Продається трикімнатна чешка . Квартира знаходиться на пятому поверсі пятиповерхового будинку. На поверсі по дві квартири. Загальна площа 74,1 м², дві великі кімнати майже по 20м², спальня з великою лоджиєю, є балкон з кухні, санвузол окремо. Квартира без ремонту. Хороший район: Полєтаєва-Головна, поруч зупинки , супермаркет, школа, дитячий садок. Доглянута прибудинкова територія.

головна, 162
rieltor.ua

Продається квартира в центрі міста в жилому стані. На опалення пічки. Квартира ідеально підходить, як для проживання - так і під оренду. Окремий вхід з власного дворику. Квартира розташована на першому високому поверсі двоповерхового будинку. Для перегляду телефонуйте.

28-го Червня вул., 63
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира на 2 поверсі. Окремі заїзд на власний двір, сходи та місце під автомобіль. Загальна площа - 50 м². Опалення індивідуальне - 2-х контурний котел. До квартири є свій підвал. При домовленості залишаться деякі меблі. До кінечної зупинки маршрутки №29 - 3 хв ходьби. Автомобілем до центру міста до 10 хв. Знаходиться в р-н Аеропорту. Квартира у власності більше 3-х років. Власник!

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира НОВОБУДОВА! - сучасний ЖК «Буковинський» - будинок еліт-класу на вул. Герцена, 91 - якісне та сучасне будівництво, підземний паркінг - панорамні вікна, гарний краєвид - індивідуальне опалення (двухконтурний газовий котел) - засклений балкон - загальна площа: 51 м² - поверх 7/10 - підключені всі комунікації (світло, газ, вода, каналізація) - стан від забудовника, здача - 4 квартал 2024 р. - переуступка (безкоштовне переоформлення!) - дитячий майданчик, закрита територія - поруч дитячий садочок, школа, ліцей, парк - ціна 50000 $. Посередник. За додатковою інформацією дзвоніть за вказаним номером телефону. Переглядайте інші оголошення автора на даній сторінці OLX.

Продається 1-кімнатна новобудова на вул. Герцена, ЖК «Буковинський»
olx.ua

Пропонується до продажу 1 км новобудова від надійного забудовника KromaxBud (переуступка) по вул. Руська 211. 2\10 поверх; Загальна площа 41,42 м2; Кухня 11,01 м2; Лоджія 3,62 м2; Кімната 14,17 м2; Санвузол 3,8 м2; Коридор 7,81 м2. Будинок на завершальному етапі будівництва, доробляють прибудинкову територію. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Телефонуйте організую показ у зручний для Вас час. Код обєкта: k108 339572 6. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/339572

1 км новобуд. (Руська)  2 пов.
olx.ua

Продаж 1-к новобудови від елітного забудовника "Кромакс буд" 41м2 2/9 поверх є гардероб, суміжний санвузол документи подані на здачу вигідна переуступка

Русская улица, 213Б, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна чешка . Квартира знаходиться на пятому поверсі пятиповерхового будинку. На поверсі по дві квартири. Загальна площа 74, 1 м², дві великі кімнати майже по 20м², спальня з великою лоджиєю, є балкон з кухні, санвузол окремо. Квартира без ремонту. Хороший район: Полєтаєва-Головна, поруч зупинки , супермаркет, школа, дитячий садок. Доглянута прибудинкова територія.

Главная улица, 162, Шевченківський, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 4 кімнатна квартира в австрійському будинку в центрі міста. Хороший тихий район, недалеко від вул. Кобилянської. Хороший косметичний ремонт, жилий стан. Є свій двір, місце для висадки рослин.

Окуневской Софии улица, 9, Центр, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева квартира в новобудові ЖК Family Park, вул. Міжнародна, (район Кварцу) На першому поверсі велика кухня-вітальня, спальня та санвузол, на другому поверсі велика спальня, гардеробна, санвузол. - шикарне розташування з видом на котеджі приміських вулиць, поруч супермаркет ОнDe, ТЦ Депот, ресторан Dal Forno, азс, автомийка - якісні матеріали, сучасний дизайн, практичне планування - висота стелі 3м, великі панорамні вікна в пол - гаражі у будинку на -1 поверсі, наземний паркінг - закрита територія, якісне наповнення ЖК для дозвілля - стіни - теплі цегляні керамоблоки, міжквартирна перегородка 40см, зовнішня стіна утеплена пінопластом - дитячі та спортивний майданчики, алея для прогулянок з дітьми - комірки у підвалі - індивідуальне газове опалення, міські каналізація, вода, електрика - якісні броньовані двері та металопластикові вікна, штукатурені стіни, - лічильники води, світла, газу, газовий котел Здача будинку - 4 квартал 2025 року Є варіанти безвідсоткового розтермінування від забудовника з першим внеском від 30% терміном до року, є варіанти іпотеки з першим внеском від 10 000$ терміном до 6 років Запрошую на перегляд у зручний для Вас час! Також маю хороші варіанти квартир іншої площі і планування, дивіться мої оголошення)

Продам двохкімнатну квартиру 600$ за м2!
olx.ua

Будинок розташований в мікрорайоні Сонячне містечко по вул. Руська. Ремонт. Будинки заселені. Не дороге оформлення (Переуступка.). Розвинена інфраструктура.

