2 кім реконструкція в дуже спокійному районі Головні переваги: - свіжий євроремонт - 2 окремі кімнати - тепла підлога по всій квартирі - сонячна та тепла квартира - сучасний дизайн - 74 м2 загальної площі - ідеально під оренду (подобову чи помісячну) - багато місця під автівку - дітячий майданчик біля будинку - низький рівень трафіку що безпечно для проживання родиною Ця нерухомість підійде для тих, хто хоче жити в комфорті та спокої, без метушні міста. Автівкою до центру 10 хв максимум 5 хв - 7 хв піднятися до зупинки транспорту По всім додатковим питанням звертайтесь, надам більше детальну інформацію

Прутська вул., 29Б
rieltor.ua

2 кім по вул.Каспрука у ЖК Янтарний, від забудовника Родоліт - кімнати окремі 17.16 м та 13.69 м - кухня 13.74 м - тепла підлога по всій квартирі, встановлений газовий котел - зроблено ремонт - стіни, стеля, підлога, санвузли, електрика, сантехніка. - 4/9 поверх - великий та комфортний під’їзд Це ідеальний варіант зі зручною інфраструктурою. Забудовник надійний, будує якісно. Запрошуємо на огляд! Якщо виникли будь-які питання пишіть або телефонуйте!

Канівська вул., 23а
rieltor.ua

Чешка в гарному жилому стані, з ідеальним плануванням. Локація - вул.Залозецького 103 (р-н вул.Герцена) Продається з технікою та меблями, все як на фото. Відеоогляд - www.youtube.com/watch?v=cWQt-UHScH8 Головні переваги: - чудовий стан, можна зайти та жити, - зручне планування, дві окремі кімнати, роздільний санвузол, - площа 53 м2, - опалення централізоване, підігрів води - колонка, - у подвірї вдосталь місця для автівки, - простора комора та велика лоджія, - всі вікна дивляться на задню сторону будинку, жодного шуму, - дитячій майданчик у подвірї, Гарна інфраструктура, в кроковому доступі: школа, садочок, зупинка транспорту, магазини, відділення банку, аптека. Ідеальна локація для затишного проживання молодої сімї. Якщо у вас залишились додаткові питання - телефонуйте.

Залозецького вул., 103
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира в топовій локації. Вулиця Героїв Майдану. Район Майдану – Каспрука. Цегляний будинок, проект - «чешка». Квартира розміщена на 3, середньому поверсі, Загальною площею 53.1 мкв, з роздільними кімнатами, великим балконом. Стан – під ремонт, що дозволяє Вам повністю облаштувати квартиру за власним смаком. Внутрішній двір просторий та зелений. Поруч уся інфраструктура: зупинки, магазини, аптеки, ТЦ «Майдан» та «Проспект». Усе в пішій доступності. Деталі за тел.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 172
rieltor.ua

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 56500$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151
rieltor.ua

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 77000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б
rieltor.ua

Хто придбав квартиру на останньому поверсі в цього забудовника-купить таку ж знову. - останні поверхи робить добре і продумано. - мінімальна висота стелі - 2.1 м. - будинок цегляний повністю, квартира не кутова. - як аналог, за таку ціну Ви можете придбати 2-ох або 3-ох кімн. хрущовку. - індивідуальне газове опалення. - для сім’ї добрий варіант, напевно єдиний мінус цього обʼєкту - ліфт буде працювати після здачі в експлуатацію. - для оренди - місцерозташування має значення, воно ідеальне! Ціна вказана без додаткових витрат!

Незалежності просп., 128
rieltor.ua

2 кімн. київка, Проспект ( район ТЦ "Майдан"), житловий стан, кутова, роздільні кімнати, роздільний с/в, паркет. Ремонт зроблений у двох кімнатах, поміняні вікна. Залишаються меблі. Нова газова колонка.

пр-т Незалежності, 127
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані з індивідуальним опаленням на 2-му поверсі з 5-ти без проблем та боргів цегляний будинок площа 56 кв.м через дорогу парк «Жовтневий». Все просто і гарна квартира, таке буває.

Пилипа Орлика вул. (Гайдара), 5
rieltor.ua

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЙНИХ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ! Продається чудова 2 кімнатна квартира у центрі міста! Квартира з ремонтом, має особистий окремий вхід з фасаду будинку. Мебльована кухня з барною стійкою. Вітальня з каміном, що додає своєї атмосфери. Навколо розвинена інфраструктура, та зручна транспортна розвязка. Вулиця тиха, поряд парк "Шилера ", "Дендрологічний парк", та "парк імені Федьковича" та багато різноманітних закладів на будь-який смак. При необхідності квартиру можна використати під комерцію, завдяки фасадному входу. Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг. Про перегляд домовляйтесь заздалегідь.

