Продається будинок (дуплекс), вул. Коцюбинського (р-н Гостинного Двору. Будинок якісної побудови, матеріали будівництва: 1.5 (півтори) керамблока (Керамблок - високотехнологічний будівельний матеріал), + утеплення пінопластом (10см.), + силіконова декоративна штукатурка, залізобетонне перекриття між кожним поверхом. Планування! - 1 поверх: коридор, санвузол з ванною, велика кухня, кімната, тех.приміщення (комірка чи гардеробна). - 2 поверх: коридор, три кімнати різної площі, ванна кімната. По внутрішніх роботах: гіпсова штукатурка, електророзводка, 3Фази, вода й каналізація - центральні, якісні м/п вікна та броньовані вх.двері. Загальна площа - 136.2кв.м. + бонус - повноцінний мансардний поверх з вікном - під 70кв.м. (з якого можна зробити як спальні кімнати із санвузлом, так і щось інше, наприклад кінотеатр, спортзал, ігрову, гардеробну, офіс чи в інших цілях, так як перекриття між другим і мансардним поверхом залізобетонне). До будинку відноситься приватизована зем. ділянка 2Сот. На території є клаптик землі та навіс для машини, на який можна встановити ролети, і буде повноцінний гараж. Територія облагороджена, дорога у бруківці та асфальт. Деталі за тел. 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості Рієлтор Чернівці, агентство нерухомості

Коцюбинського вул., 30Б
rieltor.ua

Продається квартира в нездатній в експлуатацію (введення не раніше кінця року) новобудові ПМК -76, вул. Героїв Майдану. Поверх -6-ий, не кутова. Додатково зроблено опалення, розводка електрики, тепла підлога, стяжка, замінено вікна та двері. Це гарний обʼєкт для проживання чи здачі в оренду.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 160
rieltor.ua

Хто придбав квартиру на останньому поверсі в цього забудовника-купить таку ж знову. - останні поверхи робить добре і продумано. - мінімальна висота стелі - 2.1 м. - будинок цегляний повністю, квартира не кутова. - як аналог, за таку ціну Ви можете придбати 2-ох або 3-ох кімн. хрущовку. - індивідуальне газове опалення. - для сім’ї добрий варіант, напевно єдиний мінус цього обʼєкту - ліфт буде працювати після здачі в експлуатацію. - для оренди - місцерозташування має значення, воно ідеальне! Ціна вказана без додаткових витрат!

Незалежності просп., 128
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в хорошому стані з індивідуальним опаленням на 2-му поверсі з 5-ти без проблем та боргів цегляний будинок площа 56 кв.м через дорогу парк «Жовтневий». Все просто і гарна квартира, таке буває.

Пилипа Орлика вул. (Гайдара), 5
rieltor.ua

Продається гарна велика 3-кімн.квартира в самому центрі міста (район кінотеатру "Чернівці") з окремим входом, огородженою територією, альтанкою. Квартира з капітальним ремонтом, дорогими меблями, технікою, вітражними вікнами, альтернативними джерелами опалення (газ. котел, твердопаливний котел, камін). Квартира з мансардним поверхом з ремонтом, з підвальними приміщеннями та технічним приміщенням - гаражем. Площа квартири з підвалом - 141кв.м. (+ мансардний поверх і гараж), де загальна площа складає понад 230 кв.м. У Квартирі нові вхідні броньовані двері, всі нові міжкімнатні двері, дорогі з натурального дерева (дуб), дубові сходи, паркетна дошка. Всі зручності та комунікації, кондиціонери, відеонагляд. Новий дах. Ціна квартири - 169000у.о. Деталі за тел. 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

28-го Червня вул., 1
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира. В центрі міста - 83 кв.м. і плюс 60 кв.м - горище яке знаходиться на одному рівні другого поверха. Великі вікна, дуже гарний вигляд з вікна (панорама). Знаходиться в історичному будинку, "Дім-корабель" — це архітектурна памятка Чернівців, яка розташована при перетині вулиць Головної та Шолом-Алейхема. Є два санвузла, душева після ремонту. Нова електропроводка. Може бути під газ.опалення. Високі стелі. Рекомендація: Продаж може розглядатися під офіс, під стомат.клініку, і т.д. Під"їзд виходить на Церкву "Святої Параскеви Сербської".

