Квартира+дача+гараж! Документы на все в наличии! Цена указана за все 3 единицы вместе!

владелец
Продам квартиру.
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в центрі Чорткова. Хороше місце. Є своє подвіря. Стрих. Можливо під комерцію. За більш детальною інформацією звертатись за тел. 0*9*7*31*38*612.

владелец
Продаж квартири в місті Чортків
olx.ua

Продається в Чорткові 2-х кімнатна квартира на першому поверсі в 5-ти поверховому будинку по вул. Незалежності. Звертайтесь тел. 06******70. Також є наявність підвалу. Всі деталі за номер телефону 06******70

владелец
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продю двохрівневу трьохкімнатну квартиру в затишному районі м.Чорткова. в новобудові по вул.Лепкого 11.Загальна площа квартири 100 кв.м,також є підвал 4,3 кв.м.По бажанню можливо встановити камін,також на дві квартири відведена тираса 7,4 кв.м.Товщина наружних стін:дві цегли плюс утеплювач,вікна "Rehau",вхідні броньовані двері "Аплот"з італійською фурнітурою .Приватизована та обгороджена земельна ділянка,є парко місце .Можлива продажа з гаражем.Ціна квартири 55000 ум.о.Прохання дзвонити 9.00 - 18.00 год.тел 06******34

владелец
Продаю двохрівневу трьохкімнатну квартиру в м.Чортків.
olx.ua

Продам квартиру в новій будові по вул. В. Великого. 2-х кімнатна, 72м.кВ. Навпроти АЗС ОККО (стадіон), в 3-му будинку. Квартира знаходиться на 7-му поверсі. Є ліфт. До квартири належить 3м.кВ. в підвальному приміщенні. Ціна 31500$. Деталі в приват.Я власник

владелец
Продам квартиру (73кв)
olx.ua

Продається квартира в м.Чортків вул. В.Великого 6А. Квартира розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку ( тепла не кутова). Індивідуальне опалення, зручне розташування, чистий охайний підїзд, спокійні доброзичливі сусіди.

владелец
Продається квартира
olx.ua

Продам одно кімнатну квартиру площею 44,3 кв.м.(кухня 13.01 кв.м., кімната-вітальня 21,67 кв.м. ), яка розташована на першому поверсі, який фактично є другим поверхом, на першому поверсі знаходяться вбудовані в будинок гаражі, перший під’їзд, в новобудові, ЖК "Баварія", який будується надійним, перевіреним забудовником «ПрестижБуд». Квартира світла та простора, не кутова, балкон засклений панорамними затемненими металопластиковими вікнами, великий суміжний санвузол. Будинок збудовано з цегли, утеплений, підлога квартири утеплена пінопластом, висота стель 2,70 см. ЖК "Баварія" - цегляний клубний будинок в самому центрі Старого Чорткова, поруч з річкою Серет та в пішій доступності до памяток міста. Архітектура комплексу перегукується з славною європейською історією міста. В ЖК "Баварія" передбачено чимало вбудованих гаражів та критих паркомісць, а також гостьова парковка з зарядкою для електромобілів. Тепло та комфорт мешканців забезпечить утеплений фасад, преміум вікна та індивідуальне опалення. Здача в експлуатацію четвертий кварталі 2024 року. Квартира готова до ремонту. Ще діє договір переуступки. Продаж без будь яких комісійних і або прихованих платежів та не потребує додаткових затрат.

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові в м.Чортків по вул.Млинарська
olx.ua

Квартира знаходиться на другому поверсі будинку, стан житловий. До квартири належить підвал,господарська прибудова,металічний гараж а Також Приватизована ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА! (3.5 сотика). Недалеко від центра міста , поряд школа, скверик,лікарня і багато другого...

владелец
Продається 2х кімнатна квартира і Земельна Ділянка...
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира на 6 поверсі ( 8-ми поверхової новобудови Комфорт Лайф ) - 114 м² - Є балкон - Викуплена частина коридору з сушилкою ( зроблена під гардероб та коридор ) - Можливе вільне планування - Район Кадуб ( біля Гетьману ) - Біля квартири є ліфт

владелец
Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові Комфорт Лайф
olx.ua

Оголошення К-378 Продається 3-кімнатна квартира на 4 поверсі 5 -поверхового цегляного будинку в районі Кадуб. Загальна площа 61 м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні. Квартира суха та світла. Є Балкон.Зроблено євроремонт. Встановлено металопластикові вікна, індивідуальне опалення, нові вхідні і міжкімнатні двері. Зручне місцерозташування, поряд магазини, аптеки, школа, ресторан, кафе.

Продається 3-кімнатна квартира на Кадубі
olx.ua

Квартира в м. Чортків вул. Шевченка 16. Дві кімнати, коридор, кухня, ванна, туалет (45 кв.м.) , 2 поверх. Без ремонту. Є приміщення на першому поверсі зроблене під магазин 15 кв.м.

