Продається чудова, тепла 2 кімнатна квартира, дворівнева, в тихому районі по вулиці Прутській. Загальна площа квартири 63 м кв. В будинку є всі комунікації, опалення електричне з підігрівом підлоги, кондиціонер (комбінований на тепле та холодне повітря), на першому поверсі коридор, гардеробна, ванна і туалет, кухня-студія яка переходить у вітальню ,декор у вітальні виконаний з натурального дуба, на другому поверсі 2 кімнати . У квартирі встановлено ламінат, окремі кімнати. Меблі та техніка залишаються частково за домовленістю. До Центральної площі міста 10 хв, до ЖД вокзалу 5 хв. Неподалік є школа і садочок, поряд річка Прут та міський пляж. На території будинку є дитячий майданчик та паркувальне місце під відеонаглядом. Квартира готова до комфортного проживання з гарним ремонтом. Ремонт робили якісно, для себе, перші власники .Фото відповідають дійсності. Ціна 63000 дол . Тел 0986672477

власник
Прутська вул., 29 б
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в місті Чернівці, Залозецького 103. 1 поверх 5-поверхового будинку, квартира двостороння, на поверсі знаходиться одна квартира. Будинок цегляний, 1980 року. Балкон з лоджією. Поруч школа, дитячий садочок, магазини, зупинка міського транспорту (2 маршрутних автобуси), гаражний кооператив та інша інфраструктура. У дворі великий дитячий майданчик, є можливість паркування авто у дворі, або на стоянці автокооперативу (100 метрів). Піша доступність до вулиці Головної, центрального парку та центру міста, гуртового ринку. Мікрорайон тихий, спокійний. Стан квартири – житловий, потребує косметичного ремонту. Можливий продаж з меблями, газова плита Hansa (за домовленістю). Вікна, двері , електрика – радянське; сантехніка – труби водопостачання замінені; змішувачі – замінені; лічильники – повірені; гаряча вода- газова колонка нового зразка фірма Termet. Електричні автомати – замінені. Заведений інтернет та телебачення. Продаж від власника. Агентствам не турбувати. Дзвоніть! Можливий торг.

власник
Квартира 3-кімнатна. Залозецького 103.
olx.ua

!!! Ціну знижено !!! 820$ / м.кв. Продається простора панорамна трьохкімнатна новобудова 121,7 кв.м від ВЛАСНИКА в найкращому районі міста по вул . Героїв Майдану , 53 & Надійний забудовник ЧернівціЖитлоБуд & На етапі здачі & Поверх 8/10, Великі панорамні вікна& Прекрасний вид & Перекриття — моноліт&Розвинена інфраструктура & Стан від забудовника& Є можливість перепланування—без жодних комісій та доплат за переоформлення——Квартира варта уваги , показ за попередньою домовленіст

власник
ВЛАСНИК! 3-к новобудова 121,7 кв
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам трьох кімнатну квартиру в місті Чернівці вул. Руська 255а. На другому поверсі. Із ремонтом. Я власник. Деталі по телефону. Приходьте дивитися.

власник
Квартира  продам
olx.ua

Продаж власної 3-х кімнатної квартири в м.Чернівці із індивідуальним газовим опаленням. Кімнати окремі, наявні 2 санвузла ванна, клодова. Квартира розташована на 3-му поверсі. Площа квартири 89,10 м/кв. Наявна засклена лоджія. Цегляний житловий , 5-ти поверховий будинок на 10 квартир -ОСББ, розташований на Пр.Незалежності №92 Д . Здача будинку в експлуатацію -2005 рік, Будинок утеплений ,із встановленою системою відеоспостереження. Зона будинку відокремлена парканом, наявні місця для паркування авто та зона відпочинку для дітей та дорослих ( у дворі наявна беседка). Для кожної квартири наявне підвальна комора -площа нежитлової комори-4,8 м/кв.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири в Чернівцях
olx.ua

Продається квартира в центрі міста Чернівці вул. Доброго будинок 11 квартира 2. 80 квадратів плюс підвал 16м кВ. Автономне отоплення. Квартира продається з меблями.моб.09******41.