владелец
Головна, 17
rieltor.ua

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЙНИХ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ! Продається чудова 2 кімнатна квартира у центрі міста! Квартира з ремонтом, має особистий окремий вхід з фасаду будинку. Мебльована кухня з барною стійкою. Вітальня з каміном, що додає своєї атмосфери. Навколо розвинена інфраструктура, та зручна транспортна розвязка. Вулиця тиха, поряд парк "Шилера ", "Дендрологічний парк", та "парк імені Федьковича" та багато різноманітних закладів на будь-який смак. При необхідності квартиру можна використати під комерцію, завдяки фасадному входу. Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг. Про перегляд домовляйтесь заздалегідь.

28-го Червня вул., 49
rieltor.ua

Квартира з гарним та зручним плануванням, окремі кімнати. Окрема кухня, велика гардеробна кімната. Якісно зроблений ремонт (не для продажу). Залишаються всі меблі та побутова техніка. Є двір, сарай та місце для гаража, грядки. До центру міста (вул.Університетська, Б. Хмельницького) 10 хв пішки. До найближчої зупинки транспорту 10 хв пішки.

Стрийська вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири в центральній частині міста. Вул. Пирогова. Квартира 3-кімнантна, площею 92кв.м., + є дворик. Окремий вхід в квартиру з двору. 1-ий поверх, квартира без ремонту (під капітальний ремонт). Індивідуальне газове опалення. Ціна – 32500у.о. Деталі за телефоном 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Пирогова вул., 1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42 м2 у зручному 2 поверсі малоповерхової новобудови клубного типу у Шевченківському р-ні за вул. Шухевича. Код квартири - #19809559 • 2 поверх з 4; • новобудова; • будинок на етапі будівництва; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • сирець. У вартість квартири входить підключення лічильників та комунікацій (вода, газ, електрика, септик), індивідуальне газове опалення, якісні панорамні вікна та вхідні двері. Квартира має зручне роздільне двостороннє планування: окрему житлову кімнату 20,3 м2 з виходом на відкритий балкон, кухню площею 13,1 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Поряд з будинком є місця для гостьового паркінгу, у цокольному поверсі передбачені індивідуальні гаражі. Звертайтеся, щоб дізнатися про деталі та оглянути квартиру.

Шухевича, 36
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира-студія загальною площею 17 м2 з капітальним ремонтом в 1 поверсі цегляного будинку австрійської доби в центральному р-ні за вул. Богдана Хмельницького. Код квартири - #22341711 • 1 поверх з 3; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне електричне опалення; • кухня-студія; • бойлер; • ремонт. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), якісний ремонт, повністю змінено проводку та труби, металопластикові вікна, керамічна плитка в санвузлі та зоні кухні. Меблі та техніка залишається. Квартира має планування за принципом відкритого простору з функціональним зонуванням простору, зона кухні площею 5 м2 має плиту та витяжну вентиляцію. Санвузол сумісний з душовою та якісною сантехнікою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Богдана Хмельницького, 75
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 65,7 м2 з лоджією та панорамними вікнами в цегляній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Шухевича. Код квартири - #21040209 • 3 поверх з 8; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущено (вода, електрика); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, електрика, каналізація), встановлені металопластикові вікна та броньовані вхідні двері, зроблена стяжка підлоги, розводка електроенергії. Стан квартири – готова до внутрішніх ремонтних робіт після забудовників Квартира має роздільне планування: 2 окремі житлові кімнати 16,61 м2 з виходом на засклений балкон та 13,51 м2, кухню площею 12,89 м2 з виходом на лоджію. Санвузол роздільний з ванною кімнатою.