28-го Червня вул., 49
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира. В центрі міста - 83 кв.м. і плюс 60 кв.м - горище яке знаходиться на одному рівні другого поверха. Великі вікна, дуже гарний вигляд з вікна (панорама). Знаходиться в історичному будинку, "Дім-корабель" — це архітектурна памятка Чернівців, яка розташована при перетині вулиць Головної та Шолом-Алейхема. Є два санвузла, душева після ремонту. Нова електропроводка. Може бути під газ.опалення. Високі стелі. Рекомендація: Продаж може розглядатися під офіс, під стомат.клініку, і т.д. Під"їзд виходить на Церкву "Святої Параскеви Сербської".

власник
Головна, 17
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024р, індивідуальне опалення(двоконтурний котел), панорамні вікна.

Руська, 236б
rieltor.ua

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б
rieltor.ua

Квартира з гарним та зручним плануванням, окремі кімнати. Окрема кухня, велика гардеробна кімната. Якісно зроблений ремонт (не для продажу). Залишаються всі меблі та побутова техніка. Є двір, сарай та місце для гаража, грядки. До центру міста (вул.Університетська, Б. Хмельницького) 10 хв пішки. До найближчої зупинки транспорту 10 хв пішки.

Стрийська вул., 1
rieltor.ua

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1
rieltor.ua

Руминський будинок, роздільні кімнати, пічне опалення та газові конвектори. Підігрів води- титан, є кладова, хол. Вхід з під"їзду. Гарний стан.

Дарвіна вул., 5
rieltor.ua

ЖК "Водограй". ремонт, меблі, техніка, є паркомісце в підземному паркінгу за 15000$

Воробкевича вул., 31
rieltor.ua

Центр міста. Історична частина. Поруч кінотеатр, театр, Площа філармонії, Театральна площа, ресторани, бари , магазини, супермаркети, аптеки. Є можливість перепланувати, змінити цільове призначення під бізнес. Опалення: пічне (газ)

Заньковецької вул., 4
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова+ кухня Студія, у власність входить також паркомісце, 76м2, меблі та техніка залишаються, ідеальний варіант під інвестицію, проживають орендарі які платять 800$/міс.

Рівненська вул., 30
rieltor.ua

🏡 Пропонуємо вашій увазі шикарну 2-кімнатну квартиру у новобудові на вулиці Героїв Майдану 150! 🌟 🔑 Здача в експлуатацію до кінця цього року - це ваш шанс отримати своє мрійне житло швидше, ніж ви очікували! 🍽️ Просторна кухня-студія стане ідеальним місцем для зустрічей з друзями та сімейних обідів. 🌅 Панорамні вікна у спальні забезпечать вам неймовірний краєвид, який зачарує вас кожного ранку та вечора. 👗 А ще, вас чекає власна гардеробна кімната - мрія кожного модного любителя! Не пропустіть свій шанс на комфортне та стильне життя - звертайтеся до нас для деталей (ж відеоогляд) та перегляду! 📲

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 150
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 58 м2 в цегляному будинку з покращеним плануванням у Шевченківському р-ні за вул. Комарова. Код квартири - #22146221 • 5 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • з меблями та технікою; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), санвузол оздоблений керамічною плиткою та має замінену якісну сантехніку, хороший жилий стан, кухня збільшена за рахунок балкона, вбудовані кухонні меблі, витяжна вентиляція, дах відремонтований. Квартира має роздільне планування – 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима (спальня, вітальня), кухня площею 8 м2. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Квартира має жилий стан, продається з меблями та технікою – повністю готова для проживання. Популярний район, розвинена інфраструктура, поруч парк, зупинки, школи, садочки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Комарова, 25А
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 65,7 м2 з лоджією та панорамними вікнами в цегляній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Шухевича. Код квартири - #21040209 • 3 поверх з 8; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущено (вода, електрика); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, електрика, каналізація), встановлені металопластикові вікна та броньовані вхідні двері, зроблена стяжка підлоги, розводка електроенергії. Стан квартири – готова до внутрішніх ремонтних робіт після забудовників Квартира має роздільне планування: 2 окремі житлові кімнати 16,61 м2 з виходом на засклений балкон та 13,51 м2, кухню площею 12,89 м2 з виходом на лоджію. Санвузол роздільний з ванною кімнатою.

Шухевича, 3
rieltor.ua
1 - 24 з 596 результатів