До вашої уваги пропонується однокімнатна квартира з новим ремонтом в центральній частині нашого міста (В. Чорновола,15а). Поверх-12/17 Монолітний будинок. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Є гардеробна. Індивідуальне електро опалення. Розглядаємо продаж за сертифікатом «єВідновлення». Іпотека 3%. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру по ул.Первой Гвардейской Армии, р-н Градецкий. Находится на 7-ом этаже 9-ти этажного кирпичного дома. Общая площадь 67м2, три раздельные комнаты. Хорошее, жилое состояние. На все коммуникации установлены счетчики. Рядом с домом: магазины, киоски, школа, детские сады, ТРЦ «ЦУМ», остановки городского транспорта. Хорошая транспортная развязка в любую точку города. Звоните с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

1-ої Гвардійської Армії вул., 4
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру,Красносельского 51 Переваги: 1. Зроблений новий сучасний ремонт з якісних матеріалів. 2.Підлога ламінат і кахель,натяжні стелі, металеві вхідні двері. 3.Квартира не кутова,світла і тепла. 4.Індивідуальне газове опалення. 5.Чудова локація,поруч продуктові магазини,ринок,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Красносільського вул., 51
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі трикімнатну квартиру в центрі міста, вул. Мстиславська. Чудове розташування будинку буде цінне для тих, кому важливо, щоб вся ключова інфраструктура міста була поруч, а також для тих, в кого є діти та є привʼязка до 19 школи, бо її видно з вікон цієї квартири! Квартира в середині будинку на 7 поверсі 9-ти поверхівки. Тепла, суха, світла. Стан квартири повністю підпадає під гасло «заїхав та живи»! Пластикове скління по всій квартирі, окрім однієї лоджії. Лінолеум на підлозі, акуратні світлі шпалери. За Вашим бажанням меблі та наявна техніка можуть бути залишені. Окремі кімнати, кухня 9 м кв, просторий, квадратний хол, додасть всім мешканцям комфортного проживання! Дзвоніть! Це дійсно гарний варіант для придбання! На даному номері прикріплені всі зручні месенджери для спілкування. RIDNA компанія нерухомості.

Мстиславська вул., 58
rieltor.ua

Продається квартира в ЖК "Лісовий", розташованому в безпосередній близькості з регіональним ландшафтним парком "Ялівщина", в 7 хв на авто від центру міста та в десятихвилинній кроковій доступності від ТРЦ "Голлівуд". Житловий комплекс закритого типу. Відкрита наземна стоянка та підземний паркінг. Сучасний дитячий майданчик. Гарний та стильний фасад будинку. Безшумний ліфт. Видовий поверх. Площа 70/34/11 м2. Зручне і функціональне планування квартири. Стан від забудовника. Лічильники. Подробиці за телефоном.

Лісна вул., 42В
rieltor.ua

Міняю квартиру 4 кімнатну 5/9 вул.Пухова 142 на будинок або продам. Стан житловий. Плитка кухня, вана, туалет. Розгляну усі варіанти

владелец
Сертифікат. Міняю або продам квартиру 4 кімнатну на перехресті Пухова
olx.ua

Продається 4 кімнатна квартира в дуже гарному районі жд вокзал вул, жабинского. Квартира в гарному жилому стані,продаеться з меблями і технікою.Можно заходити і жити.дуже зручний третій поверх Є бонус до квартири є власний подвал під ключ в подвалі. Є лічильник опалення на підїзд,бойлер. Гарна розвязка транспорту до центру 5 хвилин їхати. З усіх питань в приватні повідомлення або вайбер

владелец
Подається 4 кімнатна квартира
olx.ua

Власник. Продам велику двокімнатну квартиру в самому спокійному районі міста. Квартира знаходиться на 2 поверсі, вікна виходять у двір на дитячий майданчик. Найкраще підійде для родини з дітками, у дворі багато дітей, а сам район тихий. Квартира світла, тепла, будинок збудований якісно в 2010 році. Коридор на 2 квартири з чемними та приємними сусідами. Великий балкон вздовж кухні та кімнати. Майже все в квартирі лишається як на фото. Показ по домовленості. Власник один, прописаних немає, готова до продажу. Біля будинку багато зелені, є фото подвіря. Від центру- 15 хв на авто. Біля будинку є зупинка маршрутного таксі. Є можливість встановлення лічильника на тепло. Продається без комісії рієлтору.

