Квартира+дача+гараж! Документы на все в наличии! Цена указана за все 3 единицы вместе!

власник
Продам квартиру.
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 2-кімнатну квартиру на 3 поверсі в новобудові. Загальна площа 50.9 м2. Сира. Кімнати просторі та світлі. Встановлено металопластикові вікна. Велика лоджія із 2 входами до кімнати та кухні. До квартири належить підвал. Біля будинку знаходиться парковка. Хороший, спокійний район. Поряд школа, садік, супермаркети, ресторан.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові.Чортків
olx.ua

Оголошення К-428 Продається 2-кімнатна квартира на 5 поверсі 5-поверхового цегляного будинку в новобудові. Загальна площа 75 м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні . Зроблено євроремонт. Встановлено індивідуальне опалення, металопластикові вікна , засклено 2 балкони. Квартира продається з меблями. Є гардеробна. Зручне місцерозташування, поруч школи , садки, лікарня, поліклініка, магазини. Недалеко від центру міста.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ми раді запропонувати вам на продаж 2- кімнатну квартиру в 5-поверховому цегляному будинку. Загальна площа 35.9м2 . Кімнати світлі. Зроблено ремонт. Встановлено нові двері, металопластикові вікна. Стан житловий. Квартира готова як для проживання, так і для здачі в оренду. Заходь та живи. Зручне місцерозташування. Поряд уся необхідна інфраструктура: школа, садок, магазини, зупинка транспорту.

Продається 2-кімнатна квартира . Заводськеьк
olx.ua

Пропонуємо на продаж 2 кімнатну квартиру, розташовану на 4-му поверсі чотириповерхівки по вул. Шевченка. Загальна площа 43.3 м.кв., житлова 27.5 м.кв., кухня 5.8 м.кв.. Квартира потребує ремонту, є підвал. Поруч знаходиться дитячий садочок, школа, центр міста. Вартість 18000 у.о.- торг, тел. 06******16 09******46

2-кімнатна квартира в центрі  міста
olx.ua

Продам квартиру в новій будові по вул. В. Великого. 2-х кімнатна, 72м.кВ. Навпроти АЗС ОККО (стадіон), в 3-му будинку. Квартира знаходиться на 7-му поверсі. Є ліфт. До квартири належить 3м.кВ. в підвальному приміщенні. Ціна 31500$. Деталі в приват.Я власник

власник
Продам квартиру (73кв)
olx.ua

Пропонуємо на продаж 2-кімнатну квартиру, розташовану на четвертому поверсі пятиповерхівки, по вул. Січинського. Загальна площа 52.3 м.кв., житлова 28.5 м.кв., кухня 8.4 м.кв.. Є балкон і лоджія, квартира світла та тепла 0, не кутова, кімнати окремі не прохідні, опалення індивідуальне , косметичний ремонт. До квартири належить гараж з ямою та підвал. Вартість 25500$-торг

2-кімнатна квартира з гаражем та підвалом
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 2-кімнатну квартиру на 1 поверсі 5- поверхового цегляного будинку в новобудові із сучасним якісним ремонтом. Загальна площа 73,4м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Квартира продається частково з меблями. Є гардеробна і кладова. Балкон засклено. Встановлено сучасне індивідуальне опалення, металопластикові вікна, нові двері. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, супермаркети.

Продається 2- кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 2-кімнатну квартиру в 2-поверховому цегляному будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 45м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Вільне планування. Усі комунікаціі. Нове перекриття даху металочерепицею. Є балкон, підвал, паркомісце. Зручне місцерозташування, поряд школа, садки, кафе, магазини, басейн.

Продається 2-кімнатна квартира недалеко від центру.Чортків
olx.ua

ОГОЛОШЕННЯ К-445 Продається 2-кімнатна квартира на 4 поверсі 5-поверхового цегляного будинку в новобудові. Загальна площа 59.6м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні . Велика кухня . Сира. Зроблено чорнову стяжку. Встановлено антрацитові 2-камерні металопластикові вікна , газовий лічильник. Усі комунікації. Засклено лоджію.Є домофон. Зручне місцерозташування, поруч школи , садки, лікарня, поліклініка, магазини. Недалеко від центру міста.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира на 1 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 53м2. Кімнати просторі, не прохідні. Зроблено ремонт, індивідуальне опалення, газовий котел, з натурального дерева міжкімнатні двері та паркет, шпакльовані стіни. Встановлено усі лічильники. Засклено балкон та лоджію. З балкону є вхід у власний підвал. Зручне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, школа, садки, магазин. Обмін (з доплатою) на будинок в передмісті Києва.

