Продам 1к. квартиру по вул. Р. Атаманюка (40 років Жовтня). Поблизу проспект Перемоги (Курський) - будинок цегляний - затишний двір - квартира не кутова, тепла - вікна пластик - балкон засклений (пластик) - санвузол сумісний (плитка) - труби поміняні - лічильники - кодиціонер + бойлер - є комора Кімната з альковом, що додає функціональності (розділена спальна зона та зона відпочинку). Дуже економна по ком. платежам. Відмінний варіант для невеликих сімей, одинаків або під оренду. Розвинена інфраструктура, поруч знаходиться школа №22, садочки, магазини, ТРЦ, ринок Курський, аптеки, банки. Телефонуйте, встигніть скористатися вигідною пропозицією.

Р. Атаманюка, 59
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири вул. Р.Атаманюка (р-н 22 школи) 16 500$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Цегляний будинок Житловий стан НЕ кутова Балкон засклений Вікна пластикові Зручна локація. Затишний двір. Документи готові для продажу. Перегляд в зручний час. КЛЮЧІ

Романа Атаманюка вул. (40 років Жовтня), 59
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в житловому районі та в чудовому стані(ремонт робився для себе), в 5-10 хв пішої доступності школи, садочки, поліклініки, аптеки, продовольчі супермаркети, риночок та зупинки зі зручною розвязкою. В квартирі лічильники на (газ, вода, електроенергія). Стояки та труби в квартирі металопластикові, бойлер на 80л який обслуговується кожен рік. Пластикові вікна. Металеві надійні двері. Опалення централізоване за рахунок батарей у стінах(зовнішніх радіаторів немає). В домі наявний підвал з особистою коморою на 4м2, яке можна використовувати як укриття(проведена електромережа). Недалеко від району є паркові зони. Всі корпусні меблі залишаються - готова для проживання без потреби у ремонті.

власник
Романа Атаманюка вул. (40 років Жовтня), 25
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2к кв. 57 м. кв. у житловому стані(без ремонту). Адреса: Вул. Романа Атаманюка (40 р. Жовтня), 69. Кутова

40 лет Октября улица, 5, Ковпаковский, Сумы, Сумская 23000.0 USD
dom.ria.com

біля Курського ринку 3-и окремі кімнати гарний косметичний ремонт рядом магазини , школи , дітсадочок , риночок , зупинка .

40 лет Октября улица, 6, Ковпаковский, Сумы, Сумская 36800.0 USD
dom.ria.com

Продается двухкомнатная квартира на Атаманюка в районе рыночка. Второй этаж пятиэтажного дома. Общая площадь 46 м2, жилая 27 м2, кухня 5.3 м2. Есть место под гардеробную или кладовку. Квартира находится внутри дома, неугловая, двухсторонняя, изолированные комнаты. Чистый подъезд, хорошие соседи. Квартира под ремонт. АН АЛЬТАНКА.

Двухкомнатная квартира на Атаманюка, 2-й этаж из 5-ти
olx.ua

Квартира з АВТОНОМНИМ опаленням,1/2 цегл.,поміняні вікна,установлено грати,лічильники,є сарай з погрібом,клаптик землі для зелені.

Продаж 1 кімн. кв-ри на Атаманюка
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в Сумах під ваш ремонт, 1 поверх, не кутова Вулиця Романа Атаманюка, поблизу магазин АТБ

власник
olx.ua

Житлові комплекси у Суми