владелец
Двокімнатна квартира в Чорткові вул. Шевченка. 16
olx.ua

Продам простору 3-х кімнатну квартиру, від власника, у новому ЖК, за адресою м. Чортків, вул. Шухевича Романа, 4а. Площа квартири 85, 6 м2 та знаходиться на 1 поверсі. Вартість за метр квадратний - 460 $ Новобудова Будинок зданий Сформоване ОСББ Індивідуальне опалення Усі комунікації (газ, електрика, вода, каналізація) Панорамні вікна Стан квартири після забудовника У дворі є дитячий майданчик Будинок знаходиться поруч із приватним сектором,в середині кварталу, тихій двір, чисте повітря, неподалік розташовані магазини продуктів, побутової хімії, аптека та віділення пошти. Пропозиція від Власника! Можливий продаж через Єкредитування! Показ за домовленістю Бажано телефонувати та писати на Телеграм Двері та вікна: панорамні / вітринні вікна

Продаж 3к квартири 86 кв. м від власника
olx.ua

продається трикімнатна квартира в центральній частині міста від власника, нові металопластикові вікна, тепла , не кутова, площа59 м. кв., квартира простора та світла, індивідуальне опалення, є балкон, до квартири належить підвал ,зручне місце розташування, всі деталі тільки по телефону.

владелец
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатні квартири (5 квартир) в новозбудованому 3- поверховому цегляному будинку. Загальна площа 117 м2 та 146 м2. Кімнати просторі та світлі, не прохідні, із кухнею студією. Квартири знаходяться в самому центрі міста із панорамними вікнами. Є можливість вибрати будь-яку квартиру. Усі комунікації підведено.

Продаються квартири в новозбудованому будинку. Чортків
olx.ua

Продаємо 3 кімнатну квартиру в центрі на 4му поверху, відносно новий ремонт, кухня, меблі, техніка по типу: кондиціонер, холодильник, помудомийка, стіралка, плита, варочна, витяжка і тд., будинок на впроти пошти ( вулиця Степана бандери, 15). Автономне опалення. Висока стеля. Є душова кабіна, ванна, бідеус.

владелец
Продам 3 кімнатну квартиру, 4 поверх, меблі
olx.ua

Продам 3кімнатну квартиру після будівельників в сирому стані (стяжки залиті,стіни оштукатурені,електропроводка розведена,вікна нові,двері вхідні і балконні нові,всі лічильники є)останній поверх без ліфту.в повідомленнях можете пропонувати свою ціну

владелец
Продам 3кімнатну квартиру
olx.ua

Исследуйте территорию

Продається 3-х кімнатна квартира, двохрівнева, 4-5 поверх( вул. Січинського 13) . Загальна площа квартири 113 м.кв. просторе планування , кухня студія 40м.кв. Є два санвузли , індивідуальне опалення, встановлені радіатори та котел , зроблена тепла підлога, залята фінішня стяжка. Перероблена уся електрика , зроблений металічний каркас на стелі а також необхідні каналізаційні виводи. Встановлені панорамні вікна. В будинку є стрихове і підвальне приміщення. Хороше розміщення, 50м - до садочку , 150 м - до школи. Торг .

владелец
Продаж квартири, Тернопільська, Чортків, р‑н. Кадуб, Січинського вулиц
olx.ua

квартири в пятиповерховому будинку по вул. Незалежності (біля монастиря). Будинок на етапі будівництва, здачу готових обєктів заплановано на другий квартал 2022р. Пропонуємо придбати 2-кімнатні квартири загальною площею 61.57 м. кв., 3-кімнатні 74.58 м. кв., та 83.75 м. кв. розташовані на 2-му та 5-му поверхах. Зовнішні стіни будуть утеплені. Вартість квартир 570$-м.кв. можливий торг, а також розтермінування. Біля будинку є можливість придбати гаражі- бокси площею 50 м.кв. за 15000$-торг, та 30 м.кв. за 11000$-торг.

Независимости улица, Чертков, Чертков, Тернопольская 570.0 USD
dom.ria.com

КОМІСІЙ!!! Розумний торг. Продається велика 2-х кімнатна квартира. Будинок 2008 року забудови на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Індивідуальне опалення, ремонт, висота стель 2.8 м. Гарно розвинута інфраструктура, тихий район. Огляд за домовленістю.

владелец
Монастырская улица, 20, Чертков, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

квартиру площею 44, 3 кв.м.(кухня 13.01 кв.м., кімната-вітальня 21, 67 кв.м. ), яка розташована на першому поверсі, який фактично є другим поверхом, на першому поверсі знаходяться вбудовані в будинок гаражі, перший підїзд, в новобудові, ЖК "Баварія", який будується надійним, перевіреним забудовником «ПрестижБуд». Квартира світла та простора, не кутова, балкон засклений панорамними затемненими металопластиковими вікнами, великий суміжний санвузол. Будинок збудовано з цегли, утеплений, підлога квартири утеплена пінопластом, висота стель 2, 70 см. ЖК "Баварія" - цегляний клубний будинок в самому центрі Старого Чорткова, поруч з річкою Серет та в пішій доступності до памяток міста. Архітектура комплексу перегукується з славною європейською історією міста. В ЖК "Баварія" передбачено чимало вбудованих гаражів та критих паркомісць, а також гостьова парковка з зарядкою для електромобілів. Тепло та комфорт мешканців забезпечить утеплений фасад, преміум вікна та індивідуальне опалення. Здача в експлуатацію четвертий кварталі 2024 року. Квартира готова до ремонту. Ще діє договір переуступки. Продаж без будь яких комісійних і або прихованих платежів та не потребує додаткових затрат.

владелец
Млынарская улица, 14, Центр, Чертков, Тернопольская 24000.0 USD
dom.ria.com