1-кімн. кварт. 50,0 м кв 3/5 Сонячне містечко Руська вулиця
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернівці

Будинок розташований по Проспекту Незалежності. Квартира вільна. Кімнати окремі. Є лоджия. Високий перший поверх.

2-х кімн. кварт. по Проспекту Незалежності.Ремонт.
olx.ua

Будинок розташований по вул. Ентузіастів. Велика лоджия. Кімнати окремі. Житловий стан. Ніхто не прописаний. Опалення централізоване. Не кутова. Розвинена інфраструктура.

3-х кімн. квартира перший поверх 68,0 м кв. Ентузіастів вулиця.
olx.ua

Продається квартира в новобудові по вул . Рівенській , що поряд біля ТЦ Майдан та ТЦ Проспект. Хороша транспортна розвʼязка , все поряд ( лікарня, аптека, спортивний зал, ринок та інше). Зроблено Проект для зручності початку ремонту в квартирі. Здача в експлуатацію 2024

Квартира новобудова ТЦ Майдан
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 41,2 м2 з двостороннім плануванням та відкритим балконом в сучасній новобудові класу комфорт в Першотравневому р-ні за вул. Руська. Код квартири - #24537367 Відео тут: youtu.be/qe5sbLgqsBw • 4 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • будинок введено в експлуатацію; • комунікації запущено; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), якісні вхідні двері та металопластикові панорамні вікна, поштукатурені стіни (старт), розведена електрика, залита чорнова стяжка. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування – окрему кімнату 16,12 м2 з гардеробною, кухню площею 13,32 м2 з виходом на балкон, санвузол сумісний з ванною кімнатою. Закрита облагороджена територія ЖК з дитячим майданчиком та можливістю паркувати авто. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 41,2 м2 з балконом в ЖК KromaxBud за вул. Руська.
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира Вулиця Залозецького. -5/5 поверх, -Косметичний ремонт, -Меблі та техніка, -Центральне опалення, -Загальна площа 68кв.м, -Всі кімнати роздільні. Ціна 50000$. Переоформлення 2% Посередник!!!

Продається 3-кімнатна квартира 
Вулиця Залозецького торг
olx.ua

•Однокімнатна квартира •Забудовник «ЧернівціЖитлоБуд» •гарна інфраструктура та транспортна розвʼязка •автономне опалення.

Продається квартира в новобудові в районі майдану
olx.ua

Трикімнатна чешка на Комарова (р-н озера та парку Жовтневого) Оплата: готівка або безготівка (можна під єВідновлення,постанову 280) Оселя потребує ремонтних робіт, де ви зможете втілити всі свої дизайнерські побажання) Квартира розташована по вулиці Комарова, у топовій локації міста, вікна квартири виходять на садочок, до школи 2 хв пішки, до парку Жовтневого і озера - 3 хв пішки, все поруч зупинка громадського транспорту, магазини, ринок, салони краси тощо. Основні характеристики: - цегляний будинок - 3 окремі кімнати (чешка) - загальна площа 70.6 кв м - 5 поверх з 5 (є техповерх) - двостороння - величезна засклена лоджія + засклений балкон - роздільний санвузол - є комірка Дах покритий руберойдом, що забезпечує надійність гідроізоляції. Квартира суха, світла,не кутова, сонячна. Якщо вам сподобалася наша квартира - телефонуйте, відповімо на всі ваші запитання і організуємо перегляд. Код обєкта: k108 290575 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/290575

3-кім чешка Комарова (можна під держ програми)
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Незалежності. Загальна площа: 57 м². Поверх 2/5. Ідеальний 2-й поверх!!! Хороше планування. Є можливість перепланувати у кухню-студію та ін. Централізоване опалення, на гарячу воду - газова колонка. Відкритий балкон. Третя лінія від дороги. Квартира дуже тепла, не кутова! Тихий і доглянутий двір, у бруківці, є місця для парковки авто. Квартира під ремонт! Неподалік дитячі садочки, школи, супермаркети, зупинки транспорту та ін. Поряд ТЦ Формаркет, магазин Спорттовари. Оформлення 2%. Ціна: 50.000 $. Ріелтор.

