Продаєтся квартира для дружної родини в шикарному місці! 4кімнатна квартира на 5му поверсі в 9ти поверховому,цегляного будинку по вул.Коцюбинського (РАГС, Пушкіна) Квартира з чудовою єнергетікою, ремонтом,продаєтся з меблями та побутовою технікою (кондіціонер, холодильник,пральна машина). Всі кімнати изольовані, дві лоджії засклені, вікна металопласт; замінена ел.проводка,батареї та сантехніка; наружне утеплення стін Гарне місцерозташування будинка, поряд новобудови, солідні сусіди,престижний район. Відмінна транспортна розвязка, в кроковой доступності паркова зона, річка Стріжень, школа, діт.садок,ресторани та зони відпочінку

Коцюбинського, 83
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира площею 96 м2 з великою кухнею і панорамними вікнами в зданому домі на шостому поверсі. Після будівельників.

владелец
Квартира з панорамними вікнами
olx.ua

NewStreet предлагает купить Красивую 2 комнатную квартиру в Центре Чернигова в р-не Горсада Квартира расположена на 6 этаже 10 этажного Нового дома. Двор под видеонаблюдением В квартире сделан Дизайнерский Евроремонт Идеально подойдёт как для себя, так и для сдачи в аренду с доходом 16000грн Санузел раздельный в плитке нового образца Полноценная гардеробная Счетчики на все! Автономное отопление - Двухконтруный котёл на подогрев воды и отопления. Вся мебель и техника достаётся покупателю в подарок Облагорожена придомовая территория: детская площадка, место для авто. Звоните, с удовольствием организую Вам показ. Компания New Street - лучший выбор элитной Недвижимости

ЦЕНТР! Автономка! Продам Красивую 2 комн.кв по ул.Милорадовичей
olx.ua

Предлагаю Вашему вниманию двухуровневую квартиру в новом доме с автономным отоплением,в прекрасном районе нашего города. Отличное месторасположение. Шикарный вид из окон. Двухуровневая квартира общей площадью 105м2 . Квартира расположена на 9 и 10 этажах 11- этажного кирпичного дома с внешним утеплением стен. В Квартире сделан теплый пол, поменяны окна на Rehau, установлен двухконтурный котёл- proterm. Консьерж. Облагорожена придомовая територии: детская площадка, паркинг. Звоните ,с удовольствием организуем просмотр. +380 (09*********09 Юлия. Рассматриваем вариант обмена на дом или квартиру с ремонтом с нашей доплатой.

Двухъярусная квартира  по улице Шевченко с прекрасным видом
olx.ua

Пропонуємо велику двокімнатну квартиру в центральній частині міста! Вул. Черновола, 15а (р-н Градецький) Поверх - 3\17 Загальна площа - 78 м2 Зручне планування! Кухня - 11.4 м2 з виходом на балкон Дві окремі кімнати (23.7 і 16.28 м2) Великий хол (19.23 м2) Суміщений санвузол з вікном (5.5 м2) Євроремонт. Повністю мебльована та обладнана технікою (холодильник, посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор) - все це входить у вартість. Встановлено бойлер на 100 літрів. Тепла підлога по всій квартирі! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ Лічильники на всі комунікації! Розглянемо продаж під Іпотеку 3%. Для перегляду і додаткових питань звертайтесь за номером, вказаним в обяві.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а
rieltor.ua

Гарна квартира загальною площею 78м2. Розташована на вигідному 3-му поверсі 17-ти поверхового монолітного будинку, за адресою В. Чорновола,15А. В пішій доступності вся центральна інфраструктура міста. Будинок обслуговує ОСББ, є два ліфти(один грузовий), відеоспостереження. Просторі кімнати-24м2, 16.3м2 Кухня-12м2 з виходом на балкон. Квартира з ремонтом, це означає, що можно одразу заїхати та жити. Тепла підлога по всій квартирі. Індивідуальне опалення. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Можливий продаж в іпотеку та сертифікат «єВідновлення». Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошені.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру, повністю облаштовану, індивідуальне опалення, теплий піл по всій квартирі. Звертайтесь на вайбер, телеграм, вацап за телефоном 06*********46