владелец
Квартира 2 кімн. ЗАЗ
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру,Красносельского 51 Переваги: 1. Зроблений новий сучасний ремонт з якісних матеріалів. 2.Підлога ламінат і кахель,натяжні стелі, металеві вхідні двері. 3.Квартира не кутова,світла і тепла(взимку в квартирі +21С без опалення) 4.Індивідуальне газове опаленння. 5.Гардеробна кімната ,для зберігіння речей. 5.Чудова локація,поруч продуктові магазини,ринок,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Масани,квартира з новим ремонтом, Іпотека 3%,СЕРТИФІКАТ(NN)
olx.ua

Продаж 4-х кімнатної квартири на вулиці Жабинського,9. Розташована на 3-му поверсі з 5-ти. Будинок панельний. Площею - 61 м2. Кухня - 5,3 м2. Чотири кімнати- 10,4/ 17,1/ 7,6/ 9,3 м2. При продажу в квартирі лишаються меблі та частково техніка. Гарне розташування квартири, дозволяє бути в потрібному в потрібний час. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

4 кімнатна квартира на вул. Жабинського
olx.ua

ЖК в городе Чернигов

Продаж 3 кімнатної квартири на Масанах. 5/9 панельного будинку. Загальна площа квартири 72м2. Кімнати – 17м2, 12.6м2 та 12м2, кухня- 9м2, роздільний сан вузол, є дві лоджії та балкон. Квартира в гарному житловому стані. В санвузлі встановлений бойлер. Частково залишаються меблі. Продаж від перших власників! Проблем з прописаними немає. Поруч школа, садочки, супермаркети, зупинки транспорту- є все необхідне! Додаткова інформація за телефоном!

3 кімнатна квартира на вул. Незалежності 16
olx.ua

Продажа 2 ком квартиры в Центре, в новом доме, за магазином Прогрес,по ул Чернышевского 33 с Автономным отоплением ( что позволяет экономить в отопительный сезон)Гребёнка (итальянская) выведена на каждый контур отопления. 8/10 кирпичного дома.Отличная планировка 55,8 м две раздельные комнаты 15,5 и 11 м , кухня-студия 20 м , два санузла. Панарамные окна,очень красивый вид.Сдача дома в Августе месяце 2024 года.Выполненные работы: новая штукатурка по Госту и заливка пола, сделаны тёплые полы( кроме комнат) разведена новая электропроводка по всей квартире,учтены все особенности под монтаж электрического щитка Выведена вода и канализация Grohe,выведен трап (слив) под душевую кабину с выставленными уровнями, сделана разводка для установления системы Нептун на выводы воды.Замены все новые энергосберегающие 4 х камерные стеклопакеты REHAU ,сделаны откосы и утеплены минватой обшиты полиестером и стены в том числе.Всё подготовлено к чистовой отделке.Продажа по переуступке .Отличная инфраструктура: в шаговой доступности школы,садики , кафе,супермаркеты, транспортная развязка и прочее.

Продам 2 ком Центр Новый дом ул.Чернышевского 33
olx.ua

Продається 2- кім. квартира з автономним опаленням. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку в районі Олександрівки. Криша шатрова. Загальна площа 63 м. кв. житлова 32.2 м. кв. дві кімнати 20 м. кв. і 12 м. кв. Квартира в хорошому стані, вбудовані меблі, лічильники, великій балкон - 5.1 м. кв. з кладовкою 1.3 м. кв. Квартира тепла і затишна, гарний краєвид. Закритий двір з дитячим майданчиком. Ціна 50 000 у.о. можливий торг. Агенція нерухомості «Хрещатик». Сповіщення майже не читаю. Краще телефонуйте.

ул. Королева, 12Б, Рокоссовского, Чернигов, Черниговская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в ЖК "Лісовий", розташованому в безпосередній близькості з регіональним ландшафтним парком "Ялівщина", в 7 хв на авто від центру міста та в десятихвилинній кроковій доступності від ТРЦ "Голлівуд". Житловий комплекс закритого типу. Відкрита наземна стоянка та підземний паркінг. Сучасний дитячий майданчик. Гарний та стильний фасад будинку. Безшумний ліфт. Видовий поверх. Площа 70/34/11 м2. Зручне і функціональне планування квартири. Стан від забудовника. Лічильники. Подробиці за телефоном

Лесная улица, 42В, Деснянский, Чернигов, Черниговская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продам Шикарную 3 комнатную квартиру по ул. Г.Чернобыля в р-не Боевой Общая площадь 64 кв.м - комнаты раздельно Квартира расположена на 7 этаже 9 этажного кирпичного дома Сделан Евроремонт Санузел совмещен в плитке нового образца Металлопластиковые окна Счетчики на все, счетчик отопления на дом Облагорожена придомовая территория Место для авто, детская площадка

ГОЛЛИВУД! Продам Большую 3 комн.кв в р-не Боевой
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири Р-н Масани, вул. Красносільського Гарне планування квартири 2 сан.вузли Зроблена чорнова штукатурка Встановлений газовий котел Можливе оформлення під іпотеку 3% Вартість 50000.00 доларів США

Продаж 2 з кімнатної квартири
olx.ua

Центр! Сталинка! Красивая 1-комнатная квартира в достойном доме, ул.Гетьмана Полуботка, р-н Площади. Драмтеатр! Расположена на 4-ом этаже 4х-этажного кирпичного дома, общая площадь которой составляет 43м2, просторная кухня. Квартира с достойнейшим ремонтом, добротная новая мебель и техника. Интереснейший проект! Комната с балконом выходят в тихий двор. Металлопластиковые окна, бойлер. Счетчики на воду, счетчик на отопление в доме. Рядом Драмтеатр, площадь, парковая зона, супермаркеты, центральный рынок. В шаговом доступе школы, садики. Удобная транспортная развязка. Продажа с техникой и мебелью. Войти и жить!

Центр! 1-ком. квартира ул.Гетьмана Полуботка р-н Площади Сталинка 43м2
olx.ua

У продажу 2х кімнатна квартира в новобудові по вул. Волковича. Загальною площею 67 кв.м. Розташована на 7 поверсі цегляного будинку з зовнішнім утепленням стін. В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел, лічильники на воду, газ, електроенергію. Квартира після будівельників. Поруч з будинком: школа, садочок, магазини, зупинка Можлива під іпотеку 3%

Вул. Волковича, 2-кімнатна
olx.ua

Простора 4 кімнатна квартира в центрі, район 5 кутів. Розташована на 2 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 85м2. Кухня 8.8м2 Квартира в житловому стані. В кроковій доступності вся інфраструктура міста. За більш детальної інформацією, телефонуйте.

4 кімнатна квартира, просп. Перемоги, 5 кутів
olx.ua

Выгодное предложение!!! Свет не отключают Продам 3 комнатную квартиру на 1 этаже 9 этажного дома серии ЧН по ул. Мстиславская, 58. ( школа 19 ). Квартира продается с мебелью и техникой. Утеплена с наружи, сделан свой погреб под лоджией. Отличная планировка : три раздельный комнаты, две лоджии, квадратный хол, кухня 9м2, раздельный санузел. Рассмотрим оформление под СЕРТИФИКАТ. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Мстиславська вул., 58
rieltor.ua

Продаж 2- во кімнатної квартири в центрі міста, на вулиці Мстиславській, (район ТРЦ ЦУМ). Розташована на 5- му поверсі з 9- ти. Будинок панельний. Не кутова. Площею - 49 м2. Кухня- студія - 18, 4 м2. Кімната - 17, 4 м2. Ванна та туалет- сумісні. При продажу в квартирі лишаються меблі та техніка. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

вулиця Мстиславська, 40, Центр, Чернигов, Черниговская 49900.0 USD
dom.ria.com

Ексклюзивна пропозиція! Продається простора 4-кімнатна квартира на Масанах , по вул.Красносільського. Підходить під єСертифікат. Розташована запропонована квартира на 4-му поверсі 9- ти поверхового будинку. Ззовні утеплена. Загальна площа становить - 86м2. В квартирі було розпочато капітальний ремонт: заміна проводки, сантехніки, вирівняно стіни. Повністю зроблений роздільний сан.вузел з якісних матеріалів. Ця пропозиція на ринку нерухомості - це унікальна можливість для втілення всіх своїх ідей. Залишилось зробити лише косметичний ремонт під себе ! Дуже вигідна пропозиція. Для перегляду, телефонуйте!

Продаж 4-кімнатної квартири на Масанах
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру за адресою вул. Лісова, 42в (р-н Ялівщина). Будинок зданий! Підходить під іпотечний кредит Є-оселя! Або під Сертифікат єВідновлення! Загальна площа: 71,5м Кухня: 15,4м 1 кімната: 22,6м 2 кімната: 14,4м Санвузол: роздільний 4,0м, та 2,0м. У квартирі: - якісні броньовані двері; - металопластикові вікна; - чорнова штукатурка стін; - чорнова стяжка підлоги; - встановоений двоконтурний газовий котел з радіаторами і регуляторами; - встановлені лічильники на холодну воду, електрику та газ; - зроблена розводка електрики; - висота стелі 2.7м; - зроблений монтаж сантехнічних комунікацій. На території є надземний паркінг, гаражі, дитячий та спортивний майданчик, місця відпочинку. Неподалік від будинку є річка Стрижень, та сосновий ліс. Повністю закрита територія. Поруч зупинки громадського транспорту, торговий центр "HOLLYWOOD", 2-га міська лікарня. Телефонуйте прямо зараз і записуйтеся на перегляд Вашої нової квартири.

NEW!  2-кімн.кв. 71,5м, вул.Лісова, 42в. Будинок зданий.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ,Козацька 9б Переваги: 1. Зроблений новий сучасний ремонт з якісних матеріалів. 2.Підлога ламінат і кахель,натяжні стелі, металеві вхідні двері. 3.Квартира світла і тепла. 4.Індивідуальне газове опалення. 5.Чудова локація,поруч продуктові магазини,ринок,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Однокімнатна квартира з ремонтом,  іпотека 3%,СЕРТИФІКАТ(NN)
olx.ua
1 - 24 из 738 результатов