Продаж квартири однушки, вул. Заможна 9, Бориспільський район , селище - Мала Олександрівка неподалік метро Бориспільська, дім розташований поряд з водоймою та сосновим лісом. Також поруч є страусина ферма "Чубинський страус" Екологічно чиста зона, максимальне наближення до міста, зручна транспортна розвязка, раціональні та зручні планування, автономне опалення Теж близько знаходиться гіпермаркет "FOZZY" - 3 км Дві школи - на відстані від 2,5 км до 3 км Три дитячих садочки, ресторан "Козачок" Гіпермаркет "NOVUS" Квартира продається в чистому вигляді!

Заможна, 9
rieltor.ua

Бориспільський район 13 км від ст. метро Бориспільська смт. Чубинське вул. Погребняка, буд. 14, секція 7 Двокімнатна квартира загальною площею 78 кв.м. на 1 поверсі 5 поверхового, якісного, цегляного будинку 2012 року побудови. Дві окремі кімнати 25 кв.м. і 19 кв.м., одна з утепленою і заскленою лоджією 4,3 кв.м., окремим санвузлом, кухнею-їдальнею 14 кв.м. і зручним передпокоєм. Висота стелі - 2,71 м і широкі цегляні стіни з внутрішнім утепленням і шумоізоляцією по всіх внутрішніх стінах та стелі під гіпсокартоном. В квартирі виконанні всі основні ремонтні роботи, в санвузлах встановлена ванна з литого мармуру Rock Design і підключений бойлер на 150 л. Підвісна стеля з гіпсокартону, чистова стяжка під фарбування або шпалери на стінах, рівна підлога і іспанський кахель на підлозі кухні, коридору і передпокою. Вікна Rehay, мідна електропроводка, двохрежимний лічильник, тепла водяна підлога в кухні та коридорах з терморегуляторами Danfoss. Все якісно, для себе. Залишились тільки оздоблювальні роботи. Можливість встановлення індивідуального опалення. Розвідний інтернет по всій квартирі. Респектабельний будинок з автономним опаленням, власним підземним паркінгом, яке по сумісництву і бомбосховище. Облаштована клумбами, дорослими дубами і дитячими майданчиком територія будинку. По сусідству - велика Фора і в 3 хвилинах пішки зупинка громадського транспорту до Києва. Поруч - чудовий заміський комплекс Едем серед дорослих дерев з альтанками, двома басейнами, рестораном, дитячими майданчиками, спортивними майданчиками. Ідеальна локація для комфортного життя поруч з столицею. Підходить під єОселю і єВідновлення.

Погребняка, 14
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира, Чубинське, Київська область, Бориспільський район, зліва по трасі Київ-Бориспіль, вулиця Яблунева, 10 Загальна площа 43 кв.м., будинок із червоної цегли, є також 54.5м кв. 1 поверх, після будівельників. Можливо оформлення під кредит, чи Е-оселя Комунікації: Асфальтована дорога, Центральна каналізація, Електрика, Вивіз відходів, Газ, Центральний водопровід Інфраструктура: поруч банк, банкомат, Аптека, Дитячий садок, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Пошта, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту. Ціна 29500 грн\метр квадратний, Співпрацюємо з Е-Оселя В наявності дві квартири на першому поверсі. В будинку є гараж, з ролетами. Є декілька паркомісць у нижньому рівні, для невеликих авто за окремі кошти (недорого, обговорюється окремо, у вартість квартири не входить)

Квартира 1к, Чубинське, 29500грн\м2, Є-оселя
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну с.Чубинске, Погребняка 13, 5/5 поверх, 35/17/10 кВ.м, Повноцінний поверх, НЕ мансарда, без оздоблення, стіни штукатурка і гіпсокартон, підлога стяжка, вікна металопластикові , електропроводка, В будинку газопостачання. Центральне опалення. Ліфта не має. Балкон з кухні. Будинок 2005р побудови. НЕ гостинка!!!! нова квартира, чистий продаж. Вікна на дитячий садок. 200 м до зупинки маршрутки. 12 км по трасі без світлофорів до метро Бориспільська Господар. СВОЯ

власник
Продам 1-кімнатну с.Чубинске, 5/5пов, 35кв.м СВОЯ
olx.ua

Продам квартиру в Київській області, Бориспільський район, село Чубинське, вулиця Погребняка 14. Квартира 2-рівнева, розташована на 4-5 поверсі. 2й поверх офіційно оформлений, встановлено дорогі склопакети на даху та плавильно зроблено розведення труб (жодных проблем в майбутньому) Загальний метраж 121 кв.м.(комунальні взимку стандартні) кухня 16 кв.м. Квартира без ремонту стіни цегла, перекриття-залізобетон. Від себе додам: - місця для парковки є під парадним - в будинку є паркінг (ціни адекватні) - також є додатково кладовка, розташована в підвалі (продаж окремо, по ціні домовимось) - в парадному на 1му поверсі всі ставлять коляски та велосипеди - до зупинки 5 хвилин, всі авто підбирають по ціні автобусу до метро - на авто максимально комфортно, одна з найкращих доріг поруч з Києвом (завжди почищена та посипана) - поруч є все необхідне - ідеальний варіант для спокійного життя без зайвого шуму Власник

власник
Квартира 2-рівнева/ площа 121 кв.м/ 4х кімнатна / 2 поверхи / власник
olx.ua

Житлові комплекси у Чубинське