3 кімнатна квартира у центрі міста, розташована по вулиці Василя Стуса (Чернишевського), поруч Україна, Прогрес, ТЦ ЦУМ Загальна площа квартири - 93 кв.метра - Три окремі кімнати - Хол - 28, 4 кв.м - Кухня - 9,7 кв.м - Лоджія - Лічильники на світло, воду, газ - Меблі залишаються новим власникам - Кондиціонер - Холодильник - Пральна машина Цегляний будинок, закритий двір, вихід на дві сторони вулиці, розвинена інфраструктура, все поруч, до п"яти хвилин пішки Багато переваг, зручність, комфорт, задоволення Телефонуйте, залюбки презентую квартиру, переконайтесь самі!

эксклюзив
Чернишевського вул., 15
rieltor.ua

Продаж неперевершеної квартири в серці міста Це сучасна квартира студія з окремою спальнею Ремонт і меблі зроблено з якісних матеріалів Залишаються всі меблі і техніка Можна одразу заходити і жити або здавати в оренду В квартирі два балкони Гарний вид з вікна Зручний третій поверх Високі стелі

Миру просп., 24
rieltor.ua

ПІД СЕРТИФІКАТ чи "єОселя" Шукаєте нову, у чудовому місцерозташуванні квартиру? Є вигідна пропозиція! На продажі 3х кімнатна квартира в новому, сданому будинку на Масанах! 9/11 поверх Збудовано з газоблоків (властивість їх полягає у тому, що газобетон утримує та акумулює тепло, що знижує витрати на опалення на 20% - 30% та стіни з газоблоку мають хорошу звукоізоляцію завдяки своїй пористій структурі і товщині стін) Загальна площа 81,1м², 2 кімнати: 15м²/18м², кухня - студія 31м². Квартира після будівельників, що зроблено: - чорнові роботи - стяжка підлоги (рівна, готова до інших покриттів) - встановлені вікна OpenTeck (двокамерний склопакет, клас еліт) (сертифіковані) - прокладена електропроводка, - встановлені якісні бронедвері. Квартира не кутова, з гарним плануванням. Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ, ОБТЯЖЕНЬ НЕМАЄ! Повний супровід ("під ключ") покупця до вигідної угоди!

Незалежності вул., 21
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру з автономним опаленням по вулиці Любецька ,104. Будинок 2021 року забудови, цегляний, знаходиться в молодіжному сучасному районі Масани. Гарне планування квартири, стан після забудовника. Організую показ в зручний для Вас час, за потреби можу скинути відео квартири, дзвоніть за т.0631782080

Любецька вул., 104
rieltor.ua

3 кім квартира в новобудові по вул. Волковича, р-н Ремзавод та Обласна лікарня. Теплий цегляний будинок з зовнішнім утепленням стін. Автономне опалення - газовий котел. Лічильники абсолютно на все - вода, газ, електрика. Стяжка підлоги та штукатурка стін. Розводка електрики і опалення. Чудове планування. Квартира не кутова. 3 окремі кімнати, велика кухня з класовою. Роздільний сан вузол. Квартирі підходить під кредитні програми єОселя 3% та 7% Телефонуйте та домовимось про перегляд.

Волковича вул., 23А
rieltor.ua

Продаж 4х кімнатної квартири район Масани, 5/9 панель, утеплена зовні, всі кімнати окремі, кондиціонер , лічильників нема що дозволяє не економити воду, залишаються вбудовані меблі, квартира під охороною,гарний стан, чудове розташування, поблизу ринок, аптеки, супермаркет, зупинки, живописний ліс, Боулінг. Є відео огляд квартири. Ключи на руках. Організую показ в зручний для Вас час.

Незалежності, 18
rieltor.ua

В продажі простора 4-кімнатна квартира в цегляному будинку за адресою Проспект Миру 189. Квартира в гарному стані продається разом з меблями та технікою. Можна заїжджати і жити. Поверх 4/9 Площа квартири 80 кв.м. В квартирі 3 роздільні кімнати + кухня- студія, великий коридор. Є велика лоджія і балкон. Вікна виходять на дві сторони. Санвузол і ванна роздільні. Поряд з будинком завжди є вільні місця для автомобіля. Розвинена інфрастуктура: школи, садочки, АТБ, Сільпо, аптеки, банк, ринок, НП, гарна транспортна розвязка .