владелец
Продам велику,облаштовану 2-х кімнатну квартиру. Центр міста.
olx.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира в новобудові! Район: Градецький Поверх: 3/17 Загальна площа: 78 м2 Кімнати: 24 м2, 16,3 м2 (окремі) Кухня: 11,4 м2 (з балконом) Санвузол: 5,5 м2 (суміщений, з вікном) Хол: 19,23 м2 Ремонт: Євроремонт Опалення: Індивідуальне Вода: Гаряча вода з бойлера (100 л) Підлога: Тепла підлога по всій квартирі Лічильники: На всі комунікації Додаткові переваги: Меблі та техніка: Входять у вартість Локація: Чудовий район з розвиненою інфраструктурою (магазини, кафе, зупинки громадського транспорту) Можливість придбання в іпотеку: 3% та по сертифікату за зруйноване житло Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в новому будинку. Завдяки зручному розташуванню, автономному опаленню та наявності всієї необхідної техніки, Ви зможете насолоджуватися комфортним життям з першого дня. Для уточнення деталей телефонуйте за номером вказаним в оголошенні або пишіть на Вайбер, телеграм

Продається затишна 2-кімнатна квартира в новобудові з ремонтом
olx.ua

ПРОДАЖ дуже теплої двох кімнатної квартири (район вулиць Козацька (Бойова)). Будинок монолітний та дуже теплий. Зроблено якісний ремонт, техніка Bosch, Siemens, встановлено фільтри очищення води. Автономне опалення + тепла підлога майже по всій квартирі. Квартира знаходиться на 7 поверсі 10ти поверхового будинку Площа квартири складає - 63 м², простора кухня - 12,9 м², кімнати - 17,2 м² та 14 м², коридор - 11 м², лоджія 4 м²(також тепла підлога). Висота стелі 2.75 м. Також окремо з документами є власний підвал (бомбосховище) та підсобне приміщення яке знаходиться між поверхами(дуже зручно). Будинок має закриту прибудинкову територію зі стоянкою для автомобілів та камерами відеоспостереження, в підїзді стоїть поштомат нової пошти тільки для жителів цього підїзду, обслуговування ОСББ. Плюс цього будинку - гарне розташування, можна доїхати в різні кінці міста + 2 школи, 2 садочка, церква, невеликий ринок, дитячі майданчики, 2 супермаркети + міні-магазини та торгові павільйони, 3 аптеки, кафе, ресторан. *ТОРГ можливий ! Квартира підходить під "єОселя" , сертифікат, "єВідновлення" та інші види програм ! Дзвоніть - організуємо показ!

возможна продажа по єОселя
Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 36Б
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Шикарна трикімнатна квартира в самому центрі міста Чернігів, по вул. Коцюбинського 32. Квартира знаходиться на зручному другому поверсі, пятиповерхового цегляного будинку. В квартирі встановлено якісні металопластикові вікна, охоронна сигналізація, відеодзвінок, домофон. Простора кухня - студія, в якій присутнє все необхідне: Холодильник Морозильна камера Варочна поверхня Духова шафа Мікрохвильова піч Посудомийна машина Обідній стіл на шість персон Зручний кутовий диван Телевізор Функціонуючий електрокамін, який зігріє прохолодними вечорами. Кондиціонер, який врятує від літньої спеки. Також в квартирі є простора гардеробна для всієї родини, а якщо вам замало, в коридорі є ще дві шафи-купе. Дві окремі кімнати. Два балкони повністю зроблені як з зовні так і з середини. Роздільний санвузол. Сантехніка іноземного виробництва. Ванна кімната простора і вміщує як саму ванну так і душ, рукомийник і пральну машину. Також для комфортного проживання встановлено бойлер. При продажу меблі та техніка залишаються по домовленості. Квартира простора, тепла, світла, утеплена. З прописаними проблем немає.

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста.
olx.ua

ЖК в городе Чернигов

Для тих , хто готовий зараз купити і відразу почати жити. Продаж! Центр. Проспект Перемоги , 119-А Двокімнатна квартира - зручна,лаконічна, без натяку на помпезність; Площа -56 м2 Затишна спальня з виходом на лоджію, гардеробна мрії, простора вітальня, сучасна кухня. Меблі трансформер, вбудована техніка. Залишаеться Все. Безпечний шостий поверх. Панорамні вікна. Автономне опалення - двуконтурний газовий котел. Тепла підлога. Відеонагляд. Бонус - Комора на поверсі квартири. Закритий двір. Охорона. Місце на стоянці тільки для Вашого авто. Підходить під Є оселя. Готова до зустрічі. Дзвоніть 09*********47

Двокімнатна. Центр. Проспект Перемоги 119-а. Автономне опалення.
olx.ua

Продам 3 к квартиру по вул. Коцюбинського. Квартира знаходиться на 2-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 65м2, кухня-студія 22м2. Роздільний санвузол, дві окремі кімнати та гардеробна. Квартира оснащена сигналізацією, відеодзвінком та домофоном. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Проблем з прописаними немає. Квартира тепла, світла, з гарним ремонтом, утеплена.

