Історична частина міста. Тиха тупікова вулиця. Квартира з окремим двором (закритий). Біля будинку , цегляний гараж , двір. Квартира в двох рівнях. Сучасний дизайн планування та ремонт. Світла , тепла зимою , прохолодна літом. Комфортна. Залишаються практично всі меблі та техніка.

Сагайдачного 1-й пров., 1
rieltor.ua

Центральна частина міста. Відреставрований фасад будинку . Поміняний новий дах . Ремонт в підʼїзді . Доглянутий закритий двір . Квартира в двох рівнях . Можна жити двом сімʼям з окремим входом . Ремонт та меблі в ідеальному стані. Два санвузли, дві кухні , два входи . Місце для авто. Квартира для бажаючих відразу після покупки зайти і жити .

Ольжича вул., 1
rieltor.ua

Продається 4-кімнатна квартира в ІСТОРИЧНОМУ ЦЕНТРІ по вул. Головній 6. Австрійський Люкс. Другий поверх. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). В квартира зроблено гарний ремонт, дорогі дубові сходи, є тепла підлога, додатково є три кондиціонера. Всі меблі та техінка залишаються в квартирі! План квартири наступний: Перший поверх - дві спальні окремі, вітальня та кухня, санвузол. Другий поверх - кімната, кабінет, та другий санвузол. Є паркомісце в дворі! За деталями телефонуйте!

Продаж 4-кімн. квартира в ІСТОРИЧНОМУ ЦЕНТРІ міста, вул. Головна 6
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 4-Х КІМ. НОВОБУДОВИ вул.Кармелюка 135 НОВОБУДОВА Площа 90м.кв 5/6 без ліфта Ремонту 4роки Вбудовані техніка, меблі. Роздільний санвузол, ванна Опалення газове індив. Парковка ГАРАЖ біля будинку входить в вартість Ціна 81000$ Нова ціна 80400$ Податок 2% Оформл 50/50

Продаж чотирьох кімнатної квартири в новобудові з гаражем
olx.ua

Продається сучасний пентхаус по вулиці Герцена, 9 і 10 поверхи, 125м, чотири кімнати, євроремонт, шикарні краєвиди на історичну частину міста, 120000$

МІ Продається сучасний пентхаус з євроремонтом і шикарною панорамою
olx.ua

Шикарний 4-кімнатний пентхаус із власною терасою 36м2 та неймовірними краєвидами! Пентхаус унікального планування - загальною площею 150.6м2 • простора кухня 16.8м2 • 4 окремі житлові кімнати • окрема гардеробна • 2 санвузли Сучасні панорамні вікна пентхаусу забезпечать Вас максимальним сонячним світлом, візуально збільшать Ваш життєвий простір та втілять будь-які дизайнерські рішення. Вигляд із вікон пентхаусу на приватний сектор міста подарує Вам неймовірне естетичне задоволення Власна тераса пентхаусу стане Вашою особистою зоною відпочинку, яку Ви зможете облаштувати відповідно до Ваших вподобань: це може бути місце для власного саду, лаунж-зона для відпочинку із близькими чи ідеальне місце для Ваших сніданків, адже тераса розташована на східній стороні будинку Вже виконано розведення електрики та чорнову штукатурку стін. Індивідуальне газове опалення забезпечується двоконтурним газовим котлом. Встановлені якісні 5-камерні вікна та броньовані вхідні двері Доступна купівля пентхаусу на вигідних умовах розтермінування оплати! Пентхаус знаходиться у сучасному житловому комплексі бізнес-класу «COMFORT HALL» (вулиця Руська, 229б) із власною розвиненою інфраструктурою та підземним дворівневим паркінгом Закрита територія комплексу включає у себе зони для відпочинку та дитячий майданчик У нас доступні інші варіанти житлової та комерційної нерухомості для Вас! Детальнішу інформацію можливо тримати у нашому відділі продажу за адресою: вулиця Руська, 229б Запис на перегляд за номером тел. 0 ************07

Шикарний пентхаус  із власною терасою 36м2 та неймовірними краєвидами!
olx.ua

Продаю свою квартиру. Квартира спарена з двух квартир. Загальна площа 101,4м2. Однокімнатна - 35,9м2 Двухкімнатна - 65.5м2. На сьгоднішній день проводяться роботи. З попередньої інформації введення в експлуатацію IV квартал цього року. Можливо продаж окремо (якщо будуть покупці на дві квартири). Стан від забудовника. Договір переуступки.

власник
Обмін-продаж дві спарені квартири Руска,229Б
olx.ua

Продається простора 4 кімнатна квартира в центрі міста. По вул. Гагаріна 32. 3 поверх, 85 м.кв. Металопластикові вікна. Жилий стан. Пічне опалення. Вхід з підїзду. Є балкон. З кухні є кладовка. Торг

4 кімнатний старий фонд
olx.ua

Продаж 4-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 4-кімнатна квартира в ЖК Панорама. Сучасне планування площею - 130.2 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернівці, Руська, 238. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2025 року. Забудовник - Parus Group.