Проспект Миру, 189
rieltor.ua

Продаю двохкімнатну квартиру загальною площею 66кв.метрів, в новобудові 2015року забудови, по проспекту Михайла Грушевського(1-го Травня). Гарне розташування будинку, поруч парк Ялівщина, ТРЦ Голлівуд, зупинки транспорту, ТРЦ Епіцентр. Квартира з косметичним ремонтом. Утеплена по периметру зовнішнім утепленням. Для нових власників залишається вбудована кухня. Добатково є підвальне приміщення закріплене за квартирою. Готові продати під сертифікат чи під кредитування "єОселя". Один власник, один зареєстрований(проблем зі сняттям з реєстрації нема).

возможна продажа по єОселя
1-го Травня, 196
rieltor.ua

🌟 Мрієте про затишне житло в самому серці Чернігова?Маю для вас чудову пропозицію! 
 Продається простора 3-кімнатна студія, розташована на 5-му поверсі. Це ідеальне місце для вашого нового дому! 🏡 ✅ Не кутова квартира з якісним ремонтом та залишеними меблями для вашого комфорту. ✅ Обладнана охоронною сигналізацією, щоб ви завжди відчували себе в безпеці. ✅ Світла та тепла квартира, що розташована на сонячній стороні. ✅ Площа квартири - 66 м², що забезпечить вам достатньо місця для затишного життя. А ще поруч з будинком знаходяться усі зручності для повноцінного життя: супермаркет АТБ, магазини, кавярні та дитяча поліклініка.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 13
rieltor.ua

3-кімнатна з меблями та технікою на вул. 1-ї танкової (Бєлова)! Продаж повністю укомплектованої меблями та технікою квартири в цегляному будинку зі зручним плануванням. Простора - загальна площа 87 м2, величезний засклений балкон, тиха та тепла! Розвинений район, перехрестя Бєлова та Пухова, просторий двір з дитячим майданчиком. Будинок обладнано пасажирським та вантажним ліфтом. З питань перегляду та придбання звертайтесь не вагаючись!

Бєлова Генерала вул., 25
rieltor.ua

ЖК в городе Чернигов

Продається Однокімнатна квартира в ЖК Незалежності 21. Секція 10/6 Характеристики квартири: Район: Масани Адреса: Незалежності 21 Поверх: 8/10 (сонячна сторона, видова) Загальна площа: 89 м2 Кімнати: 18, 15, 16 м2 (роздільне планування) Кухня: 10м2 Санвузол: ванна кімната 4м2 вбиральня 2 м2(роздільний) Коридор: 23 м2 Ремонт: Після будівельників (часткова штукатурка, розведена електрика, встановлений котел) Опалення: Індивідуальне газове (двоконтурний газовий котел) Лічильники: На всі комунікації Додаткові переваги: - Великі панорамні вікна -ЖК Незалежності від перевіреного роками забудовника Основа буд - 7, що збудував не один будинок на Масанах. -Чудовий проєкт будинку в якому передбачено і зроблено: дитячі та спортивні майданчики, зано відпочинку, пішохідні зони, великий паркінг, гостьовий паркінг, дизайнерське оформлення під’їзду Чудовий варіант для тих хто шукає квартиру в молодіжному районі міста, що швидко розвивається, там, де все в пішому доступі, розвинена інфраструктура, молоді та тихі сусіди. Купити квартиру на масанах – це вигідно інвестувати в нерухомість. Також в цьому будинку є й інші варіанти. Більше подробиць за телефоном , перегляд в зручний для вас час!

возможна продажа по єОселя
Незалежності вул., 21
rieltor.ua

владелец
Ремесленная улица, 31, Центр, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продам видовую однокомнатную квартиру в Глобусе напротив Горсада. 14 этаж, 14 этажного дома. Площадь квартиры 49 м. В квартире теплый пол, счетчик отопления , и возможность перекрывать отопление если нет в нем необходимости. В ванне установлен бойлер. На площадке возле квартиры имеется своя кладовка. Окна поменяны, евроремонт.В доме консьерж и видеонаблюдение.

