Продається 2-х кімнатна квартира на проспекті Незалежності, р-н Майдану. Стан на фото, балкон і лоджія заселені.

Незалежності просп., 92
rieltor.ua

Продається чудова двох кімнатна квартира на вулиці Хотинська. Квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового будинку з окремим входом, є засклений балкон. Новому власнику квартири переходить у власність :невеличка земельна ділянка, де можна облаштувати альтанку та місце для барбекю, або вирощувати квіти, зелень, полуницю. Є паркомісце. Також є сухий погріб . Над квартирою високе горище де можна при бажанні облаштувати повноцінну однокімнатну квартиру. Загальна площа квартири 69 кв.м. Дві суміжні кімнати мають по 20 кв.м. ,кухня 9.5 кв.м. В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Квартира в житловому стані. Дуже розвинута інфраструктура. До 500 метрів супермаркет, ТРЦ, магазини ,відділення банку, відділення пошти, дитячій садок, школа, лікарня, поліклініка, зупинка міського транспорту. Звертайтеся. Оперативний показ. Телефонуйте відповім на всі питання.

Хотинська вул., 4
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Целана 5. У дворі,окремий вхід. Жилий стан,без ремонту. Автономне опалення Є заїзд для авто

власник
Квартира 2-х кімнатна,центр
olx.ua

Продається двухкомнатна квартира київка по вулиці політаєва загальна площа квартири 48,8 без посередників

власник
Продам квартиру 2 кімнати район Полєтаєва київка пишіть олх відписую
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЕЛІТНІЙ НОВОБУДОВІ від БК «РОМТІСБУД» по вул. Героїв Майдану 118 (центр міста) Загальні характеристики: • площа - 44 м² • стан від забудовника + тепла підлога • поверх - 5/10 • індивідуальне газове опалення • незабутній краєвид на Рошу • на етапі здачі в експлуатацію! За деталями телефонуйте !!!

1-кімн. НОВОБУДОВА, Г. МАЙДАНУ (Ромтісбуд)
olx.ua

Продається чудова двох кімнатна квартира на вулиці Хотинська. Квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового будинку з окремим входом, є засклений балкон. Новому власнику квартири переходить у власність :невеличка земельна ділянка, де можна облаштувати альтанку та місце для барбекю, або вирощувати квіти, зелень, полуницю. Є паркомісце. Також є сухий погріб . Над квартирою високе горище де можна при бажанні облаштувати повноцінну однокімнатну квартиру. Загальна площа квартири 69 кв.м. Дві суміжні кімнати мають по 20 кв.м. , кухня 9.5 кв.м. В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Квартира в житловому стані. Дуже розвинута інфраструктура. До 500 метрів супермаркет, ТРЦ, магазини , відділення банку, відділення пошти, дитячій садок, школа, лікарня, поліклініка, зупинка міського транспорту. Звертайтеся. Оперативний показ. Телефонуйте відповім на всі питання.

Хотинская улица, 4, Хотинский, Черновцы, Черновицкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 329251. АН "Атланта".Продається однокімнатна квартира у заселеному будинку.Квартира знаходиться по вул. Руська на 1 високому поверсі, поруч з АТБ .Можна розглядати як під житло, так і під комерційну діяльність.Кухня 13, 3 м2, коридор - 4, 7 м2 з великою вмонтованою шафою купе, ванна кімната - 4, 9 м2 та простора спальня 23, 1 м2.Чудовий район з розвиненою інфраструктурою, друга лінія від дороги, тихий двір, дитячий майданчик.Поруч школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, пошта, супермаркети, аптеки.Зроблений якісний ремонт, встановлені меблі під замовлення та вбудована побутова техніка.Тепла підлога по всій квартирі! Індивідуальне газове опалення.Укомплектована ванна кімната!Продається у зв`язку з виїздом за кордон.Будинок зданий в експлуатацію та підключені всі міські комунікації.Для перегляду телефонуйте. Вдалої покупки!

Русская улица, 1, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 2 кімнатна чешка по вулиці Руській (Гравітон), 3 поверх, світла, та затишна. У квартирі зроблений ремонт, м/п вікна, залишаються меблі, є кладовка та велика засклена лоджия.

Русская улица, 253, Гравитон, Черновцы, Черновицкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається новобудова на етапі будівництва, забудовник БК «Сузірʼя». Перший внесок 32500 $, - решта при здачі в експлуатацію будинка - 2025 рік За детальною інформацією - телефонуйте.

Однокімнатна новобудова р-н ТЦ Майдан
olx.ua

Продається 3-х кімнатна чешка вул.Комарова. Квартира двохстороння, не кутова, з трьома балконами. Охайний, доглянутий підїзд та новий ліфт Поруч парк Жовтневий, тому прогулянки з дітьми можуть бути саме там

3-х кімнатна чешка вул.Комарова
olx.ua

Продається 4к квартира в тихому районі, кімнати роздільні, індивідуальне опалення, жилий стан, є горище, паркомісце, деталі по телефону Вул. Заводська

Продається 4к квартира з індивідуальним опаленням
olx.ua

Продається 3-Х кімнатна холова "ЧЕШКА" на вул.ЩЕРБАНЮКА. - поверх 1/5 - площа 79.00/72.70 кв.м - не кутова - є балкон і лоджія - є підвал - у власності більше 3 років Щоб переглянути більше АКТУАЛЬНИХ пропозицій перейдіть в телеграм канал => salechernivtsi

Продається 3-Х кімнатна холова "ЧЕШКА" на вул.ЩЕРБАНЮКА
olx.ua

Продається 3 кім. квартира, проект "чешка", вул.П.-Кільцева (р-н вул.Комарова). Більше інформації по телефону

Продається 3 кім.квартира "чешка" вул. Комарова
olx.ua

Квартира в самому центрі міста. Знаходиться по вул Головна. Рядом Центральна, Соборна та Театральна площі, а також вул О. Кобилянської. Середній поверх, охайний підʼїзд, кімнати роздільно - прохідні, квартира світла, тепла та суха.