Русская улица, 238, Черновцы, Черновицкая 93744.0 USD
dom.ria.com

Для тих, хто знає що таке якісний та сучасний ремонт по дизайн проєкту. Велика перевага це наявність трьох окремих спалень, двох санвузлів та двох гардеробних. Загальна площа квартири 100 м2. Головні переваги квартири: сучасна та елітна техніка: посудомийна машина, пральна машинка 2в1 з функцією сушки, варильна поверхня з вмонтованою витяжкою, духова шафа, надійний двоконтурний котел, інверторний кондиціонер, стабілізатор напруги. Додатково у мийці вмонтована функція подрібнювача. -Меблі виготовляли на замовлення багато скритих шаф в сучасному стилі, місця вдосталь. Якісна вмонтовані кухонні меблі. Основні характеристики включають: - 3 окремі спальні кімнати - Простора кухня вітальня - Дві гардеробні - Два санвузли - Відкритий балкон з чарівним краєвидом - Тепла підлога Вся техніка та меблі залишається при продажі квартири. Можна заходити та жити! Інфраструктура навколо будинку розвинена. Тут знайдете все, що потрібно для комфортного проживання, неподалік: продуктові магазини, ресторани та кафе, аптеки та пошта, дитячі майданчики, зупинка транспорту. Якщо у Вас виникли додаткові питання - телефонуйте! Із задоволенням дамо більш детальну інформацію та домовимося про огляд наживо у зручний для Вас час!

Русская улица, 236, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 135000.0 USD
dom.ria.com

Історична частина міста. Тиха тупікова вулиця. Квартира з окремим двором (закритий). Біля будинку , цегляний гараж , двір. Квартира в двох рівнях. Сучасний дизайн планування та ремонт. Світла , тепла зимою , прохолодна літом. Комфортна. Залишаються практично всі меблі та техніка. Для людей , котрим необхідне термінове житло , ідеальний варіант.

Сагайдачного Петра гетмана 1-й переулок, 8, Центр, Черновцы, Черновицкая 125000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 312257. АН "Атланта".Шукаєте простору, світлу, чисту та охайну квартиру? Зайти та жити. Вашій увазі чудова, тепла, охайна 4-х кімнатна квартира.Знаходиться на районі Гравітон, навпроти ТРК Екватор. Дуже гарне місце розташування, поряд вся інфраструктура для комфортного проживання. Школа. дитячій садок, поліклініка, лікарня, зупинка, з дуже гарною розв`язкою. з якої можна потрапити в будь-яку точку Чернівців. Біля будинку є Бювет з безплатною, очищеною водою.Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку. В під`їзді зроблений сучасний ремонт, є домофон та ліфт.Квартира має 4 роздільні кімнати площею 17.9, \ 15.З\, 11.3, \8.8. та кухня 9 кв.м.У квартирі замінені всі вікна на металопластикові, засклені 2 лоджіїКвартира в житловому стані. Частково залишається техніка та меблі.Телефонуйте та пишіть нам в будь-який час. З радістю відповімо на запитання та організуємо показ в зручний для вас час.

Русская улица, 1, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 59900.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 293356. АН "Атланта".2-рівнева квартира з ремонтом ваш особистий оазис серед міста.Цегляний будинок з ділянкую для саду і відпочинку та місцем для авто.Сам будинок нещодавно утеплений, зроблена гідроізоляція, дах оновлений новою металочерепицею.Відео огляд - youtu.be/QaeksXjDurgПри вході в квартиру вас зустрічає сад і гардеробна зона.На кожному поверсі великі сан.вузли, всі зони продуваються кондиціонерами.Все, що потрібно для життя вже тут є.І ще...Камінь граніту використаний в інтер`єрі, стає не просто деталлю, а символом міцності та надійності вашого життя.Поруч є вся інфраструктура для комфорту.Ринок, школа, садочки, лікарня.До центральної площі 5 хвилин автівкою.Телефонуйте нам зараз, і ми допоможемо вам здійснити мрію про ваш ідеальний дім!

Кобилиці Лук’яна, 1, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 130000.0 USD
dom.ria.com

Продам дворівневу квартиру, 5 кімнат, велика кухня студія (24м.кв), 2 ванни кімнати, велика комора. 4 балкона (засклені). Загальна площа квартири 171м.кв + тераса. Автономне опалення, сучасний газовий котел. У вартість входять меблі та вся техніка. Квартира оснащена особистим відеонаглядом. Тихий, безпечний район. Закрити двір. Чудове розташування, 300м до школи та дитячого садочка. 1 км до парку Шевченка та 1 км до центру міста. Хороша транспортна розвязка. Є можливість розділити цю квартиру на 2 повноцінних трьохкімнатні квартири з окремими входами та комунікаціями (верхній та нижній рівні). Розташування вулиця Герцена, в районі ЗОШ 3.