Шухевича, 3
rieltor.ua

Продається 4-кімнатна квартира площею 92 м2 з утепленою заскленою лоджією в затишному дворі у Шевченківському р-ні за вул. Комарова Володимира. Код квартири - #16437101 • 5 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • лоджія; • з ремонтом. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), алюмінієві вікна з подвійним склопакетом, металеві вхідні двері, кабельне ТБ та Wi-Fi, встановлений бойлер та витяжна вентиляція на кухні. Якісний дизайнерський ремонт. Квартира має зручне роздільне планування з окремих кімнат, кухні площею 10 м2, комірки з полицями та роздільний санвузол. Поруч школа, садочок, магазини, базар, парк, озеро. Хороша транспортна розвязка, хороша дорога, зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Комарова, 29
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 89,1 м2 з двома балконами в цегляному будинку в тихому дворі в Шевченківському р-ні на проспекті Незалежності. Код квартири - #20252425 • 3 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • комірка; • 2 балкони; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), паркетні підлоги, встановлено індивідуальне опалення від газового котла та нові радіатори опалення, а також вбудовані кухонні меблі, витяжна вентиляція та техніка, подвійні вхідні двері. Санвузол сумісний, оздоблений керамічною плиткою, встановлена якісна сантехніка та пральна машина. Квартира має окремі кімнати з міжкімнатними дверима та виходом на балкон, кухню площею 16,6 м2, комірку. Розвинена інфраструктура поруч: аптеки, магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Проспект Незалежності, 92Д
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 65 м2 з високими стелями та стильним дизайном в румунському будинку в Шевченківському р-ні за вул. Головна. Код квартири - #19924715 • 3 поверх з 3; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення, зроблений свіжий ремонт з якісних будматеріалів. Квартира має роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати, кухню площею з вбудованими меблями та кухонною технікою, санвузол суміжний з ванною кімнатою. Поряд вся потрібна інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Головна, 46
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 50 м2 з лоджією та роздільним плануванням в зручному середньому поверсі сучасної цегляної новобудови в Шевченківському р-ні за вул. Герцена. Код квартири - #14647095 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • сирець; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна. Квартира здається з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима. Стан квартири - сирець на етапі будівництва. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната, кухня площею 15 м2, засклена лоджія з панорамними вікнами та гарними краєвидами респектабельної приватної забудови та сучасного міста, а також санвузол та коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-50-m2-z-panoramnimi-viknami-v-shevchenkivskomu-r-ni-za-vul-gercena Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Герцена, 91а
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 70,37 м2 з лоджією та панорамними вікнами у новобудові в Шевченківському р-ні за вул. Щербанюка. Код квартири - #12805851 • 5 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • на стадії будівництва; • здача в експлуатацію – 4 квартал 2024 року; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • без ремонту. На стадії здачі в експлуатацію у квартирі будуть підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено міжкімнатні стіни, встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері, індивідуальне опалення від газового котла. Ремонтні роботи можна буде розпочинати після введення будинку в експлуатацію (4 кв. 2024 р.). За проєктом квартира матиме двостороннє розташування з 2 окремих житлових кімнат і кухні площею 14,21 м2 з виходом на засклену лоджію, роздільний санвузол, коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-70-m2-z-io-ta-lodzhiyeyu-v-zhk-modern-home Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Щербанюка, 79
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 в одноповерховому будинку австрійської забудови в центральному р-ні за вул. О. Кобилянської. Код квартири - #12804857 • 1 поверх з 1; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • частково з меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла, виконаний якісний ремонт. Компактна квартира має мебльовану житлову кімнату, кухню площею 7 м2 з вбудованими меблями та кухонною технікою. Сумісний санвузол з ванною та якісною сантехнікою. Продається готовою до меблювання та проживання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-36-m2-z-remontom-io-v-centri-za-vul-o-kobilyanskoyi Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Кобилянської, 20
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 з коміркою в цегляному будинку з відремонтованим дахом та паркінгом в тихому дворі в Шевченківському р-ні на проспекті Незалежності. Код квартири - #20297799 • 5 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • централізоване опалення; • комірка; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), колонка на воду, паркетна підлога, жилий стан. Квартира має суміжне планування – 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, компактну кухню, санвузол сумісний з ванною кімнатою, відкритий балкон. Розвинена інфраструктура поруч: аптеки, магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

проспект Незалежності, 97
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира у двох рівнях площею 130 м2 у ЖК еліт-класу в Шевченківському р-ні за вул. Рівненська. Код квартири - #12804809 • 10 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок введено в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • тепла підлога; • лоджія; • після забудовників. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлений газовий котел та радіатори індивідуального опалення, зроблено «теплу» підлогу, зроблено міжкімнатні стіни, встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері, частково виконані внутрішні чорнові роботи. Ремонтні роботи можна починати відразу після придбання. Квартира має дворівневе планування: спальні кімнати, кухня-студія площею 30 м2 з виходом на засклену лоджію, 2 санвузли, відкритий балкон. Також є вихід на дах (55 м2) на якому можна зробити альтанку, мангал та басейн. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-dvorivneva-kvartira-z-io-j-kuhneyu-studiyeyu-v-zhk-perspektiva Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська вул., 12Б
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 48 м2 з відкритим балконом та роздільним плануванням в сучасній цегляній новобудові від надійного забудовника (ІнтегралБуд) в Шевченківському р-ні за вул. Комарівська. Код квартири - #18584663 • 3 поверх з 6; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущені; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • балкон. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсовою штукатуркою стін, розводкою опалення та встановленими радіаторами. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната 17,4 м2, кухня 12,9 м2 з виходом на балкон, комірка/гардеробна, коридор, санвузол сумісний. Територія ЖК доглянута, має дитячий майданчик та місця для гостьового паркінгу. Квартира підходить під програму єОселя 3% Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Комарівська вул., 1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира площею 80 м2 з утепленою лоджією в малоповерховій цегляній новобудові комфорт-класу у Шевченківському р-ні за вул. Кобринської. Код квартири - # 1 7 7 5 3 2 8 8 • 4 поверх з 5; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • ремонт. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), встановлений котел для індивідуального опалення, енергоощадні вікна, виконано якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру у світлих тонах. Квартира має роздільне планування з 2 окремих мебльованих спальних кімнат, одна з яких має вихід на лоджію. Кухня-студія площею 32 м2 з вбудованими меблями та побутовою технікою. 2 санвузли укомплектовані душовою кабіною, ванною та якісною сантехнікою. Квартира продається повністю готова до проживання з меблями та технікою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Наталії Кобринської вул. (Халтуріна), 7Б
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в цегляній сучасній новобудові 80 м2 з роздільним плануванням Шевченківському р-ні за вул. Рівненська Код квартири - #17781955 • 7 поверх з 10; • площа - 80м2; • площа кухні -16м2; • новобудова; • дизайнерський ремонт; • індивідуальне газове опалення; • комунікації; Сучасна квартира 80 м2 в цегляній новобудові з необхідними комунікаціями та дизайнерським ремонтом. Кухня площею 16 м2 обладнана шафами для посуду та вбудованою побутовою технікою (холодильник, варильна панель, витяжка та електрочайник). Тут ви зможете готувати смачні страви швидко і легко. У кімнатах є велике двоспальне ліжко, кутовий диван, містка шафа та комод. Ванна кімната і санвузол роздільні, обладнані сучасною сантехнікою. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська вул., 12Б
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42,5 м2 з двома заскленими балконами в цегляній новобудові від надійного забудовника (Кромакс Буд) в Шевченківському р-ні на проспекті Незалежності. Код квартири - #21840321 • 3 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію - до кінця року; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець на стадії будівництва. Квартира здається з підключеними лічильниками, комунікаціями, встановленими металопластиковими вікнами класу еліт та броньованими вхідними дверима, зробленими міжкімнатними стінами, встановленим двоконтурним котлом для опалення та чорновим внутрішнім оздобленням цементною штукатуркою, електропроводкою. Квартира має максимально продумане планування, що включає окрему житлову кімнату з виходом на засклену лоджію, кухню площею 10,8 м2, сумісний санвузол та передпокій з місцем під шафу-купе. В наявності підземний паркінг, куди спускатиметься ліфт. Прибудинкова територія з дитячим майданчиком та зеленою зоною відпочинку. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

проспект Незалежності, 137
rieltor.ua
123...7
1 - 24 из 148 результатов