ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у ЖК Компас, вул. Буковинська, буд. 62. Знаходиться на 8 поверсі із 8. Планування: - кухня-вітальня - спальня - суміжний санвузол - засклена лоджія. Стан від забудовника. Стяжка, тепла підлога, газове індивідуальне опалення.

Буковинський пров., 62
rieltor.ua

Продається 2-кімн.квартира у новобудові, ЖК “Компас” від БК “Водограй”. Може бути перепланування у 3-кімн. Будинок новий, зданий в експлуатацію. “Компас” це один із найкращих закритих комплексів у Чернівцях, де є облагороджена територія, освітлення, підземний паркінг, гостьова парковка, магазини; консьєрж та гостьова зона чи зона очікування з WiFi і т.д. 3-ій поверх, всі комунікації, індивідуальне опалення, газвовий котел (+тепла підлога), стяжка, штукатурка та ел.розводка, якісні вікна та двері. Площа квартири – 65.4кв.м. Ціна 90700у.о. Деталі 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Буковинська, 62
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 75000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18
rieltor.ua

Руминський будинок, роздільні кімнати, пічне опалення та газові конвектори. Підігрів води- титан, є кладова, хол. Вхід з під"їзду. Гарний стан.

Дарвіна вул., 5
rieltor.ua

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 52000$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 4 квартал 2024р. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

Руська, 236б
rieltor.ua

Продається пентхаус в самому кращому районі міста біля парку. Неймовірний краєвид в любу пору року. І це не єдиний плюс. Пентхаус , як 5ти кімнатний будинок в самому серці міста. Квартира дуже тепла та економна в опаленні . Та як робили все якісно для себе. Квартира складається із 3х спалень, гардеробноі , гостьової та кухні студія . Є 2 санвузли , горище над всією квартирою . Квартира продається повністю укомплектована із меблями та технікою. Нема ліфту . Це один мінус.Телефонуйте.

Героїв Майдану, 75в
rieltor.ua

ЖК "Водограй". ремонт, меблі, техніка, є паркомісце в підземному паркінгу за 15000$

Воробкевича вул., 31
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернівці

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 3 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

руська, 248б
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 4 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

руська, 236б
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

Елітний , новий район міста. Новий, якісно побудований будинок. Сучасний дизайн , підземні паркінги. Двір. Розвинена інфраструктура. У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт. Меблі та побутова техніка куплено під замовлення. Комфортна , світла квартира, для тих , хто любить шик.

Рівненська вул., 12
rieltor.ua

Центр міста. Класичний румунський люкс. Квартира для тих, хто любить вишуканий класичний стиль.

Гоголя вул., 1
rieltor.ua

Терміновий продаж. Незакінчений ремонт. Всі необхідні будматеріали , які потрібні для завершення ремонту , залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення. Поруч дитячий садочок.

Богдана Крижанівського вул. (Кузнєцова), 23
rieltor.ua

Історична частина міста. Тиха тупікова вулиця. Квартира з окремим двором (закритий). Біля будинку , цегляний гараж , двір. Квартира в двох рівнях. Сучасний дизайн планування та ремонт. Світла , тепла зимою , прохолодна літом. Комфортна. Залишаються практично всі меблі та техніка.

Сагайдачного 1-й пров., 1
rieltor.ua

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1
rieltor.ua

Центральна частина міста. Відреставрований фасад будинку . Поміняний новий дах . Ремонт в підʼїзді . Доглянутий закритий двір . Квартира в двох рівнях . Можна жити двом сімʼям з окремим входом . Ремонт та меблі в ідеальному стані. Два санвузли, дві кухні , два входи . Місце для авто. Квартира для бажаючих відразу після покупки зайти і жити .

