Продаж квартири у самому центрі міста Дніпра ЖК Катеринославський-I Знаходиться він поруч з Катеринославським бульваром. А це означає що поруч всі комунікації для життя поруч. Кафе ресторани, торгові центри, місця для відпочинку і прогулянки. Дім з відеонаглядом, затишним холом, ліфти за декілька секунд піднімаються на вищі поверхи. -панорамне скління вікон двокамерними склопакетами; -система опалення, що працює від автономної котельні; -високоякісні вхідні двері; -у разі відключення світла є генератор для ліфтів. Щодо до самої квартири: Загальна площа: 35,9 м2 Вільне планування для будь-яких ідей. Великий плюс цієї квартири звісно ж таки вид з 17 поверха. Тому , телефонуйте, запевняємо Вас , що квартира не залишить байдужим. Каріна

Шевченка пров., 51
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру з ремонтом в ЖК Loft Smart, пров.Шевченко,б.9 Розташована на 6/15 поверсі, площа 51 м2. Квартира з якісним новим ремонтом, стильна та сучасна. Планування: кухня-вітальня, спальня та ванна кімната. Ремонт повністю закінчено, закуплена вся побутова техніка: пральна та посудомийна машина, холодильник, варильна поверхня, духовка, витяжка. В наявності проект та розрахунок на меблі. У цокольному поверсі паркінг для авто з ліфтом на поверх. Дуже затишний хол, консьерж. Вхід по чіп-картці. Працює ОСМД з демократичними тарифами. Комплекс у центрі міста, поряд Катеринославський бульвар та ЛяСільпо. У самому будинку. На першому поверсі будинку працюють кав’ярні, ресторан та салони краси. Будинок популярний серед молоді, які на повну оцінили переваги місцерозташування. Вартість квартири 135000$ без додаткових витрат для Покупця.

провулок Шевченко, 9
rieltor.ua

Продам квартиру в ЖК LOFT Smart, провулок Шевченко,9, біля Катеринославського бульвару. Загальна площа квартири 43 м2, у стані після забудовника. Розташована на 6 поверсі 15-ти поверхового будинку. Висота стелі 3,3 метри, панорамні вікна. Виходять у затишний тихий двір. Гарно планується у кухню-вітальню та окрему спальню. Будинок бізнес-класу з підземним рівнем паркінгу, із закритою територією двору, є дитячий майданчик та зона відпочинку для мешканців будинку. Комплекс в центрі міста, поруч Катеринославський бульвар, Ля Сільпо. Необхідна інфраструктура у пішій доступності. У будинку всього 110 квартир, що забезпечує малу щільність мешканців, тишу та максимальний комфорт проживання. Крім того, демократичні тарифи ОСББ та встановлені лічильники, гарантують економічність та задоволення від проживання. Ціна 73000$ без додаткових витрат.

возможна продажа по єОселя
Шевченка пров., 9
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам чудову 3-х кімнатну квартиру у самому центрі нашого міста пров .Шевченка 4 ,дом Созидатель загальна площа 186 м.кв.окрема кухня 11.5 м.кв. поверх 5/9 ,індивідуальне газове опалення забезпечене 2 двома газовими котлами.тип стін: цегла ,висота стелі 3 м ,у квартирі дві окремі кімнати балкон засклений,два санвузли тераса з мангалом , у холі свій чудовий камін з окремою витяжкою,закритий двір , парковка.

Продам 3-х комнатную квартиру 186 м.кв в самом Центре
olx.ua

Продам 65м2 в ЖК Лофт Смарт, Центр пер.Шевченко 9. Есть паркинг продается отдельно. Квартира после строителей, есть терраса, высокие потолки, электрическое отопление, дом бизнес класса, охрана, видео-наблюдение, отличный вид на город. Право собственности.

Продам квартиру 65м2 в ЖК Лофт Смарт, Центр.
olx.ua

Продам 1 кому квартиру ЖК Loft Smart Центр +загальна площа 37 м2 +кухня 10м2 +поверх 5/15 +лоджія +висота стелі 3, 45 м +ремонт: після будівельників + територія, що охороняється (консьєрж, відеоспостереження) +підземний паркінг +2 ліфти ЖК Loft Smart розташований у районі Катеринославського бульвару. Вся інфраструктура в пішій дотупності. Ціна 49000 $ АН 5% З повагою, Ірина АН REALTOR 3D Вул. Мечнікова 10б, оф. 401

Шевченко Тараса переулок, 9, Соборный, Днепр, Днепропетровская 49000.0 USD
dom.ria.com