Продается по переуступке двухкомнатная квартира! Дом сдан в эксплуатацию! Месторасположение:Киевская область, с.Шевченково ЖК «Сімейне містечко».Тихое ,спокойное место. Несколько вариантов подъезда к ЖК.До Житомирской трассы 5-6 км Рядом есть продуктовый маркет,аптека,иаршрутный транспорт. В квартире : штукатурка стен,заливка пола,электрическая разводка,установлен двухконтурный газовый котел. Двухстороння квартира.Удачная панировка.Хороший этаж. Две раздельные комнаты.Сантехнический узел раздельный.Лоджия из кухни.Широкий коридор.Установлены счетчики для воды,элетросчетчики. Дом сдан в эксплуатацию,можно заходить на ремонт.Уже живут люди.В доме есть укрытие.Большая парковка для авто.

Столична, 1
rieltor.ua

Продаю двокімнатну квартиру в ЖК City Lake. Загальна площа 50.33кв.м. Поверх третій (не останній і не над комерцією) Дуже вдале планування, дві окремі кімнати і простора кухня-вітальня, один просторий санвузол. Продається по переуступці. Орієнтовна дата введення в експлуатацію - 1й квартал 2025р. Торг присутній. Гарантовано нижче відділу продажів.

власник
можливий продаж по єОселя
Провулок Ювілейний, 21В
rieltor.ua

Продаю двокімнатну квартиру в ЖК City Lake. Загальна площа 50.33кв.м. Поверх третій (не останній і не над комерцією) Дуже вдале планування, дві окремі кімнати і простора кухня-вітальня, один просторий санвузол. Продається по переуступці. Орієнтовна дата введення в експлуатацію - 1й квартал 2025р. Торг присутній. Гарантовано нижче відділу продажів.

власник
Двокімнатна квартира ЖК City Lake
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Житловий комплекс "Білий шоколад City Lake" - це багатофункціональний житловий комплекс європейського рівня, створений професіоналами з багаторічним досвідом роботи. Розташування: Києво-Святошинський район, с. Шевченкове, 16км від м. Житомирська, 15хв на авто. Територія житлового комплексу має огородження та сучасну систему безпеки, таку як фізична охорона та онлайн камери. Усі подвірʼя закриті для транспортного руху (тільки для проїзду пожежної техніки). У дворі знаходиться зелена зона з дитячими та спортивними майданчиками, та озеро поруч. Велосипедні доріжки Парковка: Для зручності на території комплексу передбачено два види паркінгу - тимчасовий та основний, розташований по периметру житлового комплексу. На території комплексу приватний дитячий садочок, школа, кафе, "Фора", фітнес клуб. Власна керуюча компанія. Квартира загальною площею - 78 м2, житлова площа 40 м2 продається в чистому вигляді: чистова стяжка підлоги; чистова гіпсова штукатурка стін; введення в квартиру електро та сантех підключення (централізовані); якісні вхідні двері; якісні вікна Rehau; опалення індивідуальне (електроконветор); лічильники на воду та електроенергію.

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК City Lake єОселя та єВідновлення 3%
olx.ua

Житловий комплекс "Білий шоколад City Lake" - Розташування: Києво-Святошинський район, с. Шевченкове, 16км від м. Житомирська, 15хв на авто. На території комплексу приватний дитячий садочок, школа, кафе, "Фора", фітнес клуб. Власна керуюча компанія. Продаж по переуступці(повністю виплачена вартість) Сдача на 3-4квартал 2024 року Ціна на сьогодні дешевше ніж у забудовника По залишившимся питанням телефонуйте Терміново!!!

власник
Терміновий продаж квартири ЖК City Lake
olx.ua

Продаж квартири, дизайн проект, чорнові роботи вже зроблені, все робилося для себе, якісне і найкраще, видова з прямим видом на озеро, світла, тепла, простора, гардероб в якому є витяжка, підігрів полу, душова в проекті, біде інсталяція вбудована, унітаз теж, кімната студія та спальня готові під фарбування, котел, газ. Дуже красивий схід сонця та його захід. Тиха локація, поруч магазини, кафе, спорт клуб, базари, приватний садочок, школи, зручна розвʼязка. Поруч ліс, екологічно чиста місцевість. До центру міста 15 хвилин. Деталі за телефоном. Власник.

власник
ЖК City Lake, с. Шевченкове. Продаж квартири. Всі документи на руках.
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в новому ЖК "Білий Шоколад, City Lake, Ювілейному пров., Білогородки. Документам більше 3р. Єоселя! Стильна квартира, площею 60м² з авторським дизайном, находиться на 6/7 поверсі.Вікна виходять на дві сторони, три великі вікна та три балкони. Передпокій, коридор, комора/гардеробна, ванна, спальня, кабінет (або дитяча), кухня-вітальня, все в квартирі нове, поміняні всі вікна з чорною ламінацією, встановлені нові якісні, важкі, міцні вхідні двері з італійськими замками. Усі стіни зводилися наново, рівні, міцні. Декор стін цегла, фарбування, молдинги, гіпсові панелі, великі цільні дзеркала, шпонірпні панелі, двері прихованого монтажу в стелю. Тепла підлога де плитка. На підлозі паркетна дошка. Номер на сайті компанії # SF-2-903-387

Продам 2-к квартиру в ЖК "Білий Шоколад, City Lake
olx.ua

Житлові комплекси у Шевченкове

Популярні запити

Географія Шевченкове