власник
Продається квартира місто Чернівці вулиця Доброго буд. 11 квартира 2
olx.ua

Продам 3-кім. квартиру по вул. С. Окуневської (бувша Дімітрова) в 1-поверховому буд-ку на 4 кв-ри. Кімнати суміжно-роздільні, житлова площа 49м2, 20/20/9, загальна 81м2, висота 3, 2м. Кухня 11м2, підвал 19м2, балкон, санвузол роздільний, горище над всією кв-рою, можна зробити мансарду. Опалення індивідуальне (АОГВ), проточний водонагрівач (колонка газова TermaQ), всі лічильники, електричний - 2-зонний. Жилий стан. Від власника. Ріелторів прошу не турбувати.

власник
ул. Окуневской Софии, 20, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 71000.0 USD
dom.ria.com

ремонт, всі меблі, побутова техніка, підсобне приміщення, закритий двір, паркомісце

власник
Главная улица, 178, Главный, Черновцы, Черновицкая 110000.0 USD
dom.ria.com

Продаю квартиру в центрі. Торг. Оплата частинами протягом року. Вулиця О.Кобилянської, початок, 100 м від Центральної площі. Квартира не фасадна, всі вікна у двір. Квартира потребує ремонту, можливе перепланування. Товсті зовнішні стіни (0, 5м), високі стелі (3, 75м), великі вікна (висота 2, 10м), автентичний паркет в хорошому стані, двері і 3 кафельні пічки. Взимку тепло, влітку прохолодно. У ванній бойлер. Є спільний з сусідами балкон, вхід з підїзду, виходить у двір. За квартирою закріплений двокімнатний підвал. Над квартирою є горище, до якого є доступ, на горищі є закрита кладова яка відноситься до цієї квартири. В будинку є бомбосховище. В одній кімнаті замінене вікно на металопластикове, решта вікон автентичні. Речі будуть вивезені при продажу. Документи готові, власник 1.

власник
Кобылянской Ольги улица, 12, Черновцы, Черновицкая 68500.0 USD
dom.ria.com

Квартира з новим ремонтом. Робили для себе. Тепла підлога стоїть в кухні, коридорі, ванній та туалеті, в кімнатах батареї. Кухня з новоми меблями виготовленими на замовлення та новою вмонтованою технікою Whirlpool(плита газова, духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина), холодильник. Ванна кімната та туалет роздільні. В двух кімнатах стоять кондиціонери. Натяжні потолки з вмонтованими карнізами. В кухні, коридорі, ванні та туалет стоїть плитка, в кімнатах ламінат. Електрика нова ставилась, стоїть двухконтурний котел. Деталі по телефону.

власник
ул. Шухевича Романа, 3Б, Проспект, Черновцы, Черновицкая 152000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира в центрі м.Чернівців Адреса: площа Філармоній Розпочато ремонт Замінений стояк, поставлені лічильники(вода,електроенергія), замінені вікна та двері(броньовані) Всі деталі по телефону

власник
Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру цоколь в центре. на Ольжича . Печное отопление, в ванной титан. Везде металопластиковые окна, сделана гидроизоляция. Есть отдельная кладовая, сарай с подвалом ( недавно отстроили его заново), есть гараж возле дома, (сейчас его полностью переделывают, будет новенький) въезд с ул. Лукьяно- Кобылиции. Есть закрытый двор. Состояние квартиры видно на фото. Возможно под комерцию.

власник
3-х комн. Квартира- центр. Цоколь
olx.ua

Квартира в ідеальному стані. Є 2 балкони, закритий дворик, 2 підвали. 05******28 Альона .

власник
Продається 3 кім. квартира в центрі міста
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, новобудову. Дуже тепла та сонячна на дві сторони. Дешева по комуналці. Індивідуальне опалення. Всі кімнатни роздільні. Є велика лоджія. До квартири додасться утеплене горище, кладовка( за межами квартири, у квартирі є ще одна),гараж та паркомісце відразу поряд до підїзду. Новий власник буде задоволений такими бонусами. Район тихий,привітні сусіди, багато молоді з малими дітками. Провулок Вишневий поруч з вулицею Заводська Я власниця квартири більше трьох років мій номер телефону 0.5.0.8.2.5.5.8.1.5-Оксана

власник
Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам квартиру в старому фонді в центрі міста по вулиці 29 березня, продажа від власника, тихе місце, своя альтанка у дворі. У Квартирі встановлені металопластикові вікна та газовий котел. Можливий адекватний торг

власник
Продається квартира, старий фонд в центрі міста від власника
olx.ua

Продається 3 кімнатна сталінка квартира біля стадіону Буковина. Є місце для авто, дитячий майданчик. Зручне розташування. Поряд школа, садочок, магазини, парк Шевченко. Зроблений ремонт 4 роки назад. Нові труби, електрика, власне опалення. Роздільні кімнати, балкон, роздільний санвузол. Підвал, чердак. В будинку є бомбосховище По всім питанням звертайтеся за тел. 06******13 або whatsapp +39*****56937

