Котедж 2-х поверховий, сучасного планування в центральній частині м. Золотоноша. Краса, комфорт і якість в одному будинку. Побудований якісно, надійно та згідно будівельного проекту в 2009 р. Загальна площа будинку - 139 м2, житлова – 60 м2 (кімнати – 7.6м2, 12.2м2, 21.2м2, 19м2), кухня/столова – 16.9м2, балкон/тераса – 5.0 м2. Перший поверх площею - 71 м2 на якому знаходяться: хол, кімната для гостей, кухня-столова, коридор, санвузол гостьовий. Другий поверх площею – 68.0 м2 на якому знаходяться: дві дитячі спальні з виходом на балкон, спальня для батьків, ванна кімната, коридор. Обладнано Єлектроенергія потужністю 5 кВ - 220 Вт. Вода – скважина глибиною 30 м, каналізація – своя вигрібна яма. Фундамент – бетонно монолітний. Перекриття першого та другого поверхів з залізобетонних плит. Стіни - цегляні, утеплені ззовні пінопластом та підготовлені до оздоблення. Дах багатоскатний, вкритий металочерепицею. Опалення: Котел газовий – Feffoly - 2-х контурний. Електрика: Сучасна електромережа, з встановленою щитовою та запобіжниками. Безпека: Сигналізація ДСО. Земельна ділянка рівна, розміром – 7,86 сот., приватизована, огороджена по периметру парканом. Ціна 55 000 $.

Гагаріна
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу сучасний 2-х поверховий котедж, зручного та просторого планування в тихій місцині. Ремонт виконаний у спокійних пастельних тонах, що робить його неймовірно затишним! Загальна площа будинку - 189.1 м2, житлова – 55.3 м2. Площа другого поверху - 85.7м2. Перший поверх площею – 103.4м2 на якому знаходяться: вітальня, дві окремі спальні кімнати, кухня -столова, веранда, санвузол сумісний. Другий поверх має - коридор, 2 кімнати та гардеробну. Готовий для втілення дизайнерських ідей. Кухня - 28м2, укомплектована кухонним гарнітуром та вбудованими приладами. Обладнано : Відео наглядом та системою Охорони ДСО. Єлектроенергія потужністю 6,5 кВ - 220 Вт., Каналізація – вигрібна яма. Свердловина. Індивідуальне газове опалення ( двоконтурний котел Habital 2). Два входи в дім. Фундамент – бетонно блоки 1,5 (м) глибиною. Перекриття з залізобетонних плит. Утеплений цоколь. Стіни - цегляні, утеплені ззовні пінопластом та оздобленні, з елементами декору. Дах багато скатний, вкритий металочерепицею, з новою водовідвідною системою. Гараж – з автоматичними воротами на 2 автомобіля. Літня кухня – з індивідуальним опаленням, вбудованим кухонним гарнітуром та укомплектована газовою поверхнею та мийкою. Окрема комора з встановленими стелажами. Земельна ділянка рівна, розміром – 13.09 сот., приватизована, огороджена по периметру парканом. Правильного цільового призначення. Додатково ділянка - 13,32 сот., приватизована з молодим плодоносним садом. Ціна 155 000 $.

Чернишевського, 55
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу Дім, який вразить Вас зручним та сучасним плануванням, сучасними елементами декору, простором та затишком !!! • 2 поверхи + цокольний + підвал. • 3 лоджії + тераса. • 2 санвузли. • Гараж на 2 автомобіля. • Гостьовий будинок з окремими комунікаціями. • Якісні склопакети. • Земельна ділянка – 10 соток, правильного цільового призначення. • Усі комунікації (вода, газ, каналізація, електрика); • Упорядкований двір + газони. • Загальна площа – 375.3 м2. • Окрема вулична водовідвідна система. • Відеонагляд. В оселі зроблено якісний євроремонт з сучасними елементами декору та техніки. Індивідуальне газове опалення дозволить встановити бажаний температурний режим. Додатково є приміщення для втілення мрій та дизайнерських ідей. МИ – АН «Садиба » – на ринку нерухомості вже 9-й рік, та надаємо повноцінний супровід– від показу до повного переселення! Ціна 135 000у.о.

Котедж з сучасним ремонтом, просторий та затишний!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Розташований котедж в престижному районі Христинівки, біля урвища ”Долинка”, вул. Сивокобиленка 28. Біля будинку 7 сотих землі. Всі комунікації: газ, центральна вода, каналізація, в дворі СВІЙ колодязь. Ванни і туалети на обох поверхах. 1 поверх: прихожа, котельня, кухня, вітальня, коридор, сарай, гараж, підвал, кладова, туалет, ванна. 2 поверх: зала, 3 спальні, коридор, ”зимовий сад”, туалет, ванна. Фотографій всередині немає - все покажимо при зустрічі. Тел.: 06*********52

власник
Будинок в елітному районі
olx.ua

Пропонуємо до продажу елітний заміський будинок-котедж із затишним інтерєром і з гарним видом навколо, щоб насолоджуватися навколишньою природою. Будинок знаходиться у затишному екологічно чистому місці, в заповідній зоні, на березі річки, закрита територія, с. Кедина Гора. Гарний, багатофункціональний теплий будинок площею 450 м.кв., цегляний, утеплений. Бездоганне планування 3 житлових поверхи на яких розміщено багато спалень та велика зона для загального відпочинку, декілька санвузлів, технічні приміщення, великий гараж на декілька авто, опалення автономне на сонячних батареях, заведено 15 кВт та є якісний генератор потужністю 6 кВт. Запрошуємо на перегляд за попередньою домовленістю. Комісія АН. Слухаємо Ваші пропозиції.

