Продаж трикімнатної квартири на Подолі по вулиці Юрківська 34 а поряд з метро Тараса Шевченка, 5 хвилин пішки. Квартира світла, простора , планування кімнат розділені на дві сторони , з видом в тихий двір та на місто, квартира під ремонт. Будинок міцний , витриманий, дуже теплий, ширина стін півтора метра. Вхідна група в будинок з чіповим замком та відеоспостереженням , зроблений якісний ремонт на всіх поверхах . Зручна інфраструктура району дозволить дуже швидко та зручно добратись в центр міста та в інші райони. Поблизу в пішій доступності є Podil Mall, клініки , лікарні, відділення банків , НП ,кафе, магазинів , дитячих садків , гімназія , школи, фітнес зали Sport Life, Podolskiy, бізнес центри Domino, Astarta, та багато інших. Дзвоніть записуйтесь на перегляд , покажу квартиру в зручний для вас час .

Юрківська вул., 34 а
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в історичному ЦЕНТРІ міста Києва на Подолі у сучасному клубному будинку №28 по вулиці Юрківській. Квартира знаходиться на 3 поверсі цегляного 8-ми поверхового будинку 2004 року побудови, який має автономну котельню. Квартира має наступні технічні характеристики: 55,7 кв.м - загальна площа/ 28,5 - житлова / 10,8 - кухня; 18,4 +10,1 - дві ізольовані кімнати; 8,8 - передпокій; 3,4 - засклена лоджія з виходом з кімнати (18,4); 2,9 + 1,3 - роздільний санвузол. Квартира у придатному для проживання стані, на підлозі у передпокою та кімнатах паркет, у кухні лінолеум, встановлені міжкімнатні двері, санвузол в кахельній плитці. Квартира не кутова, дуже тепла, вікна виходять на фасад будинку та у затишний закритий двір. Чистий під’їзд з кодовим замком та системою відеоспостереження, на поверсі розташовано по три квартири, тихі та доброзичливі сусіди. Управляння будинком здійснюється ОСББ через що низькі комунальні платежі. У дворі будинку закрита зелена територія, де знаходиться палісадник, дитячий майданчик та парковка. В кроковій доступності: престижні офісні центри, ліцеї і школи, дитячі садки, медичні заклади та аптеки, торгові центри, ресторани, кафе, відділення банків, продуктові магазини. Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста, найближчі станції метро «Контрактова Площа» та «Тараса Шевченка». Квартира без боргів та обтяжень, у власності більше 3 років. Комісія 4%.

Юрківська вул., 28
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До продажу пропонується вишукана квартира з якісним та стильним ремонтом, повністю мебльована з побутовою технікою, двостороннє планування, вікна у тихий зелений дворик та на Юрківську, великі шафи-купе, електроплита, великий бойлер,сучасні склопакети на вікнах, балкон. Відмінна інфраструктура та зручне транспортне сполучення, поруч метро Площа Тарса Шевченка-5 хвилин пішої ходи.;

Юрківська вул., 36/10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Метро Тараса Шевченка 3 хвилини.Продаж 3 кімнатної квартири з хорошим якісним сучасним ремонтом.Квартира повністю обладнана меблями та побутовою технікою, вбудовані шафи, кухня, якісні склопакети на вікнах, просторий балкон, всі кімнати роздільні, є бойлер, лічильники води, пральна машина кондиціонер, встановлена сигналізація, зелений дворик. Дуже добре розвинена інфраструктура, поряд школи, дитсадок супермаркет, зручне транспортне сполучення, метро Тараса Шевченка 3 хвилини пішки.

Юрківська вул., 36/10
rieltor.ua

Адрес Юрковская, 28 Квартира с дорогим дизайнерским ремонтом, дорогая внутренняя отделка, мебель под заказ, оригинальный декор. Клубный дом, старый и красивый центр Киева. В доме детская (игровая), прачечная, гардеробная, спортзал. Круглосуточное видеонаблюдение на всех этажах и по всему периметру дома!

Щекавицька вул., 30/39
rieltor.ua

Без комісії. Продається 3 кімнатна квартира, Поділ, Вул. Юрківська 42А. Хрущовка. Чудове місце для життя. До метро Тараса Шевченка 3 хвилини, метро Контрактова площа 10 хвилин. Загальна площа: 58, 7 м². Поверх: 2/5, висота стелі 2,5 м. Є газ. Опалення центральнее (квартира суха і тепла). Вся необхідна інфраструктура знаходиться в пішій доступності: магазини, аптеки, школи, гімназії, кінотеатр Жовтень, поруч відома приватна школа «Українська школа вільних наук», дитячі садки, поліклініки (доросла, дитяча), спортивні комплекси, Нова Пошта, Укрпошта, церкви, синагога, багато інших важливих для комфортного проживання обєктів. Неподалік річка Дніпро для проведення відпочинку, Затишний та зелений дворик з дитячим майданчиком. Транспортні сполучення в усі сторони Києва.