власник
Продається 2к квартира м. Чортків. Обмін на будинок в передмісті Києва
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 1- кімнатну квартиру на 1 поверсі 2-поверхового цегляного будинку в центрі міста. Загальна площа 46.6 м2. Квартира перероблена у 2-кімнатну. Встановлено металопластикові вікна, нове опалення. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, лікарня, поліклініка, пошта, магазини.

Продається 1-кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Продається в Чорткові 2-х кімнатна квартира на першому поверсі в 5-ти поверховому будинку по вул. Незалежності. Звертайтесь тел. 06******70. Також є наявність підвалу. Всі деталі за номер телефону 06******70

власник
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 2- кімнатну квартиру на 3 поверсі 4- поверхового цегляного будинку в самому центрі міста. Загальна площа 42 м2. Кімнати просторі та світлі. Встановлено індивідуальне опалення. Є балкон. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школа, садочок, супермаркет, зупинка транспорту.

Продається 2-кімнатна квартира в центрі міста.Чортків
olx.ua

Продається квартира в м.Чортків вул. В.Великого 6А. Квартира розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку ( тепла не кутова). Індивідуальне опалення, зручне розташування, чистий охайний підїзд, спокійні доброзичливі сусіди.

власник
Продається квартира
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 2-кімнатну квартиру в цегляному будинку в новобудові. Загальна площа 75.3 м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Встановлено металопластикові вікна, індивідуальне опалення, теплі підлоги в ванній, кухні, коридорі та туалеті. Зроблено чорнову штукатурку. У будинку є домофон. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, супермаркети.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові.Чортків
olx.ua

Дослідити місцевість

ОГОЛОШЕННЯ К-436 Продається 2-кімнатна квартира на 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку в новобудові. Загальна площа 54.3м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні . Є кухня-студія . Зроблено частково ремонт, відшпакльовано стіни, підготовлено стелю під французьку натяжну, у санвузлі встановлено плитку. Встановлено металопластикові вікна, міжкімнатні двері, усі лічильники. Засклено лоджію. У будинку є ліфт. Зручне місцерозташування, поруч школи , садки, лікарня, поліклініка, магазини. Недалеко від центру.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Квартира в м. Чортків вул. Шевченка 16. Дві кімнати, коридор, кухня, ванна, туалет (45 кв.м.) , 2 поверх. Без ремонту. Є приміщення на першому поверсі зроблене під магазин 15 кв.м.

власник
Двокімнатна квартира в Чорткові вул. Шевченка. 16
olx.ua

Оголошення К-451 Продається 2-кімнатна квартиртира на 4 поверсі 5- поверхового цегляного будинку в новобудові із сучасним якісним ремонтом. Загальна площа 76.5м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Квартира продається з меблями та частково з технікою. Є 2 гардеробні, 2 кладови, 3 засклених балкони. Встановлено сучасне індивідуальне опалення, теплі підлоги, металопластикові вікна, нові дубові двері. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, супермаркети.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

Оголошення К-447 Продається 2-кімнатна квартира на 5 поверсі 5- поверхового цегляного будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 42.2м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Квартира потребує ремонту ремонту. Встановлено індивідуальне опалення, частково замінені металопластикові вікна. Є балкон. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, лікарня.

Продається 2-кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 2-кімнатну квартиру на 3 поверсі 3-поверхового цегляного будинку в новобудові недалеко від центру міста. Загальна площа 125м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Велика кухня загальною площею 13, 5 м2. Встановлено металопластикові вікна, індивідуальне опалення. Є газ, вода. Квартира має окремий вхід. Розташована недалеко від центральної дороги. Поруч школа, садок, лікарня, магазини, кафе.

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові. Чортків
olx.ua

квартири в пятиповерховому будинку по вул. Незалежності (біля монастиря). Будинок на етапі будівництва, здачу готових обєктів заплановано на другий квартал 2022р. Пропонуємо придбати 2-кімнатні квартири загальною площею 61.57 м. кв., 3-кімнатні 74.58 м. кв., та 83.75 м. кв. розташовані на 2-му та 5-му поверхах. Зовнішні стіни будуть утеплені. Вартість квартир 570$-м.кв. можливий торг, а також розтермінування. Біля будинку є можливість придбати гаражі- бокси площею 50 м.кв. за 15000$-торг, та 30 м.кв. за 11000$-торг.

Независимости улица, Чертков, Чертков, Тернопольская 570.0 USD
dom.ria.com