Продам 2-кімнатну новобудову по вул. Руській. Квартира ідеального планування, має загальну площу 77 м.кв., з яких кухня – 20 м.кв.., розташована на 6 поверсі, дев’ятиповерхового будинку. Дуже світла і тепла, а з вікон відкривається неймовірний краєвид. Квартира із справді якісним, класичним ремонтом. Усі меблі виконані на індивідуальне замовлення з масиву дерева. Вмонтована техніка підібрана високої якості та привезена з-за кордону. Новий котел на опалення та гарячу воду + тепла підлога. В будинку є відеоспостереження та працюючий по чіпах ліфт. Додатковими бонусами до квартири будуть: великий сухий підвал (9 м.кв.) та крита парковка для двох авто. В пішій доступності усі необхідні магазини, аптека, зупинки, садочок та багато іншого.

Руська вул., 219д
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б
rieltor.ua

Продається 1 кім новобудова (реально 2х кімнатна) поверх 5/9 проспект Незалежності 116Б Чернівці. Здана в експлуатацію більше 3х років. Прямий продаж, вільна! Автономне газове опалення! Броньовані двері, металопластикові вікна. З заскленим балконом!

Незалежності просп., 116Б
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Двокімнатна квартира в сучасному ЖК ,забудовник ПМК76, по вул. Героїв Майдану, буд. 150, 10 черга (готується до введення в експлуатацію, уже підключають комунікації). Квартира знаходиться на 7 поверсі, 10 поверхового будинку. Загальна площа 70,5 кв.м. Квартира перепланована. Виконано багато додаткових робіт, чистова стяжка + тепла підлога, підведення сантехнічних мереж. Дуже світла, простора та комфортна! Неймовірно гарний краєвид на Рошу. Здача в експлуатацію до кінця 2024 року. Будинок в сучасному стилі, найкраще розташування, хороша транспортна розв‘язка. Оформлення: переуступка, що значно економить витрати на сплату податку та нотаріальних послуг! Є відеоогляд, надішлю за бажанням. Перегляд у зручний для вас час!

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 150
rieltor.ua

У продажі 1-кімнатна, 6/11 поверх велика, (переуступка) квартира еліт-класу від забудовника у центрі міста по вул. О. Щербанюка (Чапаєва), 79 • загальною площею 53.21 м2; • із сучасним плануванням: простора кухня-Щербанюка вітальня, компактна гардеробна, лоджія багатофункціонального призначення (як додаткове приміщення під зону відпочинку/робочу зону, для вашого власного зимового саду тощо); • із підземним двоповерховим паркінгом; • із власною інфраструктурою: приватним дитячим садком, кав’ярнею для мешканців комплексу табагато іншого; • новобудова розташована у самому центрі міста: у пішій доступності всі необхідні соціально-побутові об’єкти, поряд зупинки громадського траспорту. Світлана

Олександра Щербанюка, 79
rieltor.ua

Від забудовника відділ продажу! 1но кімнатна новобудова в історичному центрі міста Чернівці, з можливістю придбати машино-місце в двоповерховому підземному паркінгу. Можливо РОЗТЕРМІНУВАННЯ платежів! Загалом у комплексі будується два будинки, усього 41 квартира. Також у будинку вже будуються підземні паркінги. Заплановане будівництво дитячого майданчика і спортивного майданчика. Будується комфортабельне житло у центрі міста. Адреса 58008, УКРАЇНА, Чернівецька обл., Чернівецький район, Чернівецька територіальна громада, м. Чернівці, вулиця Шептицького Андрея Митрополита , б 7. Земельна ділянка: 0.2532 га., 02.10 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово- розважальної та ринкової інфраструктури тел: Сергій Михайлович 0504341212

возможна продажа по єОселя
Шептицького Андрія вул., 7
rieltor.ua

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 56500$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151
rieltor.ua

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 77000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б
rieltor.ua

🏢Продається 2 кімнатна квартира у центрі міста 📍Вул. Горького ✔️Квартира розташована у хорошому районі, тиха та спокійна вулиця. ✔️Зручна локація, неподалік площа Філармонії, вул. Університетська, школи, магазини, все в пішій доступності. 🔍Загальна площа квартири - 63 кв.м, житлова - 40.8 кв.м, площа кухні - 12.3 кв.м, 4-й поверх з чотирьох, є горище. •Квартира у житловому стані, кімнати суміжні ✔️Опалення - пічне газове, на гарячу воду - газова колонка. •На підлозі хороший дубовий паркет, який потрібно поциклювати та полакувати. 💵Ціна квартири 45500 у.о. 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Горького вул., 15
rieltor.ua

Це житло знаходиться в малоквартирному пʼятиповерховому на закритій території будинку на проспекті Незалежності 92з. Камери відеонагляду. Паркомісце. Не кутова. Будинок 2008-го року. Забудовник ПМК -76. В квартирі якісний ремонт (деревяні двері, паркет, тепла підлога частково,кондиціонер). Власник розкаже всі деталі по квартирі. Про інфраструктуру проспекту знають всі. В пішій доступності все необхідне. Обʼєкт перевірено відповідними фахівцями та готовий до продажу.