власник
Герцена улица, 91, Центр, Черновцы, Черновицкая 175000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від посередника: Продається простора, світла квартира. По вул. Проспект Незалежності , поруч садочок та школа. Хороша транспортна розвязка. Квартира з євроремонтом . Всі запитання за телефоном. Перегляд можливий у зручний для вас час.

4 кімн. Квартира Проспект Незалежності
olx.ua

Продам або обміняю 4 кімнатну квартиру район Калічанка, вул. Білоруська

власник
Продам або обміняю 4 кімнатну квартиру, район Калічанка.
olx.ua

Продаж чотирьохкімнатної квартири в двох рівнях з ремонтом за адресою вул.Авіаційна. (Підпадає під програму кредитування єОселя) Характеристика: - площа загальна 140м/кв; - поверх 4/5; - паркомісце біля будинку; - сучасний ремонт; - тепла підлога в санвузлах; - відеоспостереження підїзду та прибудинкової території. Планування: - перший поверх-простора кухня-студія, окрема кімната, роздільний санвузол, ванна; - другий поверх-три окремих кімнати, суміжний санвузол, душова кабіна. Ціна 110тис$ 09******81

(єОселя) Продаж 4к. пентхаусу з  ремонтом на вул.Авіаційній
olx.ua

Частина старовинної будівлі на три квартири, закритий двір, заїзд, два паркомісця, 2 хв. до Кобилянської, все нове: дах, фасад, комунікації, після ремонту ніхто не проживав, відмінне планування, висока стеля, великі вікна, перший поверх-62м2, мансардний поверх 60м2 +20м2 тераса, повноцінний підвал 3 метрової висоти з входом з квартири площею 37м2,, опалення газ та електро, бойлер, охолодження файкойлами та обігрів тепловим насосом, і т.д, я власник, подивитися можна по домовленості в зручний для вас час, телефонуйте, можливий обмін з вашою доплатою.

власник
Квартира в центрі, два рівні, підвал, двір, р-н Шевченка-Кобилянська
olx.ua

Продається 4-кімнатна квартира у 2-х рівнях (пентхаус) загальною площею 119 м2 в частині старовинної румунської будівлі на 3 квартири з закритим подвір’ям та 2 паркомісцями у 2 хв до вул. Кобилянської в центрі за вул. Шевченка. Відеоогляд youtube.com/watch?v=ohi-GMb_3Mc Код квартири - #19586329 • 1 поверх з 2; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • комірка; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення + електро, бойлер, охолодження файкойлами та обігрів тепловим насосом. Зроблений капітальний ремонт - відновлений дах, фасад, комунікації, після ремонту ніхто не проживав, Квартира має відмінне планування, висока стеля, великі вікна. Перший поверх -62 м2, мансардний поверх 60 м2 + 20 м2 тераса, повноцінний підвал 3 м висоти з входом з квартири площею 37 м2. Квартира продається з кухонними меблями та технікою – повністю готова для проживання. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

4-к. дворівнева квартира з і/о, подвір’ям, паркінгом за вул. Шевченка
olx.ua

Продається просторий 4 кімнатний пентхаус в районі вул Чкалова. 4-5 поверх. 140 м.кв. Якісний ремонт. Кухня студія. Роздільний санвузол. Балкон

4 кімнатна новобудова
olx.ua

Продається шикарний 4к пентхаус 6 та 7 поверх вул Буковинська біля монастиря.з власною терасою на даху.дуже гарний вигляд на місто. Стан від забудовника: штукатурка стін,стяжка підлоги, сантехніка. Висота стелі 3.20метра. Загальна площа 136метрів Котел газовий ,батареї.газ підключений Будинок зданий в експлуатацію більше 3 років. Лічильники на все Завезений гіпсокартон в квартиру вже ,буде монтуватись на стіни. На терасі буде додаткових 25метрів ще одна кімната ,наразі документи оформляються . Рієлтор

Продається шикарний  4к.пентхаус в новобудові вул.буковинська
olx.ua

Продається велика 4 кімнатна квартира - 120м2 в історичному центрі міста. Житло має три окремих світлих кімнати з фасадними металопластиковим вікнами, просторий коридор, велика кухня із коморою. На опалення - двоконтурний котел. Відкритий балкон та велика засклена лоджія. Квартира знаходиться на середньому поверсі. Гарний охайний під"їзд з ремонтом на кодовому замку. Місце для паркування авто у внутрішньому дворі. Є можливість розділити житло на дві окремі квартири - наявні дозвіл та проектна документація. Для перегляду телефонуйте.

Простора квартира поруч із вулицею Кобилянська
olx.ua

Продається 4х кімнатна + кухня-студія з якісним евроремонтом, меблями, технікою; розташована на ідеальному поверсі в зданій, обжитій, новобудові з інд газовим опаленням. Детальніше по телефону

Новобудова на проспекті Незалежності
olx.ua

Продається 4-х кімнатна чешка в районі проспекту Незалежності. Поруч школа, садочок, ТЦ, продуктові магазини, аптеки і тд. Спальний район. Від власника.

власник
4 кмінатна квартира, 4 поверх.
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів