Продається однокімнатна квартира у м. Чернівці, по вул. Комарова, 32. Квартира знаходиться на першому поверсі.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові "ЧернівціЖитлоБуд" (Мороз). Характеристики квартири: - Загальна площа: 40.2 м² (по документам 36.12 м2) - Поверх: 8/9 - Окрема кімната, панорамні вікна в кухні, санвузол, коридор Опис будинку/комплексу: - Рік будівництва: 2021 (здача в експлуатацію 2-3 квартал 2024 року). - Забудовник: ЧернівціЖитлоБуд - Інфраструктура комплексу: паркінг, дитячий майданчик. Розташування: Будинок знаходиться в новому центрі міста Чернівці, вулиця Романа Шухевича 7А, поруч з ТЦ "Проспект" та ТЦ "Майдан". У непосредній близькості знаходяться торговельні центри, ресторани, аптеки, заправка WOG, школа, дитячий садок, спортивний комплекс "SportLife" та інші зручності. Ціна та умови продажу: 51 890$ (переуступка від забудовника). За попередньою домовленістю можливий огляд обєкту. Контактна інформація: Телефон/Telegram/Viber: +46 700 28 77 06 (Андрій). Не соромтеся звязатися для отримання додаткової інформації або організації огляду квартири.

власник
Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові "ЧернівціЖитлоБуд"
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру 37.5 кв. в новобудові. Стіни поштукатурені, двері вхідні стоять. У квартирі проведене опалювання та водопостачання. Теплі поли по всій квартирі. Вулиця Сторожинецька, 29 (перехрестя Сторожинецька-Кошового). Здача планується на літо 2024р. Переуступка. Без рієлтора.

власник
Однокімнатна квартира Чернівці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам две однокомнатные квартиры в ЖК Comfort City. Можно сделать одну большую на 87 метров. Новостройка на ул.Русская 219 г. Третья секция. Седьмой этаж. Обещают здать в конце 2024. Для особо одарённых-цена за одну квартиру 25.000$.Да и по отдельности не продаются,тем более не меняются.

власник
Две однокомнатные квартиры
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира площею 40.43м2 в новобудові комфорт класу збудованій за монолітно-каркасною технологією у першотравневому р-н • 2 поверх • новобудова; • здача в експлуатацію - 1 квартал 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), встановлений газовий котел для індивідуального опалення, якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Купуючи квартиру в KROMAX-BUD Ви отримаєте: - квартиру від надійного та якісного забудовника. - закрита облагороджена територія з підземним та наземним паркінгом - затишне та комфортне життя з чудовими сусідами. - МАКСИМАЛЬНЕ наповнення квартири від забудовника: якісні броньовані двері та металопластикові вікна, проштукатурені стіни під маяки, розведена електрика, виведені водяні та каналізаційні точки у ванній кімнаті та на кухні, звукоізоляцію підлоги, залита стяжка, встановлений котел та розведені радіатори. ЖК Кromax Bud за адресою: вул. Руська 211 квартири з практичним плануванням. Здача будинку - 1 квартал 2024 року. Вартість 1200$ за м2.

власник
Квартира 1 кімнатна
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру за адресою вул. Ковельська 5 загальна площа 44,7 кв.м. на 7-му поверсі. В 2024 році планєтся здача в єксплуатацію. Переуступка.

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру за адресою вул. Ковельська 5
olx.ua

Продам квартиру по вул. Шухевича 36, загальна площа 37,6 м*2, на плані квартира показана зеленим кольором. Забудовник Премʼєра. Клубний будинок «White and Wood» (Вайт енд Вуд)

власник
Продам 1 - кімнатну квартиру по вул.Шухевича
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в зручному районі з розвиненою інфраструктурою в новобудові ЖК«СЕНАТОР» за адресою вул. Руська 236 б, загальною площею 45,8 м2, 8 поверх, секція 2. Здача в експлуатацію 3 квартал 2024 року.

власник
Продається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК«СЕНАТОР»
olx.ua

Велика однокімнатна квартира. Будинок 2015 року побудови. Квартира простора та світла, сонячна сторона. Є тепла підлога (електрика) в кухні та ванній кімнаті/туалеті. Меблі та техніка за домовленістю. Продаж не терміновий.