вулиця Коцюбинського, 32, Центр, Чернигов, Черниговская 78000.0 USD
dom.ria.com

«Гаряча пропозиція» за вигідною ціною, яка Вас точно зацікавить – 2-кімнатна квартира по вул. Івана Мазепи з ремонтом, усіма меблями та технікою! Дочитайте до кінця оголошення, щоб ознайомитись із усіма плюсами саме цієї квартири. Відмінне місце розташування та розвинена інфраструктура – все в кроковій доступності! А що ще потрібно для комфортного проживання? Будинок розташований у закритому дворі, з пакувальними місцями, дитячим та спортивним майданчиками, зонами відпочинку та альтанкою з мангалом. Квартира розташована на комфортному 1-му поверсі 4-поверхового цегляного утепленого будинку! Всі вікна виходять у затишний та обладнаний двір! Одразу під квартирою є підвал 12 м2. Загальна площа 76,5 м2 з незвичайним плануванням (на фото можна ознайомитись): • Кухня-студія 13,5 м2; • Кімнати 21,1 та 12,9 м2; • Просторий хол із зоною відпочинку 15,6 м2; • Суміжний санвузл 4,7 м2; • Робочий кабінет 4,2 м2; • Господарське приміщення 4,5 м2. Висота стелі в квартирі – 4м! Квартира з автономним газовим опаленням, тому Ви самі зможете контролювати та регулювати комунальні платежі! У квартирі було зроблено якісний ремонт у спокійних тонах. Разом з квартирою майбутнім власникам залишаються всі меблі та техніка. Не варто упускати таку рідкісну та вигідну пропозицію, телефонуйте за вказаним номером і домовимося про показ!

Стильна та простора 2-кімнатна укомплектована кв-ра у центрі Чернігова
olx.ua

У лівій – тапки, у правій – гроші. Цього цілком вистачить. Квартира в якій є Все: - італійські меблі - сучасна техніка - європейська чарівність. Просторі три кімнати. Дві спальні, вітальня, кухня. 73 м2. 8поверх із 14. Суворий консьєрж. два ліфти. Приємна вхідна група. Домофон. Паркомісце. Чернігів. Рокосовського. Дитяча поліклініка, «Єва»( був «Сан Сіті»), АТБ, Банк, Пошта, Аптеки, школи/садки. Голлівуд 5 хвилин. Документи готові на продаж. Як там пишуть – «Заходь і живи» Реально – Ласкаво просимо! Продаж! 09*********47

Продаж. Трикімнатна. Мебель. Техніка.
olx.ua

Двокімнатна квартира розташована в будинку на першій лінії. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на річку Стрижень та лісопарк Яловщина. Будинок введений в експлуатацію та повністю заселений. Є можливість придбати цю квартиру в іпотеку. Проект «Стрілецька набережна» являє собою житловий комплекс з трьох ліній забудови земельної ділянки вздовж правого берега річки Стрижень в районі вулиць Стрілецької та Курсанта Єськова в місті Чернігові. Перша лінія – двоповерхові таун-хауси та спортивно-оздоровчий комплекс. Друга лінія – п’яти та семиповерхові будинки бізнес-класу з адміністративними приміщеннями, приміщеннями громадського харчування та дворівневим паркінгом. Третя лінія – десятиповерхові будинки комфорт-класу з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Вищезазначений проект базується на архітектурній ідеї каскадного пониження висотності забудови правого берега річки Стрижень по мірі наближення до прибережної смуги, що дзеркально відтворює природний рельєф лівого берега. Загальна площа квартир житлового комплексу «Стрілецька набережна» складає 41 220 м². Всі квартири обладнані автономними системами опалення та мають ергономічне планування. Площа об’єктів соціальної інфраструктури складає 5540 м². Територія житлового комплексу оснащена системою відеоспостереження та має приміщення охорони. Поруч з будинками побудовано сучасні дитячий та спортивний майданчики. Наявність прохідних ліфтів та системи пандусів створює безбар’єрне середовище для людей з обмеженими можливостями та робить життя в мікрорайоні більш комфортним для всіх його мешканців. Родзинкою проекту є пішохідна набережна, яка відмежовує зону житлової забудови від території регіонального ландшафтного парку «Яловщина». Тому житловий комплекс «Стрілецька набережна» - це розумний компроміс між природою і цивілізацією, усамітненням і суспільством. По всім питанням дзвонити по телефону 05********05

Двокімнатна квартира в ЖК "Cтрілецька Набережна"
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири на 8 поверху нового будинку 2019 року з автономним опаленням. Загальна площа квартири 58м2, дві окремі кімнати, простора кухня і коридор, санвузол з теплою підлогою, засклена лоджія. Новий сучасний ремонт в стриманих тонах зроблено з дороговартісних матеріалів. Стіни в шпалерах, на підлозі ламінат, натяжні стелі, встановлені якісні міжкімнатні двері. Вбудована кухонна стінка з технікою та шафи-купе в коридорі входять в вартість квартири. Решта меблів може бути продана за домовленістю. Будинок розташований поруч з головною вулицею міста. Двір будинку по периметру огороджений парканом, має прибудинкову парковку, дитячу площадку, є відео спостереження. Віддаленість будинку від проїжджої частини міста забезпечить вас чистим повітрям і можливістю прокидатися під спів птахів. В кроковій доступності всі необхідні блага інфраструктури – зупинки міського транспорту, супермаркети, банки, ринок, кафе, тощо. За додатковою інформацією і записом на перегляд звертайтеся за номером +38********47 Наталія.

Двокімнатна квартира в центральній частині міста
olx.ua

Пропонуємо 3-х кімнатну квартиру на 8 поверсі 10 поверхового цегляного будинку в м.Чернігові. Будинок 2011 року ,з автономним газовим опаленням. В квартирі зроблений гарний ремонт. Частково залишаються меблі. Гарні сусіди. На даний час проживают квартиранти. Балкон і лоджія застеклени і обшити вагонкою. Більше фото і відіо зброшу в особисті повідомлення. В квартирі ніхто не прописаний.

3-х кімнатна р-н Бойова з автономним опаленням.
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в центрі Чернігова. Квартира розташована на 8 поверху десятиповерхового цегляного будинку 2013 року забудови. Загальна площа квартири 50,2м2. Окрема кімната, простора кухня, великий коридор-хол з зоною для відпочинку, сумісний санвузол, обшитий і засклений балкон. Автономне газове опалення, тепла підлога в санвузлі, високі стелі, на підлозі паркетна дошка і кахель. Всі меблі і техніка залишаються. Житловий комплекс знаходиться під відео спостереженням, поруч річка, в кроковій доступності всі блага інфраструктури. Телефонуйте за подробицями і записом на перегляд +380639366343 Наталія.

Перемоги просп., 119а
rieltor.ua

! ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ПРОДАЖ ПРОСТОРОЇ та СВІТЛОЇ квартири по вул. І.Мазепи ! Розкішна та простора 2х кімнатна квартира у самому центрі міста з дизайнерським інтерєром в стилі модерн. Комфорт проживання забезпечує місцерозташування, вдале планування та свіжий ремонт. Простора кухня, площею 14,5 м² укомплектована гарнітуром і побутовою технікою європейських брендів, та яка дозволить збиратися всією сімєю за обіднім столом. Кімнати - великі та затишні. У ванній кімнаті тепла підлога. У всій квартирі ремонт зроблений як для себе, використовувались дорогі та якісні матеріали. Продумана кожна деталь: підлога - ламінат, санвузол - труби нові, підлога та стіни - плитка, натяжні стелі, люстри кришталеві. Плюсом в цій квартирі є індивідуальне опалення, газовий котел (постійно гаряча вода). * Меблі за потрібності ЧАСТКОВО залишаються Підїзд з ремонтом, чистий та охайний. Паркування, дитячий майданчик, огорожений двір, заїзд через електричні ворота. У пішій доступності дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий майданчик, аптека, центр міста, ресторан, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти, відділення банку, банкомат. Телефонуйте, організуємо показ та допоможемо Вам отримати омріяне житло! Ваш "Центр нерухомості та консалтингу"!

