Продається 3-кімнатна квартира в цегляному будинку. Загальна площа 74.5м2. Квартира знаходиться на 1 поверсі 2-поверхового будинку. Стан житловий. Індивідуальне опалення, металопластикові вікна. До квартири належить підвал. Квартира знаходиться недалеко від центру. Поряд школи, садіки, магазини, поліклініка, лікарня.

Продається 3-кімнатна квартира в центрі. Чортків.
olx.ua

Продю двохрівневу трьохкімнатну квартиру в затишному районі м.Чорткова. в новобудові по вул.Лепкого 11.Загальна площа квартири 100 кв.м,також є підвал 4,3 кв.м.По бажанню можливо встановити камін,також на дві квартири відведена тираса 7,4 кв.м.Товщина наружних стін:дві цегли плюс утеплювач,вікна "Rehau",вхідні броньовані двері "Аплот"з італійською фурнітурою .Приватизована та обгороджена земельна ділянка,є парко місце .Можлива продажа з гаражем.Ціна квартири 55000 ум.о.Прохання дзвонити 9.00 - 18.00 год.тел 06******34

власник
Продаю двохрівневу трьохкімнатну квартиру в м.Чортків.
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру на 5 поверсі 5-поверхового цегляного будинку в новобудові будинку. Загальна площа 102,7 м2. Квартира сонячна та тепла. Є два балкони, два коридори, підвал . Зроблений сучасний євроремонт. Кімнати не прохідні. Встановлено металопластикові вікна, нове сучасне опалення. Зроблено теплі підлоги. Квартира продається з меблями. До квартири належить паркомісце. Хороший, спокійний район. Поряд вся необхідна побутова інфраструктура: школа, садок,магазини. Заходь та живи.

Продається 3-кімнатна квартира в новобудові . Чортків
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру на 1 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 6З м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Зроблено косметичний ремонт. Стан житловий. Квартира продається з меблями. Встановлено металопластикові вікна, індивідуальне опалення. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школа, садок, магазини, аптеки.

Продається 3-кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру в 1-поверховому цегляному будинку. Загальна площа 81.5 м2 . Кімнати просторі. Квартира потребує ремонту. Підведено усі комунікації. До квартири належать господарські будівлі, невеличке подвіря .Затишне місцерозташування, спокійних район.

Продається 3-кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатні квартири (є можливість зробити 2 рівні) в новобудові із стильною архітектурою з дотриманням високих європейських стандартів. Загальна площа 102м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Квартири із панорамними вікнами. Усі комунікації підведено. Поруч школа, садки, магазини, зупинка транспорту. Є можливість вибору квартири на різних поверхах. Це найкраща ціна на новобудову в Чорткові.

Продається 3-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру на 5 поверсі 9-поверхового цегляного будинку в новобудові з дорогим дизайнерським ремонтом. Загальна площа 109.8м2. Кімнати просторі та світлі, стіни оброблені декоративною штукатуркою, усюди підвісні стелі з підсвіткою. Велика кухня з панорамними вікнами. Є гардеробна кімната. Встановлено індивідуальне опалення, металопластикові вікна, теплі підлоги в кухні, коридорі, ванній, туалеті та балконі, шумоізоляція. Є лічильник на світло " день і ніч". Квартира продається частково з меблями. До квартири належить кладова і паркомісце. У будинку є домофон та система охорони. Зручне місцерозташування, в самому центрі міста. Поруч школа, садок, ринок, магазини, аптеки.

Продається 3-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Оголошення К-378 Продається 3-кімнатна квартира на 4 поверсі 5 -поверхового цегляного будинку в районі Кадуб. Загальна площа 61 м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Квартира суха та світла. Є Балкон.Зроблено євроремонт. Встановлено металопластикові вікна, індивідуальне опалення, нові вхідні і міжкімнатні двері. Зручне місцерозташування, поряд магазини, аптеки, школа, ресторан, кафе.

Продається 3-кімнатна квартира на Кадубі
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру на 5 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа 59,6 м2. Квартира сонячна та тепла. Кімнати не прохідні, виходять на дві сторони. Встановлено металопластикові вікна. Є балкон та підвал. Хороший, спокійний район. Поряд вся необхідна побутова інфраструктура: школа, садок, магазини. У дворі дитячий майданчик.

Продається 3-кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 48,3 м2. Кімнати просторі та світлі, одна з них прохідна. Частково зроблено ремонт. Встановлено металопластикові вікна, ідивідуальне опалення, нові вхідні двері.До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, супермаркет, поліклініка, лікарні, пошта, зупинка транспорту.