владелец
Продам квартиру
olx.ua

Продаж або обмін (більше цікавить обмін на приватний будинок в межах міста або двокімнатну квартиру з автономним опаленням). 3-х кімнатна квартира 93м² в новобудові по вул.Волковича в зданому будинку. Розташована на 8 поверсі десятиповерхового цегляного будинку з зовнішнім утепленням стін. В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел, лічильники на воду, газ, електроенергію. Квартира після будівельників. Затишний двір, розвинена інфраструктура, садочки, школи, лікарня, ТРЦ, зупинка транспорту, магазини.

владелец
Від власника продаж,обмін3х кім.квартири 93м, новобудова вул.Волковича
olx.ua

Терміново продам 2-х кімнатну квартиу з ремонтом, технікою і меблями, заходь та живи. Автономне опалення,тепла підлога,затишна квартира. Поряд садочки, школи, лікарня. Ціна обговорюється, варіант продажу без техніки та основних меблів які не вмонтовані також можливий, що вліяє на ціну. Дзвоніть всі питання за телефоном 06673668 Надія.

владелец
Терміново! Квартира 2-х кімнатна
olx.ua

Двокімнатна квартира в новобудові ЖК КиевSKY ,Київська 7 Переваги: 1.Будинок побудований з якісних матеріалів, ззовні утеплений. 2. В квартирі зроблена чорнова стяжка, металопластикові вікна, встановлені радіатори та бойлер. 3. Дві окремі кімнати 19м2 з панорамним вікном та 18м2 з виходом на балкон. 4. Висота стелі -3м 5. Індивідуальне газове опалення. 6. На території будинку підземний паркінг, для Вашої зручності. 7. Поруч з будинком: парк, школи, ЦУМ, продуктові магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Введення будинку в експлуатацію 2-3й квартал 2024 року. Для уточнення інформації телефонуйте в будь-який зручний для Вас час

ЖК КиевSKY двокімнатна квартира 74м2,Центр міста (NN )
olx.ua

Продажа 1 комнатной квартиры с новым евроремонтом в новом доме по ул Шевченко 46. ЖК Глобус. Общая площадь 48м2, кухня 15м2 . Этаж 14/15, очень красивый вид, большие панорамные окна, парк, река Десна, по всей квартире тёплые полы. Видеонаблюдение, консьерж. 5 минут до площади.

НОВЫЙ РЕМОНТ!!! СУПЕР место!Продам 1 комн.
olx.ua

Підходить під Є-відновлення! Продам чудову трикімнатну квартиру по вулиці Єськова 14б. Квартира розташована на другому поверсі девятиповерхового будинку, утеплена з вулиці якісними матеріалами.Площа квартири 74 м/кВ, що дозволить розміститись великій щасливій родині. В квартирі зроблено якісний ремонт із дороговартісних матеріалів ( робили для себе), встановлено бойлер на 80 літрів та індивідуальний лічильник обліку теплової енергії ( опалення) на квартиру, що дасть можливість суттєво економити в опалювальний сезон. Гарна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура. Близькість до набережної Стрижня надасть можливість щоденним прогулянкам із ароматною кавою. Ціна продажу 65 000 $. Після перегляду від потенційних покупців готові почути зустрічні пропозиції! Звертайтесь, покази по домовленості! АН Приват ріелт Вікторія 09*********71

