Інвестиція з дохідністю до 13% річних. Найвигідніша пропозиція по ціні в Карпатському регіоні. Апарт-комплекс в центрі Карпат Код: 35017781 Пропозиція, яка дозволяє швидко окупити інвестиції а також відпочивати сімєю. Продаж від забудовника. Є розтермінування. Продається юніт в преміальному апарт комплексі в Карпатах, площею 23.4 м2. Площа довільна, тому при потребі можна обрати більші. Дохідність від вкладжень до 13% річних, тому не важливо яку площу Ви обераєте. Номер знаходить в апарт-готелі від відомого забудовника, який матиме повністю власну інфраструктуру, СПА, панорамний ресторан, Лоббі-холл на 1-му поверсі Рецепція, patio-зона, коворкінг зони, підземний паркінг та безліч інших переваг Знаходить комплекс в центрі міста Яремче, про яку відомо у всій Україні і не тільки. Це унікальна локація, в близькості до Буковеля та всього карпатського регіону. Попит і туристи тут круглий рік. Поруч водопад, ліси, гори, жд вокзал що зручно для туристів. В 200 метрів відкривається Макдональдс, це свідчить про довіру міжнародних компаній в цей регіон. Управління в готелі буде відбуватися компанією Рібас, це забезпечить Вас стабільним прибутком та високою завантаженістю по року. Для тих хто придбає апартамент, є можливість і проживати самостійно або ж здавати і частково проживати - вирішувати Вам. Телефонуйте щоб дізнатися деталі, залишилось небагато апартаментів.

Свободи, 311
rieltor.ua

Вам точно варто інвестувати сюди, якщо хочете заробляти в рази більше ніж від здачі квартири в оренду – комплекс апарт-готелю в Яремчі, який став новим символом розкоші та релаксу в горах. Код #36545433 Розташований у Яремче, наш готель є ідеальним вибором для інвесторів. Чому саме тут? Більшість відвідувачів Карпат шукають не лише активного відпочинку на лижах, але й спокійного та розкішного часу для відновлення сил. Ми зосередилися саме на цьому аспекті. Чому переплачувати у Буковелі, коли ви можете насолоджуватися таким самим рівнем сервісу та задоволення у два-три рази дешевше? Наш готель пропонує: Величезний елітний спа-комплекс на останньому поверсі з видом на гори. Лоббі та патіо зона з каміном, створена для вашого комфорту та релаксації. Сучасна та безпечна дитяча кімната, де ваші діти будуть в безпеці та розважатися. Неймовірний ресторан з топовим шеф-кухарем, де ви зможете насолодитися найсмачнішими стравами регіону. Але особливістю нашого готелю є тераси в кожному номері, які втілюють сучасну архітектурну естетику та функціональність. Вони не лише забезпечують прекрасний краєвид, але й утворюють спільний архітектурний сюжет, який зачаровує кожного гостя. Наш готель є найкращим в Яремчі та одним з лідерів у регіоні. Тут ви матимете усе необхідне для вдалого відпочинку та вигідного інвестування.

Яремче, 1
rieltor.ua

Вам точно варто інвестувати сюди, якщо хочете заробляти в рази більше ніж від здачі квартири в оренду – комплекс апарт-готелю в Яремчі, який став новим символом розкоші та релаксу в горах. Код #36545691 Розташований у Яремче, наш готель є ідеальним вибором для інвесторів. Чому саме тут? Більшість відвідувачів Карпат шукають не лише активного відпочинку на лижах, але й спокійного та розкішного часу для відновлення сил. Ми зосередилися саме на цьому аспекті. Чому переплачувати у Буковелі, коли ви можете насолоджуватися таким самим рівнем сервісу та задоволення у два-три рази дешевше? Наш готель пропонує: Величезний елітний спа-комплекс на останньому поверсі з видом на гори. Лоббі та патіо зона з каміном, створена для вашого комфорту та релаксації. Сучасна та безпечна дитяча кімната, де ваші діти будуть в безпеці та розважатися. Неймовірний ресторан з топовим шеф-кухарем, де ви зможете насолодитися найсмачнішими стравами регіону. Але особливістю нашого готелю є тераси в кожному номері, які втілюють сучасну архітектурну естетику та функціональність. Вони не лише забезпечують прекрасний краєвид, але й утворюють спільний архітектурний сюжет, який зачаровує кожного гостя. Наш готель є найкращим в Яремчі та одним з лідерів у регіоні. Тут ви матимете усе необхідне для вдалого відпочинку та вигідного інвестування.