власник
Юрківська вул., 42А
rieltor.ua

Продам свою квартиру (ВЛАСНИК) в царскому будинку 1903 року після реконструкції. Чудовий теплий будинок с товстенними стінами, висота стелі 3.30м, 3 пов. 4 поверхового будинку. Житловий добрий стан, обладнана деревяна кухня, гаряча вода від газового котла, кондиціонер, нова душова кабіна, простора вбудована шафа – гардеробна в спальні та вбудована вмістка шафа в коридорі. Балкон та вікна виходять в тихій затишний двір. Поряд вся інфраструктура : метро Т. Шевченка 350 м, поруч новий бізнес центр, приватна дитяча школа навпроти будинку і ще 3 державні в радіусі 700 м, багато садочків, поруч 2 сільпо та 1 АТБ, також кожен четвер навпроти будунку проходить продуктова ярмарка фермерів, набережна дніпра – 7 хвилин пішки. Парковка авто та дитячий майданчик в дворі будинку. Документи в порядку, один власник. Квартира вже вільна, перегляди по домовленності, посередників прохання не турбувати. Комісії нема. Відмінна пропозиція для життя або під здачу в оренду. Борис.

власник
Царський будинок, Юрківська 37, 2к квартира метро 2 хвилини
olx.ua

З посередниками не співпрацюю! Посередників прохання не Дзвонити! Продається чудова 3-х квартира з гарним плануванням в добротному цегляному будинку після реконструкції! Квартира двухстороння,висока 3 м стеля; два коридора:один квадратний коридор-хол; простора ванна і туалет;велика 6-ти метрова на дві кімнати лоджія;стан квартири :звичайний,житловий! Квартира -Втілення Ваших Дизайнерських Ідей!Гарний район і місце розташування, поряд 5 хвилин метро Тараса Шевченка; садочки,школи,багато супермаркетів магазинів; аптек;банки,усі умови для того,щоб заїзджати і жити! Чекаємо тільки реального покупця!Можливий невеликий реальний торг! | Ексклюзивний договір

Ексклюзив, срочно! 3к, Юрківська вул. 12/59, недорого
olx.ua

Продається 1к квартира по вул. Юрківська. Загальна площа 35 кв.м., жила 20 кв.м, кухня 9 кв.м. Розсташована на 2 поверсі із 5 теплого цегляного будинку - хрущівка. В квартирі гарне планування, велика кімната, гардеробна, коридор і окрема ванна. Квартира знаходиться в живописному, наповненому особливою архітектурою районі Києва - Подолі. Капітальний ремонт зроблений в 2023 році. Поміняна: проводка, каналізація, труби. Чудовий вид з вікон. В квартирі вбудована кухня, бойлер, пральна машина, шафа, великий диван, двоспальне ліжко, металопластикові вікна. Хороший, тихий, спокійний мікрорайон із розвиненою інфраструктурою. В підїзді чисто. В дворі парковка, дит. майданчік. Дім розташований в 2хв метро "Тараса Шевченка". Зручна транспортна розвязка. Комісійні Агентства Нерухомості оплачує Покупець!!! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте за вищевказаним номером! Юридична консультація з придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно!!! З пов. АН "Ideal Home" Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-641-921-LX. Анатолий Алексеевич, +38**************72.

Продаж затишної 1к квартири на Подолі
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира у сталінському будинку на Подолі. 4/5 пов., вулиця Юрківська, 3 хв пішки до метро Тараса Шевченка. Загальна площа 37,5 м кв. Площа кухні 9 м. Балкон не засклений. Панорамне вікно у кімнаті. Дерев’яні склопакети. Висота стелі 3.2м. Санвузол сумісний. Газова колонка. Житловий стан. Є вся необхідна якісна побутова техніка і дерев’яні меблі. Встановлене охоронне обладнання у квартирі. Домофон у будинку. Поважні сусіди, зелений двір. Гарне розташування, все поруч. Тихий центр. Порядок з документами. Чудовий варіант для проживання чи здачі в оренду.

Однокімнатна «сталінка» на Подолі.
olx.ua