Чешка в гарному жилому стані, з ідеальним плануванням. Локація - вул.Залозецького 103 (р-н вул.Герцена) Продається з технікою та меблями, все як на фото. Відеоогляд - www.youtube.com/watch?v=cWQt-UHScH8 Головні переваги: - чудовий стан, можна зайти та жити, - зручне планування, дві окремі кімнати, роздільний санвузол, - площа 53 м2, - опалення централізоване, підігрів води - колонка, - у подвірї вдосталь місця для автівки, - простора комора та велика лоджія, - всі вікна дивляться на задню сторону будинку, жодного шуму, - дитячій майданчик у подвірї, Гарна інфраструктура, в кроковому доступі: школа, садочок, зупинка транспорту, магазини, відділення банку, аптека. Ідеальна локація для затишного проживання молодої сімї. Якщо у вас залишились додаткові питання - телефонуйте.

Залозецького вул., 103
rieltor.ua

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира р-н Ентузіастів! Квартира потребує ремонту, знаходиться на суперовому 2-му поверсі. Кімнати роздільні , поруч вся необхідна інфраструктура: школа, дит.садок , дит.майданчики, ринок, зупинка транспорту, супермаркети , відділення банку, комерційні приміщення , та багато ін. За всіма деталями телефонуйте за номером вказаним в оголошені!

Ентузіастів вул., 9а
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру цоколь в центре. на Ольжича . Печное отопление, в ванной титан. Везде металопластиковые окна, сделана гидроизоляция. Есть отдельная кладовая, сарай с подвалом ( недавно отстроили его заново), есть гараж возле дома, (сейчас его полностью переделывают, будет новенький) въезд с ул. Лукьяно- Кобылиции. Есть закрытый двор. Состояние квартиры видно на фото. Возможно под комерцию.

владелец
3-х комн. Квартира- центр. Цоколь
olx.ua

Квартира 3х кімнатна. Частина особняка. Гараж. Город біля 200 кВ. М. Стан жилий. Наявний підвал під квартирою 4х4м. Проведено косметичний ремонт. Стоянка для авто. Вулиця Зої Космодемянської

владелец
Квартира, особняк, будинок, гараж
olx.ua

Однокімнатна новобудова, вулиця Миколаївська 39, євроремонт

Николаевская улица, 39, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна Панелька по вул. Ентузіастів. 2 поверх з 9. Загальна площа 52 м2. У квартирі жилий стан, замінені металопластикові вікна та вхідні двері, частково залишаються меблі. Чудовий варіант для проживання або здачі в оренду.

Энтузиастов улица, 9А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Заводская улица, 58-3, Садгорский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна новобудова у Центрі міста по вулиці Героїв Майдану (на куті вул. Героїв Майдану та Щербанюка; забудовник ПМК-76). Будинок збудований, здача у експлуатацію планується у 1 кварталі 2024 року. У квартирі зроблені всі чорнові роботи: залита стяжка, розведена електрика, сантехніка, тепла підлога. Квартира має гарне планування, вікна виходять у двір із прекрасним краєвидом!

Героев Майдана улица, 150, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна квартира у цегляному будинку, не кутова, двохстороння, в хорошому жилому стані, є засклений балкон, залишаються меблі та побутова техніка.

Независимости проспект, 90В, Проспект, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира на другому поверсі у спальному районі міста по вул. Ентузіастів. Квартира без ремонту, в жилому стані. Гарне планування, 51м2, окремі кімнати, велика кухня. Санвузол роздільний. Для перегляду телефонуйте.

Двокімнатна квартира на другому поверсі, парк Жовтневий
olx.ua

Продається 1 кім «спец проєкт»вул.Миколайчука-Політаєва 1-й поверх(високий)/4,два входи,загальна 53.5м.кв,хол,кухня-їдальня+кімната,сан вузол роздільний,гардероб,підвал,жилий стан.(квартира може бути і для комерційної діяльності:офіс,нотаріус,адвокат.)

Продається 1 кім «спец проєкт» вул Політаєва-Миколайчука
olx.ua

Продається 1-кімнатна новобудова у Центрі міста по вулиці Героїв Майдану (на куті вул. Героїв Майдану та Щербанюка; забудовник ПМК-76). Будинок збудований, здача у експлуатацію планується у 1 кварталі 2024 року. У квартирі зроблені всі чорнові роботи: залита стяжка, розведена електрика, сантехніка, тепла підлога. Квартира має гарне планування, вікна виходять у двір із прекрасним краєвидом!