Івана Мазепи вул. (Щорса), 18а
rieltor.ua

Двокімнатна квартира розташована в будинку на першій лінії. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на річку Стрижень та лісопарк Яловщина. Будинок введений в експлуатацію та повністю заселений. Є можливість придбати цю квартиру в іпотеку. Проект «Стрілецька набережна» являє собою житловий комплекс з трьох ліній забудови земельної ділянки вздовж правого берега річки Стрижень в районі вулиць Стрілецької та Курсанта Єськова в місті Чернігові. Перша лінія – двоповерхові таун-хауси та спортивно-оздоровчий комплекс. Друга лінія – п’яти та семиповерхові будинки бізнес-класу з адміністративними приміщеннями, приміщеннями громадського харчування та дворівневим паркінгом. Третя лінія – десятиповерхові будинки комфорт-класу з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Вищезазначений проект базується на архітектурній ідеї каскадного пониження висотності забудови правого берега річки Стрижень по мірі наближення до прибережної смуги, що дзеркально відтворює природний рельєф лівого берега. Загальна площа квартир житлового комплексу «Стрілецька набережна» складає 41 220 м². Всі квартири обладнані автономними системами опалення та мають ергономічне планування. Площа об’єктів соціальної інфраструктури складає 5540 м². Територія житлового комплексу оснащена системою відеоспостереження та має приміщення охорони. Поруч з будинками побудовано сучасні дитячий та спортивний майданчики. Наявність прохідних ліфтів та системи пандусів створює безбар’єрне середовище для людей з обмеженими можливостями та робить життя в мікрорайоні більш комфортним для всіх його мешканців. Родзинкою проекту є пішохідна набережна, яка відмежовує зону житлової забудови від території регіонального ландшафтного парку «Яловщина». Тому житловий комплекс «Стрілецька набережна» - це розумний компроміс між природою і цивілізацією, усамітненням і суспільством.

возможна продажа по єОселя
Єськова Курсанта вул., 88
rieltor.ua

Продаж сучасної 2 кім квартири в новобудові по вул. Корольова. Теплий цегляний будинок з зовнішнім утепленням стін. Квартира з автономним опалення - встановлений двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все вода, газ, електрика. Висока стеля. Зручне планування. Велика кухня 12м з виходом на балкон. Дві окремі кімнати по 17 м та 14м з гардеробною. Квартира з сучасним та якісним ремонтом. Квартира укомплектована меблями та технікою провідних виробників. Квартира підходить під іпотечну програму єОселя 3% Телефонуйте та домовимось про перегляд.

Корольова, 16
rieltor.ua

Продам комфортну затишну 3-х квартиру у місті Чернігів (пр. Левка Лукьяненка) 7/14 поверх, площа 74.4/41.5/9.6 євроремонт, плита, бойлер, обшитий балкон, кондиціонер, мебльована.

владелец
В Чернігові продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-х квартиру у м.Чернігові(пр.Левка Лукяненко центр адмінпослуг), 7/14 поверх, площа 74.4/41.5/9.6, євроремонт, плита електро, є електробойлер, великий балкон, кондиціонер, залишаються меблі та побутова техніка:холодильник, пральна машина. 76 000 $

владелец
Продам 3-х квартиру Чернігів пр.Л.Лукяненко, площа 74.4
olx.ua

Продаж 3кімнатної квартири в новобудові ЖК «КиївSky», вул. Київська 7 - Загальна площа: 105 м2. - 6 поверх 16-ти поверхового будинку. - 3 просторі кімнати: 1 кімната: 18,30 м2 2 кімнати: 15,90 м2 із виходом на балкон 4,45 м2; 3 кімната: 20,60 м2; - Кухня: 15,80 м з вихідом на балкон 2,23м - 2 санвузли: ванна кімната. - Гардеробна. - Панорамні тоновані м/п вікна. - Якісні вхідні броньовані двері. - Індивідуальний лічильник на опалення, воду та електроенергії. - Встановлений бойлер та радіатори. - Будинок монолітно-каркасний. - Утеплений фасад. - Висота стелі – 3 м. - В будинку встановлені 3 сучасні безшумні ліфти. Центр міста! У кроковій доступності ЦУМ, Червона площа, Алея Героїв, парк ім. Хмельницького, П’ятницька церква, театр ім.Т.Г.Шевченка, Центральний ринок, головні адміністративні будівлі міста, садочки та школи. Введення будинку в експлуатацію 3й квартал 2024 року.

Продаж 3кімнатної квартири новобудова KyivSKY
olx.ua
123...9
1 - 24 из 198 результатов