Квартира 2х кімнатна. Центр! Готель Киів!
olx.ua

2- х кімнатна квартира під програму Є- оселя. Знаходиться по вулиці Головній 275, салон " Імператриця" Розташована в будинку,який зданий в експлуатацію та заселений. Ліфт працює. Развита інфраструктура, поруч магазин, ТЦ, зупинка громадського транспорту, у дворі дитячий майданчик,закрита територія. Квартира в двох рівнях. Чорнова стяжка,штукатурка.

2-х новобудова під Є- оселю! 90 м 2
olx.ua

Продається 1кім. квартира район Фастівська, Руська Площа 50 м² Поверх 5/9 стан від забудовника Можливий продаж по програмі єоселя код: 43519

Продається 1кім. квартира.
район Фастівська, Руська 
Площа 50 м²
Повер
olx.ua

Продається 1 кімн. новобудова , здана в експлуатацію вул Героїв Майдану Неподалік ТРЦ МАЙДАН , Спорт Лайф , парк Жовтневий ! В квартирі встановлен котел !

Продаж 1 кімн.Новобудови, вул. Героїв Майдану,здана
olx.ua

Будинок розташований по Проспекту Незалежності. Квартира вільна. Кімнати окремі. Є лоджия. Високий перший поверх.

2-х кімн. кварт. по Проспекту Незалежності.Ремонт.
olx.ua

• Косметичний ремонт • індивідуальне опалення • квартира світла та тепла • 2 балкона • 4 поверх

Продається 2-кім квартира центр вул. Шептицького!
olx.ua

Трикімнатна квартира на Бульварі Героїв Крут (р-н Водограю) з індивідуальним опаленням!!! Квартира розташована у тихому затишному спальному районі міста, зручна транспортна розвязка, поруч садочок, 2 школи, магазини, салони краси, заклади громадського харчування, ТЦ Депот, ринок Ентузіастів тощо. До парку Жовтневого та озера – 6 хвилин пішки. Основні характеристики: - локація – Бульвар Героїв Крут (р-н комплексу Водограй) - 3 роздільні кімнати - загальна площа 70,9 кв м - 8 поверх з 9 (є ліфт) - індивідуальне газове опалення (двоконтурний газовий котел) +нові замінені батареї - металопластикові вікна - величезна засклена лоджія +балкон з неймовірними краєвидами з вікна - двостороння, світла, тепла Квартира розташована у панельному будинку, в якому проведено зовнішнє утеплення стін, реконструкція та оздоблення фасаду.Підїзд вражає своєю чистотою та охайністю. Важливо:не прямий продаж, якщо вам підійде наша квартира – потрібно дати час (1,5-2 місяці) теперішнім власникам на переїзд у нове житло. Цікаво? Телефонуйте, все детально розповімо, організуємо огляд. Код обєкта: k108 314612 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/314612

3 кім на Бульварі з інд.опаленням!
olx.ua

Продається ДВО кімнатна квартира на Челюскінців ( прямо біля Кобилянської) 2/3 поверх 63 кв.м Роздільні кімнати. Автономне опаленя, зроблена електрика, м/поверх вікна. Велика з кухні та кімнати. Вхід в квартиру з підїзду. Ціна 55000 у.о. Тел.09*******03

Дво кімнатна квартира Челюскінців-Кобилянська
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в будинку Провулок Кармелюка В будинку всього дві квартири Закритий двір

2 кімнатна Кармелюка в будинку на дві квартири
olx.ua

Продається 2 кім київка по вул. Полетаєва. Хороший спальний район, поруч вся необхідна інфраструктура, ринок, школи, дитячі садочки, транспортна розвʼязка. Дві роздільні кімнати, санвузол роздільний. Утеплений балкон, замінені вікна. Жилий стан. З меблями.

Продам 2 кім київку в районі Проспекту на 4 поверсі
olx.ua

Ласкаво запрошуємо вас відкрити двері до вашого майбутнього дому! Ця світла та затишна однокімнатна квартира, розташована в новій затишній будівлі, просто чекає на свого щасливого власника. Знаходячись на 4-му поверсі з 8, ця квартира пропонує вам відмінний краєвид та відчуття простору. З її 45 квадратних метрів ви знайдете ідеальний баланс між комфортом та функціональністю. Стан квартири від забудовника дозволяє вам створити простір, який відповідає саме вашим потребам та бажанням. Встановлений котел, часткова проведена електрика та стяжка - це чудова основа для вашої майбутньої ідеальної облаштованої квартири. Вам навіть не потрібно чекати довго, щоб заселитися! Ми готові розглянути ваші пропозиції як за готівку, так і за програмою єОселя. Наша команда з нетерпінням чекає вашого дзвінка, щоб поділитися більш детальною інформацією та домовитися про перегляд. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб розпочати ваш шлях до нового дому!

Здана 1-х кімнатна новобудова в обжитому будинку
olx.ua
1 - 24 з 409 результатів