Продається готова 1-кімнатна новобудова по вулиці Героїв Майдану
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири з хорошим ремонтом, всі меблі та техніка залишаються! Опалення індивідуальне газове. Поруч з будинком є дитячий майданчик. Хороша транспортна розвʼязка

Продається 2К квартира з ремонтом
olx.ua

Продається трёхкімнатна хрущовка, третій поверх з меблями та технікою на вулиці Кармелюка -Руданського біля магазину "Класік". Зручне розташування, не кутова ! Дзвоніть домовляйтеся на огляд. Рієлтор Сергій. Більше фото скіну на в-р.

Продам 3-х..кім. Кармелюка-Руданського
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові комфорт-класу Площа 56,77 кв.м Житлова 14,91 кв.м Кухня 13,59 кв.м • квартира знаходиться в затишному районі міста, на вул. Щербанюка, 79 • сучасне планування • підземний двоповерховий паркінг • розвинута інфраструктура поруч Ціна $880/кв.м

Щербанюка, 79
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в сучасній новобудові Клубного типу Знаходиться по вулиці Шухевича (неподалік сторожинецької) Площа загальна - 41,6 м Кухня - 14,6м + балкон Кімната - 18,2 м Санвузол - 4,2 м Знаходиться на 2 поверсі 4-поверхового будинку. Не кутова! Двостороння. Будинок на 2 під’їзди. Здача в експлуатацію - до кінця 2024 року Комплектація на момент здачі в експлуатацію: • Встановленням внутрішніх перегородок; • Розгалужена електромережа (в кожному з приміщень є достатня кількість розеток) • Штукатурка стін; • Двухконтурний газовий котел; • З встановленням вхідних броньованих дверей з МДФ накладками; • Встановлення металопластикових п’ятикамерних вікон з потрійним склопакетом згідно вимог ДБН • З комплектацією лічильниками обліку води, електроенергії, газу та заведенням комунікацій в квартиру • З монтажем стояків водопроводу, каналізації, газу; • З Облаштуванням заїзду та благоустроєм прилеглої прибудинкової території; Житловий комплекс бізнес-класу, який створюється відповідно до усіх сучасних вимог. Вартість індивідуального гаражу під будинком: 15000$ Унікальний архітектурний проєкт, що створювався з урахуванням сучасних тенденцій, а нашими перевагами є: - ВДАЛЕ РОЗТАШУВАННЯ, зручна розвязка, 5-10хв до центру - ПОКРАЩЕНЕ ПЛАНУВАННЯ - СУЧАСНА АРХІТЕКТУРА. Сучасний проєкт втілений дизайнерами та архітекторами - БЕЗПЕЧНИЙ КОМПЛЕКС. Цілодобова охорона та відеоспостереження - ЕКОЛОГІЧНІ МАТЕРІАЛИ. Оздоблення із дорогих та якісних будівельних матеріалів Звертайтесь, є можливість на власні очі побачити якість будівництва та прогулятися у майбутньому житлі ! Код обєкта: k108 313851 1. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/313851

1-кім. Новобуд по вул. Шухевича
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири від ВЛАСНИКА в 5 хвилинах ходьби від Кобилянської. В квартирі зроблений капітальний євроремонт. Замінена вся електрика та сантехніка, якісні металопластикові вікна, двері, а також утеплений фасад. Квартира знаходиться на першому високому поверсі. Є внутрішній дворик і своя тераса. Кухня зроблена під індивідуальне замовлення, меблі в квартирі залишають.

владелец
1 кімнатна квартира від власника в центрі
olx.ua

Код об`єкта: 322674. АН "Атланта".Продається 2 - кімнатна, дворівнева квартира з євроремонтом - 54 м2Середній поверх, 3 із 7. Квартира внутрішня. Ліфт - новий працює.Квартира простора та світла з виглядом на сад. Оснащена меблями та побутовою технікою.Індивідуальне електроопалення на обох поверхах (тепла підлога), також є кондиціонер.На першому поверсі:* кухня студія* суміжний санвузол з ванною (сантехніка на гарантії)*гардеробнаДругий поверх - спальня.Вільне паркування біля під`їзду, в будинку функціонує ОСББ (встановлена система відео спостереження)У дворі є зона для відпочинку, дитячий майданчик.Комора поряд з квартирою.Будинок введений в експлуатацію, заселений. Земля на якій стоїть будинок приватизована.Затишне місце розташування. Для тих хто втомився від місцевого шуму і хоче просинатися під спів пташок.Поруч міський пляж, річка Прут, ліс, басейн.Продається у зв`язку з переїздом в інше місто.У власності більш як 3 роки.Квартира готова до продажу. Всі документи перевірені.Детальніша інформація за телефоном.