Продається 3-кімнатна квартира недалеко від центру міста. Чортків
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира на 6 поверсі ( 8-ми поверхової новобудови Комфорт Лайф ) - 114 м² - Є балкон - Викуплена частина коридору з сушилкою ( зроблена під гардероб та коридор ) - Можливе вільне планування - Район Кадуб ( біля Гетьману ) - Біля квартири є ліфт

власник
Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові Комфорт Лайф
olx.ua

ОГОЛОШЕННЯ К-449 Продається 3-кімнатна квартира на 6 поверсі 6-поверхового цегляного будинку в новобудові. Загальна площа 97.4м2. Сира. Кімнати просторі та світлі, не прохідні . Велика кухня площею 13.8 м2. Зроблено чорнову штукатурку. Встановлено металопластикові вікна. Є балкон та лоджія. Зручне місцерозташування, поруч школи , садки, лікарня, магазини. Дитячий майданчик.

Продається 3-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира, двохрівнева, 4-5 поверх( вул. Січинського 13) . Загальна площа квартири 113 м.кв. просторе планування , кухня студія 40м.кв. Є два санвузли , індивідуальне опалення, встановлені радіатори та котел , зроблена тепла підлога, залята фінішня стяжка. Перероблена уся електрика , зроблений металічний каркас на стелі а також необхідні каналізаційні виводи. Встановлені панорамні вікна. В будинку є стрихове і підвальне приміщення. Хороше розміщення, 50м - до садочку , 150 м - до школи. Торг .

власник
Продаж квартири, Тернопільська, Чортків, р‑н. Кадуб, Січинського вулиц
olx.ua

Оголошення К-542 Продається 3-кімнатна квартира на 5 поверсі 5-поверхового цегляного будинку в самому центрі міста. Загальна площа 50.5м2. Кімнати просторі та світлі, одна з них прохідна. Стан житловий. Продається з меблями. Встановлено ідивідуальне опалення. Є балкон. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, супермаркети, зупинка транспорт, ринок.

Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста.Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку.Загальна площа 67.7м2. Кімнати просторі та світлі. Встановлено металопластикові вікна, індивідуальне опалення, усі комунікації. Є балкон та лоджія. Зручне місцерозташування. Поряд школа, садочок, супермаркет, магазини, піцерія, зупинка транспорту.

Продається 3-кімнатна квартира.Чортків
olx.ua

Оголошення К-453 Продається 3-кімнатна квартира на 5 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 56м2. Кімнати просторі та світлі. Стан житловий. Встановлено індивідуальне опалення, металопластикові вікна. Усі комунікаціі. Засклено балкон. Новий дах. Зручне місцерозташування, поряд зупинка транспорту, садок, школа, магазин, відділення нової пошти

Продається 3-кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Дослідити місцевість

Оголошення К-420 Продається 3-кімнатна квартира на 4 поверсі 5-поверхового цегляного будинку в новобудові. Сира. Загальна площа 84.5 м2. Кімнати просторі і світлі, не прохідні. Встановлено металопластикові вікна, вхідні двері, вода, світло, індивідуальне опалення, котел, теплі підлоги, каналізація. Квартира готова під виконання декоративних робіт. Є 2 лоджії. У будинку встановлено домофон. Зручне місцерозташування, поряд садок, школа, амбулаторія, пошта, магазини. Гарний краєвид з вікна. До квартири належить великий гараж під бус ціною 13000.

Продається 3-кімнатна квартира в новобудові з гаражем. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку. Квартира знаходиться на 1 та 2 поверсі 2-поверхового будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 69.1м2, кухня 10.6 м2. Зручне місцерозташування. Поряд школи, дитячий садок, магазини, аптеки.

Продається -кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Продам 3кімнатну квартиру після будівельників в сирому стані (стяжки залиті,стіни оштукатурені,електропроводка розведена,вікна нові,двері вхідні і балконні нові,всі лічильники є)останній поверх без ліфту.в повідомленнях можете пропонувати свою ціну

власник
Продам 3кімнатну квартиру
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатні квартири (5 квартир) в новозбудованому 3- поверховому цегляному будинку. Загальна площа 117 м2 та 146 м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні, із кухнею студією. Квартири знаходяться в самому центрі міста із панорамними вікнами. Є можливість вибрати будь-яку квартиру. Усі комунікації підведено.

Продаються квартири в новозбудованому будинку. Чортків
olx.ua

Продаємо 3 кімнатну квартиру в центрі на 4му поверху, відносно новий ремонт, кухня, меблі, техніка по типу: кондиціонер, холодильник, помудомийка, стіралка, плита, варочна, витяжка і тд., будинок на впроти пошти ( вулиця Степана бандери, 15). Автономне опалення. Висока стеля. Є душова кабіна, ванна, бідеус.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру, 4 поверх, меблі
olx.ua