Продається класний town house у гарному й престижному районі, р-н вул. Кварцівська. Під’їзд та дорога до будинку асфальтована. Об’єкт знаходиться в тихому спальному районі. ТАУНХАУС З НОВИМ ДОРОГИМ КАПІТАЛЬНИМ РЕМОНТОМ, УКОМПЛЕКТОВАНИЙ МЕБЛЯМИ ТА ТЕХНІКОЮ. Основні характеристики: – дворівневий будинок площею 124кв.м. з окремим входом і заднім двориком; – гарне планування (три окремих спальні, зал-вітальня з виходом у двір, кухня, гардеробна, прихожа, комора, відкритий балкон); – два санвузла з ванною та душовою кімнатою на кожному поверсі; – вмонтовані меблі та побутова техніка; – дорога система кондиціонування по всьому будинку (шахтова система, подача і відтік повітря); – техніка (котел, бойлер, посудомийка, пральна та сушильна машинки, холодильник, духовка, мікрохвильовка, подрібнювач харчових відходів, ел.плита, фірм Samsung та Bosh; – сантехніка фірми Grohe; – освітлення, включателі та розетки теж від якісних іноземних дорогих брендів, і багато іншого. Будинок оснащений розумною системою опалення з терморегуляторами в кожній кімнаті та додатковими датчиками по усьому периметру, ел.котел, скрізь тепла підлога. Також система очистки та фільтрації води. Додатково є виводи електрики для заряду ел.автомобіля. тощо. Є можливість для встановлення каміну у вітвльні. Об’єкт зданий в експлуатацію та готовий до продажу. Ціна – 225000у.о. Деталі за тел. 050-036-8008 Дане житло варте Вашої уваги, телефонуйте для уточнення деталей і для перегляду. #Центральне_Агентство_Нерухомості

Кварцівська, 6
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б
rieltor.ua

Продається гарна й простора квартира у новобудові, дворівневий пентхаус, площею 120кв.м (житлова - 59.90кв.м., кухня - 26.4кв.м.). Квартира розташована на 4-5 поверсі 5-ти поверхового будинку. 4 кімнати та кухня студія. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома гардеробними, двома ванними кімнатами й санвузлом на кожному поверсі, прачечною. Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Двостороння. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. Планування передбачає: 1-ий поверх: широкий коридор (де вдало поміститься шафа купе), спальня кімната, ванна кімната з санвузлом, прачечна, кухня студія з відкритим балконом, і зі сходами на другий поверх. 2-ий поверх: коридор, дві гардеробні, дитяча кімната, спальня кімната з власною ванною, санвузол. (+2 поверх утеплений мінватою). На території комплексу є дитяча площадка, спортивна площадка та облаштована зона барбекю з альтанками і мангалами. Комплекс з освітленням та відеонаглядом. Вигідне розташування, у віддаленні від міського шуму. + є гараж поруч 22кв.м., висотою 3м., який теж можна придбати за додаткову плату. Або на обмін квартири чи приміщення у Водограї. #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир #ПродажНовобудов

Мазепи, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024р, індивідуальне опалення(двоконтурний котел), панорамні вікна.

Руська, 236б
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 3 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

руська, 248б
rieltor.ua

Гарний краєвид, ремонт, 2 санвузла, залишаються меблі та техніка. Перепланована: кухня-студія +2 спальні.

Немирівська вул., 1а
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

руська, 236б
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з просторою терасою у першому поверсі новобудови в центральному р-ні за вул. Чорноморська. Код квартири - #17953969 • 1 поверх з 9; • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • тераса; • з ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика). Стан квартири – повністю готова до меблювання та заселення з якісним свіжим ремонтом. Квартира має роздільне планування – 2 окремі кімнати з міжкімнатними дверима. Кухня площею 9 м2. Санвузол роздільний з ванною кімнатою, обладнаний якісною сантехнікою. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту в пішій доступності. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Чорноморська вул., 1А
rieltor.ua

2 кімн. новобудова, вул.Кобилянська, 4/4, 73.7/34/15, косметичний ремонт, без мебелі,інд.газове опалення,закритий двір Документи,. 65000$торг

Кобилянської вул., 19
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б
rieltor.ua