Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 в одноповерховому будинку австрійської забудови в центральному р-ні за вул. О. Кобилянської. Код квартири - #12804857 • 1 поверх з 1; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • частково з меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла, виконаний якісний ремонт. Компактна квартира має мебльовану житлову кімнату, кухню площею 7 м2 з вбудованими меблями та кухонною технікою. Сумісний санвузол з ванною та якісною сантехнікою. Продається готовою до меблювання та проживання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-36-m2-z-remontom-io-v-centri-za-vul-o-kobilyanskoyi Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Кобилянської, 20
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 33,1 м2 з високими стелями в 1 поверсі румунського будинку в центральному р-ні за вул. Кобилянська. Код квартири - #17558865 • 1 поверх з 4; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення, є твердопаливний камін. Квартира має роздільне планування – окрему мебльовану житлову кімнату, кухню площею 7,2 м2 з меблями та кухонною технікою, санвузол сумісний з ванною кімнатою. Розвинена інфраструктура поряд: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Квартира гарно підійде під бізнес. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Кобилянської вул., 37
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 з пічним опаленням в 1 поверховому будинку з окремим входом, підвалом та горищем у закритому дворі з місцем під авто в центральному р-ні за вул. Якоба Фон Петровича. Код квартири - #22633419 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (пічне); • колонка; • підвал; • горище; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне пічне опалення. Стан квартири – потребує ремонту. Квартира має роздільне планування окрема кімната 19 м2 з міжкімнатними дверима, кухня площею 7 м2 має плиту, мийку. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, обладнаний сантехнікою та газовою колонкою для підігріву води. Також у вартість входить підвал площею 26 м2. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Якоба Фон Петровича, 5
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б
rieltor.ua

Продається 2км квартира в будинку на 3сімї на вулиці Карамзіна (район центру). Квартира в житловому стані, з меблями та технікою. Опалення індивідуальне газове (конвектори). Будинок утеплений. Є невеликий дворик спільний з одним сусідом.

Карамзіна, 8
rieltor.ua

Простора дворівнева квартира, що розташована по вулиці Прутській. Загальна площа - 93м2. Планування - вільне. Перший рівень : Вхідна зона - 5 м2 Санвузол - 6 м2 Кухня - 8м2 Студія - 37 м2 Другий рівень -openspace. На другому поверсі можна розташувати дві спальні або кімнату та робочу зону. Квартира повністю готова до ремонтних робіт. Вікна квартири виходить у двір . Вигляд на дитячий майданчик. До квартири підведене вода та електрика (лічильник є). На території ЖК є достатня кількість паркомісць. Залишились питання? Телефонуйте! З радістю відповімо на них та організуємо перегляд у зручний для вас час.

Прутская улица, 29, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 268242. АН "Атланта".Унікальна пропозиція в центрі міста.Простора квартира в полу цоколь, тепла, якісний старий фонд.Раніше використовувалась як комерційне приміщення, але наразі можна купити та використовувати для життя. Документально це житлова квартира.Загальна площа 37.9 кв.мОпалення газове пічне.Вхід з фасаду, вікна металопластикові.Є лічильники на воду та світло.Чудова локація. В центрі міста, поруч все що необхідно для життя : садочки, шкоди, ЧНУ, Соборна площа, Кобилянська, зупинка транспорту, розв`язка дуже зручна.Телефонуй, залюбки організуємо огляд та розкажемо більш детально.

Леси Украинки, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна київка по Проспекту Незалежності 90Б, Загальна площа- 40 м2. Поверх 4/5. Жилий стан, кімнати прохідні, санвузол роздільний, балкон. Ідеальний варіант для інвестиції, оскільки престижний район для проживання, хороша інфраструктурна, цегляний будинок, середній поверх. Квартира в жилому стані, але потребує ремонту. Вартість квартири - 40000$ У власності більше 3-х років.

Независимости проспект, Проспект, Черновцы, Черновицкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 302582. АН "Атланта".Простора дворівнева квартира, що розташована по вулиці Прутській.Загальна площа - 93м2. Планування - вільне.Перший рівень :Вхідна зона - 5 м2Санвузол - 6 м2Кухня - 8м2Студія - 37 м2Другий рівень -openspace.На другому поверсі можна розташувати дві спальні або кімнату та робочу зону.Квартира повністю готова до ремонтних робіт.Вікна квартири виходить у двір . Вигляд на дитячий майданчик.До квартири підведене вода та електрика (лічильник є).На території ЖК є достатня кількість паркомісць.Залишились питання? Телефонуйте! З радістю відповімо на них та організуємо перегляд у зручний для вас час.

Прутская улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1к. квартира в новобудові по вул. Міжнародна, (район кварцу) Площа на вибір - 40м2, 45м2, 48м2 Також є варіанти 2к.кв - 65 м2 та 3к.кв - 85м2 Ціна 1000 уе\м2 Будинок бізнес класу: - якісні матеріали, сучасний дизайн, практичне планування - висота стелі 3м, великі панорамні вікна в пол - гаражі у будинку на -1 поверсі, наземний паркінг - закрита територія, якісне наповнення ЖК для дозвілля - стіни - теплі цегляні керамоблоки, міжквартирна перегородка 40см, зовнішня стіна утеплена пінопластом - дитячі та спортивний майданчики, алея для прогулянок з дітьми - супер бонус власникам квартири на 4 поверсі - мансардний поверх в подарунок - комірки у підвалі, балкони - індивідуальне газове опалення, міські каналізація, вода, електрика - якісні броньовані двері та металопластикові вікна, штукатурені стіни, стяжка з теплою підлогою, газовий котел. Здача будинку - червень 2024 року. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час)) Також маю хороші варіанти квартир з ремонтом та без, готові та на етапі будівництва, дивіться мої оголошення!

Продам квартиру новобудова. Можна в кредит або іпотеку))
olx.ua

Продається 1к. квартира в новобудові по вул. Міжнародна, (район Кварцу) Площа - 40м2 Будинок бізнес класу: - якісні матеріали, сучасний дизайн, практичне планування - висота стелі 3м, великі панорамні вікна в пол - гаражі у будинку на -1 поверсі, наземний паркінг - закрита територія, якісне наповнення ЖК для дозвілля - стіни - теплі цегляні керамоблоки, міжквартирна перегородка 40см, зовнішня стіна утеплена пінопластом - дитячі та спортивний майданчики, алея для прогулянок з дітьми - супер бонус власникам квартири на 4 поверсі - мансардний поверх в подарунок - комірки у підвалі, балкони - індивідуальне газове опалення, міські каналізація, вода, електрика - якісні броньовані двері та металопластикові вікна, штукатурені стіни, стяжка з теплою підлогою, газовий котел. Здача будинку - червень 2024 року, вже можна заходити на ремонт Запрошую на перегляд у зручний для Вас час)) Також маю хороші варіанти квартир з ремонтом та без, готові та на етапі будівництва, дивіться мої оголошення!

Продаж 1к.кв новобудова в готовому будинку
olx.ua

2-х кімн. хрущовка, вул. Салтикова-Щедріна, 44 м. кв. перший поверх Квартира потребує ремонту. До квартири є підвал.

2-х кімн. квартира, р-н вул. Кармелюка, 44 м. кв.
olx.ua

Продається 1 кімнатна "НОВОБУДОВА" в ЦЕНТРІ міста на вул.Лесі Українки - Поверх 2/2 - Площа 22м2 - Новий ремонт - Залишаються всі меблі та техніка - Прямий продаж - Переоформлення за рахунок продавця - Ціна - 40000$ Щоб переглянути більше АКТУАЛЬНИХ пропозицій перейдіть в телеграм канал ==> salechernivtsi

Продається 1 кімнатна "НОВОБУДОВА" в ЦЕНТРІ міста на вул.Лесі Українки
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира в особняку по вулиці Миру, є окремий вхід, індивідуальне опалення, також є пічне опалення, кімнати прохідні, жилий стан, є двір.

Продається 2 кімнатна квартира в особняку
olx.ua

Простора дворівнева квартира, що розташована по вулиці Прутській. Загальна площа - 93м2. Планування - вільне. Перший рівень : Вхідна зона - 5 м2 Санвузол - 6 м2 Кухня - 8м2 Студія - 37 м2 Другий рівень -openspace. На другому поверсі можна розташувати дві спальні або кімнату та робочу зону. Квартира повністю готова до ремонтних робіт. Вікна квартири виходить у двір . Вигляд на дитячий майданчик. До квартири підведене вода та електрика (лічильник є). На території ЖК є достатня кількість паркомісць. Залишились питання? Телефонуйте! З радістю відповімо на них та організуємо перегляд у зручний для вас час. Код обєкта: k108 302582 9. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/2komnatnye/302582

2-рівнева квартира 93м2 вул.Прутська
olx.ua

Продаж 2 х. кімн.квартири, поверх 3/5, площа 65 кв.м.по вул.Вокзальній . В квартирі дві гарні кімнати, м/ п вікна, опалення індивідуальне, батареї, 2 х конт котел.До квартири належить ще підвал, гараж та присутній великий двір, де є можливість паркування.Ціна 40.000 тис доларів.тел.05******99

Продаж квартири Чернівці
olx.ua

Нічого робити не потрібно, вкладень не потребує. Соборна площа 1 хвилина.Закритий двір з зеленою зоною та місцем для відпочинку. Загальною площею 49 м., світла кухня-студія -19 кВ м, кімната -18 кВ м. Товщина стін 67 см. Дуже тепла квартира. У квартирі зроблений ремонт, замінені комунікації та проводка. Підлога-керамограніт. Обладнана сучасними рекуператорами системи Prana( Ця конструкція забезпечує постійний прилив свіжого повітря, при цьому зберігає тепло в приміщенні) Опалення електричним котлом, в коридорі тепла підлога. Газ підведений.(Але зараз встановлений електродний котел - вигідно-економно) Велика ванна (джакузі), біде, нова плитка, також є комора де можна зберігати речі.З комори є вихід на вулицю(не прохідне, використовувати для особистих потреб(сушіння одягу-зберігання речей)) Закритий двір в якому можна відпочивати влітку. Приємні сусіди. Поруч зупинка громадського транспорту, кафе, школи, продуктові магазини. Код обєкта: k108 270934 4. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/270934

Велика 1к. квартира на Соборній площі.
olx.ua

Продається 1-кім новобудова в центрі, квартира смарт студія, в двох рівнях, все як на фото,дуже вигідна інвестиція в оренду або ж для молодої людини, все залишається ,оформлення входить в ціну.