Ольжича вул., 1
rieltor.ua

Закритий елітний кондомінімум «Перлина міста» в самому серці Чернівців на вулиці Богуна – будинок, в якому мріє проживати майже кожен, хто закоханий в історичну частину міста, та тут так вкрай рідко в продажу з’являються квартири. Але відверто, Вам дуже пощастило, бо ми маємо неймовірний двокімнатний пентхауз в цегляному будинку 2010 року, побудований на монолітній подушці з віковою історією, та то вже окрема цікава розмова для наступної зустрічі) Отже, Ви вже зрозуміли, що більш вдалого розташування годі і шукати! Максимально розвинена соціальна, побутова і транспортна інфраструктура: школи, садочки, банки, лікарні, магазини, ресторани і кав’ярні – варто просто вийти з двору, і за 5 хвилин Ви там, де потрібно. Але то все дрібниці, бо таки основна родзинка, безумовно, квартира. Цілих 106м2 просто неймовірної душевної атмосфери, саме такої, яка живить тебе цілий день, не зважаючи на обставини. В ній пахне спокоєм, затишком і безпекою. Стильний дизайн, високоякісний ремонт, меблі та техніка– все продумано до дрібниць і з виключним піклуванням про ваш комфорт, як побутовий, так і психо-емоційний. На першому поверсі кухня з вдало продуманою системою зберігання та розташуванням побутової техніки, справжня мрія господині, бо все на своїх місцях та під рукою; та неймовірних розмірів вітальня – ваші сімейні вечори точно не будуть прісними) Тут можна все – від камерних чайних церемоній, до гомінких вечірок, адже площі в майже 50 м2 для цього більш, ніж вдосталь На другому поверсі окрема спальня – ваш осередок усамітнення. Нічого не писатиму. То ви маєте відчути самостійно) Впевнена, що почуватимете себе там абсолютно щасливим! Там же, на другому поверсі знаходиться і кабінет. 17м2 суто Вашого простору. Тільки Ви, Ваші думки і безмежні горизонти Зовсім трішки цікавих технічних характеристик: Витрати по комунальним ви контролюєте самостійно, бо на все є лічильники. Кондиціонер-панель, що працює на охолодження і обігрів дозволить зекономити на опаленні. Окрема гардеробна кімната. Два санвузли, один з яких майже 10м2 Висота стелі на першому поверсі 3,2 м, а на другому від 2,8 до 5м! В будинку є ліфт. Неймовірно затишний закритий двір з дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Та це все про побут! А знаєте , що однозначно не залишить Вас без вражень – це неперевершений краєвид із вікон! Ті емоції, які ви отримаєте під час спосерігання за заходом сонця – просто безцінні! Я точно знаю, про що кажу) Вам захочеться триматися за ту картинку і не відпускати, та згодом ви зрозумієте, що вона у вас може бути цілодобово, і вже не будете так жадібно намагатися її втримати, а будете просто торкатися долонями ранкового чистого неба, чи мріяти вечорами під його зорями. Це ніколи не набридне!) Ласкаво просимо додому! Без комісії

Богуна Івана вул., 5
rieltor.ua

Квартира у двох рівнях. 1 поверх: кухня-вітальня, кладова, вбиральня - туалет/ванна. 2 поверх: дві роздільні кімнати, кабінет, вбиральня- туалет/душ, відкритий балкон. Залишаються меблі та техніка. Опалення двоконтурний котел, є додатковий бойлер, тепла підлога. Вид на місто.

пр-т Незалежності, 92з
rieltor.ua

Продається простора 1км квартира (1км+кухня-студія) на Авангардній 47а(район Фастівської лікарні) з капітальним ремонтом, новою кухнею, частково меблями. Опалення індивідуальне (двохконтурний котел).

Авангардна вул., 47а
rieltor.ua

Пропонуємо просторий і сучасний пентхаус в топовому районів міста р-н ТЦ Майдан - Площа: 109 м², ідеально спланована для комфортного життя. - Розташування: 9,10-і поверхи Підземний паркінг, що забезпечує ваш автомобіль надійним укриттям. Не втрачайте можливість придбати ідеальне житло, яке поєднує комфорт, безпеку та вигідну інвестицію. Продаж по переуступці від забудовника Інвестуйте в своє майбутнє вже сьогодні з надійним забудовником Буковина Здача в експлуатацію кінець 2024 року

можливий продаж по єОселя
Ковельська вул., 5
rieltor.ua
1 - 24 з 866 результатів