будинку з ділянкою на 5.5 сотки, 103 кв. м, 3 кімнати
olx.ua

Популярні запити