власник
Продаж 1к квартири 52.4 кв. м на вул. Руська 219-Е, ЖК "РІКА"
olx.ua

Простора, красива однокімнатна квартира з ремонтом. 3 поверх, не кутова Площа загальна - 39,1 м² >Кімната - 18,9 м² >Кухня - 11,1м² >Ванна кімната - 4,6 м² Новобудова, утеплений фасад Індивідуальне опалення - двохконтурний газовий котел та тепла підлога. Мебель практично вся залишається - зроблена під замовлення з високоякісних матеріалів. Парковка, вид на внутрішній двір. У власності більше 3х років Техніка НЕ залишається Власник. Політаєва 2а, Полетаєва Полєтаєва Агентства нерухомості прошу не турбувати.

власник
Квартира 1к новобудова Індивідуальне опалення Полетаєва Власник
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на кобилянській 9 ,37 кВ Ремонт косметичний , Є дворик Торт можливий переоформлення покупця !можлива тераса Окремий вхід , квартира дуже тепла , світло не вимикають ! 05093745бб власник Наталія

власник
Продам однокімнатна
olx.ua

Квартира з ремонтом та повністю укомплектована двохрівне

власник
Прутская улица, 29Б, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Квартира гарна, простора, вікна виходять у двір.

власник
Ровенская улица, 12А, Черновцы, Черновицкая 93000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в новобудові Новий Проспект: пр-т. Незалежності 137-А 3 поверх з 9-ти поверхового Загальна площа 39.7м2 Вартість 46500$ переуступка Що входить у вартість- -внутрішні стіни з цегли -цементна штукатурка -розведення електрики -стяжка підлоги в кімнатах -двоконтурний газовий котел та всі лічильники -вхідні броньовані двері -металопластикові вікна з двокамерним склопакетом та закачкою газу. -інтернет/телебачення оптоволокно Здача будинку 4 квартал 2024 року.

власник
Независимости проспект, 137А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 46500.0 USD
dom.ria.com

Доброго дня всім ! Продаеться одно кімнатна квартира по вул . Героїв Майдану 63 А у гарному районі з гарним видом з вікон на вулицю та гарним ремонтом . По всій площяді фасаду є утеплення пінопластом в 100 мл . Натягнута сітка і покрито байрамексом це дуже надійно та тепло зимою . Проводка в квартирі уся поміняна на вході в квартиру провід 4 кіловата решту розетки 2, 5 кіловата світло 1, 6 кіловата . Проводка Одесса завод . пакетники німецкі стоїть УЗО . На бойлер , стіральну машинк та теплу підлогу окрема проводка від лічильника з своїми пакетником . Підʼєднання світла в розетках поставлено на кембрики . Це надійно . Стіни в квартирі штукатурині і поставлена сітка потолок гіпсо картон вологостійкий . В квартирі усе обладнання нове стиральная машинка Whiiripool бойлер болгарський TESY газова плита Whiiripool витяжка Італійска Elica з потужністю в 1 кіловат . Має три рижими видову і підсвітку . Холодильник Beko новий . По сантехніці . Були замінені труби тепло мережі до батарей з чорного миталу на Мідні німецкого бренду Sanco . Пройдені етажі і підключені в квартирах сусідів . А також заміняні водяні труби і ртуби каналіації також німецькі . я можу скинути відео як що цікаво . Інсталяція під унітаз GROHE. Унітаз німецкий Boch. Крани німецкі на кухні і вані Вікна на вулицу фірми Веко 7 камерні .По мебелі . Шафа та решту меблі з ДСП має 18 мл фасад крашений в мат і товщина 19 мл завіси GBL зйемні двері . Кровать нова матрас 250 мл зима літо з незалежними пружинами . Стіл на кухні з масиву бука . Ніжка до нього , труба 80мл пластина 8мл я робив доплату за ці речі . Стільці з масиву ясина . Квартиру робив для себе , усе зроблено відповідно . Як що цікаво дзвоніть Дякую .

власник
Героев Майдана улица, 63А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 66000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в центрі міста на перехресті вулиць 28 червня та Богдана Хмельницкого. Квартира на другому поверсі в триповерховому будинку. На першому поверсі розташовано три магазини. Чистый косметичний ремонт, жилий стан. Залишаються всі меблі та побутова техніка в кімнаті та на кухні. Зручності та кухня спільні на дві квартири. Санвузол роздільний. У ванній кімнаті розташована ванна, душ, газовий водонагрівач. Є пічка на газу та дровах. Новий двотарифний електролiчильник та металопластикове вікно. Можливість викупити квартиру у сусідів та викуплення всього поверха. Цікавить продаж та обмін квартири у Чернівцях та можливий обмін на квартиру в Києві