Продається 1-кім новобудова
olx.ua

Продається 1но кімнатна квартира в ЖК Фордевінд. Адреса: м. Чернівці, вул. Мініна 13А. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира знаходиться на 8 поверсі. Загальна площа – 38 м2. Монолітно-каркасний будинок зі стінами з червоного керамоблоку. Вікна з лоджією панорамні, з кухні відразу є вихід на простору панорамну лоджію. При купівлі квартири ви отримаєте: - штукатурку стін; - стяжку підлоги; - 2-контурний газовий котел; - 5-камерні панорамні вікна та вхідні броньовані двері відмінної якості; - лічильники на: газ, воду, світло. У житловому комплексі буде дитячий майданчик, зона відпочинку для дорослого населення, відеонагляд. Величезною перевагою є те, що Вам не потрібно буде шукати, де залишити авто, оскільки буде підземний паркінг. Територія комплексу буде закрита від сторонніх людей. За додатковою інформацією звертайтесь у відділ продажу за номером телефону: +38********93.

Продаж 1-но кімнатної квартири, від забудовника, в ЖК Фордевінд
olx.ua

Продаж 2 кімнатної панельки в утепленому будинку поверх 8/9 загальна площа 50м² кутова, але дуже тепла.

Продаж 2 кімнатної панельки в утепленому будинку
olx.ua

1-кімн. квартира в самому центрі по вул. О.Кобилянської Вхід у квартиру з підʼїзду. Квартира невеликої площі, 34 кв м Зручне планування. Простора ванна кімната. Вікна виходять у внутрішній двір. Квартира потребує ремонту. Ідеально як для особистого проживання в самому центрі міста,так і для бізнесу - здачі в оренду подобово. Ціна стартова 42500$(розглянемо реальну пропозицію) Вільна,перегляди за домовленістю

Ольги Кобилянської, 39
rieltor.ua

Велика 1 кім квартира в топовій локації - вул.Полєваєва 6в Відеоогляд - www.youtube.com/watch?v=NFHwqOGHOZ4 Головні переваги: - площа 42 м2 - дві кімнати, які легко можна перепланувати - кухня вузька, але її легко можна перепланувати та обʼєднати з кімнатою - великий балкон - підвал - земельна ділянка під вікнами (можна облаштувати під місце для авто) - ідеальна інфраструктура з усіма зручностями - мінімальні витрати при купівлі - квартира вільна - за необхідністю меблі та техніку які на фото залишають Квартира ідеально підходить як для власного життя, так і під інвестицію в майбутнє. Можна здавати в такому стані або після ремонту. В будь-якому випадку локація та площа окупає все. Залишились питання? Телефонуйте, надам додаткову інформацію по телефону або наживо. Ключі на руках, показ оперативний.

2кім, вул.Полєтаєва.
olx.ua

Продаж 64,45 кімнатної квартири, по вигідній ціні! По 24000грн. за м2, залишились 2 останні квартири. В комплектацію входить: - Чорнова штукатурка по несучих стінах; - Вхідні металеві двері; - Металопластикові панорамні вікна з пятикамерним профілем та потрійним склопакетом (Шумоізоляційні та енергозбеігаючі); - Двоконтурний газовий котел (на гарячу та холодну воду); - Підведення електроенергії; - Підведення системи внутрішнього газопостачання, електроенергії, води до квартирних лічильників; - Встановленні лічильники обліку газу, електроенергії та води - це менше буде витрат вам в майбутньому для підключення; - Монтаж каналізаційних стояків; - Підведенний інтернет; - Облаштування підїзду; Запрошую на огляд будівництва, попередньо телефонуйте за номером, який вказаний в оголошенні та домовимось про зустріч. З повагою менеджер Ірина.

Продаж 2 кім.кв.
olx.ua

Продається 1-кімн. квартира по вул. Главки поруч з центральним корпусом ЧНУ ім. Юрія Федьковича. Квартира знаходиться в малоквартирному будинку та має окремий вхід з вулиці та дворик спільний із сусідом. Стан квартири на фото. Є всі зручності та лічильники. Опалення індивідуальне - 2-контурний газовий котел. Вікна металопластикові. Квартира гарного планування із великою житловою кімнатою, просторою кухнею та роздільним санвузлом. Будинок цегляний. За деталями телефонуйте.

1-кімн. квартира з ремонтом по вул. Главки
olx.ua
1 - 24 из 234 результатов