Незалежності просп., 92
rieltor.ua

Руминський будинок, роздільні кімнати, пічне опалення та газові конвектори. Підігрів води- титан, є кладова, хол. Вхід з під"їзду. Гарний стан.

Дарвіна вул., 5
rieltor.ua

Можливий продаж по "єОселі" Продається гарна й простора квартира у новобудові, дворівневий пентхаус, площею 120кв.м (житлова - 59.90кв.м., кухня - 26.4кв.м.). Квартира розташована на 4-5 поверсі 5-ти поверхового будинку. 4 кімнати та кухня студія. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома гардеробними, двома ванними кімнатами й санвузлом на кожному поверсі, прачечною. Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Двостороння. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. Планування передбачає: 1-ий поверх: широкий коридор (де вдало поміститься шафа купе), спальня кімната, ванна кімната з санвузлом, прачечна, кухня студія з відкритим балконом, і зі сходами на другий поверх. 2-ий поверх: коридор, дві гардеробні, дитяча кімната, спальня кімната з власною ванною, санвузол. (+2 поверх утеплений мінватою). На території комплексу є дитяча площадка, спортивна площадка та облаштована зона барбекю з альтанками і мангалами. Комплекс з освітленням та відеонаглядом. Вигідне розташування, у віддаленні від міського шуму. + є гараж поруч 22кв.м., висотою 3м., який теж можна придбати за додаткову плату. Або на обмін квартири чи приміщення у Водограї. #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир #ПродажНовобудов

возможна продажа по єОселя
Мазепи, 10
rieltor.ua

Центр міста . . Поруч навчальні корпуси університету. бібліотека , Театральна площа, школи , ліцеі , парк . Квартира в румунському люксі . Чистий , доглянутий підʼїзд . Двір , зелена зона двору , територія для особистого ландшафту Гарне планування . Комфортна квартира для проживання

Київська вул., 11
rieltor.ua

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1
rieltor.ua

Історична частина міста. Тиха тупікова вулиця. Квартира з окремим двором (закритий). Біля будинку , цегляний гараж , двір. Квартира в двох рівнях. Сучасний дизайн планування та ремонт. Світла , тепла зимою , прохолодна літом. Комфортна. Залишаються практично всі меблі та техніка.

Сагайдачного 1-й пров., 1
rieltor.ua

Дворівнева квартира з окремим входом , закритим двором. Гарне, сучасне планування. Тепла , світла та комфортна для проживання великій сімʼї. Меблі та побутова техніка залишаються. Мансардний поверх потрібно закінчити ремонтні роботи. У дворі розміщений сарай з сухим підвальним приміщенням та фундамент під гараж на два автомобілі.

Васіле Александрі вул., 21
rieltor.ua

Центральна частина міста. Відреставрований фасад будинку . Поміняний новий дах . Ремонт в підʼїзді . Доглянутий закритий двір . Квартира в двох рівнях . Можна жити двом сімʼям з окремим входом . Ремонт та меблі в ідеальному стані. Два санвузли, дві кухні , два входи . Місце для авто. Квартира для бажаючих відразу після покупки зайти і жити .

Ольжича вул., 1
rieltor.ua

Центр міста. Класичний румунський люкс. Квартира для тих, хто любить вишуканий класичний стиль.

Гоголя вул., 1
rieltor.ua

Терміновий продаж. Незакінчений ремонт. Всі необхідні будматеріали , які потрібні для завершення ремонту , залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення. Поруч дитячий садочок.

Богдана Крижанівського вул. (Кузнєцова), 23
rieltor.ua

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б
rieltor.ua

Центр міста, вул. Кобилянська( р-н Собору), вікна з кімнат на вул. Кобилянську, вхід з під"їзду, високі стелі. Є горище над квартирою є можливість зробити другий рівень. Є кладова-холодильник, кладова.

Кобилянської вул., 24
rieltor.ua

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

возможна продажа по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

Квартира у двох рівнях. 1 поверх: кухня-вітальня, кладова, вбиральня - туалет/ванна. 2 поверх: дві роздільні кімнати, кабінет, вбиральня- туалет/душ, відкритий балкон. Залишаються меблі та техніка. Опалення двоконтурний котел, є додатковий бойлер, тепла підлога. Вид на місто.

пр-т Незалежності, 92з
rieltor.ua
1 - 24 из 861 результатов