власник
Продається сталінка біля стадіону Буковина
olx.ua

Квартира знаходиться в районі проспекту Незалежності, перша лінія. Будинок має три поверхи. Квартира займає весь перший поверх. В квартирі є камін, індивідуальне опалення, дві великі кімнати, одна менша, велика кухня та санвузол. Також може використовуватись для комерційних цілей. Напівпідвальне приміщення можна приєднати до квартири або зробити окремий хід з вулиці, є три вікна, два замуровані площа складає - 22.9 м.кв. Над підвальним приміщенням знаходиться найбільша кімната квартири , в неї теж три вікна, два із яких замуровані - через них можна робити окремий вхід з вулиці. В квартирі всередині тільки одна несуча стіна, решту можна змінювати . План квартири, гаражу та підвалу в оголошенні. Квартира, підвал і гараж утеплені. Загальна площа з гаражем 101.7 м2. + підвал 22,9 м.кв.

власник
Продам квартиру 3К + підвал + гараж, Ясська (Ковальчука)
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира на проспекті (район Тц Проспект) Від власника! Квартира знаходиться в новобудові 2016р. 8/9 поверх, є ліфт, гарний та доглянутий підʼїзд (є прибиральниця) та гарна територія поруч. Площа 76м2 Квартира залишається повністю з меблями та з УСІЄЮ технікою. На кухні: холодильник, витяжка, індукційна плита, посудомийна машина, духова шафа, мікрохвильова піч. В кімнатах: три телевізора, кондиціонер. В ванній пральна машина. Є невеликий балкон, два туалети. Індивідуальне опалення (газова колонка для отоплення та води) та тепла підлога (коридор, кухня, ванна кімната та санвузол) та кондиціонер. Дизайнерський ремонт, все робилось по індивідуальним міркам на замовлення, все на совість та робилось для себе. Є відео огляд! За деталями звертайтесь в особисті повідомлення та за номером.

власник
Продається 3-кімнатна квартира на Проспекті
olx.ua

Терміново,продаж.Ремонт зроблений,вся техніка та меблі залишаються

власник
Дешево,3 кімнатна
olx.ua

Продається квартира на 3 поверсі новобудови за адресою Героїв майдану 53 / 1 блок. Квартира трьох кімнатна площею 125 м кв. Є дизайн проект під перепланування на 4 кімнатну квартиру. Є три балкони, два закритих і один відкритий. Будинок збудований але ще не зданий в експлуатацію.

власник
Квартира в новобудові 125 м.кв на 3 поверсі
olx.ua

ПОСЕРЕДНИКІВ ПРОШУ НЕ ТУРБУВАТИ!!! 3 кімнатна панелька, Менше трьох років у власності. ОСББ, останні будинки по вул. Головній. Поруч маг. Нива, Депот, АТБ, будівельні магазини, відділення Нової пошти .Перший поверх. Частково меблі. Побутова техніка. Зручності. Косметичний ремонт. Заїзджай та живи. Можливо під бізнес. 53000 $ + послуги нотаріуса. 09******98

власник
Терміново!3 кімнатна панелька по вул. Головна від Власника!
olx.ua

Квартира 3х кімнатна. Частина особняка. Гараж. Город біля 200 кВ. М. Стан жилий. Наявний підвал під квартирою 4х4м. Проведено косметичний ремонт. Стоянка для авто. Вулиця Зої Космодемянської

власник
Квартира, особняк, будинок, гараж
olx.ua

Квартира в самому серці міста з захоплюючим видом на театр. Крім того, ви будете мати всі зручності поруч з собою - магазини, ресторани, кафе та інші заклади. Квартира дуже простора та світла.

власник
Продається затишна квартира в центрі міста , 3 спальні
olx.ua

Продам трех-комнатную квартиру по улице Комарова, от Владельца, район ресторана Диана и Черемош. Квартира находится в тихом дворе, пешей доступности до остановки, базара, магазинов, аптек, почты, автовокзала и т.п. Квартира находится на 2 этаже 5-ти этажного кирпичного дома. Квартира неугловая, теплая и солнечная, после ремонта. На все коммуникации установлены счетчики. Обьявление от Собственника.

власник
Продам 3х комнатную чешку  по Комарова в Черновцах от владельца
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів