Продаж 3-кімн квартири з ремонтом Знаходиться по вул. Захисників України На зручному 4му поверсі в 9ти поверховому цегляному будинку Загальна площа 60 м2 Стан гарний, залишають всі меблі Світло не вимикають Поруч дитячий садок, зупинки, магазини, річка

Захисників України вул. (Одинцова), 17
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру 45 м2 , з індивідуальним опаленням, розташовану в центрі міста Чернігів , вул 1-ї Гвардійської АРМІЇЇ буд 39а

1-ої Гвардійської Армії вул., 39а
rieltor.ua

Мрієте про квартирту в інсторичному центрі міста, зверніть увагу на даний варіант: 1. Новобудова, індивідуальне опалення, розташована на 2-му поверсі 8-ми поверхового цегляного будинку; 2. Простора і світла загальною площею 48.5 м2, кухня 19 м2; 3. Стан квартири від будівельників, підлога залита, 2-х контурний котел, м/п вікна, розведена проводка; 4. Тихий двір, місце для авто; Інфраструктура: красивий парк відпочинку, в пешій доступності 3-тя школа, магазини, банки, супермаркети Документи готові до продажу! Дзвоніть, з радістю організую показ і відповім на всі запитання Ваш експерт по нерухомості, з повагою Світлана

Гонча вул., 36
rieltor.ua

‼️Чернігів ‼️ Продаж затишної 3х кімнатної квартири. Розташована на 8 поверсі 9ти поверхового цегляного будинку, по пр. Миру ( біля магазину Рута). Стан: заходь та живи! Квартира дуже тепла. Загальна площа квартири 64,4м2 Житлова 39,6м2 Дві лоджії. Кухня 8,8м2. Є кутові вбудовані меблі та техніка . Спальні: 11,9м2, 10,6м2, 17,1м2. На підлозі лінолеум, шпалери під фарбування У квартирі залишаються усі меблі: двоспальне ліжко, шафи, письмовий стіл, дивани, кресла, штори, тюль, згідно з фото. Є бойлер на 80літрів, лічильники на воду, лічильник тепла на під‘ізд. Розглянемо продаж без меблів, передивимось ціну. З радістю організуємо показ! 0689722002, 0939722002 Інна Миколаївна.

п-т Миру, 204
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири, з ідеальним плануванням. Загальна площа55,8м2. Вітражі вікна. Дуже гарний вид з вікна . Індивідуальне опалення. Центр міста, вул Чернишевського. Здача будинку в експлуатацію весна- початок літа. Зроблена квартира під чистове оздоблення. Кухня-студія 20 м2, кімнати:11м2, 15,5м2, два санвузли. Розведена електрика по всій квартирі, кабель закладений від щитовоі, якісна проводка: під техніку, освітлення, інтернет, телебачення. Виведена вода та каналізація, зроблені теплі поли по усій квартирі крім однієї кімнати : гребінка змонтована італьянська. замінені усі склопакети на REHAU, 4х камерні, заводу Газда. Якісна фурнітура. Стіна між квартирами з червоної цегли. Зроблені та утеплені відкоси. Зовні та в середині мінвата. У одній спальні радіатори. Розводка під полотенцесушарку. Інсталяція grohe. Втановлений та підключений трап (злив) для душу. Зроблене розведення для встановлення системи Нептун на виводи води для запобігання затоплення сусідів. Другий санвузол передбачає встановлення ванни. Продаж за переуступкою у забудовника. Ціна 55000у.е 0936614771 Вікторія

Чернишевського вул., 33
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру в центральній частині міста Чернігова ( Прохолода). Квартира в чудовому стані з автономним опаленням. Будинку менше 10 років підходить під кредитування єОселя!!! Загальна площа 41,3м2, велика кімната - 21,6м2, кухня- 10,9м2, санвузом сумісний - 3,7м2, та вітальня - 3,8м2. Зателефонуй та стань власникам нового житла!

Гонча вул., 51
rieltor.ua

Сучасна 1 кімнатна квартира в новобудові по вул. Корольова, р-н Олександрівки. Теплий цегляний будинок з зовнішнім утепленням стін. Квартира з автономним опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все - вода, газ, електрика. Квартира двостороння. Загальна площа 46,5м. Велика кухня 14м з виходом на балкон. Простора кімната 20м. Функціональний коридор та сумісний сан вузол. Квартира з сучасним та якісним ремонтом. Зроблена шумо ізоляція. Замінені вікна на енергозберігаючі, профіль Rehau. Натяжні стелі, стіни під фарбу, на підлозі кахель та ламінат. Встановлені якісні міжкімнатні та вхідні двері. Квартира укомплектована сучасною кухнею з вбудованою технікою провідних виробників ( газова варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийна машина, витяжка, холодильник, пральна машина). Сучасний стіл та стільці. В кімнаті залишається двоспальне ліжко з тумбочками, комод, диван та велика шафа. Є кондиціонер ( може працювати як на охолодження так і на обігрів квартири). В коридорі велика та містка шафа. Сан вузол сумісний - в кахелі+ сантехніка. Балкон засклений м/п рамою. Організовано зону відпочинку. Відкривається гарний краєвид на приватний сектор. В квартирі проведено інтернет Неоком та є Старлінк. Квартирі підходить під іпотечну програму єОселя 3% та під житловий сертифікат єВідновлення. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

Корольова, 16б
rieltor.ua

В самому центрі міста, 3 квартира. Євроремонт, 2 кондиціонери, взимку дуже тепла. Маленькі комунальні платежі.льох в самій квартирі(зі світлом)

владелец
Пятницкая улица, 80, Деснянский, Чернигов, Черниговская 55000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира з ремонтом, технікою та меблями на зручному поверсі. Зручне розташування на поверсі, можна зробити блок на двох із сусідом. Багато хто в даному будинку вже зробили.Кому цікаво пишіть у приватні повідомлення.

владелец
Квартира в мікрорайоні Масани
olx.ua

Продається 4-х кімнатна квартира в дев’ятиповерховому панельному будинку на 5 поверсі в районі Старої Подусівки. Загальна площа – 84,2 м2, жила – 54,7 м2. Опалення централізоване з лічильником тепла в під’їзді. Окремий санвузол (встановлено лічильники води). Вікна металопластикові. У всіх кімнатах, крім двох паркетна дошка, в інших лінолеум. Стіни оклеєні шпалерами, стан відмінний. Є інтернет. Балкон оздоблений дерев’яною вагонкою, засклений. Заборгованості за комунальні послуги немає. Квартира може продаватися частково з меблями (стан гарний): спальний комплект, кухонний гарнітур, пральна машина, гарнітур /стінка, письмовий стіл. Поряд з будинком автобусна зупинка, продуктовий магазин, дитячий садок, парковка, дитячий майданчик, а також ліс.

владелец
Продається 4-х кімнатна квартира у м. Чернігові, від власника.
olx.ua

ЖК в городе Чернигов

В продажу однокімнатна квартира з ремонтом в новобудові. Район Масани. Зручний поверх. Є можливість поставити з сусідами тамбур , якщо буде потрібно. Місце дозволяє. Кому цікаво пишіть у приватні повідомлення та запитайте. Техніка, меблі. Все залишається. Від хазяїна. Більш докладно в приват. Підійде під державні програми.

владелец
Квартира на Масанах
olx.ua

Простора квартира 73м2 з Автономним газовим опаленням! Підходить під СЕРТИФІКАТИ та ІПОТЕКИ! Зверніть увагу: 1. Квартира внутрішня з великою кухнею 27м2 + просторі, 2 окремі кімнати. 2. Вікна замінені на REHAU, штукатурка стін, встановлені радіатори 3. Насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання. Вул. Незалежності 21. Чудовий варіант! Телефонуйте 0.7.3.2.6.6.7.1.5.7, з радістю презентую всі переваги даного обєкта!

Простора квартира 73м2 в Новобудові з Автономним опаленням Ya
olx.ua

Продам двох кімнатну квартиру Сталінку в центрі міста . Квартира з незавершеним ремонтом . Розташована на 2-му поверсі 4-х поверхового цегляного будинку . Загальна площа 56, 1 м. Поряд вся інфраструктура, та школи , садочки .

проспект Перемоги, 84, Центр, Чернигов, Черниговская 55000.0 USD
dom.ria.com

Дана пропозиція підходить під програму е-відновлення (сертифікат). Квартира знаходиться в центрі по вул.В.Чорновола на 1му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 75.6м2 загальна площа квартири. Три роздільні кімнати - 2спальні та великий світлий зал. 9м2 - кухня. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло (в квартирі). В квартирі залишаються меблі, техніка. Встановлений домофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

Вячеслава Чорновола, 6, Центр, Чернигов, Черниговская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам велику 3 кімнатну квартиру по вул.Кошевого (вул. Рятівників) Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового цегляного будинку Роздільні три кімнати, Роздільний санвузол в плитці нового зразка Зроблений косметичний ремонт Металопластикові вікна Нові труби Лічильники на все Облагорожена прибудинкова територія: дитячий майданчик , місце для авто З задоволенням організую Вам показ Компанія New Street

NEWStreet! Продам Гарну 3 кімн.кв по вул.Кошевого (Рятівників)
olx.ua

Продам 4-х комнатную квартиру в кирпичном доме с автономным отоплением по улице Рокоссовского (детская поликлиника). Общая площадь 100 м2, комнаты раздельные, квартира в хорошем состоянии, поменяны окна на м\п, два балкона. Хорошее место расположения, школа, садик, детская поликлиника, магазины, кафе, остановка все рядом. . Поможем оформить недвижимость в ипотеку или недостающую сумму для покупки Вашей мечты (под 7% годовых). Звоните!

Продам 4-х комнатную квартиру с автономным отоплением, Рокоссовского
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартири, з ідеальним плануванням, площею55,8м2. Вітражні вікна. Дуже гарний вид з вікна . Індивідуальне опалення. Центр міста, вул Чернишевського. Сдача будинку в експлуатацію весна- початок літа. Зроблена під чистове оздоблення. Кухня-студія 20 м2, кімнати:11м2, 15,5м2, два санвузли. Розведена електрика по всій квартирі,кабель закладений від щитовоі, якісна проводка: під техніку, освітлення, інтернет, телебачення. Виведена вода та каналізація, зроблені теплі поли по усій квартирі крім однієї кімнати :гребінка змонтована італьянська. Замінені усі склопакети від забудовника на REHAU, 4х камерні, заводу Газда, якісна фурнітура. Стіна між квартирами з червоної цегли. Зроблені відкоси та утеплені під чистове оздоблення: зовні та в середині мінвата У одній спальні радіатори. Розводка під полотенцесушарку, інсталяція grohe. Встановлений та підключений трап (злив) для душу. Зроблене розведення для встановлення системи Нептун на виводи води для запобігання затоплення сусідів. Другий санвузол передбачає встановлення ванни. Продаж за переуступкою у забудовника. Ціна 55000у.е 09******44 Діана АН "Приват Ріелт"

Продаж 2к квартиру на Чернишевського
olx.ua

Продам двох кімнатну квартиру сталінку в центрі міста . Квартира з незавершеним ремонтом . Розташована на 2-му поверсі 4-х поверхового цегляного будинку . Загальна площа 56,1 м. Поряд вся інфраструктура, та школи , садочки .

2 кімнатна сталінка в центрі міста
olx.ua

...2 комнатная квартира общей площадью 54 м2, кухня 8 м2, расположена на 9 этаже 14 этажного кирпичного дома по ул Рокоссовского Достоинства данного обьекта: 1. Раздельные комнаты 18 и 12 м2 2. Все окна и балконная рама металлопластиковые 3. Качественная входная дверь 4. Квартира ухоженная, все в отличном состоянии 5. Вся МЕБЕЛЬ И ТЕХНИКА остается 6. Вариант идеально подойдет как для комфортного проживания, так и под аренду с ежемесячным доходом 10000 + коммунальные 7. ОСББ, консьерж, 2 лифта, чистый, аккуратный подьезд Звоните, договоримся о просмотре

2 комнатная квартира по ул Рокоссовского, ремонт
olx.ua

Пропоную до продажу дуже затишну і світлу 3-кімнатну квартиру з сучасним якісним ремонтом та зручним переплануванням! Знаходиться квартира на 8 поверсі в середині 9-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 66,8 м2: - кухня-їдальня 27 м2; - перша спальня 11,2 м2; - друга спальня 9 м2; - суміщений санвузол 4,4 м2; - дві лоджії (1,3 та 0,8 м2). «Фішки» квартири, на які варто звернути увагу! - квартира повністю утеплена ззовні; - раціональне перепланування, яке узгоджене та внесене в технічну документацію; - ремонт виконано якісними сучасними матеріалами; - замінено повністю електропроводку та вмонтований сучасний електричний щит; - встановлені всі нові труби та особисті лічильники на воду та газ; - при продажі залишаються меблі та техніка; - більшість меблів у квартирі виготовлені з натурального дуба, які завжди будуть актуальні і прослужать довгі роки! Будинок розташований у тихому спальному районі, поруч із ТРЦ «Рояль», тобто в кроковій доступності є все необхідне для комфортного життя! Квартира чекає на своїх нових господарів, телефонуйте за вказаним у оголошенні номером телефону та домовимось про показ!

Дуже гарна та затишна 3-кімнатна квартира з ремонтом біля «Сільпо»
olx.ua

Продаю трикімнатну квартиру на Масанах Загальна площа 102 м2 Площа кухні 22 м2 Знаходиться на 4 поверсі 9 поверхового будинку В квартирі зроблений житловий ремонт, повністю замінені євро-вікна у всіх кімнатах, балкон металопластиковий. Переваги 1) Після продажу залишаються всі меблі та техніка включаючи бойлер, пральну машину, кухонний гарнітур, холодильник, кондиціонер та інше. 2) Будинок прив’язаний до критичної інфраструктури, світло не вимикають. 3) Три окремі спальні кімнати, велика кухня та окрема кімната їдальня. 4) Гарно розвинена інфраструктура поруч все необхідне : школа, садочок, зупинка громадського транспорту, магазини, аптеки, ресторани, боулінг клуб. Не втрачай часу та записуйся на вже сьогодні – завтра буде неактуальна. Експерт Рієлт – ваш партнер у сфері нерухомості #9339 Т

RLT T01 Продам 3 кімнатну квартиру, вул. Красносільського, Масани
olx.ua

Продаж трьохкімнатної квартири Захисників України. На другому поверсі дев’ятиповерхового панельного будинку, не кутова, має зовнішнє утеплення. Загальна площа 66м2, три роздільні кімнати, кухня 10м2. Санвузол окремий, велика лоджія. Зроблений якісний ремонт, трохи не закінчений. Телефонуйте з радістю відповім на всі Ваші запитання 09*********09 Юлія

Продаж 3-х кімнатної квартири Захистників України
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру с автономным отоплением ул. Белова. Новый ремонт, встроенная кухня. Звоните организую показ.

Продам однокомнатную квартиру в новом доме
olx.ua

Дана пропозиція підходить під програму е-відновлення (сертифікат). Квартира знаходиться в центрі по вул.В.Чорновола на 1му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. 75.6м2 загальна площа квартири. Три роздільні кімнати - 2спальні та великий світлий зал. 9м2 - кухня. Балкон та велика лоджія. Санвузол розділений. Лічильники на світло, воду, газ, на тепло (в квартирі). В квартирі залишаються меблі, техніка. Встановлений домофон. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, аптеки, лікарні державні та приватні, центральний ринок, парк для відпочинку. Гарна транспортна розвязка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

!!!Продаж 3х кімнатної квартири в центрі (програма е-відновлення)
olx.ua
1 - 24 из 602 результатов