Прутская улица, 1, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 49900.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 330983. АН "Атланта".Двокімнатна холова чешка (63 кВ м!) на Головній (р-н Проспекту)Квартира потребує ремонтних робіт, де ви зможете втілити всі свої дизайнерські побажання.Оселя розташована у топовій локації міста, вікна квартири виходять на школу #20, садочок поряд, до парку Жовтневого або Шевченка - 10 хв пішки, все поруч зупинка громадського транспорту, магазини, ринок, салони краси, з вікон квартири видно Проспект Незалежності.Основні характеристики:- цегляний будинок- 2 окремі кімнати (чешка)- загальна площа 63.4 кв м- 5 поверх з 5 (є техповерх)- двостороння- 2 величезних балкони- роздільний санвузол- є комірка- мега чистий і охайний під`їзд, вхід у під`їзд на кодовому замку5 поверх має ряд переваг: не має сусідів зверху, ніхто затоплювати і тупотіти над головою не буде.Квартира суха, світла, не кутова, сонячна.З вікон квартири - відкриваються неймовірні краєвиди)Цікаво, телефонуйте вже, оперативний показ.

Главная улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 49900.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-во кімнатна квартира, з чудовим плануванням, в ЖК «Панорама», вул. Руська 238. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира розташована на 7 поверсі. Загальна площа квартири – 64,8 м2. Квартира виходить у дві сторони: лоджія з французьким балкончиком будуть виходити на Руську, вікна спальні будуть виходити у внутрішній дворик. У вартість квартири входить: - гіпсова штукатурка стін; - цементна стяжка підлоги; - індивідуальне опалення: 2-контурний газовий котел; - 5-камерні панорамні вікна та броньовані двері відмінної якості; - лічильники на: газ, воду, світло. За додатковою інформацією звертайтесь у відділ продажу, що знаходиться біля будівництва, за адресою вул. Руська 238, або за номером телефону: +38********93.

Продаж 2-кімнатної квартира від забудовника в ЖК Панорама
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Панорама. Сучасне планування площею - 64.8 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 5 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернівці, Руська, 238. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2025 року. Забудовник - Parus Group.

Русская улица, 238, Черновцы, Черновицкая 49896.0 USD
dom.ria.com

У продажі 1-кімнатна, 9/11 поверх велика, (переуступка) квартира еліт-класу від забудовника у центрі міста по вул. О. Щербанюка (Чапаєва) 79 • загальною площею 56 м2; • із сучасним плануванням: простора кухня-Щербанюка вітальня, компактна гардеробна, лоджія багатофункціонального призначення (як додаткове приміщення під зону відпочинку/робочу зону, для вашого власного зимового саду тощо); • із підземним двоповерховим паркінгом; • із власною інфраструктурою: приватним дитячим садком, кав’ярнею для мешканців комплексу табагато іншого; • новобудова розташована у самому центрі міста: у пішій доступності всі необхідні соціально-побутові об’єкти, поряд зупинки громадського траспорту. Сергій Михайлович

СМ 1-кімнатна новобуд 56м2. вул. Щербанюка, 79 в м. Чернівці
olx.ua

Продається ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА в новобудові Новий Проспект: пр-т. Незалежності 137А 7 поверх з 9-ти, з чудовим сонячним краєвидом Загальна площа 39,79 м2 Продумане функціональне планування Переуступка У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ НАСТУПНА КОМПЛЕКТАЦІЯ: -перестінки з цегли, цементна штукатурка технологія по маяках -розведення електрики -напівсуха стяжка підлоги в кімнатах -двоконтурний газовий котел та лічильники обліку -вхідні броньовані двері з двома замками -металопластикові вікна профіль Rehau з 5-ми камерним профілем, з енергозберігаючим двокамерним склопакетом та закачкою газу аргону. -інтернет/телебачення оптоволокно Це ідеальна нагода для тих, хто хоче придбати житло за вигідною ціною і самостійно облаштувати його за своїм смаком. Будівництво проводиться за сучасними технологіями з використанням якісних матеріалів. В будинку передбачений підземний паркінг та комори, куди спускатиметься ліфт, відеоспостереження, дизайнерське облаштування підїздів та прибудинкової території. БУДІВНИЦТВО АКТИВНО ТРИВАЄ! КВАРТИРУ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ НАЖИВО! Здача кінець 2024 року. Для запису на перегляд телефонуйте: 06*********50 09*********50

ОДНОКІМНАТНА квартира в НОВОБУДОВІ Новий Проспект
olx.ua
1 - 24 из 349 результатов