власник
Хмельницкого Богдана улица, 42, Центр, Черновцы, Черновицкая 25000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в двох рівнях. 1-й рівень - коридор, гардероб, суміжний санвузол, кухня-студія. 2-й рівень - спальня. +окрема кладовка. 56, 4 кв.м + кладовка 5 кв.м Всі стіни та стеля утеплені та шумоізольовані мінватою (стіни - 10 см, стеля - 20 см, зовнішня стіна пінопластом та з середини мінватою). Тепла підлога та терморегулятор з можливістю програмувати температуру повітря по графіку (наприклад, коли ви не вдома щоб менше нагрівалась). В опалювальний сезон, оплата всіх комунальних орієнтовно 1, 5 тис В спальні замість стіни скляна перегородка з гартованого скла з триплексом 6х6 мм. Кухня виготовлена на замовлення. Сходи з ясену. Покриття підлоги на першому рівні - плитка. Другий рівень - ламінат. Ремонт робили якісний, перші власники, проживали в квартирі 5 років. Квартира знаходиться на вулиці Прутській, поруч міський пляж, річка Прут, ліс, басейн.

власник
Прутская улица, 29Б, Гагарина, Черновцы, Черновицкая 62000.0 USD
dom.ria.com

Продаю свою 1 кімнатну квартиру, без посредників на пл.Филармонії з видом на фонтан. Свіжий капітальний ремонт в кімнаті, коридорі, кухні. заміняні: - електро-проводка - труби холодної води - вирівнянні стіни, потолки Вхідні металеві двері Є кладовка, шкаф для інвентаря в спільному коридорі. Бонус: підвал для овочей та консервації 4м2. Площа 40кв.м. Жила площа 24кв.м. Кухня 8кв.м. Вана 3 кв.м. Коридор 3 кв.м. Кладовка 3 кв.м. Поверх 3й

власник
Филармонии площадь, 6, Черновцы, Черновицкая 38000.0 USD
dom.ria.com

1 кімнатна квартира 31 кв.м. Євроремонт, металопластикові вікна, індивідуальне конвекторне опалення, великий доглянутий двір, є заїзд для авто. На поверсі своя кладовка, на вулиці свій сарайчик, невеликий город. Тихий район, недалеко від зеленого базару, магазини та зупинки поруч. У дворі місце для відпочинку, столик, мангал, гойдалка. Всі меблі залишаємо, техніка по домовленості.

власник
Руставели Шота улица, 5, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 33000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від власника(ПЕРЕУСТУПКА) 1 .2.3. секция уже сданы в эксплуатацию люди уже живут у меня 4 секция Продається однокімнатна квартира с кладовкой между поверхами в ЖК " Оазис Буковини " , за адресою м . Чернівці , вул . Нимировська . В ціну входить : двоконтурний газовий котел , металопластикові вікна(подвійний склопакет ) , вхідні броньовані двері , лічильники на всі комунікації , підведення електрики , води та газу , чорнова штукатурка несучих стiн стяжка пидлоги с пинопластом Готові до співпраці з посередником .Продажа с связи с виездом

власник
Оазис Буковина 1 кимнатна с кладовкой  район Гравитона
olx.ua

1 кімнатна квартира в новобудові. Район аеропорту. 7 поверх. Вікна на сонячну сторону. На даний момент ідуть ремонтні роботи по встановленню теплої підлоги. Всі комунікації підключені. Будинок зданий в експлуатацію. Загальна площа 40м². У власності менше 3 років. Продаж від власника

власник
1 кімнатна квартира Чернівці
olx.ua

Простора однокімнатна квартира У будинку завершено монтаж високоякісної мембранної покрівлі, триває встановлення електропроводки, найближчим часом будуть встановлені вікна та двері. ЖК Буковинський знаходиться в пішій доступності до парку імені Тараса Шевченка, вулиці Ольги Кобилянської У вартість квартири входить: - Внутрішні оштукатурені стіни з цегли . - Металопластикові вікна. - Двері вхідні - Стяжка цементна під підлогу. - Встановлення каналізаційних та водопровідних стояків - Встановлення електропроводки - Розводка труб для газопостачання - Лічильники електроенергії, газу та води. - Газовий котел ЖК "Буковинський" облаштований дитячим майданчиком, прогулянковими алеями, озелененою територією.

власник
Однокімнатна квартира в новобудові
olx.ua

Продаю квартиру. Центр. Корридор и кухня общ. Есть возможность сделать всё отдельно. Торг.

власник
Квартира однокомнатная
olx.ua

Продається квартира на етапі будівництва, МІСТО МРІЙ вул руська Третя секція!!!

власник
Квартира на етапі будівництва
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів