🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 75000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної чешки на Комарова («Хліб і Сіль»), свіжий євроремонт, 3 поверх, 55 м2, електрична тепла підлога, панорамні вікна, балкон.

Комарова, 31
rieltor.ua

Продається 1 кім. кв. Новобудова в центрі квартира в 2 х рівнях 40 м2, поверх 1/3 Якісний ремонт, меблі, техніка Вартість: 75000 дол. США код: 40300

Нагірна вул., 1
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в новобудові, дизайнерський ремонт, меблі та техніка залишаються, чудовий варіант як під інвестицію (здача в оренду 550$) так і для власного проживання. Закрита територія, у власність входить також власне паркомісце.

Кошового О. вул., 55
rieltor.ua

Центр міста, вул. Кобилянська( р-н Собору), вікна з кімнат на вул. Кобилянську, вхід з під"їзду, високі стелі. Є горище над квартирою є можливість зробити другий рівень. Є кладова-холодильник, кладова.

Кобилянської вул., 24
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна Новобудова проспект Незалежності 116А Представлена 1 кімнатна квартира в новобудові. Ремонтом робили для себе. Тому викоростовували якісні матеріали. Дизайн квартира в скандинавському стилі. У ремонті використовувались дорогі матеріали (кварцвініл, Італійська керамоплитка, еко фарба та матеріали). -Встановлені хороші вхідні двері, - Кімната простора та облаштувана робочою зоною, - Кухня зонована в вітальню та столову,( робоча зона повністю вмонтована, також є вся техніка,), - Повноцінна ванна кімната з вмонтовананими нішами для зручності та техніки, - Просторий коридор, - Велика та вмістка гардеробна кімнатна, - Загальна площа 52 кв.м - Поверх 9/9. - Тепла підлога, - 2 кондиціонери, - Частково меблі, - Підїзд будинку вже частково заселений. Квартира чудово підійде як для власного проживаня, так і під оренду. Ціна 75000$ Переуступка! За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону!

Проспект Незалежності, 116а
rieltor.ua

Від Власника. Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові ЖК "Янтарний" , що по вул. Канівська 23-А. Квартира на 2-му поверсі, є ліфт. Гарне планування, великий коридор та велика спальня з лоджією , роздільний санвузол, або один санвузол та приміщення для кладової, або гардеробної. Між кухнею та кімнатою газоблок, тому , можна знести та зробити кухню-студію. Кімнати виходять на 2 сторони будинку. Встановлена тепла підлога на кухні , в коридорі, санвузлі, частково в спальні та на лоджії, батареї, котел встановлено.. Проведена вода та каналізація. Електрика від забудовника. Поруч з квартирою є приміщення під кладову ( можна придбати в забудовника).

власник
Продаж 2-кімн. квартири в ЖК "Янтарний"
olx.ua

Однокімнатна новобудова з капітальним ремонтом, нові меблі та побутова техніка. Престижний ЖК. Хороший варіант для проживання і для інвестиції.

власник
Ровенская улица, 12Б/5, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам трех-комнатную квартиру по улице Комарова, от Владельца, район ресторана Диана и Черемош. Квартира находится в тихом дворе, пешей доступности до остановки, базара, магазинов, аптек, почты, автовокзала и т.п. Квартира находится на 2 этаже 5-ти этажного кирпичного дома. Квартира неугловая, теплая и солнечная, после ремонта. На все коммуникации установлены счетчики. Обьявление от Собственника.

власник
Продам 3х комнатную чешку  по Комарова в Черновцах от владельца
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в новобудові по вул. Руській, 219 г (район Фастівської) 2 поверх 90% поцентів готовності Стан від забудовника Метраж та розміри на фото

власник
Двокімнатна квартира в новобудові по вул. Руській
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернівці

Євро ремонт. Централізоване опалення. Поверх 6/9. Балкон. Велика комора + ще одна комора на сходовій площадці. Загальна площа 80м2. Поруч вся необхідна інфраструктура.

Продаж 4-х кімнатної квартири, по вул. Руська 287.
olx.ua

Квартира на два рівні. Перший поверх кухня, санвузол, кімната. Другий поверх дві кімнати та санвузол. Ремонт зроблений лише на першому поверсі, другий на стадії завершення. Високий перший поверх, під цією квартирою є ще одна повноцінна квартира. Зроблено нове перекриття, сантехніка, електрика та опалення двохконтурний газовий котел, тепла підлога на кухні та санвузлі. До квартири також відноситься підвал, сарай який можна переробити в гараж та частина земної ділянки( не приватизованої) під грядки. Двір спільний на 3 квартири, ворота зачиняються на замок.

Продаж 3к квартири, центр, вул. Зої Космедимянської 11
olx.ua

Продається 2-Х кімнатна "НОВОБУДОВА" в ПАРКОВІЙ зоні на вул.ЧОРНОМОРСЬКА 4А Поверх 3/9 Площа 69м2 Хороший ремонт Електрокотел + резервний бойлер Тепла підлога Кондиціонер Залишаються всі меблі та техніка Прямий продаж Щоб переглянути більше АКТУАЛЬНИХ пропозицій перейдіть в телеграм канал

Черноморская улица, 4А, Парковая зона, Черновцы, Черновицкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 км квартира в новобудові на Олега Кошового 55 з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Кухня-студія+ 2окремі кімнати.

Кошевого Олега улица, 55, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 75000.0 USD
dom.ria.com

3 кімнатна квартира у Будинку який вже введений в експлуатацію.Знаходиться всього 2 км до Центральної площі міста. Енергоефективний будинок з мінімальними втратами тепла! На прибудинковій території розташована парковка для автомобілів. Є дитячий майданчик. Квартира після ремонту Поверх 5/7 Загальна площа 96 кв.м. 3 кімнати, кухня-студія,частково мебльований(холодильник,плита,диван,стільці)ванна кімната повністю зроблена.+електро котел,бойлер. Ціна 75.000$

Продаж 3-кімнатноі квартири вул. Прутська
olx.ua

Продаж 2 кім квартири в центрі міста вул Олега Кошового • площа 68 м кв • 2 окремі кімнати та кухня студія • облаштована всім необхідним ( пралка , посудомийка духова шафа ) • поверх 3/3 • новий будинок клубного типу • паркомісця в дворі Є варіант у продажі також аналогічної 1 кімнатної квартири

Продаж квартири з ремонтом вул Кошового
olx.ua

Продам 3-кiмнатну квартиру по вул.Богдана Хмельницького в австрiйському особняку 3 поверх з 3-х поверхiв.Квартира 2-стороння,простора,має 2 кухнi,2 вани,2 санвузла.Квартира складається з зон 1-iмнатноi квартири та 2-кiмнатноi квартири.Загальна площа 102 метра. Над квартирою-горище своє.В квартирi потрiбно зробити ремонт,та можна перепланувати за потрiбнiстю.Стан жилий. 75000 у.є. торг. Відповідаю на Viber МТС

3-х кiмнатна квартира в особняку в центрi 102 метра
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 72 м2 з функціональним плануванням та заскленим балконом у зручному 2 поверсі цегляного будинку у Шевченківському р-ні за вул. Комарова. Код квартири - #17889687 ВІдео тут: youtu.be/Pzx3-z1ghbM • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • газова колонка; • з меблями та технікою; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), ванна кімната та кухня оздоблені керамічною плиткою та має якісну сантехніку, встановлена колонка на воду. Квартира не кутова має хороший жилий стан та роздільне планування – 3 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима (вітальня 18,3 м2, спальні 10,8 м2 та 12,2 м2), кухня площею 8 м2 з входом на балкон. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Квартира має жилий стан, продається з меблями та технікою – готова для проживання. Гарний розвинений район, поруч парк, зупинки, школи, садочки, магазини, ринок. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-remontom-v-shevchenkivskomu-r-ni-za-vul-komarova Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира з ремонтом в Шевченківському р-ні за вул. Комарова
olx.ua

Продається 3-кімнатна видова квартира площею 74,5 м2 в престижній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Євгена Ерліха. Код квартири - #18950701 Відео тут: youtu.be/q6k2WpuF5-s • 8 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. В квартирі встановлені металопластикові вікна та надійні вхідні двері, міжкімнатні стіни та чорнова штукатурка. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне двостороннє планування: 3 окремі житлові кімнати, кухня, роздільний санвузол та великий передпокій з місцем для шафи-купе. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. В ціну входить дизайнерський проект та встановлена тепла підлога. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-rozdilnim-planuvannyam-ta-io-v-zhk-premyera Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира з роздільним плануванням та і/о в ЖК Прем’єра
olx.ua

2-кімнатна квартира в Новобудові по вул.Приміській неподалік ТЦ «Депот». Будинок введений в експлуатацію, на квартиру виготовлені всі правовстановлюючі документи. Побудований будинок із цегли та має зовнішнє утеплення пінопластом. Квартира розташована на другому поверсі. Загальна площа 84,1 кв.м. Квартира дуже гарного планування - має окремі кімнати, роздільний санвузол, комору, велику кухню площею 18 кв.м. та два балкона. Додатково після будівельної компанії в квартирі було виконано чистову стяжку, повністю змонтовано систему опалення, розведено сантехніку та електрику. Всі комунікації, включаючи газ, підключено. Вікна квартири виходять в закритий двір, де можна паркувати автомобіль. Квартира варта уваги. За деталями телефонуйте.

Здана 2-кімнатна Новобудова неподалік ТЦ «Депот»
olx.ua

Відео квартири можна поба,ити за посиланням, або можемо кудись скинути: https://youtube.com/shorts/2lL-cR6WDjI?si=QsykKseUWzr71PhF Продається гарна двушка, можливий продаж під єОселю. Євроремонт, котел. Сам будинок на електриці. По всій квартирі тепла підлога! За додатковою інформацією телефонуйте!

Новобудова під єОселю
olx.ua

Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. Ціна 75000у.о.

Продається дворівневий пентхаус, ЖК «Kromax Bud», вул. Руська.
olx.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира в новобудові по вул. Заводській (район Садгори). Квартира простора, світла, з дуже вдалим плануванням - гарні великі кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, є два балкони з кімнати та кухні, зроблено косметичний ремонт, індивідуальне опалення - є двохконтурний котел. Квартира вільна, та готова до продажу. Оформлення у нотаріуса, без податку, тільки 2%.

2-кімнатна новобудова, вул. Заводська
olx.ua

Відео квартири можна побачити за посиланням: https://youtu.be/r8KPW0REMrM?si=koP3vlH5Df9lvVY- Квартира в гарному житловому стані. Продається з меблями та технікою. Всі кімнати окремі. Один з кращих районів міста. Дуже розвинута інфраструктура. Через дорогу парк. В пішій доступності зупинка транспорту, школи, садочок, магазини, торгові центри, базар, аптеки, кафешки і багато іншого. Квартира взимку дуже тепла. Додаткові запитання по телефону. Реальному покупцю - торг!

Продається 4-кімн, на Ентузіастів
olx.ua
1 - 24 з 443 результатів