Яремче, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаються апартаменти в готелі Premium Club в м. Яремче.Чудовий готельний комплекс, з відкритим басейном , рестораном, дитячим ігровим майданчиком та сонячною терасою. Апартамент площею 18,8 кв. м. з меблями, технікою та терасою. Вода, гаряча та холодна на окремих лічильниках. Опалення від загальної котельні. Купуючи номер в готелі Ви одразу ж отримуєте пасивний прибуток, оскільки в готелі практично безперебійне поселення туристів круглий рік. Ви можете як самостійно здавати свої номери, так і віддати на обслуговування управляючій компанії готельного комплексу. Вдала інвестиція як для власного бізнесу, так і можливості мати свій куточок відпочинку в горах!

Довбуша, 50
rieltor.ua

Продається готова однокімнатна квартира в новому ЖК "Крайобраз"! * Площа: 40,2 м². *Сучасний ремонт. * Роздільний санвузол. *Індивідуальне газове опалення та підігрів підлоги. *Кондиціонер. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою: посудомийна машина, мікрохвильова піч, електрочайник, холодильник, варильна панель, праска, фен, порохотяг, пральна машина. Адреса: вул. Руднєва 13, місто Яремче, за 30 км від гірськолижного курорту Буковель. На території житлового комплексу є паркомісця, а також відкритий басейн та спорт-майданчик! Будинок ЗДАНИЙ! Уся потрібна інфраструктура у пішій доступності. Детальніше за номером телефону.

Продаж апартаментів з ремонтом у центрі Яремче
olx.ua

Продаж апартаментів в комплексі Smart HILL, м. Яремче, Івано-Франківська обл. вул.. Свободи, 311 Видові апартаменти, продаж по переуступці. Загальна площа – 32,6 кв.м. В комплексі буде реалізований спорт зал, видовий ресторан, лаунж. Поруч МакДональдс та недалеко ЖД вокзал. Вид з вікна на схили Карпат. Що дає можливість насолодитись усією красою гір. Чудове місце розташування. Є можливість здати апартаменти в управління компанії Ribas Invest та отримувати стабільний дохід. Ціна на сьогодні 2370$ м2

власник
Продаж по переуступці квартири в Яремче, Івано-Франківська область
olx.ua

Шукаєте комерцію від забудовника - зверніть увагу на Апарт-комплекс Smart Hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Яремче, Свободи, 311. Зараз у продажі апартаменти з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Sensar Development.

Свободы улица, 311, Яремче, Ивано-Франковская 42550.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте комерцію від забудовника - зверніть увагу на Апарт-комплекс Smart Hill. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Яремче, Свободи, 311. Зараз у продажі апартаменти з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Sensar Development.

Свободы улица, 311, Яремче, Ивано-Франковская 25160.0 USD
dom.ria.com

Продаж апартаментів від забудовника без посередників - апартаменти в Апарт-комплекс Smart Hill. Сучасне планування площею - 18.1 м² створене саме для комфорту і затишку. Приміщення розташоване на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Яремче, Свободи, 311. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Sensar Development.

Свободы улица, 311, Яремче, Ивано-Франковская 33485.0 USD
dom.ria.com

Унікальне пропозиція - центр Карпат - комплекс з розвинутою інфраструктурою, СПА, рестораном. Видова квартира площею 31 м2, з продуманим сучасним плануванням та видом. Перший внесок 15.000 дол. Зручне розтермінування. Комплексу немає рівних в регіоні, квартиру можна обирати або для власного проживання або під здачу в управління. Є можливість вибору оздоблення: базове або ремонт «під ключ». Під інвестицію - дохідність до 12% річних. Надійна будівельна компанія. Є всі дозвільні документи на будівництво.

Нерухомість Карпати інфраструктура центр
olx.ua

Житлові комплекси у Яремче