Продам чудову трикімнатну квартиру на Єськова
olx.ua

Продається Трикімнатна квартира в ЖК Незалежності 21. Секція 10/6 Характеристики квартири: Район: Масани Адреса: Незалежності 21 Поверх: 8/10 (сонячна сторона, видова) Загальна площа: 89 м2 Кімнати: 18, 15, 16 м2 (роздільне планування) Кухня: 10м2 Санвузол: ванна кімната 4м2 вбиральня 2 м2(роздільний) Коридор: 23 м2 Ремонт: Після будівельників (часткова штукатурка, розведена електрика, встановлений котел) Опалення: Індивідуальне газове (двоконтурний газовий котел) Лічильники: На всі комунікації Додаткові переваги: - Великі панорамні вікна -ЖК Незалежності від перевіреного роками забудовника Основа буд - 7, що збудував не один будинок на Масанах. -Чудовий проєкт будинку в якому передбачено і зроблено: дитячі та спортивні майданчики, зано відпочинку, пішохідні зони, великий паркінг, гостьовий паркінг, дизайнерське оформлення підїзду Чудовий варіант для тих хто шукає квартиру в молодіжному районі міста, що швидко розвивається, там, де все в пішому доступі, розвинена інфраструктура, молоді та тихі сусіди. Купити квартиру на масанах це вигідно інвестувати в нерухомість. Також в цьому будинку є й інші варіанти. Більше подробиць за телефоном , перегляд в зручний для вас час!

Независимости улица, 21, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продается 3х комнатная квартира в новом комплексе ЖК Лесной, общей площадью 99.5 м2. Шикарная планировка, автономка, установлены радиаторы отопления. Новый современный микро район, шикарная детская площадка, крытый паркинг, полностью закрытая территория. Рядом лес, речка, 5 мин пешком до Голливуда. Готовы выслушать и обсудить все ваши предложения, и организовать просмотр в любое для вас удобное время. Больше информации по телефону. Звоните, с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

ул. Лесная, 42В, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продается 3х комнатная квартира в новом комплексе ЖК Лесной, общей площадью 99.5 м2. Шикарная планировка, автономка, установлены радиаторы отопления. Новый современный микро район, шикарная детская площадка, крытый паркинг, полностью закрытая территория. Рядом лес, речка, 5 мин пешком до Голливуда. Готовы выслушать и обсудить все ваши предложения, и организовать просмотр в любое для вас удобное время. Больше информации по телефону. Звоните, с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

Продается 3х-ком Квартира ЖК Лесной
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири біля центрального ринку. Цегляний будинок з високою стелею 3.5м. Квартира знаходиться на 4- ому поверсі, має загальну площу 72,4м2 та кухню 11.5 м2. В квартирі встановлений індивідуальний газовий котел. Стан квартири жилий. Закритий двір, наземна стоянка автомобілів, також є підвал. Поруч з будинком є магазини, аптеки, ринок тощо. За додатковими питаннями та домовитись про перегляд звертайтеся за номером телефону.

Продаж 2 кімнаної квартири з індивідуальним опаленням біля центру
olx.ua

3 кім квартира в новобудові по вул. Волковича, р-н Обласної лікарні та РемЗавод. Теплий цегляний будинок з зовнішнім утепленням стін. Автономне опалення - двоконтурний газовий котел. Лічильники на газ, воду та електрику. Стяжка підлоги та штукатурка стін. Розводка електрики та опалення. М/п вікна та засклений балкон м/п рамою. Вхідні двері. Поряд з будинком продуктові магазини, школи та дит садочки, спорт зала та багато іншого. Квартира підходить під кредитні програми єОселя 3% та 7%, програму єВідновлення. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

3кім кв. новобудова вул. Волковича. єОселя 3% та 7%
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в Чернігові, будинок знаходиться в районі ресторану Старий Чернігів, центр міста. Будинок новий, цегляний, теплий. Розташована запропонована квартира на дуже вигідному третьому поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа становить 88м2. Стан - після будівельників, що дозволить Вам самостійно продумати дизайн свого житла, а також зробити ремонт на свій бюджет. Крім того, у Вас також є чудова можливість зробити перепланування, якщо Вам не сподобається існуюче. У квартирі встановлені металопластикові вікна, радіатори з можливістю регулювання тепла, лічильники на воду, газ, а також є лічильник тепла на квартиру. Вас також порадують гарні сусіди, тихий двір, будинок знаходиться не над дорогою, тому Вам не буде заважати шум з проїжджої частини. Розвинена інфраструктура, поруч знаходиться все необхідне для комфортного проживання. Більше інформації - за телефоном. Телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую показ!

Квартира в новому будинку, р-н Центру!
olx.ua
1 - 24 из 414 результатов