Продаж гарного будинку-котеджу с. Кедина Гора
olx.ua

Продається котедж з усіма зручностями, загальною площею 129.6 кв.м, (житлова площа 64.5 кв.м), котрий побудовано з черепашнику, утеплено та обкладено цеглою і вкрито металочерепицею. Будинок збудовано та введено в експлуатацію у 2010 році. На першому поверсі розташована простора зала, спальня, кухня та ванна кімната з туалетом. На другому поверсі розміщені дві кімнати, одна з яких має вихід на балкон. До котеджу прибудовано гараж з оглядовою ямою. На земельній ділянці розташовані господарська будівля з підвалом та альтанка. Також є літній душ і туалет. Площа земельної ділянки складає 0.09 га. Біля будинку є присадибна ділянка, на яку під час будівництва було завезено шар чорнозему товщиною 70 см. На ділянці ростуть та плодоносять фруктові дерева та кущі, висаджено полуницю та виноград. На подвірї розташовано 3 клумби. Земельна ділянка повністю обгороджена по периметру. Будинок має власну свердловину глибиною 45 м. зі смачною водою, якість якої відповідає санітарно-епідеміологічним нормам, що підтверджено документально. Котедж обладнано каналізацією з вигрібною ємністю. Будинок має трифазне електропостачання та обладнано лічильником на три тарифні зони. Систему опалення заповнено спеціальною незамерзаючою рідиною Фрітерм. Окрім електричного котла, на випадок відсутності світла , встановлено булерян Vancouver – високоефективну канадську піч, котра опалює приміщення обємом до 200 м.куб. і працює на деревині та деревних відходах. Власник.

власник
Котедж в м. Умань район Аеропорту.
olx.ua

Ціну знижено!!! Продам 1/2 житлового будинку [котедж), з євроремонтом, який розташований в мальовничому місті Каневі, Черкаської області на приватизованій земельній ділянці площею 10 соток. Будинок в дуже зручній локації мікрорайону Костянець з централізованою каналізацією, асфальтованим підїздом та всіма необхідними допоміжними спорудами [гараж, літня кухня, сарай, погреб, теплиця]. На земельній ділянці безліч плоовочевих дерев різних сортів та кущів. Деталі за телефоном, а ще краще при огляді. Мінімальне офомлення, так як документам на право власності більше 3 років. Продаж у звязку з переїздом. Реальному покупцю торг присутній. Перегляди в зручний для вас час.

власник
Житловий будинок [котедж] в м. Канів
olx.ua

Цегляні котеджі на площах 96 та 126 м2 Земельна ділянка від 2,5 сотки. Закритий комплекс «Дрім Таун» пропонує власний котедж із ділянкою, у закритому комплексі клубного типу за ціною двокімнатної квартири. Характеристика: Всі дуплекси побудовані на пальовому стрічковому фундаменті з червоної цегли, утеплення мінеральна вата 100 мм. Фасад - покрито короїдом. У будинку: стіни-маячна штукатурка, двоконтурний газовий котел, підлога - чорнова стяжка. якісні склопакети WDS-7, вхідні металеві двері. Дах - метало черепиця. Сантехніка, двох тарифний лічильники, паркан. Можливий запас електрики для встановлення електричного котла. До кожного будинку прилягає власна земельна ділянка - що дозволяє вести абсолютно незалежний від сусідів спосіб життя, а також при необхідності облаштувати зону відпочинку, гараж, альтанку, лазню і т.д. Комунікації: *електрика; *магістральний газ; *автономне опалення; *центральний водопровід; *центральна каналізація. Зручне розташування, територія, що цілодобово охороняється, і чудова екологічна обстановка роблять домоволодіння в дуплексах "Dream Town" ідеальним місцем для постійного місця проживання, цілорічного проживання та відпочинку. Власний парк з дитячими майданчиками . Таким чином, на сьогоднішній день за співвідношенням ціна/якість дуплекси не мають аналогів у Черкаському районі. Ви отримуєте У ПОДАРУНОК комфорт заміського життя при забезпеченні всіма центральними комунікаціями як у міській квартирі. Можливе розстрочення! Розрахунок у гривні за курсом. Сайт: Dream-Town.ck.ua