Продається 3-кімнатна квартира на Проспекті (Формаркет, Спорттовари)
olx.ua

Продаю 2-кім квартиру у новобудові, вул. Ерліха, м. Чернівці (район ТЦ Проспект, Дубінського ринка). Це простора світла 2-кім. квартира у сучасній новобудові на 10 поверсі. Площа квартири ідеально підходить для комфортного проживання. Будинок новий, з якісними комунікаціями та сучасними рішеннями. В квартирі зручне планування, світлі кімнати, простора кухня. Будинок розташований у зручному районі, поруч школи, садочки, магазини, аптеки, зручна транспортна розязка. Будинок на завершальному етапі будівництва. ЧУДОВИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ТИХ, ХТО ШУКАЄ НОВЕ ЖИТЛО! Телефонуйте, щоб домовитись про огляд.

ШИКАРНА 2-кім. 50 000 $ у НОВОБУДОВІ р-н ТЦ Проспект!
olx.ua

Продаж 4 х.кімн.квартири в будинку - Центр,( поряд вул.Кобилянська), пов.2 /2, площею 71 кв.м. по вул.Софії Окуневської.Квартира в нормальному стані, мет/ пласт.вікна, інд.газове опалення ( батареї), закритий двір, горище, грядка.Ціна 50000 тис.доларів.тел.05******99

Продаж терміновий  квартири центр
olx.ua

Продаж 1 км квартири (по переуступці). Від надійного забудовника "KromaxBud" по вул. Руській 211. Будівництво на стадії здачі в експлуатацію (доробляють прибудинкову територію). 2/10 поверх; Загальна площа 40,43 м2; Кухня 13,25 м2; Кімната 16,12 м2; Гардероб 2,56 м2; Балкон 1,19 м2. Інфраструктура: є все необхідне для комфортного проживання, магазини, кафе, школа, садок, зупинка транспорту. Район дуже активно розвивається і забудовується новобудовами. Дзвоніть, організую показ в зручний для Вас час! Код обєкта: k108 339571 6. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/339571

1 км новобудова 2 пов. ЖК KromaxBud
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в будинку на 3-квартири по вул.Пирогова (район Соборної площі) Загальна площа 65мʼ ремонт, індивідуалтне газове опалення, роздільні кімнати, вихід на горище, можливість добудуватися. Земельна ділянка до квартири майже 3-сотки (не приватизована) Податок 2%

Продаж 2х кімнатної квартири по вул.Пирогова
olx.ua

1-кімнатна квартира в сучасній новобудові Клубного типу Знаходиться по вулиці Шухевича (неподалік сторожинецької) Площа загальна - 41,6 м Кухня - 14,6м + балкон Кімната - 18,2 м Санвузол - 4,2 м Знаходиться на 2 поверсі 4-поверхового будинку. Не кутова! Двостороння. Будинок на 2 під’їзди. Здача в експлуатацію - до кінця 2024 року Комплектація на момент здачі в експлуатацію: • Встановленням внутрішніх перегородок; • Розгалужена електромережа (в кожному з приміщень є достатня кількість розеток) • Штукатурка стін; • Двухконтурний газовий котел; • З встановленням вхідних броньованих дверей з МДФ накладками; • Встановлення металопластикових п’ятикамерних вікон з потрійним склопакетом згідно вимог ДБН • З комплектацією лічильниками обліку води, електроенергії, газу та заведенням комунікацій в квартиру • З монтажем стояків водопроводу, каналізації, газу; • З Облаштуванням заїзду та благоустроєм прилеглої прибудинкової території; Житловий комплекс бізнес-класу, який створюється відповідно до усіх сучасних вимог. Вартість індивідуального гаражу під будинком: 15000$ Унікальний архітектурний проєкт, що створювався з урахуванням сучасних тенденцій, а нашими перевагами є: - ВДАЛЕ РОЗТАШУВАННЯ, зручна розвязка, 5-10хв до центру - ПОКРАЩЕНЕ ПЛАНУВАННЯ - СУЧАСНА АРХІТЕКТУРА. Сучасний проєкт втілений дизайнерами та архітекторами - БЕЗПЕЧНИЙ КОМПЛЕКС. Цілодобова охорона та відеоспостереження - ЕКОЛОГІЧНІ МАТЕРІАЛИ. Оздоблення із дорогих та якісних будівельних матеріалів Звертайтесь, є можливість на власні очі побачити якість будівництва та прогулятися у майбутньому житлі ! Код обєкта: k108 313851 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/313851

1-кім. Новобуд по вул. Шухевича
olx.ua

Продається трех кімнатна квартира без ремонту по вул Скальда бувша Комарова. 5/5.

власник
Продаж квартири в місті Чернівці.
olx.ua
1 - 24 з 313 результатів