Будинок біля лісу.
olx.ua

Це одна з найкращих видових ділянок Канева і чудовий, теплий, затишний 3-поверховий котедж в елітному районі Канева на Дніпрі, перша лінія. Як для бізнесу так і для постійного родового гнізда на довгі роки. Чудове планування будинку, автономне електроживлення, ландшафтний дизайн і все необхідне забезпечено. Напишіть в повідомлення, щоб отримати більше фото. Повідомте завчасно про бажання огляду. Продаж від власника, без посередників. Будинок ідеальний, теплий (ракушняк+цегла/камінь граніт) Будинок повністю оснащений усім необхідним: індівідуальні меблі, пральна і сушильна машина, кухонне обладнання посудомийна машина, холодильник і т.інше, 4 інверторні спліт-кондиціонери. Для догляду за газоном – електротример, газонокосарка, для догляду за басейном – підводний автономний робот-пилосос. У гаражі обладнано резервне електропостачання (АКБ, інвертори, дизель-генератор). Відеоспостереження, охорона, оптичний інтернет. Гараж на 2-3 авто, 380 вольт – заряджайте ваш електромобіль без перешкод. Величезна ділянка перед будинком для авто ваших гостей. Зона мангалу, авторська піч на дровах для справжньої піцци й інших смаколиків. В будь-яку пору року будинок і прилегла територія, вічнозелені насадження приноситимуть вам радість і натхнення. Поруч усе необхідне для життя і відпочинку: - 200 метрів до човнової станції і спуску човнів, де ви можете пришвартувати свій катер, яхту. -- 100 метрів до кращих пляжів, рибалки (шпори – улюблене місце). - 1000 метрів до мекки українського туризму – Тарасової гори і музею Т.Г.Шевченка Ділянка близько 20 соток. На території: - відкритий панорамний басейн з переливом 60 м.куб. декілька ступінів очищення, дитячий басейн, тропічний душ на свіжому повітрі - мангал, альтанка - піч на дровах для піци і багато іншого - окремий гараж на 2-3 авто, що стоїть окремо - великий погріб-підвал під гаражем - плодові дерева і кущі, ділянка під землеробство, велика кількість різноманітних вічнозелених хвойних дерев і кущів - зелена зона, рекреаційна зона, величезна територія - автоматичні ворота Будинок - три поверхи - 297 кв.м. 1 поверх (скрізь тепла підлога): - господарське приміщення - котельня (газове опалення) - бар із професійним більярдом, зона відпочинку - лазня з купіллю і зоною для миття (лазня на дровах) - санвузол 2 поверх (скрізь тепла підлога): - передпокій - місце для зберігання - вітальня з каміном на дровах, їдальня, кухня - гостьова кімната (спальня) - санвузол 3 поверх: - три спальні (одна наразі як кабінет) - санвузол (тепла підлога) Сухе горище – великий простір для зберігання речей. Це одне з найкращих місць у Каневі. Цей будинок на довгі роки і з величезним потенціалом.

Елітний котедж з відкритим басейном і панорамним видом на Дніпро
olx.ua

Продається двоповерховий цегляний будинок, р-н "Поляна", Загальною площею 277 м2 Загальна площа ділянки – 9 соток Продається двоповерховий цегляний будинок р-н "Поляна"(за Пожежною Академією). Загальною площею 277 м2 , житловою площею 141м2, Будинок складається з двох повноцінних поверхів. На першому поверсі передпокiй в 18м2, коридором та сходовим маршем з натурального дерева (Ясень), санвузол, Велика кухня - столова 20м2, із вбудованою кухнею укомплектованою всім обладнанням та побутовою технікою. Камінна кімната в 30м2 з діючим каміном зi скляноiю камерою закритого типу. Вихід на терасу Другий поверх площею 135м2, та терасою 12м2, на другому поверсі чотири житлові кімнати, площею 95м2 з двома терасами, двома ванними кімнатами. Будинок збудований з цегли, на блочному фундаменті, вальмовий комбінований дах з металочерепицi, будинок утеплений екструдованим пінополістиролом (100мм). Має сучасний проект, автономним регулюванням припливно - витяжна система вентиляції, встановлений підігрів підлоги, 7-iм кімнат укомплектованих меблями та необхідною побутовою технікою 3-ри тераси, 3-ри ванни, підсобні приміщення , гараж на два автомобілі, автономне газове/ електро опалення (котли:Vaillant /Kospel),потужність електроенергії 40кВт. 380 вольт, підвал з міні ліфтом. Комплект автоматики для відкатних воріт виробництва Італії. Септик на 7кубiв У дворі розміщено холодильне приміщення площею 20м2, температурний режим від +5 до -30 градусів. Площа земельноi ділянки 9 соток приватизованої землі квадратної форми Територія будинку доглянута, покрита бруківкою, висаджені квіти та фруктові дерева Вартiсть будинку 230000у.о, Слухаємо ваші пропозиції Записатися на перегляд і отримати більше інформації, звертайтесь за телефоном 06******07 09******04

Коттедж з ремонтом біля лісу
olx.ua

Двохповерхові котеджі на приватозованій земельній ділянці. У будинку є два санвузли, простора вітальня, дві окремі спальних кімнати, кухня, тераса та паркомісце поруч. Розташування котеджу в екологічному районі, і в той же час за 5 хв їзди до міста. В подарунок підвальне приміщення під будинком 60м². Ціна 800дол/м². Сучасний стиль та комфорт житла! Купець не платить комісійних! Бажаєте подивитись - телефонуйте!

Заміський котедж
olx.ua